10 Januari

Godkväll ♥ Nu har vi precis placerat oss i soffan efter en kväll som bestått av städning. Dammtorkat, dammsugit, skurat, tvättat och renbäddat sängen. Älskar känslan av ett nystädat hem, rent och fräscht. Elvin somnade för en stund sedan och det dröjer nog inte länge förrän vi kryper i säng också. Har fått mig en timmas vila mitt på dagen idag men mina ögonlock faller ändå ihop snart. Känns så härligt att jag äntligen kan slappna av och sova ordentligt, för just nu behöver jag verkligen all sömn jag kan få.
 
Idag har det varit väldigt skönt väder ute så vi har varit ute på en lång promenad. Åtta kilometer blev det totalt. Imorgon skulle det bli riktigt kallt så jag tror att jag dansar zumba då istället. Har laddat hem en ny video som jag testade i förrgår och den var himla bra. Högt tempo och tydliga instruktioner. Zumba Activate heter den för er som vill ladda hem och testa.
 
Hoppas ni haft en fin dag. Kram på er!
 
 
Kommentarer
Postat av: Lisen

Sara du är verkligen duktig och som du tränar och promenerar dröjer det nog inte allt för länge till du når ditt mål. Följer din blogg för den håller mig motiverat att fortsätta gå ner i vikt oxå!

Svar: Tack Lisen för dina fina ord :) Vad glad jag blir! Kram på dig
Sara Bäckman

2013-01-11 @ 15:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0