Min fina

JAG ÄR SÅ HIMLA LYCKLIG JUST NU! (om man bortser från att jag ligger hemma och är sjuk.) Peder är verkligen den finaste som finns ♥

Godnatt på er mina fina läsare!

Det gick superbra på jobbet ikväll, förutom att jag är så extremt trött. Förkyldningen verkar då aldrig ge sig heller, gissar på att det snart kommer bli ännu värre. Känns som så i kroppen. När jag kom hem från jobbet var min fina storebror här, världens bästa Marcus! Han hade med sig några glasögon och ville att jag skulle vara smakråd, jag tyckte mest om dom helsvarta men han var så fina i alla. Blir spännande att se vilka han väljer! :) Nu sitter dom och spelar NHL, härligt att höra dom skratta ♥

Jag har gjort mig klar för att skutta isäng, ska upp om några få timmar och jobba så bäst att somna snart så man får några timmars sömn. Imorgon har jag ett mördarpass, från sju till fem. Jag hatar dom turerna, men jag ska vara på ett möte imorgon på eftermiddagen så då lär dagen gå lite snabbare. Sedan skulle jag egentligen varit ledig från torsdag till måndag men jag har tagit på mig extra flyttid, så nu har jag bara långa arbetsdagar att se framemot. Suveränt ;)

Godnatt på er!

Tjugofemte Oktober

Hallå på er mina fina läsare! ♥ Vad roligt att så många vill ha användarnamn och lösenord till bloggen så småningom, jag har börjat vela fram och tillbaka hur jag ska göra. Antingen så kommer jag ha denna blogg öppen för alla (som den alltid varit) och skapa en helt ny blogg med lösenord, eller så sätter jag lösenord på denna. Kan inte riktigt bestämma mig så jag får tänka ett litet tag till.

På tal om det så är det ganska komiskt hur människor som aldrig bryr sig eller frågar hur man mår, vill fortsätta läsa ens blogg. Då känner jag lite såhär; Varför ska du läsa om mitt liv när du ändå inte bryr dig? Det är ju bara nyfikenhet och sånt hatar jag.

Nog om det! Igår var jag ledig efter jobbarhelgen och det var så himla härligt och inte göra någonting. Jag och min fina fick oss en sovmorgon tillsammans, sedan när han åkte på jobbet tog jag mig en lång promenad med finaste Frida. När vi hade gått gick jag hem och duschade, lagade middag och sedan låg vi framför tvn resten av kvällen. Så himla skönt det var att inte göra någonting, förutom att äta clementiner då såklart ;)

Idag fick jag också en sovmorgon, lyx! Jobbar kväll ikväll, så ska alldeles strax bege mig på jobbet. Var ute på en promenad tidigare idag, nu märks det att vi går mot kallare tider för jag frös i vansinne. Stod i duschen nästan en timme för att få upp värmen.

Nä nu ska jag åka till världens bästa jobb och göra nå nytta! Kram på er.

Tjugoandra Oktober

Hallå på er!

Jag är mest trött och snorig, jobbarhelger brukar mest bara bestå av jobb och sömn eftersom vi har så långa turer. Idag har jag jobbat delat, på min rast sov jag så länge att jag inte hann äta någon middag. Då är man trött. Ikväll när jag slutade stekte jag upp blodpudding och bacon som får bli min lunch imorgon. Gott!

Nu har jag precis duschat och lagt mig för att sova, min fina jobbar för fullt så han kommer inte hem förrän senare. Jag trodde inte att jag skulle skriva det här, men tusan vad jag längtar till hösten är över! Jag vet att det är min fina's liv och jag är så glad över att han brinner så för älgjakten, men vi hinner knappt ses något under dessa månader. Jobbar han inte så jagar han och är han ledig så jobbar jag. Men som sagt så ska vi söka semester snart så då får vi några dagar att bara rå om varandra. Guld värt ♥

Nu ska jag stänga av datorn och försöka sova så jag orkar kliva upp sex imorgonbitti. Hoppas ni har en bra helg!

