Med lite vilja kommer man långt

Och min vilja är enorm! Det är inte ofta som jag verkligen känner mig duktig och stolt över mig själv, just nu gör jag det. Känner mig så stark inombords, känns som att jag skulle kunna klara av vad som helst. Igår var min premiär på gymmet efter många månader och det var riktigt skönt att få ta i och svettas igen. For dit ikväll igen och bokstavligen dödade mina armar. Märks att jag inte ens tränade dom när jag tränade som mest, var är alla mina armmuskler!? Nu är det verkligen skärpning som gäller. Hihi.
 
Imorgon har jag bokat löpbandet på gymmet så då blir det powerwalk/löpning. Det var ungefär den enda luckan som jag hittade på bokningslistan, så mycket människor som vill använda det. Men det skulle bli mindre kallt ute mot slutet av veckan så då får jag ta långa promenader istället. Känns som jag inte varit utanför dörren förutom när jag gått fram och tillbaka till bilen eller gått ut med soporna, skulle verkligen behöva frisk luft nu.
 
Jag vill så gärna nå mitt mål och jag vet att tids nog, kommer jag lyckas. Jag har kommit en bra bit på vägen. Räknade ut att jag sedan Elvin föddes, har gått ned hela 30 kilo. Jag ville ju inte se vad jag vägde alls under graviditeten men när man blir uppkopplad till datorn på BB så står vikten där och jag såg siffrorna, så jag har räknat från den dagen till nu. Såklart har jag inte ''kämpat'' mig ned alla dessa kilon själv, mycket var ju vätska och så vägde ju Elvin och moderkakan och allt annat mycket också. Men det är helt fantastiskt ändå att jag gått ned så mycket på så kort tid. Som sagt, jag är väldigt stolt över vad jag åstadkommit.
 
Även om jag har en bit kvar så deppar jag inte alls ihop för det utan fortsätter kämpa lika hårt, om möjligt ännu hårdare. Har hitills gått långa promenader varje dag med barnvagnen, ibland dansat zumba och det är något jag absolut inte kommer sluta med. Jag kommer variera träningen, kondition och styrka varannan dag ungefär. Är så himla glad och tacksam över att jag har min fina mamma som gett mig ett gymkort, kan inte tacka dig nog!
 
Jag har cirka 15 kilo kvar till min målvikt. Bara att fortsätta kämpa!
 
 
 
Kommentarer
Postat av: mamma

<3

2013-01-15 @ 21:11:28
Postat av: Frida

Du är otroligt stark och duktig - du ska absolut vara stolt! Det blir jag över dig när jag läser det du skriver! Hejja! Kram

2013-01-16 @ 13:26:22
URL: http://friiiiiiida.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0