3 Januari

Goddag ♥ Jag tar mig en liten paus från allt städ och njuter av en kaffekopp medan Elvin vilar. Nu på förmiddagen har jag hunnit städa bort julen, julgranen åkte ut och alla tomtar. Jag brukar inte vara less julen vid den här tiden, men direkt efter julafton var det som att jag inte alls tyckte det var lika mysigt längre med alla julsaker. Men nu är dom borta iallafall. På tal om julgranen så märks det tydligt att jag har ärvt min pappa's tjurskalle. Jag tänkte först vänta tills min fina slutar jobba och så skulle han få hjälpa mig ta ut den då, men icket. Jag skulle klara det själv. Så iklädd linne, bar jag ut granen och det resulterade i att jag stack mig på väldigt många ställen och fick röda prickar lite här och var. När jag kommer på något så ska det ske direkt, så tanken på att klä på mig mer fanns inte. Och barr överallt! Det är något som kan göra mig tokig, förra sommren hittar jag barr i lägenheten från julen. Dom försvinner aldrig, hur mycket man än dammsuger. Men, det är ju så fint med riktigt granar. Jag får försöka tänka så istället. Hihi.
 
Just för tillfället så är Elvin's rum lite av ett förråd. Dit har vi ställt allt som inte används. Ju mer jag är där inne desto mer kaos blir det i min hjärna. Jag vill bara städa undan och göra fint där inne! Men det måste vänta tills Peder's laddrum är färdigt. Vi har ett större förråd innanför Elvin's rum, där Peder ska hålla till med sina laddgrejer och så kommer det nog vara ett litet förråd också för saker som vi inte använder men inte vill bära ut i kallförrådet. Nu ska det bara målas där inne, sedan kan vi äntligen börja ställa i ordning och jag får börja inreda Elvin's rum. Förra helgen när jag och mamma var i Övik, så köpte jag lite smått och gott dit. Bland annat förvarings lådor, en mätsticka och två stora, fina krokar. Hyllor och tavlor är också fixat. Nu skulle vi bara ha köpt en liten byrå och någon slags förvaring för alla leksaker. En kista eller en legoförvaring ska jag spana efter.
 
Kram på er!
Kommentarer
Postat av: Frida & Folke

Hej,

Har också en här hemma som ska göra ett ladd-rum, för jag antar att det är kulor till bössan han ska göra? Ser att du kämpar på med LCHF, hur tycker du att det går? Här hemma har vi mer eller mindre ätit LCHF-mat sen i mars, dock sista månaden slappat till det så nu tar vi nya tag. Har du några favvo-recept du kan dela med dig?

2013-01-07 @ 12:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0