Min dag har inte varit bra..

.. och kvällen blev också skit. Det gör så fruktansvärt ont.

Tisdag 31 Maj

Imorse när väckaren ringde klockan sex var jag så trött, har varit vaken mycket under natten pga min mage. Imorse, en timme innan jag skulle kliva upp hade jag så ont att jag var tvungen att ta Alvedon och lägga värmedynan på min mage. Som tur var så gick värken över och jag kunde sova en timme till innan jag skulle upp på jobbet. När jag klev upp gjorde det inte alls ont och tur var ju det!

Nu har jag just fått i mig en macka, glömde helt bort att ta med mig någon lunch idag så var vrålhungrig när jag slutade jobba. Ska invänta min fina som slutar jobba om en timme, då ska vi äta middag och sedan ska jag träna. Ikväll ska vi vara hundvakt åt världens finaste Ritchie, mys!

Ta hand om er ♥

Träning

Dagens träning;
60 minuter kondition

Jag började må lite illa när jag skulle bege mig ut och träna så det blev ingen löpning idag. Kan hända att jag tränade lite för tidigt, hann inte riktigt vila middagen. Men imorgon då jäsiken ska jag springa!

Måndag 30 Maj

Hallå alla fina läsare!   

Nu är jag precis hemkommen från jobbet, ska äta lite middag och sedan fara på solariumet och sola med min fina. Efter det ska jag ta mig en löptur, det var så himla härligt igår när jag sprang så jag fortsätter i samma spår. Efter att jag tränat ska jag bege mig till Mamma och där ska jag spendera min kväll. Jag ska skriva ett nytt cv eftersom mitt gamla försvunnit.

Det känns bra med måndag, jag har ju inte jobbat på en vecka så det var riktigt kul att gå till jobbet imorse. Ny vecka, nya möjligheter? ;) Denna vecka kommer bli super, ska bli insulindelegerad någon dag också så det känns bra. Då har jag liksom allt som behövs.

Fasen vad bra allt känns idag, förutom att jag är väldigt trött. Drömmar kan verkligen förverkligas.


Världens finaste Marcus och världens finaste Pappa ♥

Min Mamma är duktigast i hela världen

Min Mamma är ett bevis på att man klarar allting bara man fortsätter kämpa.

Mamma då:



Mamma nu:



Hon har blivit så mycket mindre och är så fruktansvärt fin. Se bara på bilderna, enorm skillnad!
Jag älskar dig Mamma! :)

Söndag 29 Maj

Hallå alla fina läsare!   

Idag är det Mors Dag och jag har redan hunnit säga grattis till min fina Mamma flera gånger, men grattis igen älskade Mamma. Du är så fin och jag älskar dig, en Mamma som du borde alla få ha. Vi ses senare idag ♥

Nu ska jag börja fixa mitt hår och sedan följa Marcus på affären och handla lite. Våran familj och Malin's familj är bjudna på middag hos dom idag och det ska bli så trevligt. Jag gissar på att det blir tacos ;) Mums!

Hoppas ni får en fin dag och att ni kramar om eran Mamma lite extra idag.


Min fina, starka, underbara Mamma ♥

Mitt hjärta blöder

Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Jag är för full
Du är för ung
Jag ser dig prata men hör inte ett dugg
Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är så svag
Ger dig en kram
Jag ser dig ringa men har inget val
Vi går på rad
Sotiga barn
Barfota fötter genom hela stan

Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
(De stänger här men ingen bryr sig)
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Åh, kom vi sover över

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll

Träning

Dagens träning;
30 minuter löpning
30 minuter powerwalk

En hel timmes konditionsträning med andra ord och jag är hur nöjd som helst! Med tanke på att jag inte sprungit på nästan ett år och tappat det mesta av min kondition så är jag stolt över mig själv. Nu ska jag fortsätta kämpa, det här klarar jag!


- Bilder från Februari 09

Världsbäst

Jag for på matchen ändå, efter många om och men. Det kändes i mitt hjärta när det var någon annan som stod på Pappa's plats, det måste jag verkligen säga. Men det gick bra, jag hade ju finaste Malin och lilla Ritchie vid min sida hela matchen. Min fina storebror fick göra första målet och Lycksele vann, så jag är glad att jag tog mig mod och for dit. Efter matchen for jag och Mamma på solariumet och solade, jag frös så mycket efter matchen så det var härligt att få lite värme. Så har jag ju börjat få lite färg igen och det känns inte dåligt ;)

Jag måste bara berätta vad som hände när vi skulle åka från matchen. Vi släppte ut lilla Ritchie i skogen brevid idrottshuset en stund och då ser vi att han rullar sig i en grop. När vi tar bort honom därifrån ser vi att han rullat sig i människobajs, fy vad äckligt och för att inte tala om doften. Jag höll på att kräkas. Vem bajsar där!? Äckel!

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta någon middag och sedan bege mig över till M&M. Vad som händer ikväll får vi se.

Lyckseles bästa tränare genom tiderna. Och världens bästa Pappa.

Jag saknar dig och jag älskar dig så fruktansvärt mycket ♥

Träning

Dagens träning;
Promenad 85 minuter

Jag började gå kring tio imorse och fotbollsmatchen skulle börja halv tolv så jag promenerade in på tannen och såg matchen. Jag åt inte speciellt bra innan jag for men hade ändå världens energi och jag hade riktigt tur med vädret idag också, inte en endaste regndroppe fick jag på mig. Skönt!


- Man får aldrig ge upp

Lördag 28 Maj

Godmorgon!   

