28 Januari

Godmorgon måndag ♥ Just nu har vi morgonmys framför vakna med NRJ. Jag har ätit frukost, dricker morgonkaffet och Elvin sitter i gåstolen och är helt faschinerad av allt som rörs på tvn. Och äter lite kex såklart. Så fort han ser att jag håller i ett så hugger han det ur min hand. Hihi. Så gott tycker han det är.
 
Vi har haft en helmysig helg i Gottne med min fina vän Frida, Liam och Enya. Vi har bara tagit det lugnt inomhus och umgåtts. Det var riktigt skönt att bara vara och inte göra så mycket. Alla andra gånger vi setts så har våra munnar gått i ett men vi har inte riktigt haft tiden, så gissa vad vi gjort hela helgen. Haha! Liam var så go mot Elvin och Enya, lekte med dom och gav dom leksaker när dom inte var nöjda. Och han plockade upp kexen åt Elvin som han tappade på golvet när han satt i matstolen. Han sprang även runt i huset och Elvin jagade honom med gåstolen. Sötnosar! Frida är en människa som jag känner att jag klickar med, vi har alltid så lika tänk och jag känner att jag verkligen kan berätta allt för henne. Tack för att du finns älskade vän!
 
Nu startar en ny vecka och vi har faktiskt inte så mycket inplanerat. Jag ska försöka ta mig på gymmet varje kväll och det ser ut som det ska bli milt hela veckan så vi ska ta oss oss på promenader. På onsdag har jag läkartid och så ska jag träffa några vänner. Känns som att det kommer bli en mycket bra vecka.
 
Hoppas ni får en fin dag! Kram på er
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0