Trettioförsta Augusti

Har varit ute på en lång promenad nu på morgonen, trodde det skulle vara kallt men icket. Solen lyser och det är 17 grader ute, skönt! Nu har jag precis gjort mig klar, ätit fil m. goda flingor och ska strax fara på jobbet. Jag har bara svm på schemat och det känns riktigt bra, två timmar av dagen är inte så farligt! När jag kommer hem igen ska jag laga middag och sedan städa lite lätt så jag inte har jättemycket städning imorgon.

Ikväll ska jag vara med finaste Frida. Var så längesen vi sågs, jag längtar!


Trettionde Augusti

Det är mycket som händer i mitt liv just nu, därav den dåliga uppdateringen. Jobbar och står i, försöker hinna träna varje dag och så försöker jag vara så social som möjligt med alla fina människor. Idag jobbade jag hela dagen, ringde till Emmoth och bokade återbesök. Min tatuering som jag gjorde för några veckor sedan ser inte bra ut. Texten är alldeles för smal, han som tatuerade mig fick inte in färg på alla bokstäver. Jag blir bara irriterad när jag ser på den och så ska det ju inte vara, man ska ju vara nöjd! Som tur är så går det att fixa till, vore värre om min arm var helt förstörd. Så nu längtar jag jättemycket till jag får fara och fixa till den, ska ta en före och efter bild sedan så ni får se vad jag surrar om.

Ikväll har vi varit ute på en promenad, jag och min fina. Det känns så härligt att min ryggvärk börjar gå över, har inte alls lika ont idag som tidigare. Tusen tack Peter för att du lagade min rygg!! Nu kan jag sluta gruva mig för att lyfta tungt, härligt!

Nu ska jag borsta tänderna och skutta isäng. Imorgon har jag bara svm på schemat och på torsdag är jag ledig, skönt. Imorgon kväll ska jag träffa fina Frida, ska bli himla kul! Ska bli spännande och se hur dom har det i deras lägenhet. Sedan på torsdag när jag är ledig ska jag städa och så på kvällen åker jag nog till Sidberg. På fredag jobbar jag till halv två och sedan är jag ledig hela helgen, på fredagkväll ska vi fara på bio. Det blir mysigt! :)

Sov gott!

Träning

Dagens träning;
60 min powerwalk


Tjugoåttonde Augusti

Hej på er alla fina läsare!

Har ni haft en bra helg? Det har jag, en riktigt bra jobbarhelg har jag haft. Jag älskar när allt flyter på som det ska, inga konstigheter, inga besvikelser. Men jag har varit riktigt trött och min rygg håller på att gå av, ska knapra några värktabletter ikväll och ta mig ett varmt bad. Jag vill att min ryggvärk ska gå över, nu.

När jag slutade idag åkte jag direkt till Mamma's nya lägenhet, hon har fått det så fint! Det känns mer som att komma 'hem' nu när hon bor här på Domarvägen, det är så mysiga lägenheter här. Vi blev bjudna på köttgryta m. potatis och såklart fick jag med mig en matlåda av det till imorgon, gott! Nu sitter jag med hårfärg i håret, ska alldeles strax skölja ur och hoppas att slingorna blivit mer röda.

Ta hand om er!

Tjugosjunde Augusti

Godmorgon på er!

Jag har precis gjort mig klar och ätit frukost, så nu ska jag alldeles strax bege mig på jobbet. Det var lite synd att jag hade bytt denna helg, hade verkligen behövt vara ledig så min rygg får vila. Men nu måste jag jobba, typiskt. Får knapra värktabletter och hoppas att jag överlever dagen!

Nu ska jag borsta tänderna, pussa på min fina som sover och sedan åka på jobbet.
Hoppas ni får en underbar lördag


weheartit

Träning

Dagens träning;
60 min powerwalk
60 min styrka

Är väldigt nöjd över dagens träningspass. Har hunnit med både kondition och styrka, känner mig fräsch och redan mycket starkare ;)

Tack fina Malin för att du tränar med mig. Det är guld värt!!


Favoriter just nu



Rastegar ft. Patrizia – Om vi inte

Denna låt väcker minnen. Tiden bara rusar förbi.



Jag har fastnat för dig (patrizia)
Jag tycker om dig med
om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann
Jag har fastnat för din blick (patrizia)
Jag tycker om dig med
om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann


Jag såg dig första gången på krogen
känslan jag fick bara en känsla av att jag inte förstod den
jag bara stod där och stirrade
det var nånting som jag gillade
Jag tänkte för mig själv
hur kan man vara så vacker
hur kan man vara så fin
Rörde mig på dansgolvet med sköna takter
kände mig seg, men din blick gav tillbaks energi
Vad är det som händer mellan oss när vi ser varann
nånting speciellt men det gör att jag vill hålla din hand
Du försvann in i folkmassan så snabbt
det var nånting vi ville säga varann men fick inget sagt
Utstrålning, vackra ögon och fint hår
fick mig att vilja gå fram och fråga hur du mår
Utan att du finns kunde jag höra din röst
min enda tröst.


Jag har fastnat för dig (patrizia)
Jag tycker om dig med
om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann
Jag har fastnat för din blick (Patrizia)
Jag tycker om dig med
om vi inte tar ett steg fram
så kanske vi ångrar att vi aldrig lärde känna varann


(Patrizia)
Allting stannar upp när jag ser dig
hjärtat bulltar fort, jag vill ju vara med dig
Kom och ta min hand
men nångting hindrar dig
vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig
men du förvirrat ler
det här är ingen lek
jag är också rädd, rädd att göra fel
Låt mig få komma nära dig o-oo

Godnatt!