Jag vill ju inte vara otrevlig på något vis men vem ringde mig 02:30 inatt från dolt nummer? Snacka om att vara dum. Jag brukar aldrig ha på ljudet på min telefon, min fina har sagt åt mig mer än tusen gånger så nu har jag äntligen börjat ha ljudet på. Men det fick jag ju ångra. Saken är den att jag har så fruktansvärt svårt för att sova, jag låg vaken länge inatt innan jag kunde somna igen. Dumma människa.

Nu ska jag äta frukost, pussa på min fina innan han åker och sedan träna. Idag ska jag sola också, lycka! ;D

Vårat älskade hus. Jag saknar det.

Jag blir alldeles varm när jag ser denna videon. Jag passade på att spela in denna samma dag som Mamma skulle överlämna nycklarna till den nya ägaren. Så många minnen, tårar, skratt. Jag älskar detta hus. Mitt fina barndomshem

Jag vet inte varför jag vänder och vrider på kameran hela tiden, jag tänkte nog inte alls när jag spelade in. Hah!


Lyckad fredagkväll

Middagen blev väldigt lyckad!    Vi grillade kyckling, älgkött, halloumiost, majs, chaminjoner och till det hade vi klyftpotatis. Det var jätte, jättegott! Sedan måste jag tipsa er om något som är jättegott till grillat, nämligen chiliaioli. Det är ICA's egna och den är suverän. Till efterrätt blev det kladdkaka m. glass, grädde och bär. Jag hann inte baka en egen kladdkaka så det fick bli en köpt, men den är ju så god. Mätta och glada åkte vi till Sidberg och spenderade resten av kvällen där tillsammans med världens bästa farmor och farfar. Vi blev bjudna på kaffe och trots att vi alla var så fruktansvärt mätta så fick vi i oss lite av det goda som farmor bakat ;) Man lever ju faktiskt bara en gång.

Från det att vi kom hem igen till nu har jag suttit och skrivit upp lite mål för mig själv. Jag snubblade in på en blogg och fastnade direkt kan jag säga, kan den personen kan jag också! Det gäller bara att ta tag i det och jag har så svårt för sådant. Men nu när jag suttit och skrivit ned alla dessa ord ska jag försöka fullfölja det, varenda gång jag tvekar eller håller på att tappa tålamodet ska jag läsa på pappret vad som står. Förhoppningsvis börjar jag då tänka om och fortsätter kämpa. Det är något man borde göra med allt här i livet, skriva ned sina mål och tankar. Då har man liksom gett sitt ord på att fullfölja målen. Så känns det iallafall för mig.

Imorgon ska jag upp rätt tidigt och träna, kanske orkar/hinner jag två timmars träning när jag inte har någon tid att passa, får se hur jag känner mig. Finaste Marcus har fotbollsmatch imorgon också, jag har knappt varit på någon match sedan Pappa försvann så det är väl kanske dags att ta tag i det också. Jag vill ju vara där för hans skull också, han är ju så fruktansvärt duktig. Jag får helt enkelt se hur det känns imorgon, ska hinna med att sola också. Imorgon kväll ska jag vara med M&M hela kvällen, min fina åker ju som sagt till Tjäl så jag blir ensam. Jag hatar att sova ensam, men det handlar ju bara om ett natt så det kommer nog gå fint ;)

Nä nu har min fina lagt sig och jag ska göra detsamma. Hoppas ni sover gott!


Fredag 27 Maj

Äntligen fredag!    

Jag ska alldeles strax fara på affären och handla inför kvällen. Mamma ska följa med och göra mig sällskap! Ikväll står det grillning med Marcus och Malin på schemat, det kommer bli hur roligt som helst. Det regnar lite ute så det kanske inte är det bästa grillvädret, men det gör absolut ingenting när man har sånt underbart sällskap. ♥ Efter middagen åker vi fyra + lilla Ritchie till världens finaste farföräldrar.

Resten av helgen ska jag bara njuta och träna, imorgon åker min fina till Tjäl så jag spenderar nog kvällen hos M&M. Sedan på söndag ska vi fira våran kära Mamma, detta kan ju inte bli något annat än en toppen helg!

Hoppas ni får en lika bra helg som jag ska ha. Ta hand om er!


Träning

Dagens träning;
Promenad 80 minuter

Promenerade i regnet idag och det var mindre härligt, men det stoppade mig inte. Jag ökade bara takten och fick ännu mer träning, så det kanske bara var bra att regnet började ösa ner ;) Är nöjd över dagens träningspass och är redan taggad inför morgondagens pass! Jag älskar att träna, att ha mål.

Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Min fina tog hand om mig för att jag mådde dåligt.
Vad gjorde du kl 08 i morse: Sov?
Vad gjorde du för 15 min sedan? Hälsade på Marcus och Malin
Det sista du sa högt? Hej älskling!
Det senaste någon sa till dig: Jag älskar dig
Vad har du druckit idag? Kaffe, Juice och vatten
Vad var det senaste du åt? En fullkornsmacka
Vad var det senaste du köpte? Snus
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun och ful
Vad är det för väder hos dig nu? Inte sol och inte regn, något mitt emellan
Godaste glassmaken? Choklad
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, ibland
Sover du tungt? Nej
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Trivs du med ditt jobb? Absolut!
Favoritklädsel? Mysbyxor och stora tröjor
Favoritlåt just nu? Samma Himmel med Molly Sanden
Vad ser du om du tittar till höger? En blå tapet
Vad gör dig glad just nu? Drömmar!
Vad ska du göra härnäst? Borsta tänderna och sova
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Mår lite illa så kanske inte jätteglad
Favoritgodis? Choklad utan tvekan. Kan äta hur mycket som helst
Kläder just nu? Mjukiskläder
Sommarplaner? Njuta av tre veckors semester!
Hur många kuddar sover du med? En. 
Morgon eller nattmänniska? Nattmänniska
Vad är viktigast för dig? Min fina Peder och min fantastiska familj
Är du kittlig? Otroligt kittlig
Snarkar du? När jag är förkyld 
Stjärntecken? Vädur
Äckligaste insekten? Trollsländor
Stökigt el välstädat? Välstädat
Vad längtar du mest efter just nu? Allt som komma skall. 

