Inte alltid lätt med rubriker

Nu har jag precis ätit jättegoda varma mackor fyllda med ost, skinka och soltorkade tomater! Det fick bli min lunch/middag, det är just det där med maten som är knepigt när man börjar jobba halv fyra och måste fara hemifrån kring tre. Det finns typ ingen tid som är bra för att äta, jag äter alltid för tidigt så jag är dö hungrig när jag jobbat en stund på kvällen. Men som tur är finns ju alltid kvällsfika så jag slipper svälta ihjäl ;)

Jag ska berätta en sak för er, jag är besviken på Cola Light! Jag har alltid älskat det och alltid satt det framför vanlig cola. Men igår köpte min fina hem en till mig och det smakar inte gott längre. På den tiden som jag umgicks mycket med Linnéa (en barndomskamrat) så drack vi alltid det och det var på den vägen som jag började älska det. Men nu tycker jag inte om de längre, vad ska jag då tycka om för dricka? Vanlig cola är inte ens gott. Kanske Fanta Exotic, det är smarrigt!

Min fina köpte även hem massvis med choklad till mig igår. Kexchoklad, Marabou Schweizernöt och en Aladdin ask. Jag är svag för choklad, det är det bästa som finns och jag kan äta i princip hur mycket som helst. Jag lyckas alltid äta för mycket, så mycket att jag börjar må dåligt bara för att det är så himla gott. Men jag älskar det. En sak är säker, den människan som uppfann chokladkakan var en himla smart typ och jag kan nog aldrig tacka den människan nog ;)

Nu ska jag skutta in i duschen för jag har minsann tränat och städat hela förmiddagen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0