Jobbade från tolv idag till fem, direkt jag slutade så åkte jag på Medicinkonsulten till Peter. Han var fotbollstränare med Pappa i A-laget och är sjukgymnast. Han knäckte min rygg, hela fem kotor som var åt fanders. Gud så det smällde! Men förhoppningsvis blir det bättre, har fortfarande värk men knaprar värktabletter i hopp om att värken snart ska försvinna. Jag hatar att ha ont i ryggen, man kan ju inte göra något. Men imorgon ska jag och Malin fara på gymmet, har inte varit där på hela sommaren så det blir spännande och se hur mycket man tappat. Har ju tappat alla mina ryggmuskler verkar det som, eftersom jag får såna här problem. Men nu jäsiken ska jag bli stark i både rygg och mage igen, ska försöka vara på gymmet tre gånger i veckan. Till en början!

Ikväll följde jag med Marcus och Malin till Sidberg, dom var ute med hunden och jag var hemma hos farmor och farfar. Vi hade det så mysigt! Vi såg på Robinson och fikade massa gott. Det är så härligt att vara där. Jag tänkte på en sak ikväll, min fina Pappa hostade precis som farfar gör. Det var precis som om det var Pappa. Underbart.

Nu ska jag ta en kalldusch för jag svettas ihjäl och sedan krypa ned under täcket! Imorgon är jag ledig, sovmorgon och sedan träna järnet med Malin. På eftermiddagen/kvällen ska vi hjälpa Mamma med att flytta in i hennes nya lägenhet, sedan ska jag nog sova tidigt eftersom det blir jobb hela helgen. Hoppas innerligt att ryggvärken går över så jag då kan jobba, för som det är nu går det icket. Kan ju knappt lyfta något.

Godnatt på er alla fina läsare!


Min bebis ♥

Vad tror ni?

Tror ni jag skulle passa i rött hår? Är himla suuuugen på det!!


Tjugofemte Augusti

Sakta men säkert går det framåt. Idag har jag iallafall klivit ut genom ytterdörren.
Alltid en början.


Nu har jag gjort bort morgonpromenaden, så härligt det var att få komma ut. Har precis druckit kaffe och ska skutta in i duschen. Börjar jobba klockan tolv idag och slutar klockan fem, bara fem timmar och det känns bra. Jag har ju så ont i ryggen så frågan är hur mycket jag kommer klara av. Hoppas att sjukgymnasten har en tid imorgon så jag får veta vad som är fel, kom knappt upp ur sängen imorse och då är det inte bra. Med mitt arbete behöver man ryggen, så jag hoppas att den blir bra snabbt!

Nä nu ska jag göra mig klar för jobb. Ta hand om er!


weheartit

Träning

Dagens träning;
60 min powerwalk

Det var så otroligt skönt att mötas av frisk luft imorse, har inte varit utanför lägenheten på tre dagar så denna morgonpromenad behövde jag verkligen.

När sorgen tar över och man inte ser någon väg ut



Ni har rätt, det har gått alldeles för långt. Nu orkar jag inte mer.

Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv, så som jag älskar dig




Min fina, du är mitt allt. Föralltid ♥

Tjugotredje Augusti

Jag mår inte bra. Ville bara skriva några rader så ni inte tror att jag gått upp i rök, jag är nog back on track snart. Hoppas jag. Vill inte må såhär. Ta hand om er!

Du är så saknad



Jag faller isär utan dig. Jag älskar dig Pappa och jag behöver dig här.

Artonde Augusti

Hej på er!

Idag jobbade jag till halv fyra, kan säga att jag önskade att jag hade gått en kort dag eftersom jag haft sån hemsk huvudvärk exakt hela dagen. Och det blir inte precis bättre av att magen aldrig ger sig heller. Så, för att sammanfatta dagen kan jag säga att den inte varit bra alls. Direkt jag kom hem åt jag lite middag, finaste Marcus kom förbi och surrade en stund och när han for hem la jag mig i sängen för att vila. Lyckades sova i två timmar, välbehövligt. När jag vaknade började jag städa lägenheten så nu är det rent och fint här igen! Tills nu har jag legat i soffan och kollat på lite tv. Ska alldeles strax borsta tänderna och skutta isäng, imorgon kvart över ett tar jag helg och det ska bli SÅ skönt! På lördag ska jag sova ut, ska inte kliva upp före tolv! ;)

I helgen åker vi som sagt till min fina's Pappa, vi har inte så mycket planerat förutom att vi ska tapetsera vårat rum där. Vi har inte hunnit göra det ännu eftersom jag jobbat och senast vi var där glömde vi totalt bort att köpa tapeter. Men nu så, ska bli himla roligt att få göra fint där och framförallt få mer plats. Längtar!

Nej nu är det dags för mig att krypa isäng. Min fina är påväg hem från fjället där han varit och jobbat idag, ska försöka hålla mig vaken till han kommer hem så vi får kramas. Jag har saknat honom idag, väldigt mycket. Nu är det bara att göra sista rycket, väckaren ringer halv sex imorgonbitti igen sedan är sju dagars arbete på rad över.

Dagens

Dagens humör: Inte glad för fem öre, börjar bli förkyld och har en hemsk huvudvärk.
Dagens planer: Har jobbat idag och städat hela lägenheten. Planen just nu är att sova!
Dagens kändis: Vackra Kate Hudson!

Dagens viktiga: Städat lägenheten så vi får mötas av ett välstädat och fint hem när vi kommer från Tjäl på söndag.
Dagens låt: Beyoncé - Best Thing I Never Had
Dagens nedräkning: Okej, jag är ärlig. Jag har för tillfället inget att räkna ned till ;)
Dagens önskan: Att jag börjar må bättre. Det är inte kul att må såhär.
Dagens väder: Grått och trist, har regnat hela dagen.

Sjuttonde Augusti

Hej på er alla fina läsare!

Imorse var det min femte morgon på rad som jag klev upp halv sex, två kvar och sedan får jag äntligen sovmorgon! Det ska bli så himla härligt, jag behöver verkligen sömn nu. Jag känner mig inte pigg för fem öre, mår illa och svettas hela tiden. Jag gissar på att jag har feber eller något, men det går förhoppningsvis över. Idag har jag jobbat, till kvart i tre. Gick hur bra som helst, när man har så fina arbetskamrater går dagarna supersnabbt. Jag har sagt det många gånger men jag säger det igen, älskar mitt jobb!