Träning

Dagens träning;
Rask promenad 90 minuter

Det var väldigt härligt promenadväder idag. Det blåste kanske lite mycket men det var bara härligt, då blev det inte så varmt. Innan jag tränade åt jag en rejäl frukost som bestod av; Fil m. flingor, en fullkornsmacka och ett glas juice. Så därav min energi, hade kunnat gå i flera timmar. Det var så härligt!

Torsdagkväll

Nu har jag städat lägenheten, det märks att man inte mår riktigt hundra när man kallsvettas för minsta lilla. Men nu är det fint här hemma igen, så nu är vi redo för att ha middagsgäster imorgon! Marcus & Malin kommer hit och lilla Ritchie såklart, han får jag inte glömma ;) Vi ska bjuda på grillat och sedan ska vi alla fara till Sidberg på kvällen och hälsa på dom finaste farföräldrarna i hela världen. På dagen ska jag träna, handla och följa med Mamma till Granträsk och kolla på blommor. Snart är det ju dags att pryda balkongen med fina blommor inför sommaren!

Ikväll vill jag sola, får se om jag far själv eller om jag lyckas få med mig någon. Blev ju så brun där ett tag men så gav jag upp och nu är jag kritvit igen. Inte lyckat. Ska börja sola mycket nu så jag får en fin färg innan sommaren.

Jag mår illa! vet inte vad det kan vara för något. Känns som att jag ska kräkas hela tiden, men det blir väl bättre får jag hoppas.


 

 

 

 

 

 

 


Ny rubrik - Träning

Nu har jag skapat en ny rubrik här på bloggen som heter träning. Det kommer inte bara handla om vad jag tränar för något eller hur länge jag tränat på en dag utan allmänt om träning. Hade tänkt döpa den till träning & kost först, men jag följer ju inget speciellt matschema så det kändes jobbigt. Eftersom träning är något jag älskar och något som verkligen är en stor del av mitt liv så tänkte jag att jag skulle dela med mig av det till er. Så kanske ni soffpotatisar kommer igång ;) Nä, men det är viktigt att röra på sig. Man behöver inte tok träna varje dag, bara man får lite motion. Det handlar kanske inte om att bli smal eller bygga muskler för alla, men man mår så mycket bättre psykiskt av träning.
Det kan jag verkligen intyga.

När jag träffade min stora kärlek för tre år sedan tränade jag väldigt, väldigt mycket. Mitt liv handlade i princip bara om träning och kost. Som dom flesta blev jag väldigt bekväm av mig och drog ned lite på träningen, men jag gick aldrig upp i vikt trots alla chips på kvällarna, just för att jag höll igång. Men sedan när min fina Pappa rycktes bort från mig försvann all glädje till livet och det medförde att jag slutade träna. Jag såg helt enkelt ingen mening med att röra på mig när han var borta och det ledde ju då till att jag tröst åt och gick upp i vikt. Idag ser jag verkligen inte ut som jag gjorde för några år sedan, vältränad och fin kropp (enligt mig själv) och med mitt dåliga självförtroende är det inte lätt. Jag kämpar varje dag för att bygga upp mitt självförtroende och jag känner att det är dags att börja någonstans.

Jag vet att min Pappa aldrig kommer tillbaka och det gör så ont. Vi tränade alltid tillsammans och det är kanske därför jag slutat träna helt. Nu när han inte längre pushar på mig och tar med mig ut så är det svårt att hålla igång. Men jag ska bita ihop och kämpa, jag vet ju att han vill att jag ska må bra och idag gör jag inte det. Jag trycker ned mig själv, lever inte samma liv som innan och det får mig att må så dåligt.

Så, nu kör vi! Eller jag, fast ni får gärna hänga med ;)




Glädjetårar i Big Brother

Mina tårar bara sprutar när jag ser dessa två klipp.
Snacka om lycka! ♥

Torsdag 26 Maj

Godmorgon på er alla fina människor!    

Igår mådde jag inte alls bra, varken psykiskt eller fysiskt. Hade feber, ont i hela kroppen, både i kropp och själ. Detta resulterade i att jag sov bort exakt hela dagen. Men såna dagar måste man också få ha. Min fina var så snäll igår när han slutade jobba, han lagade middag åt mig och städade upp här hemma. Det är verkligen guld värt när man inte mår bra. Han är ju så fin min Peder!

Nu har jag precis ätit frukost, ser att solen skiner ute så jag kanske ska försöka ge mig på en promenad. Om jag nu orkar.


Min fina storebror, min bästa vän ♥



Ljuslykta

Denna fina lykta har jag beställt efter men inte fått ännu.
Jag längtar så tills den kommer!

Bilden är lånad från www.happilyeverafter.se

Inspiration






Olle Hedberg



Alvin And The Chipsmunks ;)

Sorry Seems To Be The Hardest Word

Måndag 23 Maj

Jag har jobbat hela helgen, slutade kvart över ett idag och då for jag direkt på Hårbolaget. Klippte mitt hår och färgade det, nu har jag lagt in lite fler röda slingor och jag är hur nöjd som helst! Det kommer sluta med att jag blir helt rödhårig, älskar den här röda färgen. Jag satt på salongen i nästan tre timmar, men det var otroligt härligt att få bli ompysslad. Jag behövde verkligen det. Nu har jag ätit middag och bytt om till träningskläder, ska alldeles snart ut och gå med fina Malin. Sedan efter promenaden ska jag nog följa med Malin hem och gosa med lilla Ritchie :) Det är deras lilla bebis, en liten jämthundsvalp. Han är så fin!