Tjugoförsta Oktober

Nu har min fina precis åkt iväg till Tjäl för att jaga älg imorgon, det gör lika ont i hjärtat varenda gång vi skiljs åt. Känslig som man är lyckas man fälla tårar och det gör ont i hela kroppen när han kliver ut genom ytterdörren. Jag älskar den människan så fruktansvärt mycket, han är den finaste som finns ♥

Imorgon jobbar jag en delad tur, från sju till halv ett och så börjar jag om klockan fyra igen och jobbar till halv nio. Jobbar med helt underbara personer så dagen kommer nog gå snabbt, sedan på söndag jobbar jag från sju till fem och sedan är jag ledig måndag.

Imorgonbitti ska jag kliva upp innan jobbet och träna. Dvs kring fem tiden, jisses vad slut på jag kommer vara! Men jag har inte tid någon annan tid imorgon, på min rast vill jag vila så jag orkar jobba kvällen så jag får helt enkelt offra en timmas sovmorgon ;)

Kram på er!

Lösenordsskyddad blogg

Ja som rubriken lyder så har jag snart tänkt lösenordsskydda min blogg, av den anledningen att det känns på något sätt mycket tryggare och bättre att själv välja sina läsare. Jag skriver ju trots allt ganska personligt och jag är nästan säker på att det finns någon där ute som jag inte vill ska läsa som gör det.

Men jag kommer nog vänta en vecka eller två med att göra detta, men mina kära vänner; kommentera detta inlägg om ni vill fortsätta läsa min blogg framöver så skickar jag användarnamn och lösenord :)

Tjugonde Oktober

Det märks tydligt att jag snart kommer åka på en rejäl förkyldning. Snorar, halsen börjar göra ont, jag nyser hela tiden, jag blir trött för ingenting och så sover jag mer på dagarna än jag är vaken. Icket bra. Jag hatar att vara sjuk.

Idag sov jag till halv tolv, vilket inte har hänt på evigheter. Jag brukar aldrig sova så länge, max till tio! När jag vaknade satt jag vid datorn en stund och läste lite bloggar. Inte långt efter jag hade klivit upp ringde Malin och ville ta en promenad, solen skiner ute så det var underbart promenad väder!

Nu har jag precis gjort mig klar för att åka på jobbet. Jag har inte tid att vara borta därifrån så jag tänker bita ihop och försöka jobba trots att jag skulle behöva ligga under täcket och kurera mig. Jobbar kväll ikväll, kort dag imorgon och så hela helgen. Det känns som att det kvittar att jobba helg när min fina också jobbar.

På tal om att jobba helger så är jag ledig hela jul helgen och det känns superbra! Jag hade tänkt söka ledigt nyårshelgen men då ska min fina också jobba så då är det ju lika bra jag också jobbar. Jag jobbade förra nyår och det gick jättebra, sedan tjänar man ju väldigt bra med pengar också och det är ju aldrig fel ;)

Nä nu ska jag börja röra mig mot jobbet, ta hand om er ♥

Artonde Oktober

Jag somnade direkt vi la oss i sängen igår (efter några klipp Robert Gustavsson) och har sovit till nu. Jag har alltså fått sova 11 timmar, första gången någonsin men det känns så bra! Vaknar med en näsa som är helt tätt och en sprängande huvudvärk, vilken himla tur att jag ska jobba kväll istället för dag idag. Det brukar bli bättre under dagen, som värst på mornarna. Bara att bita ihop.

Nu ska jag alldeles strax ta mig en promenad i det tråkiga vädret, det är grått och kallt ute. Nästan så jag tycker att det får börja snöa istället, då är det iallafall mysigt.

Nä nu ska jag klä på mig, hoppas ni får en fin tisdag!

 

Sjuttonde Oktober

Jag har varit trött och slö hela dagen, som varje dag nu för tiden. Kan somna var som helst, lite lustigt. Men jag har jobbat idag iallafall, till klockan tre. Gick hur fint som helst. Ringde det viktiga samtalet kring lunch och skulle bli uppringd när hon hade ätit lunch men icket att hon ringde, jag väntade till och med till klockan fem men inget samtal. Ringer hon inte imorgon innan halv fyra måste jag ju ringa upp och fråga vad som sker. Jag som samlat så mycket mod till det samtalet!

