Beställning till Elvin's rum

Jag har suttit inne på Jollyroom's hemsida hela kvällen och bara velat klicka hem allt dom har till Elvin's rum. Finns ju så mycket fint ♥ Men några träbokstäver, två stolar, legoförvaring och kuber i fina färger fick det bli denna gång. Jag köpte ju även lite saker när jag och mamma var till Övik sist. En mätsticka, två krokar och tre stycken förvaringslådor. Lampor, matta, krukor, gardiner och sånt kommer vi köpa här i Lycksele när vi fått in allt och ser hur vi vill ha det. 
 
Elvin har en fondvägg i sitt rum som är svart med vita bilar på och därför har vi valt att rummet ska gå i svart, vitt och blått. Till stolarna vi beställt ska vi ha ett svart bord som jag fick av min morbror när han gick bort. Gardinerna och lamporna ska vara blåa. Och varför vi köper så mycket till hans rum är för att det är gigantiskt! Dom som bodde här innan hade det som deras sovrum tidigare, så det rummet kan man absolut göra två rum av när det är dags för tillökning. Hihi. Jag tycker att det är riktigt härligt att det är så stort, har Elvin mycket utrymme att leka på när det blir dags för det.
 
Här kommer lite bilder på det jag beställt och det jag köpte tidigare. Ska bli så himla kul att se hur fint det blir när allt faller på sin plats. Just nu måste min fina göra klar i sitt laddrum först innan vi kan börja i rummet, men till veckan tror jag absolut att det är klart för det som är kvar är att lägga matta och min älskade bror är mattläggare, så det går nog snabbt!
 
Nästan allt är från märket JaBaDaBaDo, har förälskat mig i alla deras saker!
 
 




Kommentarer
Postat av: Elin- mamma till Jasper och Axel

Dom har ju så fina grejer! ❤
Hade jag haft pengar hade jag köpt maaaaaassor ;) hihi!

Och ja, de är så kul när de går framåt :) jag brukar säga, spädbarnstiden är så myyyyysig och tiden efter är så rolig :)

2013-01-11 @ 23:16:42
URL: http://elinstenbergn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0