20 Januari

Godkväll ♥ Jag har precis klickat hem några saker från Junkyard. En svart hoodie med rosa dragkedja + rosa snören, en t-shirt från märket Eivy och även en mössa från det märket. Min fina beställde också hem en mössa, en svart med vit text på. Längtar tills paketet kommer. Jag gillar verkligen Junkyard's kläder, mycket är alldeles för dyrt men nu var det 40 - 70 % rea så vi passade på! Minns att jag kärade ned mig i en tröja därifrån för något år sedan, spanade in den länge (alldeles för länge) sedan en dag när jag äntligen tänkte beställa den så fanns det inte kvar. Typiskt. Men som tur är så kommer det in liknande tröjor hela tiden.
 
Igår skickade vi efter foton på vår lilla prins. Blev ett par stycken med tanke på att jag bara beställt en gång sedan Elvin föddes. Han är lite över 7 månader och jag tar huuuur många bilder på honom som helst varje dag. Så ni kan ju tänka er att jag hade beslutsångest när jag skulle välja vilka foton som skulle framkallas. Min fina satt bredvid och sa hela tiden ''Sara, dom där tio bilderna ser ju likadana ut'' Ja, när jag fotar lillprinsen så tar jag jättemånga, han rörs ju så mycket så det gäller att trycka av många gånger och hoppas att han sitter stilla på åtminstonde ett. Hihi. Nu köpte vi även några förstoringar i svart/vitt, de bilderna som jag la upp här på bloggen för några dagar sedan. Jättefina bilder och känns så kul att dom är i princip nytagna. Hade tänkt att vi skulle ta en familjebild innan jag skickade efter men det får vi göra tills nästa gång.
Så fint att ha massa foton på väggarna hemma.
 
Imorgon är det måndag igen och en ny vecka drar igång. Ska träffa några fina vänner i veckan och hinna med en massa träning. Både långa promenader och träning på gymmet. Idag dansade jag zumba och promenerade en timme, riktigt härligt och välbehövligt. Tänk vad lite träning kan göra en glad i själen. Så fort jag känner mig nere så brukar jag träna och då vänder allt så snabbt. Får sån energi av att röra på mig.
 
Nu ska jag göra mina fina pojkar sällskap och sova. Kramar till er!
 
Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Liam och Enya

Men så duktig du är som framkallar bilder för andra gången, redan. Jag har inte beställt efter bilder sedan Liam var fem månader. Så har en del att gå igenom ;p

2013-01-21 @ 03:54:54
URL: http://frudrutts.blogg.se
Postat av: Camilla ♥ BF Maj

åååh jag kommer oxå fota min lille prins hur mycket som helst!!

Sv: Mår hur bra som helst, lite trött bara :) Sj då?

2013-01-21 @ 23:31:26
URL: http://mirabilibus.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0