Nu ska jag krypa ned i ett varmt bad och vänta på att min fina som snart kommer hem med clementiner, gott! Imorgon jobbar jag kväll, ska sova ut länge och sedan träna en timme mitt på dagen. Härligt!

Jag är så lycklig!!!

Sextonde Oktober

Jag har haft en superhelg och som vanligt flyger helgerna bara förbi! Redan måndag imorgon och som alla andra söndagar så gruvar man sig lite, men när arbetsveckan väl har startat så brukar det gå hur bra som helst. Imorgon jobbar jag till tre, inte så värst lång dag så jag överlever nog! Sedan har jag ett viktigt samtal att ringa imorgon, gruvar mig lite för det också, men jag får hoppas att det är en vänlig själ som svarar i andra luren så slipper jag stamma mig fram ;)

I veckan står det jobb och träning på schemat. Nu ska jag skutta isäng! Godnatt på er.

Mysfredag!

Magen känns mycket bättre ikväll, jag önskar att jag inte hade haft så ont imorse när jag klev upp så jag hade kunnat jobba. För jag har haft världens tråkigaste dag. Sitta ensam hemma och inte göra något är inte min grej. Skulle aldrig kunna vara arbetslös!

Lägenheten är städad, vi har ätit en god fredagsmiddag (inte alla dagar man får ha en anledning till att äta gott!) och så åt vi kladdkaka med grädde till efterrätt. Gott! Nu är vi båda nyduschade, vi ska strax hämta upp Mamma och åka till Sidberg. Har inte träffat finaste farmor och farfar på några dagar så det ska bli härligt att krama om dom igen.

Min fina fick ledigt från jobbet ikväll och jag blev så himla glad över det. Han jobbar dygnet runt så en kväll extra för oss att ses är värt mycket. Imorgon får vi dessutom en sovmorgon tillsammans, kan inte bli bättre.

Kram på er!

Så länge vi är tillsammans faller resten på plats




 

- Jag och världens finaste i Alanya ♥

 

Sånt som betyder


Fjortonde Oktober

Stackars min lilla mage säger jag bara. Har nu haft ont i den i cirka tre, fyra dagar. I onsdags fick Mamma hämta mig på jobbet för jag hade så ont och igår slutade jag ju halv ett så jag härdade ut men det gjorde så ont. Imorse när jag klev upp hade jag gjort mig klar och allt då jag fick sådär ont igen, så jag var tvungen att sjukanmäla mig. Jag tänkte att jag kan inte jobba en dag till och må såhär. Nu efter fyra timmars extra sömn känns det lite bättre men den spökar ändå. Ska lägga mig i ett varmt bad på en liten stund och hoppas på att magvärken släpper.

Det var verkligen otur att jag skulle ha såhär ont idag också! Vi som skulle ut och äta, men vi får ta hem mat istället och tända ljus här hemma. Så, en mys fredag får det bli trots magont! På tal om det så var min fina så go igår kväll när han kom hem från jobbet, han sa saker som gjorde mig så glad. Jag låg bara och log :) Han är verkligen världens finaste människa och jag är så lycklig över att han är bara min! ♥

Hoppas ni får en lika bra fredag som jag ska försöka ha!

Den finaste som finns



Jag är så lycklig med dig. Du är den finaste som finns

Trettonde Oktober

Just nu sitter jag hos världens bästa Mamma, vi har precis tagit ut den första bullplåten ur ugnen. Det lukar så gott! Jag fick världens sug efter bullar tidigare i veckan så ikväll slog vi till, det var ju trots allt längesen jag hade några bullar hemma. Perfekt att ha när någon kommer på besök! Sedan har jag en bullälskare hemma så han blir nog överlycklig när han slutar jobba ikväll. Min älskling

Imorgon skulle jag egentligen vara ledig men har tagit på mig flyt tid, från sju till kvart i tre. Känns som lagom. Sedan ska vi ut och fira, jag och min fina. Det blir super! I helgen är jag ledig och då ska jag bara ta det lugnt och njuta av lite ledighet.

Ord kan inte beskriva hur lycklig jag är just nu.