Imorgon är det tisdag och jag är ledig eftersom jag jobbat hela helgen. Denna tisdag är inte vilken tisdag som helst utan ganska speciell. Kanske berättar mer om det senare! Resten av veckan är jag i princip ledig, har tagit på mig att flyta på onsdag kväll men annars så är jag ledig. Känns faktiskt riktigt skönt, får jag bara träna och må gott!

I helgen åker vi förmodligen till Tjäl och börjar tapetsera i rummet som vi ska få flytta in i. Det är mycket större och det känns bra, slipper man bo i ett pyttelitet rum med bara en säng och ett litet bord ;)

Nä nu ska jag skutta över till M&M, ta hand om er ♥


En bild på mig och världens finaste farfar, han är helt fantastisk! ♥

Ingen kan älska som vi

Lite bilder från Marcus dator!












Text som betyder så mycket


På det här stället vill jag sätta min nästa tatuering. 'Inte ens döden skiljer oss åt'

Fredag 20 Maj

Jag skrev ett inlägg imorse innan jag åkte men det verkar ha blivit något fel så det har inte kommit upp. Knepigt.

Idag har vi varit i Gideå på Karl-Erik's begravning och det var så fint! Jag åkte med Mamma dit, Marcus och Malin tog deras bil för Mamma stannade och vi skulle åka hem till Lycksele igen. Jag kunde hålla tillbaka tårarna ända tills Mamma sa vid hans kista 'Vila i frid, ta hand om Stig' då brast det för mig. Jag vet att Pappa mötte upp honom och att dom har minst lika roligt där uppe som dom hade här nere på jorden.

När vi kom hem till Lycksele igen bytte jag direkt om till träningskläderna och tog mig en powerwalk. Nu har jag och min fina ätit en god fredagsmiddag, tacos! Ikväll ska vi fara på bio och bara mysa. Jag är lycklig!

Än en gång har jag fått bevisat att livet är så skört. Ta vara på det ni har, för imorgon kan det vara försent.


we♥it

Kärlek är det finaste som finns


- we♥it

Det är så rätt.

' Inte ens döden skiljer oss åt '

Det är vad som står på min fina Pappa's gravsten och dom orden kommer bli min nästa tatuering.


Som en vind i ditt hår

Färglös som en tår, blir jag utan dina andetag

Det jag saknar mest är glädjen som jag alltid kände när du var i min närhet. Jag behövde bara se dig så blev min värld så mycket ljusare. Den där dagliga dosen av glädje - det är den som jag saknar mest. Att kunna le på insidan, känna den där pirrande känslan i magen, som fjärilar, fjärliar av lycka som flyger runt i magen och man vill bara skrika så hela världen hör hur lycklig man är. Du strålade alltid, när världen höll på att rasa plockade du alltid upp mig med ditt vackra leende och fick mig att skina lika mycket som du, bara genom att le. Tänk vad ett leende kan göra, helt otroligt, fantastiskt. Att aldrig mer få se ditt ansikte skina, det är vad som skrämmer mig. All lycka byttes ut mot en sorg, tårar. Som dag och natt, en fruktansvärd förändring. Ett minne som ena sekunden får mig att le, sköljs sedan bort av tårar som gör så ont. När jag ligger i sängen och ska sova för natten kommer tankarna, alltid på kvällarna. Jag tänker tillbaka på vilket underbart liv jag hade när du fanns vid min sida, nu är det bara tungt och det är en oändlig kamp som aldrig kommer ta slut. Vardagen för mig nu är en kamp, mot smärtan, mot alla tårar som inte slutar rinna. Det låter hårt, men varje dag är en kamp för mig att överleva. Det sägs att man aldrig tar sig över sorgen, utan att man måste ta sig igenom den. Det är en omöjlig tanke för mig som är så skör. Saknaden får mig ofta att må illa, jag kan inte hindra tårarna från att rinna och den känslan jag har i magen när saknaden är som värst går inte att beskriva med ord. Jag tappar andan, får ingen luft. Vardagen som förr var fylld med färger är idag så grå, grå och trist. När det regnar ute brukar jag tänka att det är dina tårar, att dina tårar rinner för att du saknar mig lika mycket som jag saknar dig. Jag brukar tänka att det gör lika ont för dig att vara utan mig, som det gör för mig att vara utan dig. Du var ju min absolut bästa vän, det fick du höra nästan varje dag. Tanken slår mig ibland att dina tårar kanske rinner ibland för att du känner att du inte kan riktigt finnas där för mig när jag har det som värst. När jag är så ensam och bara vill ge upp livet, vet jag att du önskar att du fanns där och höll om mig hårt och länge. När jag mår dåligt över hur jag ser ut och när jag ibland får tillbaka symtom av min ätstörning kan jag höra dig, någonstans i bakhuvudet, säga att jag är så fruktansvärt fin och att jag inte får ändra på mig. Som du alltid sa. Dina ord som alltid värmde, dom orden får mig att överleva. Jag kämpar, för din skull. Jag tänker aldrig ge upp Pappa. Det lovar jag dig.

Och genomskinligt grå, blir jag utan dina andetag.

