23 Januari

Hallå på er! ♥ Jag och Elvin kom för en stund sedan hem från en lång promenad i det härliga vädret. Har varit milt ute och solen har varit framme hela dagen, så underbart! Mer såna dagar tack. Jag blir så glad i själen när det är fint väder ute. Tanken var att vi skulle gå på affären fram och tillbaka, men när vi kom fram dit så inser jag att bankomatkortet ligger hemma på byrån, så det var bara att vända om och gå hem igen. Elvin verkade tycka att det var riktigt skönt med frisk luft för han sov i vagnen ute på altanen en bra stund efter vi kom hem. Nu hoppas jag att det kommer fler såna här varma dagar så vi kan vara ute!
 
Min fina och Marcus har åkt iväg till Övik för att se hockey så ikväll kommer Malin hit och gör oss sällskap. Vi ska sy färdigt Elvin's gardiner och hämta ut mitt paket som kommit från junkyard. Så kul! Hoppas bara kläderna sitter bra. Tycker egentligen inte om att beställa efter kläder, då det är så svårt med storlekarna, men eftersom just den affären inte finns här i närheten och jag har förälskat mig i märket eivy, så måste jag beställa. Nästa gång jag åker till Stockholm ska jag gå in i den butiken. Så fina kläder.
 
Nu ska jag plocka upp här hemma, vilket jag gör i princip hela tiden känns det som. Hihi. Lilla hjärtat's leksaker ligger överallt och tvätt ska vikas. Hoppas ni har en fin dag!
 
Kommentarer
Postat av: Frida

De har lite kläder rån Eivy på T-shirtstore i Umeå, MVG-gallerian. Du kan ju kolla in dt om du ska dit någon gång! :)

2013-01-23 @ 16:42:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0