Femte Augusti

Hallå alla fina läsare ♥

Nu skriver jag från våran nya dator, vi blev ägare till denna bärbara dator igår. Vi har nämligen haft en stationär sedan vi flyttade in hit i lägenheten, men nu ska vi sälja den och vi har länge pratat om hur enkelt det vore med en bärbar så igår köpte vi denna. Den är jättefin och fungerar hur bra som helst! Har redan hunnit ladda hem hela tredje säsongen av 16 And Pregnant, så nu kan jag ligga var jag vill i lägenheten och kolla på det ;)

Idag öser regnet ned och man blir bara allmänt deppad av att se hur tråkigt väder det är. Men jag trotsade regnet och begav mig ut på en promenad, har nästan alldeles nyss kommit hem. Nu ska jag bara ta det lugnt till min fina slutar jobba, då ska vi äta middag och så ska han iväg en sväng och fixa lite på våran bil. Sedan blir det fredagsmys för heeela slanten, det finns inget bättre än det.

På måndag är min semester slut, blandade känslor om jag ska vara ärlig. Saknar alla goa pensionärer och mina underbara arbetskamrater, men att stiga upp klockan sex på måndag morgon är inget jag har längtat efter om man säger så ;) Men det ska bli härligt att komma in i vardagen igen, att lägga mig sent om nätterna och sova bort halva dagarna är inget för mig, så jag jobbar hellre. Älskar mitt jobb!

Nej nu ska jag sätta punkt, hoppas ni har en härlig fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0