Utan dina andetag

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på

Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag


Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Tisdag 17 Maj

Idag har jag jobbat till halv fyra. Från elva till ett var vi på 'paltfest' med några av våra pensionärer och jag kan säga er att det var hur trevligt som helst! Jag har oftat sluppit undan att följa med på något sånt, men nu efter att jag gjort det vill jag fara många fler gånger. Vi hjälptes åt att ta dit alla och så stannade jag och Sofia kvar. Vi fick väldigt god palt, dom spelade dragspel och vi sjöng tillsammans. Jag tror nog att alla som var där uppskattade detta så fruktansvärt mycket, man såg i deras ögon att det verkligen var roligt. Och jag blir så glad av att se sånt!

Vi hamnade såklart i paltkoma så dom två sista timmarna av dagen var jag väldigt trött, men det vare värt. När jag kom hem åt jag middag och sedan slocknade jag i sängen direkt. När jag vaknade hade min fina farit och fiskat så jag tog mig en lång promenad med finaste Malin. Ord kan inte beskriva hur glad jag är över att jag har den människan i mitt liv, hon är så omtänksam och så förstående. Hon är guld värd ♥

Nu har jag precis kommit hem, for förbi Mamma och fick några presenter som hon hade med sig från Stockholm. Tack! Så nu ska jag hoppa in i duschen och krypa ned i soffan brevid min fina och bara mysa. Imorgon står det svm möte på schemat mellan två och fyra, känns skönt!

Ta hand om er.


we♥it

Måndag 16 Maj

Helgerna bara flyger förbi, man hinner ju knappt blinka så är det måndag igen! Min helg har varit super, både lugn och livlig. I fredags köpte vi mat från Golden Bar, sedan tog jag mig en lång promenad. Skönt att få rensa tankarna lite. När jag gått tog vi oss en tur med bilen och kollade på lite hus som är till salu här i Lycksele. Det finns så många fina, men ännu har vi inte hittat något som vi verkligen vill köpa. I lördags var vi bjudna på grillparty hemma hos Marcus & Malin, maten och sällskapet var underbart. Det måste vi verkligen göra om! När dom andra for på hotellet gick vi hem, det var nog bäst för jag lyckades få i mig lite mycket av det goda ;) Men kul hade vi!

Igår låg vi i sängen största delen av dagen, såg på 'How I met your mother' och åt pizza. Precis som en bakisdag ska vara!

Denna vecka jobbar jag fyra dagar, ledig fredag och sedan jobbar jag helgen. På fredag ska vi åka till Gideå på Kalle's begravning så jag bytte med Sofia så jag jobbar torsdag för henne och hon tar min fredag. Tacka vet jag passbyten! Det känns jobbigt med begravning igen, sår som knappt hunnit läka rivs upp igen. Det värsta som finns är att måsta ta farväl av någon, jag mår så fruktansvärt dåligt av det.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen, har tränat på löpbandet här hemma så jag är alldeles svettig. Jag ides inte ge mig ut i regnet och när jag då kom på att jag faktiskt har köpt ett löpband så blev jag överlycklig. Halv fyra börjar jag jobba så tills dess ska jag bara ta det lugnt.

Ta hand om er! ♥

Sebastian Kranz - Be Without You

Gamla favoriter




Fredag 13 Maj

Fredag den trettonde, som inträffar en till tre gånger varje år, är tydligen en otursdag. Det har inte hunnit hända mig något än idag och jag hoppas att jag kan skriva så ikväll också ;) Jag har jobbat till nu, var egentligen ledig idag och jag kan säga er att imorse när väckaren ringde 05:45 imorse önskade jag att jag inte tagit på mig att jobba extra, men det är bra med flyt tid och mer pengar. Nu ska vi snart lyxa till det med en grillmix från Golden Bar bara för att det är fredag och sedan ska vi städa upp lite här i lägenheten för det hann vi inte igår. Vanligtvis är torsdag en städdag för oss, så har det alltid varit när jag bodde hemma med Mamma och Pappa så den traditionen kvarstår. När vi ätit och städat ska jag försöka få med mig min fina på en promenad, att promenera är bland det värsta han vet men jag ska nog kunna koppla på charmen så han följer mig! Sedan blir det en väldigt lugn fredagkväll, vi ska mysa framför en bra film och jag tror nog att vi kommer snarka ikapp framför tvn ;)

Imorgon ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon och sedan träna några timmar. På kvällen är vi bjudna till finaste Marcus och Malin, där blir det att äta grillat och dricka gott. Ska bli väldigt trevligt!

Nu ska jag påbörja städningen medans min fina hämtar maten. Sköt om er ♥


Onsdag 11 Maj

Nu har jag just duschat, välbehövligt kan jag säga. Det blir så fruktansvärt varmt i våra arbetskläder, vi kommer nog smälta bort i sommar! Snart ska jag göra mig klar för att åka på jobbet igen, jobbade till halv två idag och så börjar jag om igen halv fyra. Har tagit på mig extra ikväll, så jag får ihop lite mer flyt tid. Det känns både och om jag ska vara ärlig, det positiva är att jag får mer pengar och det negativa är att hela dagen går åt till att jobba. Jag kommer vara väldigt trött ikväll när jag slutar, men det äre absolut värt.

På tal om något helt annat än jobb så längtar jag så fruktansvärt mycket till våran Stockholmsresa! Det blir jag, Mamma och Malin som åker den 28 Juni. Jag får ju inte semester försen i Juli men jag har min ledigvecka på schemat just dom dagarna så vi bokade in en resa, ska bli så härligt att få komma iväg lite och bara njuta. Jag pratade med fina Lisa tidigare och vi har bestämt att vi ska ses när jag kommer dit. Lisa har precis som jag förlorat sin bästa vän, jag kan nästan läsa hennes tankar och hon tar alltid orden ur min mun. Vi förstår varandra och det ska bli så underbart att få träffa henne i verkligheten och bara umgås. Kan tänka mig att vi har en hel del att prata om. Bara det gör att jag längtar ännu mer till resan, har sett framemot att träffa henne sedan vi började prata! Hon är så fin Lisa och så stark.