Ikväll har jag och min fina varit ute på en mysig kvällspromenad, jisses vad jag får skratta med honom. Skrattade så jag grät, glädjetårar såklart! Han är bara så rolig och vi har samma humor, underbara människa  Nu har vi precis kommit hem och jag ska strax ta mig ett bad, ett iskallt bad kanske med tanke på att jag svettas ihjäl just nu. Men innan badet så ska Mamma komma förbi med jackan hon har köpt till mig och en ny dörrmatta, hon är ju så snäll min fina Mamma som alltid tänker på mig.

Nä nu ska jag avsluta, hoppas ni haft en underbar onsdag!

Dagens

Dagens humör: Sådär, känner mig febrig och mår lite illa men annars bra!
Dagens planer: Inga planer alls, har jobbat idag och nu ska jag ta mig ett bad.
Dagens kändis: Megan Fox


Hon är så sjuuuuuuuuuuuuuuuukt snygg.

Dagens viktiga: Min powernap på två timmar, den behövdes.
Dagens låt: Ron Pope - A Drop In The Ocean
Dagens nedräkning: Dagens nedräkning förblir hemlig.
Dagens önskan: En hundvalp. Så mysigt det skulle vara med en liten hund.
Dagens väder: Det har varit väldigt bra väder idag, soligt och varmt.

Fina Pappa

Imorgon kväll ska jag göra något som kommer göra väldigt ont, men jag känner att jag vill göra det och jag följer mitt hjärta. När man går igenom något så tungt som att förlora sin bästa vän, måste man ta små steg i taget. Jag sa redan när Pappa tog sina sista andetag att jag skulle vara på hans grav varenda dag, jag ljög för dom människorna som jag sa det till, men framförallt så ljög jag för mig själv. Jag försökte in i det sista, var där varenda dag i cirka en månad. Sedan orkade jag inte mer, det blev bara mer och mer overkligt så jag var tvungen att stanna upp. Det går fram och tillbaka, ena stunden kan man tänka tillbaka på alla fina minnen och le medans nästa stund faller man ihop som en liten hög och bara gråter. Just nu orkar jag ingenting utan honom.

Jag skrattar inte från hjärtat, jag skrattar för att jag inte vill att människor ska se att jag är knäckt. Att jag bara vill skrika ut min ilska över hur orättvist livet är, att jag bara vill gråta för att jag inte vill något hellre än att krama om min fina Pappa. Jag är inte mig själv, jag har förändrats totalt som människa. Kanske lite starkare, men ändå så mycket svagare. En svår sak. Svårt att förklara precis hur det känns.

Imorgon ska jag ska gå igenom alla Pappa's kläder som vi sparade. Jag var aldrig med och rensade hans garderob, jag kunde inte sova om nätterna för att jag hela tiden tänkte på att den dagen skulle komma. Vi skulle bestämma oss för vilka av Pappa's kläder som vi skulle spara. Nu ligger dom i Sidberg, i farmor och farfar's förråd. Jag ska gå igenom dom imorgon och ta det som jag vill ha. Jag använde mycket av Pappa's myskläder och träningströjor, fan vad det gör ont att tänka tillbaka på det. Jag minns precis vad han sa varenda gång och hans ansiktsuttryck. ''Sara, vems byxor är det du har på dig?'' och så gav han mig världens största léende. Jag trivdes så bra i Pappa's kläder. Jag använder alltid myströjan som var hans, även inomhus på somrarna när det är varmt. Då kan ni tänka er hur mycket den betyder för mig.

Ett år, tio månader och en vecka utan dina andetag. Jag kan inte förstå att livet rullar på som vanligt när du inte är här, för mig har det stannat. Totalt. Jag vill inte vara utan dig, aldrig utan dina andetag. Du var ju mitt allt, den som jag berättade allt för. Alla positiva och negativa saker, du gav mig alltid tips på hur jag kunde göra i olika situationer. Inga ord kan beskriva saknaden, den kommer aldrig kunna beskrivas med ord. Ingen kommer någonsin förstå hur mycket jag behöver dig.

Älskade Pappa, när det är som jobbigast och jag bara vill sjunka ned genom jorden tänker jag på dina fina ord som du sa till mig dagen innan du försvann. När du kramade om mig, pussade min panna och viskade ''Jag älskar dig'' Dom orden betyder så mycket för mig. Jag kände hur mina tårar började rinna och jag viskade ''Jag älskar dig med, du är världens bästa Pappa'' Jag kunde aldrig ana att det var våra sista ord till varandra, dom fina orden var det sista som jag fick höra dig säga.

Jag älskar dig Pappa, du kommer alltid vara världens bästa Pappa ♥

Femtonde Augusti

Hej på er mina fina läsare!

Jag försökte skriva ett inlägg här tidigare från mobilen när jag hade lunch men icket, det fungerade inte alls. Men nu så! Idag har jag jobbat, till kvart över ett. Gick hur bra som helst, trots att jag är fruktansvärt trött. När jag slutade åkte jag direkt på affären och handlade mat för i veckan, så nu är kyl och frys fyllda med massa god mat igen. När jag hade packat in alla varor så tog jag tag i disken sen igår (Jag vet Mamma, superäckligt!) Men jag skyller på att jag hade en dålig dag igår så jag la mig och sov direkt efter middagen och min fina var på vift, men nu är det rent och fint här igen.

Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar och sedan påbörja middagen så den är klar när min fina slutar jobba. Idag blir det lax och bulgur till middag, hur gott som helst! Vi äter lax ofta, det är ungefär det bästa som finns. Sedan ska jag ta mig en powernap på en timme eller två, det tar på att kliva upp halv sex flera mornar i rad. Och ännu är det inte slut med det, hela denna vecka ska jag upp så tidigt. Jisses. Senare ikväll ska jag försöka orka med en promenad, har varit väldigt lat på den fronten några dagar nu, men det ska jag ändra på. Jag behöver frisk luft och jag behöver rensa tankarna!

Nu ringde precis min  fina storebror Joakim, han var påväg till Piteå igen. Han går nämligen skola där och jag är så himla glad för hans skull, att han får utbilda sig till något han vill. Han är så duktig! Fick även höra att det gick bra på deras första träff hos barnmorskan idag och jag blir alldeles pirrig i magen av att höra sånt :) Tänk att jag ska bli faster! Så underbart. Lilla bebisen mådde bra och även Mia, så det känns bra! :)

Nä nu ska jag sätta punkt. Ta hand om er!


Fina Joakim och Mia!

Fjortonde Augusti

Idag är jag trött och ledsen på allt. Önskar att jag fick krypa ned under täcket igen och bara vara idag, det känns att tårarna inte är långt borta och varför ska jag känna såhär när jag ska jobba och allt? Just nu vill jag bara gräva en grop och stanna kvar där nere, inte röra mig ur fläcken. Fy, det här är inte kul.

Jag hoppas att ni får en bättre dag än vad jag har. Ta hand om er!

Trettonde Augusti

Nu har jag gjort mig klar och ätit frukost, så nu ska jag strax börja åka på jobbet. Jobbar en delad tur idag, så jag jobbar först till halv ett och sedan är jag ledig mitt på dagen tills jag börjar om att jobba klockan fyra igen. Och så jobbar jag fyra till halv nio ikväll. Såna turer kan vara ganska sköna när man är trött, får man sova några timmar innan man ska börja om att jobba igen. Jag känner mig riktigt trött idag, när jag sover utan min fina ligger jag och vrider mig i sängen hela tiden. Somnar väldigt sent. Men några timmar har jag sovit och det är huvudsaken!

Ikväll kommer min fina hem från Tjäl så då blir det massa lördagsmys, längtar!!

Om jag inte skriver något mer idag så hoppas jag att ni får en riktigt fin lördag


Min snygging! Jag älskar dig

Mina tankar i ord

Jag tänker mycket, nästan för mycket ibland. Speciellt när jag ligger i sängen på kvällen och sluter mina ögon för att sova, det är då tankarna bara snurrar i mitt huvud så jag blir alldeles yr. Jag hatar verkligen att jag inte kan sluta tänka på negativa saker, såna saker som gör mig ledsen och får tårarna att rinna. Varför kan jag inte bara få vara glad och njuta av allt? Precis som att det sitter någon där uppe med en pekpinne och väljer ut sina offer, vilka som ska få vara glada och inte. Jag vet att livet blir vad man gör det till, jag går igenom något som gör människan otroligt stark och får en att se annorlunda på livet. Men just dom här dagarna, när man bara vill gräva en grop för att krypa ned i, dom dagarna orkar jag ingenting. Absolut ingenting.

Det blir inte bättre av att vänner som en gång fanns där bara försvann när Pappa rycktes bort från mig. Vars var ni när jag behövde er som mest? Jag är en väldigt snäll människa, förlåter lätt och försöker glömma saker som människor gjort mot mig. Men just detta, gnager inombords och jag kommer aldrig förlåta. Människor som stod mig så nära bara försvann när jag behövde en kram, ett sms, ett telefonsamtal. Jag förstår det bara inte, jag skulle gå genom eld för er och ni lämnade mig. Vad gjorde jag för att förtjäna det? Ingenting. Jag vet att det inte spelar någon roll att jag skriver detta här, för ni kommer inte ändra på er, men jag måste bara få ur mig alla tankar. Jag känner mig sviken av människor som har stått mig så nära och jag mår så dåligt av allt det här.

Det är bara det att jag aldrig trodde att man skulle bli lämnad av en vän när man behöver den som mest. Jag trodde att vänner höll ihop, i vått och torrt.

Nu blir tankarna så många att jag inte vet vilka ord jag ska använda mig av. Godnatt.

Grodan Sixten

Denna söta lilla groda köpte jag till Joakim och Mia's bebis, den var så söt!

Jag älskar er, obeskrivligt mycket!

Kvällen har varit supermysig. Vi möttes utanför Renmarkspizzerian där Mamma hade bokat bord åt oss, jag åt en smarrig kebabpizza! Tror jag var väldigt hungrig för jag åt jättesnabbt, orkade därför inte hela pizzan men det var så god. Efter vi hade kramats hej då följde jag med Mamma hem, surrade med Mia en stund om graviditeten och så kollade vi på några gamla bilder på Mamma's och Pappa's stationära dator. Så många minnen man har alltså, det är underbart. Nu är jag hemkommen, har väldigt ont i magen men jag ska sova snart så då hoppas jag att det går över.

Imorgon ringer väckaren 05:40, jättekul ;) Men det är bara att bita ihop! Hade jag inte jobbat imorgon hade jag kunnat följa med Marcus och Malin till Sidberg ikväll, men jag får helt enkelt ta det till veckan.

Nu ska jag läsa lite bloggar innan det är dags för sängen


Mys fredag

Idag har jag och Mamma sprungit på stan, hittade presenter till alla som fyllt år och som vi ska fira i helgen. Mitt på dagen for vi förbi Joakim och Mia, fikade gott och surrade ett bra tag. Fick se lite bebis kläder som hon tagit med sig hem från Luleå, riktigt söta och fina kläder! Efter vi varit där åkte vi på affären och handlade, som vanligt hade jag inte skrivit någon lista på vad som skulle handlas så jag plockade lite allt möjligt. Bara jag klarar mig i helgen så När jag hade kommit hem och packat upp varorna hämtade Mamma upp mig igen, vi åkte till Bratten för jag skulle visa huset som jag och min fina körde förbi igår. Det är ett riktigt fint hus ute på landet, det har inte kommit ut på mäklarhuset men vi har hört ryktesvägen att det ska bli till salu. Finaste badstranden har dom också just nedanför. Efter det åkte vi in till stan igen och solade i tjugo minuter, jag somnade i solariumet så tjugo minuter kändes som två. Skönt!