Världens mysigaste Albin.

Elfte Oktober

Idag har jag hunnit med en lång sovmorgon med min fina, en timmes promenad och gjort fint här hemma. Har hängt upp ett väggord som vi fått av Moster & Peter. Sedan har vi nu ikväll hängt upp våran stora klocka, det blev så himla bra! Nu är vardagsrummet supermysigt. Det var svårt att mäta exakt, men min fina är så duktig! :)

Imorgon jobbar jag till klockan tre, på torsdag jobbar jag till halv ett och på fredag jobbar jag till kvart i tre. Inte så värst långa dagar i veckan och ledig helgen som kommer, känns riktigt bra. Är så slut på så jag behöver mycket sömn!

Nu ska vi sova så vi orkar kliva upp tidigt imorgon. Sov gott ♥

Meningen med livet

Lycka är vad jag känner just nu ♥

Sonja Alden

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst

Jag ska vagga din oro till lugn
Jag kan se att din börda är tung
För dina ögon bär skuggan av sorger
Alltför stora för någon så ung

Låt mig torka din tårade kind
Jag ska stå där vid trygghetens grind
Tills du vågar att åter gå genom
Tills du ser där din tro blivit blind

Vila tryggt som ett barn vid mitt bröst
Jag ska ge all min kraft och min tröst
Jag kan känna ditt bultande hjärta
Jag kan höra dess skälvande röst

Jag kan höra dess skälvande röst


Overkligt.

Jag bara skakar. Finner inga ord. Nu tar jag mig en promenad.

Jag älskar dig så mycket min fina

 

Wallmans

Idag är det två år sedan Pappa rycktes ifrån oss. Hela dagen har varit kaos men ändå bra på ett vis, min fina har varit så oerhört stöttande och kärleksfull. Han är bäst i hela världen! Nu har jag precis gjort mig klar för att möta upp alla nära och kära på hotellet här i Lycksele. Wallmans är det ikväll och Mamma's kusin Maria uppträder, ska bli så roligt att höra henne sjunga och träffa henne! Kommer bli en super lördagkväll ♥

Kände mig faktiskt fin ikväll (vilket inte händer så ofta) så jag knäppte några bilder med min värdelösa mobilkamera. Men bättre än ingenting. Så, såhär ser jag ut ikväll! :)

   

Två år av saknad, älskade Pappa

Imorse åt jag och min fina en god frukost tillsammans och ur högtalarna på datorn spelades Lasse Stefanz. Bara för dig fina Pappa. Jag saknar dig så himla mycket, varenda dag. Vi älskar dig, obeskrivligt mycket

Jag vill inte vara utan dig

Fredagsmys!

Jag saknar dig, så mycket

Imorgon är det två år sedan Pappa slöt sina ögon för gott. Två år sedan, det är så fruktansvärt lång tid och varenda minut utan honom känns. Det känns inuti. Två år av smärta, ilska och tårar. Hur kunde livet bli såhär? Det är så overkligt, förstår det bara inte. Är min bästa vän död som i borta föralltid? Hur kunde det hända? Så många frågor men aldrig några kloka svar. Inga rättvisa svar. Dom finns inte. Han kommer inte tillbaka, hur mycket jag än ber. Pappa kommer aldrig mer hem igen. Vilken verklighet jag lever i. Så orättvist och ofattbart.

Imorgon ska vi på Wallmans, hela våran familj och våran släkt från Örnsköldsvik. Sist vi var på Wallmans levde Pappa och han var med, precis som det egentligen ska vara. Vi ska ju vara fem, inte fyra. Det är så himla fel. Någon fattas, en person som betyder allt för oss och som alltid höll oss uppe. Den starkaste av oss alla fattas.

Nu rinner det för många tårar så jag väljer att avsluta. Jag hoppas innerligt att ni tar hand om er nära och kära, varenda dag. Imorgon kan det vara försent, glöm aldrig bort det. Det är så viktigt att komma ihåg dom fina runt er.