Nä nu måste jag fixa håret och laga en tidig middag. Sköt om er! ♥


Min änglapappa - Jag saknar dig så mycket.

Jeansshorts / H&M

 


Måndag 9 Maj

Helgen har varit lugn och skön, precis som jag ville ha den! I fredags efter att jag tränat åkte vi till Tjäl och kom hem igår kväll. Vi har varit ute med hundarna, duschat dem, njutit av solen, ätit middag hos min fina's underbara farmor och bara mått gott. Vi ska flytta in i ett större rum i huset för just nu sover vi i en liten skrubb typ, vi rymmer bara våran säng och ett pyttelitet bord. Så vi har börjat riva tapeter och spacklat, så nästa gång vi åker dit ska vi tapetsera och göra fint. Det känns jättebra att få bo lite större när man kommer dit.

Igår hade jag ont i nacken och i mitt huvud hela dagen, knaprade värktabletter och trodde att det skulle gå över men icket. Skulle träna igår när vi kom hem men det gick inte. Det gjorde så ont att jag la mig i soffan och där låg jag hela kvällen. Nu på morgonen gjorde det fortfarande ont så jag la mig på värmedynan och då blev det faktiskt bättre, tog mig en lång promenad och det gör fortfarande lite ont men inte alls som igår. Börjar jobba klockan två idag, ska försöka jobba och går det inte måste jag kontakta någon som kan fixa till min nacke. Jag vet att värken kommer därifrån för jag har haft såhär förut, men då bruka det ha gått över.

Som sagt så börjar jag jobba klockan två, känns inte direkt underbart när det är 21 grader varmt ute. Denna vecka jobbar jag väldigt mycket. Imorgon jobbar jag till klockan fyra, på onsdag jobbar jag först till halv två och sedan börjar jag om halv fyra igen och jobbar hela kvällen, på torsdag jobbar jag till fem och på fredag jobbar jag till fyra. Men då är jag ledig helgen som kommer också så då får jag passa på att vila upp mig. Till helgen får vi se vad det blir, antingen åker vi till Tjäl och gör klart i rummet eller så stannar vi här hemma i Lycksele och grillar med finaste M&M ♥ Båda lockar, så vi får se helt enkelt.

Nu ska jag göra mig klar för att åka och jobba. Sköt om er!

Sara Varga - Spring För Livet

Att slå tillbaka, det är det aldrig värt

Huvudstaden, here we come!

Den 28 Juni åker jag, Mamma och fina Malin till Stockholm. Jag längtar så mycket att jag snart spricker! Vi stannar till 1 Juli, så det blir några dagar. Shopping, Gröna Lund, träffa Mamma's kusiner, träffa fina Lisa och bara må gott. Det blir en liten minisemester innan jag får tre veckors semester i Juli, då får jag ännu mer tid att bara vara med min Peder. Nu tycker jag att tiden ska gå snabbare för jag vill åka nu!

Såhär glad är jag, som på bilden nedan. ÖVERLYCKLIG!

Min favoritkille ♥

Pappa's femtioårs dag ♥



Jag älskar min fina familj och jag saknar min bästa vän så fruktansvärt mycket.

Min nya, vackra klänning!

Jag älskar den.



Julia Sheer

Tre favoriter av Julia Sheer:





Musik som får mig att le inombords

Denna låt var en av Pappa's favoritlåtar. Oj vad många gånger vi diggade denna i Marcus passat.
Tårarna rinner när den spelas, men jag är aldrig så glad inombords som när jag sjunger till den.


Den här låten spelades även på Pappa's minnesstund ♥



''Nånstans där uppe i himlen, finns alla hjältar som lever kvar''

Sam Tsui - If I Die Young.


Fina klänningar från Lindex

Torsdag 5 Maj

Nu har jag och min fina firat både ett år som förlovade och tre år som ett par. Det känns helt fantastiskt! Jag inser mer och mer för varje dag vilken fin människa jag har i mitt liv och jag kommer aldrig någonsin släppa taget. Att ha en så underbar människa vid sin sida är allt man kan önska sig. Jag är så lycklig!

Igår på våran tre års dag slog jag på stort, köpte massa presenter och lagade en jättegod middag. Min fina fick såklart inte vara i köket medans jag lagade maten, det skulle ju bli en överraskning ;) Jag gjorde en tacogratäng med en god sallad och till efterrätt blev det hallon/jordgubbar med grädde. Min fina tyckte det var jättegott och det var ju huvudsaken. Vi pratade om våra år tillsammans, skrattade, det pirrade i min mage under hela middagen och kvällen. Som nykär igen kan man säga. Det var en helt underbar dag ♥

Annars så ser livet ut som vanligt, nästan ;) Jag jobbar och står i, imorgon klockan kvart över ett tar jag helg och det ska bli så skönt att få ta det lugnt. Jag är så stressad på veckorna, hinner inte tänka på så mycket annat än jobb så lediga helger är guld värda ibland. När jag slutar imorgon ska jag göra stan, har sett massvis med fint på Lindex så jag ska passa på att handla där nu när jag fick ett presentkort där av min fina svärfar!

Jag har förresten köpt en jättefin lykta idag, den kostade ganska mycket så det tog emot att betala men det var så värt priset. Den är så oooootroligt fin och den kommer passa in i vårat hus som vi inte köpt ännu ;)

Ta hand om er!


3 år idag med världens finaste människa.

Jag älskar dig, obeskrivligt mycket! ♥















Fyra böcker med otroliga budskap

Jag älskar att läsa. Nu har jag beställt fyra böcker från Adlibris och jag längtar så till dom kommer!

