22 Januari

Godmorgon tisdag ♥ Idag är det den 22 vilket innebär ytterligare en månad med LCHF och imorse var det dags för vägning. Sedan jag förändrade min kost för 12 veckor sedan har jag gått ner 10 kilo. Jag är så fruktansvärt stolt över mig själv och vad jag åstadkommit, det känns så underbart att allt slit har gett resultat och dessa siffror får mig att vilja och orka fortsätta kämpa ännu hårdare för att nå mitt mål. Jag vill gå ned ungefär 10 kilo till och få tillbaka mina muskler. Jag vet inte om siffrorna på vågen kommer spela så stor roll för mig framöver, nu kommer jag mest se på mig själv i spegeln och avgöra på så vis när jag känner mig nöjd. Jag har inga som helst planer på att sluta med denna kost för den får mig att må så bra. Men jag kommer inte köra så strikt framöver som jag gör nu. Dom senaste veckorna har jag slutat helt med LCHF bröd, LCHF bakverk och dragit ned ännu mer på kolhydraterna. Så kommer jag inte köra föralltid, utan när jag är nöjd kommer jag försöka hitta en balans mellan mat och träning som fungerar för mig. Som fungerar för att hålla vikten. Men jag kan säga att jag inte kommer äta pasta, potatis och vanligt bröd igen. Det har jag inte saknat alls och min kropp behöver det inte. LCHF bröd är dessutom så mycket godare än vanligt bröd. Men något som jag kommer unna mig när jag är i mål är en chokladbit och jisses vad jag kommer njuta. Choklad har alltid varit min last och jag älskar det, så det kommer jag absolut äta igen. Hihi.
 
Nu har jag precis druckit upp mitt goda morgonkaffe och Elvin springer runt, runt framför mig i gåstolen. Han tycker det är så himla kul att sitta i den, roligast är det att dra i gardinen och försöka nå allting som han inte får röra. Sötnosen!
 
Dagens planer är att städa upp lite här hemma, gå en lång promenad och sedan ikväll får vi besök av min kära bror med familj. Tror även att Malin skulle komma hit och hjälpa mig sy gardinerna till Elvin's rum. Hittade ett jättefint uggletyg på Jysk, råkade köpa alldeles för mycket men ides aldrig lämna tillbaka det utan ska försöka göra en sackosäck och annat kul istället.
 
Hoppas ni får en fin dag. Kram på er!
 
Kommentarer
Postat av: Frida

Du är så himla duktig. WOW, är allt jag kan säga! Så bra jobbat! Du är bäst! :)

Kram

2013-01-23 @ 09:45:54
URL: http://friiiiiiida.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh tack så mycket :)

2013-01-23 @ 15:12:46
Postat av: Novembersara - mamma till Lowa.

12 kg? Fan vad grym du är!

2013-01-23 @ 15:55:21
URL: http://novembersara.blogg.se
Postat av: Joanna-Livet med Asperger+reumatism

Hej!
tänkte bara tipsa om att jag just nu kör en tävling där man kan vinna ett valfritt paket namnnappar från namnnappen.se så ta en titt vet ja:)
http://www.domkallarmighannes.com/2013/01/tavling-i-samarbete-med-namnnappense.html#.UQFgZWcypioOm
Om du inte gillar sådana här kommentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en bra helg:)
kram

2013-01-25 @ 19:34:12
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0