15 Januari

Goddag ♥ Idag har vi haft en riktig inne mys dag, som alla andra dagar just nu. Det känns så fruktansvärt härligt att bara vara och ta dagen som den kommer. Det är dessutom så kyligt ute så utomhus vill man inte vara. Längtar tills det blir mildare, så man kan promenera och gå en sväng med pulkan. Elvin älskar att åka i pulkan, så tack kära mamma/mormor för att du köpte den åt honom! Han pratar med allt, skrattar och ger ifrån sig glädjetjut när han åker i den.
 
Nu ligger Elvin och tar sig en liten eftermiddagslur. Skulle tippa på att han vaknar när som helst för han har vilat i över en timme. På förmiddagen tog jag lite kort på honom med kameran, dom blev så fina. Sötnosen har lärt sig när blixten kommer så han blundar varenda gång jag ska trycka av. Hihi. Men några kort med öppna ögon fick jag iallafall.
 
När min fina kommer hem från jobbet ska jag ta bilen på gymmet och träna. Kan säga att jag har mycket träningsvärk idag, nästan så jag gruvade mig imorse för att kliva upp ur sängen. Ont men skönt, älskar den känslan för då vet man att man jobbat på bra! Idag kommer jag köra samma upplägg på träningen, 30 minuter kondition och 30 min styrka.
 
Hoppas ni har en fin tisdag! Kram på er
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0