Nu har jag precis gjort mig klar för att fara ut och äta på Renmarkspizzerian med Mamma, Marcus, Malin, Joakim, Mia, Farmor och Farfar! Ska bli himla mysigt att vara alla samlade, äta gott och bara prata. Dock så är vi ju inte alla, min fina är ju i Tjäl så han kan inte vara med. Men jag lovar älskling, jag ska äta för två ;)

Alldeles strax hämtar Mamma upp mig och det bär iväg. Sköt om er!


Mamma och Pappa, jag älskar er så fruktansvärt mycket

Ron Pope - If You Were A Stone

If you were a stone then I'd be the rain
Turn you to sand as the time slips away


If you were a tree then I'd be the earth
Clutching your roots as you reach skyward


I am a metaphor for all the things I couldn't say
It's never easy
Then it hurts
Like scratching diamonds I have tried to find my way to you
But we're both moving in reverse

I wish that we could both find a simple way just to make it by
Right now I'm alright if you're just fine

But if you were a stone then I'd be the rain
Turn you to sand as the time slips away

If you were a tree then I'd be the earth
Clutching your roots as you reach skyward


Some nights you're a photograph fading in my memory
Some days I feel you on my skin
We're trading silence
There are words that seem to steal our breath
And I just dream about your lips

I wish that we could both find a simple way just to make it by
Right now I'm alright if you're just fine

Favorit jacka

Den här snygga jackan ska min fina Mamma köpa till mig nästa vecka. Har alltid velat ha en sånhär men inte känt att jag passat i någon sån, men idag kände jag bara att jag måste ha den! Så, nästa vecka blir den min


Ny lista

Dagens humör: På bra humör! Känner mig glad och riktigt kär
Dagens planer: Fara på stan med Mamma och köpa lite presenter. Sedan sola och handla inför helgen, för just nu ekar det i vårat kylskåp. Senare idag ska vi ut och äta!
Dagens kändis: Mischa Barton (Känd från O.C)

Hon är ju så vacker!

Dagens viktiga: Köpa födelsedagspresenter till alla som fyllt år!
Dagens låt: Ron Pope - If You Were A Stone
Dagens nedräkning: 133 dagar till julafton ;)
Dagens önskan: A topsecret!
Dagens väder: Sol men lite kallt. 12 Grader.

Tolfte Augusti

Hallå på er alla fina läsare!

Jag har precis vaknat och fått i mig lite frukost, solen skiner ute och jag ska strax bege mig ut på min dagliga morgon promenad. Idag har jag fullt upp! Ska först träna, sedan göra mig klar för att fara på stan och fixa lite presenter. En present till min fina svägerska Malin och så en present till vårat kusinbarn Elsa. Sedan på hemvägen ska jag sola och handla lite inför helgen. Senare idag ska Mamma bjuda oss alla på middag. Farmor och farfar skulle också vara med oss och äta, det blir mys!

Kvällen blir bara lugn, jag jobbar ju imorgon så det blir nog en tidig kväll. Min fina har åkt iväg till Tjäl för att fara på begravning idag så han blir borta till imorgon, saknar honom redan Men det handlar bara om en natt, så det ska nog gå bra.

Imorgon jobbar jag en delad tur och sedan jobbar jag heldag på söndag. Sedan jobbar jag hela nästa vecka, pga ett passbyte. Lars jobbar för mig idag och jag jobbar för honom på måndag, så jag ska jobba sju dagar i sträck. Och det är dessutom bara dagar, så kliva upp halv sex varenda morgon från och med imorgon, känns super

Idag mår jag sådär, mår lite illa och har fruktansvärt ont i min rygg. Men annars känns det som att denna dag kommer bli bra. Förstår bara inte varför jag har så ont i ryggen, det är som i mitten av ryggraden. Får hoppas det går över till imorgon då jag ska arbeta, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till.

Nu ska jag byta om och bege mig ut, hoppas ni får en fin fredag!

Världens finaste farföräldrar, jag älskar er!

Min fina - jag älskar dig mest i hela världen

Jag känner mig så glad ikväll, det bara pirrar i magen!

Min fina gör mig till den lyckligaste i hela världen, har aldrig känt mig så älskad någonsin. Att ligga i hans famn och känna hans hjärta slå, får mig att vilja trycka på en stopp knapp så jag får ligga där förevigt och bara må så bra. Det finns ingen som får mig att skratta så mycket som min fina, han är så knäpp, fast knäpp på ett underbart sätt!
Och jag mår så bra när jag får vara i hans närhet, bara tanken på att han är min och att jag får dela mitt liv med honom får mig att le. Peder är så fin.

Nu ska jag gå och kramas med min fina innan det är dags för att dejta John Blund!

I vår släkt finns det riktiga Lif:are!

Sådan husse, sådan hund ;)

Träning

Dagens träning;
60 min powerwalk

Musik på repeat just nu

Veronica Maggio - Nöjd
Ron Pope - Wherever you go
Sanna Nielsen - Rör vid min själ
Jason Derulo - What If
Chris Medina - What Are Words
Sam Tsui - If I Die Young

23. Detta skulle jag vilja utöva

Finns det något som jag skulle vilja utöva kroppsligt så är det eventuellt någon form av dans. Men jag har så dålig koordination så det ser inte riktigt bra ut, ni skulle ha sett när jag dansade Zumba. Haha! Men dans är roligt och ger bra träning och det är väl huvudsaken. Det är så himla roligt när man ser människor som dansar så bra, jag blir riktigt avundsjuk för finns det något jag skulle vilja vara bra på är det dans!

Svar till anonym!

Anonym om Våran fina lägenhet ♥:
Vart kommer skrivbordet ifrån? :)


Jag antar att det är det här du menar? :) Det är köpt på Sk Möbler här i Lycksele, vi köpte det när vi flyttade in för lite mer än ett år sedan så jag är tveksam om det finns kvar. Tror priset låg på 2000 eller 3000.

Inte alltid lätt med rubriker

Nu har jag precis ätit jättegoda varma mackor fyllda med ost, skinka och soltorkade tomater! Det fick bli min lunch/middag, det är just det där med maten som är knepigt när man börjar jobba halv fyra och måste fara hemifrån kring tre. Det finns typ ingen tid som är bra för att äta, jag äter alltid för tidigt så jag är dö hungrig när jag jobbat en stund på kvällen. Men som tur är finns ju alltid kvällsfika så jag slipper svälta ihjäl ;)

Jag ska berätta en sak för er, jag är besviken på Cola Light! Jag har alltid älskat det och alltid satt det framför vanlig cola. Men igår köpte min fina hem en till mig och det smakar inte gott längre. På den tiden som jag umgicks mycket med Linnéa (en barndomskamrat) så drack vi alltid det och det var på den vägen som jag började älska det. Men nu tycker jag inte om de längre, vad ska jag då tycka om för dricka? Vanlig cola är inte ens gott. Kanske Fanta Exotic, det är smarrigt!

Min fina köpte även hem massvis med choklad till mig igår. Kexchoklad, Marabou Schweizernöt och en Aladdin ask. Jag är svag för choklad, det är det bästa som finns och jag kan äta i princip hur mycket som helst. Jag lyckas alltid äta för mycket, så mycket att jag börjar må dåligt bara för att det är så himla gott. Men jag älskar det. En sak är säker, den människan som uppfann chokladkakan var en himla smart typ och jag kan nog aldrig tacka den människan nog ;)

Nu ska jag skutta in i duschen för jag har minsann tränat och städat hela förmiddagen.



22. Min favoritfrukost

Fullkornsmackor med ägg och så juice till det. Gott och nyttigt!


( Google.se )

Min dag såhär långt

Nu har jag varit ute på min promenad, det började regna lite medans jag var ute men inte så mycket att jag blev sjöblöt. Sedan jag kom hem har jag plockat upp lite här hemma, kan inte förstå hur det kan bli så stökigt när det bara bor två personer här. Ska fortsätta städa alldeles strax, jobbar ju ikväll så jag måste ta städningen nu.

Förstår inte hur det kan bli så stökigt i denna lägenhet när vi bara bor två personer här, hah! Men så är jag väldigt noga också, det ska inte vara en pinal framme ungefär. Jag måste ha rent och fint hemma, kan inte leva i en röra. Sedan har Peder förvandlat vårat datarum till ett 'jakt' rum, så här blir det väldigt stökigt. Men när vi tagit ut den stationära datorn ska han få ha detta rum som sitt eget, så ska vi hämta upp dörren från förrådet så man inte behöver spana in alla jakt saker när man är i köket ;)

Imorgon är jag ledig och då hoppas jag att jag kan sova ut längre än vad jag gjorde idag. Vaknade imorse av att ryggen värkte som tusan, sist jag hade så ont i den kunde jag inte röra på mig. Det var nog det läskigaste jag varit med om. Jag vaknade bara på morgonen och var som förlamad från bröstet och ner. Som tur var så hade jag lagt telefonen just brevid kudden kvällen innan så jag ringde i panik till Peder och bara grät. Han släppte allt på jobbet och kom hem till mig, så kom Mamma och Marcus också. Haha, hela familjen var samlade för min skull! Men så masserade Peder min rygg och så blev det bättre. Det var riktigt obehagligt faktiskt.

Nä nu ska jag fortsätta spela Ron Pope på högsta volym och städa. Ha en fin torsdag!


Min snygging!

Elfte Augusti

Godmorgon på er alla fina läsare!

Idag fyller min svägerska år, så grattis kära Malin! Vi får fira henne dubbelt imorgon eftersom ingen av oss har möjlighet att göra det idag.

Jag har precis klivit upp och ätit lite frukost, ska ta på mig träningskläderna snart och bege mig ut på en promenad. Sedan ska jag hem och göra mig klar för att åka på jobbet.

Här har ni födelsedagsbarnet! Hoppas du får en underbar födeseledag ♥

21 - Därför tränar jag

Jag tränar för att jag älskar att röra på mig och mår bra av det. Jag tränar för att förbättra min kondition och jag ljuger för er om jag säger att 'gå ned i vikt' tankarna har försvunnit. Klart jag tänker på det, men det är inte så att jag känner att jag MÅSTE träna varenda dag för att förlora kilon. Jag har väldigt lätt för att gå upp i vikt så det är viktigt för mig att hålla igång så jag inte faller ned i ätstörningsträsket igen.

Träning är en väldigt stor del av mitt liv och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan den. Jag tycker att alla människor borde försöka röra på sig minst en halvtimme varje dag, för man kommer tjäna på det i längden. När man blir gammal så får man mindre värk och kanske till och med lever längre, vem vet!

Romantiskt, lantligt och vackert


Träning

Dagens träning;
60 min promenad

Min fina och jag har precis kommit hem från en mysig kvällspromenad ♥

Tionde Augusti

Igår kväll tog vi fram våra täcken igen, jag trodde att jag skulle tycka att det var jättevarmt när jag vaknade imorse men jag höll på att frysa ihjäl. Så det märks att det börjar bli kallare ute, tråkigt!

Idag har jag tagit på mig flyt tid, jobbar från sju till fyra. Kan säga att just nu är jag inte speciellt nöjd över mitt beslut att flyta på min lediga dag innan jobbarhelg men när pengarna kommer in på kontot klagar jag inte! Är riktigt trött idag, så efter middagen blir det en timmes powernap. Längtar så tills jag får krypa under täcket igen och bara sova, det finns nog inte något skönare än att sova när man är riktigt slut på.

Nu ska jag äta lite frukost och sedan bege mig på jobbet. Ha en fin onsdag alla läsare!


Såhär känner jag mig just nu..

Träning

Dagens träning;
Powerwalk 60 min

Jag orkade inte längre än en timme idag, var så trött och magvärken gav sig aldrig. Men en timmes promenad räcker gott och väl, det är just en timme jag försöker gå varenda dag.

