Lyckad fredagkväll

Middagen blev väldigt lyckad!    Vi grillade kyckling, älgkött, halloumiost, majs, chaminjoner och till det hade vi klyftpotatis. Det var jätte, jättegott! Sedan måste jag tipsa er om något som är jättegott till grillat, nämligen chiliaioli. Det är ICA's egna och den är suverän. Till efterrätt blev det kladdkaka m. glass, grädde och bär. Jag hann inte baka en egen kladdkaka så det fick bli en köpt, men den är ju så god. Mätta och glada åkte vi till Sidberg och spenderade resten av kvällen där tillsammans med världens bästa farmor och farfar. Vi blev bjudna på kaffe och trots att vi alla var så fruktansvärt mätta så fick vi i oss lite av det goda som farmor bakat ;) Man lever ju faktiskt bara en gång.

Från det att vi kom hem igen till nu har jag suttit och skrivit upp lite mål för mig själv. Jag snubblade in på en blogg och fastnade direkt kan jag säga, kan den personen kan jag också! Det gäller bara att ta tag i det och jag har så svårt för sådant. Men nu när jag suttit och skrivit ned alla dessa ord ska jag försöka fullfölja det, varenda gång jag tvekar eller håller på att tappa tålamodet ska jag läsa på pappret vad som står. Förhoppningsvis börjar jag då tänka om och fortsätter kämpa. Det är något man borde göra med allt här i livet, skriva ned sina mål och tankar. Då har man liksom gett sitt ord på att fullfölja målen. Så känns det iallafall för mig.

Imorgon ska jag upp rätt tidigt och träna, kanske orkar/hinner jag två timmars träning när jag inte har någon tid att passa, får se hur jag känner mig. Finaste Marcus har fotbollsmatch imorgon också, jag har knappt varit på någon match sedan Pappa försvann så det är väl kanske dags att ta tag i det också. Jag vill ju vara där för hans skull också, han är ju så fruktansvärt duktig. Jag får helt enkelt se hur det känns imorgon, ska hinna med att sola också. Imorgon kväll ska jag vara med M&M hela kvällen, min fina åker ju som sagt till Tjäl så jag blir ensam. Jag hatar att sova ensam, men det handlar ju bara om ett natt så det kommer nog gå fint ;)

Nä nu har min fina lagt sig och jag ska göra detsamma. Hoppas ni sover gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0