Att vara utan någon man älskar

På heltid. Alltid. Den här människan som du älskar så högt kommer aldrig mer hem, det gör så ont och är något som jag inte ens önskar att min värsta fiende får uppleva. Den känslan att vara utan någon man älskar får inte bara tårarna att rinna utan den får en även att ha ont i varenda kroppsdel. Varenda centimeter av kroppen. Det bränner och svider i bröstet, ända ut till fingertopparna. En fruktansvärd känsla.

Det är så illa att man måste förlora någon för att inse hur skört livet är, att imorgon kan någon vara borta förevigt. Medans Pappa fanns kunde dom tankarna komma smygandes ibland, men det var inte så att jag förstod. Jag tog vara på varenda stund med Pappa, bara månaderna innan fiskade vi tillsammans som vi aldrig gjort tidigare. Inte lika mycket. Vi promenerade varenda dag, månaderna innan han gick bort. Undermedvetet. Som att vi båda visste fast ändå inte.

Jag har inte förrän nu sökt hjälp för mitt mående, två år efteråt. Jag har inte velat erkänna för mig själv hur dåligt jag faktiskt mår, det är nog det värsta av allt. Att erkänna för sig själv att man inte klarar sig utan hjälp. Jag är ingen stålkvinna, jag är en vanlig tjugoårig tjej som mår fruktansvärt inombords. Smärtan blir bara värre.

Tillslut sprängs man. Då blir det bara för mycket. För många känslor, för många tankar, för många tårar. Man hamnar på botten och finner ingen väg ut. Då inser man att det här är på allvar och ingen lek. Det är absolut inte det lättaste att söka hjälp, kanske var det svåraste jag gjort men det är så värt det. Jag behöver det.

''Sorgen kan man aldrig ta sig över, man måste igenom den''

Femte Oktober

Jag sov till halv elva idag, har inte sovit så länge på väldigt många veckor så det var riktigt skönt. Dock så vaknade jag halv åtta och kunde inte somna om, men jag gav mig aldrig, så tillslut somnade jag om. Direkt jag klev upp tog jag mig en promenad i det härliga höstvädret, surrade med fina Mamma i telefon och blev bjuden på laxsoppa idag till middag. Gott!

Nu har jag precis gjort mig klar för att åka på jobbet, har svm mellan ett och tre. När mötet är färdigt ska jag åka hem och städa, imorgon åker vi ju på hockey så hinner inte göra det då. Modo - Skellefteå, spännande! ;)

Ikväll kommer även min fina hem, ska bli så härligt att få krama om honom igen. Har bara varit utan honom i två nätter men håller på att spricka av längtan. Ringde honom tidigare och bara hans röst gjorde mig överlycklig. Åh, jag är så kär!!

Godnatt på er

Det värsta som finns är att somna ensam. Jag får för mig allt möjligt, bland annat att det ligger någon under sängen eller att någon tagit sig in genom ytterdörren trots att den är låst. Jag är så trött nu men kan ändå inte somna, känner någon slags oro. Vet inte vad det kan vara, hoppas bara det känns bättre snart! Som tur är så får jag en lång sovmorgon imorgon, till klockan halv elva för att vara exakt. Då hinner jag precis med en powerwalk innan det är dags för att fara på samverkansmöte. Känns skönt med bara ett möte imorgon, faktiskt. På torsdag är jag ledig, eller har en träff klockan ett men jag får iallafall sova ut. På kvällen ska vi se hockey, skoj! På fredag jobbar jag kort dag och sedan har jag helg, känns så himla bra.

I helgen ska vi på Wallmans. För på lördag är det två år sedan Pappa tog sina sista andetag, fan. Två år sedan. Det är helt sjukt. Det kändes som om jag träffade honom igår. Jag saknar honom så mycket.

Nu ska jag sätta punkt, godnatt på er!

Fjärde Oktober

Idag fyller världens finaste farfar 83 år!



Så alldeles strax ska jag hämta upp Marcus, Mamma och Mia och sedan bär det iväg till Sidberg för att äta middag och fira våran fina farfar på hans dag. Farfar är den bästa som finns. Han är även så pigg för sin ålder och det är jag så tacksam för. Charmiga farfar.