Blondinbella - Egoboost!



'Blondinbella är en av Sveriges mest lästa bloggar någonsin, och nu tar dess skapare Isabella Löwengrip sitt positiva budskap vidare i en nära och äkta handbok för unga tjejer. Isabella är kompisen som ger goda råd, stöttar, peppar och tröstar. Att "boosta sitt ego" är livsviktigt, säger Isabella. Våga tro på dig själv och förstå att du är den viktigaste personen i ditt eget liv.

Utifrån egna erfarenheter och många exempel tar Isabella upp teman som vänskap, kärlek, svartsjuka och komplex. För första gången beskriver hon hur hon skapade sitt blogg-alter ego för att ta revansch på dem som mobbade henne på högstadiet.

Hon skriver självutlämnande om det jobbiga gymnasievalet, betygshetsen och alla andra krav som ställs på en tonåring. Sexuella övergrepp, ångest och ätstörningar är andra teman. Men Isabella skriver även om festerna, första förälskelsen och det stora problemet med ful rumpa i nya jeans.'


Magdalena Graaf - '
Det ska bli ett sant nöje att döda dig'


'I boken Det ska bli ett sant nöje att döda dig berättar Magdalena Graaf om det äktenskap som hon ingick som gravid nittonåring. Vad som till en början var ungdomlig familjelycka, med en omtänksam om än kriminellt belastad man, övergick snart i misshandel och fullständig terror. Magdalena Graaf skildrar trovärdigt och med den inlevelse som bara egna erfarenheter kan ge, hur hon till slut lär sig att leva med makens våldsamma raserianfall, trots att de utgör ett dödligt hot. Hon ber inte om medlidande, utan beskriver osentimentalt och rakryggat hur den unga Magdalena sakta bryts ner. Hon visar också vilken betydelse stödet från föräldrar och vänner haft för att ge historien ett lyckligt slut.

I boken berättar Magdalena Graaf även om sin uppväxt med två sökande och kärleksfulla föräldrar, samt om tiden efter flykten från äktenskapet, den framgångssaga som innebar att hon och hennes syster Hannah inte bara blev kända utan även något av ett begrepp i Sverige. Den här avslöjande berättelsen visar att man kan lyfta sig själv ur det svartaste mörker och den djupaste förtvivlan och med hjälp av andra vinna självrespekten åter och få ett värdigt och innehållsrikt liv.'

'Våga vilja leva vidare efter en svår förlust' av Melba Colgrave, Harold Bloomfield och Peter McWilliams.


'
Är livet slut nu?

Den frågan ställer vi ofta när vi har drabbats av en svår förlust. Det kan röra sig om en älskad persons bortgång, skilsmässa, separation eller en svår sjukdom. Varje förlust är förenad med sorg och smärta. Ju större förlust desto djupare smärta.

Harold Bloomfield (känd psykiater och författare världen över) Melba Colgrave (familjerådgivare) och Peter McWilliams (nutida poet) har - med sina olika specialkompetenser - tillsammans skapat en unik bok. Den är mycket lättläst trots sitt gedigna innehåll och ämnets svåra karaktär.

Så här skrev signaturen Stefan på SVT:s hemsida efter tsunamikatastrofen: "Vill gärna tipsa om mitt livs mest betydelsefulla bok som "räddade livet" på mig under en svår kris en gång i livet: Våga vilja leva vidare efter en svår förlust. Det är den bok jag skulle behålla om jag bara fick

äga en bok. Den kan komma väl till pass nu när så många känner sorg.'

Morgan Alling - 'Kriget är slut'



'När Morgan Alling skildrade sin tuffa barndom i radioprogrammet Sommar år 2009 blev gensvaret enormt. Kanske för att ingen hade anat att den glada, spexande, populära skådespelaren hade en annan sida. Att det bakom skratten även fanns en stor sorg.

Under sina första fyra år bodde Morgan och hans lillebror Stefan tillsammans med sin ensamstående alkoholiserade mor. Vardagen var fylld av supande, slagsmål och flyttar mellan olika lägenheter. Men mamman älskade ändå sina söner och försökte ta hand om dem så gott hon kunde. Och Morgan hittade på allehanda bus och upptåg som gjorde honom till hjälte både hos kompisarna och fyllgubbarna.

Men till slut tappade mamman kontrollen över festandet, förlorade jobbet och blev inlagd på behandlingshem. Morgan och hans lillebror hamnade på barnhem, men trots mammans alla löften kom hon aldrig och hämtade dem. Istället skildes bröderna åt och skickades från fosterfamilj till fosterfamilj.

Morgan tycktes förutbestämd för ett liv med missbruk och misär. Räddningen kom i form av en kärleksfull fosterpappa som vågade ställa krav, och teatern som blev Morgans nya hem.

Kriget är slut är en gripande skildring av ett maskrosbarn som inte bara klarade sig utan har lyckats vända motgångarna till en styrka. Med stor detaljrikedom och tidsatmosfär tecknar Morgan Alling ett porträtt av en pojke som överlever tack vare sin humor och sin längtan efter revansch.'

Livet är så oförutsägbart

Har suttit och sett reprisen från 'Det blir bättre' där Magdalena Graaf var med. Hon blev brutalt misshandlad både fysiskt och psykiskt av sin dåvarande man. Den dokumentären träffade mig rakt in i hjärtat kan jag säga er, många tårar rann, hon måste vara världens starkaste människa. Att höra henne säga hur hennes man slog henne, slängde henne ut i trapphuset, drog in hans kompisar som skulle hitta åt henne och få pengar om dom dödade henne. Tänk er att ständigt gå runt och vara rädd för att bli hittad. Inte kunna gå ut genom dörren, inte kunna släcka lampan som står brevid fönstret för att man är livrädd att någon ska få syn på en.

En eloge till den människan som är så fruktansvärt stark.

Love of my life

Idag säger jag grattis till mig och min fina livskamrat, ett år som förlovade och fler ska det bli!
Du är det finaste jag har Jan Peder Håkansson ♥

Tisdag 3 Maj

Idag skulle min fina Pappa fyllt femtio år. Denna dagen kommer vara lite extra jobbig, det bara vet jag.
Hade jag inte slutat med godsaker skulle jag ha ätit minst två glasswienerbröd åt dig som du älskade, men
jag lägger några fina rosor på din grav istället och tänder massor med ljus. Jag saknar dig så obeskrivligt
mycket. Jag hoppas att du får en hejdundrande födelsedag uppe i himlen, för det förtjänar du.

Jag älskar dig Pappa ♥

Minnen får mig att le



Jag kollade igenom några gamla bilder och fann dessa två. Detta hus ligger i Kubbe Norrflärke och tillhör inte min släkt längre, men det har gjort. Min gammelmormor Sara bodde i detta hus och jag har så fruktansvärt många minnen därifrån. Jag minns när hon gick bort, då bodde vi i huset några nätter och jag svär på min Pappa's grav att jag såg henne stå och kolla på mig mitt i natten. Ni tror mig nog inte, men det är sant. Detta resulterade i att jag bara skrek rätt ut och hela min familj fick sitta och spela kort med mig halva natten. Haha! Dom var nog lite irriterade ;p

Min barndomsvän Linnéa följde med mig till Örnsköldsvik en gång och då var vi där och åt surströmming. Jag och Linnéa fick ett eget bord ute på gården, det var så himla mysigt. Om ni kollar på första bilden, husknuten som är längst till höger, det var där jag kissade som en pojke när jag var mindre. Jag var ju så irriterad på att mina bröder bara kunde dra fram deras grej (hah!) och kissa medans jag fick göra det så omständigt. Så när alla hade gått in drog tog jag av mig på nederdelen och härmade mina bröder. Hahaha, jag kan inte sluta skratta. Pappa visste att jag skulle hitta på något bus så han tog med sig kameran, smög ut på bron och fotade hela händelsen. Så jag har kvar det på kort. Underbart att kunna tänka tillbaka på såna fina och roliga minnen.


Jag hade sån otrolig barndom. Min fantastiska familj har jag att tacka för det så, tack!! ♥

Måndag 2 Maj

Hallå alla fina läsare! ♥

Denna dag började med en lång sovmorgon, jag lyckades sova ända till larmet ringde 10:30 och det var så härligt efter att ha jobbat hela helgen. Jag klev upp och åt lite lunch, sedan tog jag på mig stegräknaren och begav mig ut på en lång promenad. Gick på min fina's jobb och pussade på honom lite och sedan hem igen. Hela eftermiddagen har jag städat upp här i lägenheten, det behövdes kan jag säga. Nackdelen med att ha många svarta möbler är att det blir så mycket damm, eller det syns då väldigt tydligt iallafall så jag får damma flera gånger i veckan. Men nu är det rent och fint här hemma, vad överraskad min fina ska bli när han kommer hem. Han blir alltid så glad när jag gjort något han absolut inte trott och han får en verkligen att känna sig duktig. Jag gillar att överraska och han gillar att bli överraskad. Haha! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka till Knaften. Jag och Mamma ska hälsa på världens finaste Ingela och älskade Albin, han har ju blivit så stor nu! Fick ett sms av Ingela förra veckan som löd att det var alldeles för längesen vi var dit så hon tyckte det var dags ikväll. Hon är så snäll. Det är så bra att jag får vara med lilla Albin regelbundet så han inte glömmer bort mig för det vill jag absolut inte. Finaste bebisen ♥

Denna vecka kommer bestå av jobb, har ganska korta dagar och det känns bra. Sedan har jag ledigt helgen som kommer och då ska vi bara rå om varandra. Kanske åker vi en sväng till Örnsköldsvik, shoppar och hälsar på Morfar och Mormor. Men det får vi se. Skulle vara skönt att bara vara också.

Ta hand om er!


Söndag 1 Maj

Nu har jag jobbat helgen och jag är helt slut på, ska verkligen bli skönt att få sova ut imorgon. Imorgon ska jag ta mig en jättelång promenad så jag får massor med steg på min stegräknare. Vi är med i en tävling på jobbet, det lag som går mest steg under cirka en månad vinner spa biljetter. Självklart ska mitt lag vinna för jag vill fara på spa! Så jag tänker verkligen gå in för det här, gå i vansinne! Bara att plocka fram tjurskallen och köra.

Den här helgen har bara varit jobbig. Är glad att jag kunnat sysselsätta mig med jobb. Tänker inte gå in på detaljer, men jag är fruktansvärt ledsen och besviken. Sitta ensam på Valborg, aldrig mer säger jag bara.

Nu ska jag ta mig ett långt bad för jag har ont i min mage, förhoppningsvis blir det bättre. Sedan ska jag krypa ned i soffan med världens finaste människa och bara njuta av att han finns i mitt liv. Senare är det ju Big Brother och ikväll är alla nominerade, vem som helst kan åka så det vill jag inte missa. Jag lär nog somna tidigt ikväll med tanke på hur få timmar jag sovit inatt, men nu försöker jag ta nya tag. Nu är det ju en ny månad, månaderna bara flyger iväg och snart har jag semester. Då ska jag åka bort. Helst till värmen och bara må.
Det är precis vad jag behöver just nu.

Tack för att du bryr dig älskling



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus