Måndag 23 Maj

Jag har jobbat hela helgen, slutade kvart över ett idag och då for jag direkt på Hårbolaget. Klippte mitt hår och färgade det, nu har jag lagt in lite fler röda slingor och jag är hur nöjd som helst! Det kommer sluta med att jag blir helt rödhårig, älskar den här röda färgen. Jag satt på salongen i nästan tre timmar, men det var otroligt härligt att få bli ompysslad. Jag behövde verkligen det. Nu har jag ätit middag och bytt om till träningskläder, ska alldeles snart ut och gå med fina Malin. Sedan efter promenaden ska jag nog följa med Malin hem och gosa med lilla Ritchie :) Det är deras lilla bebis, en liten jämthundsvalp. Han är så fin!

Imorgon är det tisdag och jag är ledig eftersom jag jobbat hela helgen. Denna tisdag är inte vilken tisdag som helst utan ganska speciell. Kanske berättar mer om det senare! Resten av veckan är jag i princip ledig, har tagit på mig att flyta på onsdag kväll men annars så är jag ledig. Känns faktiskt riktigt skönt, får jag bara träna och må gott!

I helgen åker vi förmodligen till Tjäl och börjar tapetsera i rummet som vi ska få flytta in i. Det är mycket större och det känns bra, slipper man bo i ett pyttelitet rum med bara en säng och ett litet bord ;)

Nä nu ska jag skutta över till M&M, ta hand om er ♥


En bild på mig och världens finaste farfar, han är helt fantastisk! ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0