Våran kärlek är den finaste som finns

Då var det den fjärde igen, vårat datum fast i Maj då såklart. I tre år och fem månader har min fina fått mitt hjärta att slå dubbla slag. Jag ser på honom och får en pirrig känsla i magen, varenda dag. Det är en helt fantastisk känsla och jag blir lycklig av att bara tänka på hur den känns. Jag lever med min livskamrat, får dela varenda dag med den människan som jag älskar av hela mitt hjärta. Det är så underbart. Han är mitt allt, den som får mig att vilja fortsätta och han är den som får dagarna att gå framåt.

Vårat förhållande har verkligen varit en berg- och dalbana. Så kommer det nog alltid att vara, upp och ner. Men oavsett vad som hänt eller kommer hända så älskar vi varandra och håller ihop. Vi släpper aldrig taget och det är ett bevis på att kärleken övervinner allt. Vi klarar allt så länge vi är tillsammans.

Jag älskar dig fina Peder och du gör mig så lycklig! Lyckligare än vad jag är just nu kan man inte vara. Så länge jag har dig klarar jag allt, det är jag säker på. Så länge vi har varandra kan vi möta alla hinder på vägen utan problem. Du är så fin ♥

Tredje Oktober

Hej på er! Nu var det några dagar sedan jag skrev, har haft fullt upp med både jobb och trevligheter men nu är helgen förbi och en ny arbetsvecka har startat!

Helgen har varit helt underbar, i fredags åkte vi med Marcus och Malin till Övik. Direkt vi kom fram checkade vi in på hotellet och när vi packat upp på våra rum åt vi en god middag på hotellresturangen. Efter det begav vi oss till en bar där vi spenderade kvällen, det var riktigt mysigt! Jag bestämde mig för att vara nykter hela helgen så för mig fick det bli alkoholfria drinkar, gott vare. Det blev en tidig kväll för oss, vi hade ju trots allt varit uppe med tuppen och jobbat hela dagen.

På lördagsmorgonen ställde vi väckaren och åt världens godaste hotellfrukost. Det är nog det bästa med att bo på hotell, att få äta frukosten! Efter det gjorde vi oss klara för en dag på stan, vi shoppade och fikade gott. Jag blev ganska snål och handlade inte så mycket. En mysig höstkofta, en mjukisdress och en ny börs fick följa med mig hem. Efter shoppingen var vi alla trötta men det var bara att kasta sig in i duschen och göra sig klar för kvällens bravader. Vi gick på Röde Orm och åt middag, för mig fick det bli plankstek och det var så otroligt gott. Efter middagen gick vi till ishallen och såg Modo vinna över Färjestad efter straffar. Det var spännande i vansinne! Efter matchen gick vi på Mamma Mia, grabbarna tog varsin pizza och jag delade vitlöksbröd med Malin. När vi ätit färdigt och surrat en lång stund gick vi tillbaka till hotellet och la oss för natten.

På söndagsmorgonen åt vi samma goda frukost som på lördagen, sedan velade vi fram och tillbaka om vi skulle fara på paradisbadet eller fara på stan. Efter många om och men fick det bli stan, jag köpte ett par örhängen med fjädrar på och min fina köpte jättefina kläder som han ska ha på sig nästa helg när vi ska på Wallmans! Kring två åkte vi från Övik till Tjäl för att hämta min fina's björnskinn. Sedan åkte vi vidare till Björna där vi lämnade det och sedan väntade en lång bilresa hem.

Igårkväll avslutade vi denna fantastiska helg med en pizza på Golden Bar här i Lycksele, jag åt knappt något på hela dagen så det var riktigt gott med pizza. När vi landat i lägenheten orkade vi inte packa upp väskorna utan det blev en dusch och sedan raka vägen isäng. Jag somnade kring tio, så skönt!

Idag jobbade jag till kvart i tre, slutade egentligen halv fyra men kunde flexa lite eftersom jag har så mycket flex. Direkt jag kom hem städade jag upp här i lägenheten, packade upp våra väskor och diskade undan. Nu fattas det bara att dammsuga men det får jag fixa senare ikväll.

Nu ska jag bege mig ut på en lång promenad i det härliga höstvädret, sköt om er! ♥


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus