Tisdag 17 Maj

Idag har jag jobbat till halv fyra. Från elva till ett var vi på 'paltfest' med några av våra pensionärer och jag kan säga er att det var hur trevligt som helst! Jag har oftat sluppit undan att följa med på något sånt, men nu efter att jag gjort det vill jag fara många fler gånger. Vi hjälptes åt att ta dit alla och så stannade jag och Sofia kvar. Vi fick väldigt god palt, dom spelade dragspel och vi sjöng tillsammans. Jag tror nog att alla som var där uppskattade detta så fruktansvärt mycket, man såg i deras ögon att det verkligen var roligt. Och jag blir så glad av att se sånt!

Vi hamnade såklart i paltkoma så dom två sista timmarna av dagen var jag väldigt trött, men det vare värt. När jag kom hem åt jag middag och sedan slocknade jag i sängen direkt. När jag vaknade hade min fina farit och fiskat så jag tog mig en lång promenad med finaste Malin. Ord kan inte beskriva hur glad jag är över att jag har den människan i mitt liv, hon är så omtänksam och så förstående. Hon är guld värd ♥

Nu har jag precis kommit hem, for förbi Mamma och fick några presenter som hon hade med sig från Stockholm. Tack! Så nu ska jag hoppa in i duschen och krypa ned i soffan brevid min fina och bara mysa. Imorgon står det svm möte på schemat mellan två och fyra, känns skönt!

Ta hand om er.


we♥it
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0