Nionde Augusti

Är heeelt slut på efter denna arbetsdag, jobbade från sju imorse till fem och det är inte en rolig tur om man säger så. Men dagen har ändå gått relativt snabbt och att maten stod på bordet när jag kom hem var guld värt! Han är så bra min fina. Nu ska jag vila maten och sedan trotsa regnet och bege mig ut på en promenad, är alltid så skönt att få rensa tankarna lite efter en lång arbetsdag. Senare ikväll ska jag och Mamma åka på Sun Tan och sola, har inte solat på länge och nu när det är så dåligt väder kan man ju inte sola ute heller. Imorgon är jag egentligen ledig men jag har tagit på mig extra jobb, all flyt tid behövs! Jobbar från sju till klockan fyra, sedan jobbar jag kväll torsdag och är ledig fredag. Det blir bra, hinner jag få två sovmornar iallafall innan det är dags för att jobba sju dagar i sträck. Men vad gör man inte för pengar ;)

Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att berätta, förutom att jag känner mig så lycklig idag!


Min fina ♥

Härliga måndag

Denna måndag kväll har varit väldigt lugn och skön, precis vad jag behövde. Efter middagen la jag mig i sängen och skulle vila en timme, men en timme blev två och det smällde bara till så var klockan halv nio. Orkade inte med någon promenad då, regnet öste ned och det gör det fortfarande. När ska det sluta? Hoppas på bättre väder imorgon! Sedan jag tog min långa powernap har jag suttit framför tvn, sett på Teen Mom och My Name Is Earl. Nu har min fina kommit hem efter att ha varit och skjutit in hans nya gevär så nu ska vi alldeles strax sova. Imorgon väntar en hel dags jobb, från sju imorgonbitti till fem på eftermiddagen. Jag lär nog ta en längre powernap imorgon ;) Nä, regnar det fortfarande ska jag trotsa regnet och ta mig en lång promenad. Sedan ska jag sola också, jag tycker att jag har varit rätt brun men nu verkar det som att all färg har försvunnit. Ser ju ut som jag suttit inomhus hela sommaren, inte roligt alls.

På onsdag är jag ledig eftersom jag jobbar helgen som kommer. I slutet av denna månad kommer vi få ett nytt schema, har kollat igenom mitt och jag tycker det ser väldigt bra ut. Min lång ledighet som jag haft på mitt schema varenda månad är borttagen och det känns faktiskt bra, visst har det varit skönt när man planerat in att åka bort just dom dagarna eller så men det är trist att vara lång ledig när alla andra jobbar. Sedan har våran chef plockat bort alla 14-21 turer och det gör mig glad, jag tycker att dom turerna är så långa och man får aldrig riktigt tid för en rast när man jobbar så. Så, det känns bra att få ändrat schema!

Nä nu ska jag stänga av datorn och krypa isäng, hoppas ni haft en riktigt bra måndag.

Åttonde Augusti

Första arbetsdagen efter tre veckors semester är nu avklarad och den gick hur bra som helst! Kändes inte alls jobbigt att åka på jobbet imorse i detta tråkiga väder, hade nog varit jobbigare om solen lyst. Det har regnat precis hela dagen, nu har det precis slutat men det skulle inte förvåna mig om det började regna igen. Jag håller iallafall på att laga middag, snart slutar min fina jobba och när vi har ätit ska jag nog ta en powernap. Är helt slut på, det märks att man bara latat sig i tre veckor och det lär nog ta några dagar innan jag kommer igång som vanligt. Men jag har fått skratta idag och jag är så glad över att jag har så fina arbetskamrater. Det är aldrig jobbigt att fara på jobbet och mycket tack vare dem!

Imorgon jobbar jag en lång dag, har tagit på mig extra jobb så jag börjar från morgonen och slutar fem. Skönt med flyt tid men mindre skönt med lång dag. Men det ska nog gå bra!

Nu ska jag fortsätta med maten så det är klart när min fina slutar jobba, sköt om er!

Det känns i kroppen att man haft semester

Inte alls spännande när väckaren ringde 05:40 idag, men det är bara att bita ihop. Klart, är man van att ligga och dra sig till ca elva under tre veckors tid så tar det på att kliva upp såhär tidigt. Haha! Idag jobbar jag till halv fyra, vilken mjukstart ;) När jag slutar ska jag direkt hem och göra i ordning middag. Sedan ska jag nog powernapa en timme eller två så jag orkar med en lång promenad senare ikväll, frågan är bara om det är möjligt att promenera idag. Det regnar nu och igår hörde jag på radion att det skulle komma vääääldigt mycket regn. Får helt enkelt se, annars har jag ju faktiskt ett löpband :)

Nä nu ska jag bege mig ut i regnet, hoppas jag inte hinner bli alltför blöt innan jag kommer till bilen. Hoppas ni får en super bra måndag så hörs vi kanske ikväll, är jag inte meeega trött slänger jag in ett inlägg senare!

Träning

Dagens träning;
120 min powerwalk

Det gör så ont.

Vad jobbigt det är när det känns som att ingen förstår en, när man känner sig sådär ensam och tankarna flyger iväg åt alla håll. Jag vet att många bryr sig och verkligen försöker stötta, men det är så himla svårt när man inte förstår vad jag går igenom. Varenda dag är för mig en kamp, en kamp mot smärta. Tårarna rinner när jag minst anar det, det är bara så det är och jag kan inte göra något åt det. Jag tänker hela tiden på hur det hade kunnat vara nu, vad jag vill ha och hur mycket jag verkligen önskar att Pappa fanns vid min sida som alltid. Han var min absolut bästa vän och nu finns han inte längre, det är för mig väldigt svårt att förstå. Att min fina Pappa inte lever. Jag brukar ofta slå hans nummer på telefonen och försöka ringa eller skicka sms, när jag fick fast jobb slog jag numret och precis när jag skulle trycka på ring knappen slog det mig. Jag kan inte ringa honom, för han finns inte längre. Det är såna stunder som jag bara vill sjunka ned genom jorden, inte finnas längre. När det händer saker i mitt liv som gör mig överlycklig och jag inte vill annat än att ringa och berätta för min bästa vän, då blir dom där sakerna som gör mig så lycklig så smärtsamma. För jag kan inte dela med mig av dom sakerna till den människan som stod mig närmast.

Jag vet att jag låter negativ och att det låter som att jag inte vill kämpa, det låter som om jag har gett upp och bara vill försvinna. Men det är bara så, när man förlorat någon som man verkligen behöver i sitt liv så har man lätt för att falla ned i gropar och det är så tungt att ta sig upp igen. Jag faller ofta ned på botten. Och när jag låtsas om att allting är bra blir det bara värre. Dom där tårarna gör så fruktansvärt ont.

Jag finner inga ord, jag saknar min Pappa så mycket. Han borde inte vara där han är nu, han ska vara här hos mig. Jag har svårt för att sova, när jag blundar ser jag bara framför mig hur ont han hade och hur mycket han kämpade för att stanna kvar hos oss i åtta dagar. Dom sista dagarna i hans liv, han var så stark och gjorde allt för att inte ta sina sista andetag förrän han träffat alla i våran familj. Jag har aldrig hört honom säga att han älskar mig så många gånger, han sa det varenda gång jag höll hans hand och varenda gång han pussade mig på kinden och sa god natt. Jag ville aldrig släppa taget, aldrig.

Jag vill bara säga till er mina fina läsare att ta vara på det ni har, imorgon kan det vara försent. Om min Pappa levde, skulle jag ringa honom varenda dag och säga hur mycket jag älskar honom. Jag skulle krama om honom hårt varenda gång vi ses och säga att han är den bästa Pappan i hela världen. Det finns inget bättre än att stå sina föräldrar nära, det fanns inget bättre än att ha sin egen Pappa som sin bästa vän. Det går inte en minut utan att jag tänker på honom och en sak vill jag säga er, jag har ingenting jag behöver ångra. Pappa visste att han var min favorit, för jag sa det till honom varenda dag. Det känns så bra. Att han visste.

Jag älskar dig Stig Bäckman, världens mest fantastiska människa ♥

Sjätte Augusti

Jag har inte så mycket att dela med mig av idag, förutom att jag sovit bort halva dagen och just kommit hem från dagens promenad. Hur lyckas man sova så mycket som jag har gjort idag? Hah, är helt slut på.

Nu har min fina precis kommit hem från Piteå och vi ska påbörja dagens middag. Lax och bulgur, så gott! Efter middagen ska jag följa med Malin och Marcus till Sidberg för att mysa med världens bästa farföräldrar. Min fina måste kanske jobba ikväll, det brann brevid hans arbetsplats igårkväll. En himla tur att det inte var slakteriet som brann! Vi åkte dit inatt för att kika på hur det såg ut och det var inte små lågor om man säger så, usch så hemskt. Komiskt att så många kom dit för att fota och små barn som var nyfikna, när dom inte hade något med platsen att göra. Sånt får en att inse hur lite folk har att göra.

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar, hoppas ni har en härlig lördag!

Träning

Dagens träning;
80 min powerwalk

Femte Augusti

Hallå alla fina läsare ♥

Nu skriver jag från våran nya dator, vi blev ägare till denna bärbara dator igår. Vi har nämligen haft en stationär sedan vi flyttade in hit i lägenheten, men nu ska vi sälja den och vi har länge pratat om hur enkelt det vore med en bärbar så igår köpte vi denna. Den är jättefin och fungerar hur bra som helst! Har redan hunnit ladda hem hela tredje säsongen av 16 And Pregnant, så nu kan jag ligga var jag vill i lägenheten och kolla på det ;)

Idag öser regnet ned och man blir bara allmänt deppad av att se hur tråkigt väder det är. Men jag trotsade regnet och begav mig ut på en promenad, har nästan alldeles nyss kommit hem. Nu ska jag bara ta det lugnt till min fina slutar jobba, då ska vi äta middag och så ska han iväg en sväng och fixa lite på våran bil. Sedan blir det fredagsmys för heeela slanten, det finns inget bättre än det.

På måndag är min semester slut, blandade känslor om jag ska vara ärlig. Saknar alla goa pensionärer och mina underbara arbetskamrater, men att stiga upp klockan sex på måndag morgon är inget jag har längtat efter om man säger så ;) Men det ska bli härligt att komma in i vardagen igen, att lägga mig sent om nätterna och sova bort halva dagarna är inget för mig, så jag jobbar hellre. Älskar mitt jobb!

Nej nu ska jag sätta punkt, hoppas ni har en härlig fredag.

Våga Vilja Leva Vidare

Vad gör jag nu när du är borta?

När inget särskilt händer, vilket är ganska ofta
Sitter jag i ett hörn och gråter tills jag är
alltför bedövad för att känna.

Paralyserad, orörlig för en kort stund, är det helt
stilla inuti och runtomkring mig.

Sedan tänker jag på hur mycket jag saknar dig.
Då känner jag rädsla, förtvivlan, ensamhet och smärta.
Då gråter jag tills jag är alltför bedövad för att känna.

Sörj nu

- Skjut inte upp, förneka inte, skyl inte över, fly inte från smärtan. Dröj kvar i den. Nu.

- Allt annat kan vänta. En känslomässig skada kräver behandling med samma förtur som en fysisk skada. Avsätt tid för att sörja.

- Ju tidigare du tillåter dig att vara i smärtan, desto fortare kommer den försvinna. Den enda vägen ur den är igenom den.

- Om du spjärnar emot sorgen, motarbetar du kroppens naturliga sätt att återhämta sig.

- Om du fördröjer läkeprocessen, kan sorgen återvända och ansätta dig flera månader senare, ja, till och med år.

- Ta in all rädsla, smärta, förtvivlan och ilska. Det är viktigt för att kunna läka.

- Du lever. Du kommer att överleva.

Fjärde Augusti

Hallå kära läsare!

Nu är jag tillbaka, hann inte skriva något igår eftersom jag och Mamma åkte på Ikea tidigt. Dom här dagarna har varit underbara och det var välbehövligt för mig att komma bort lite. Jag mådde inte bra i söndags och kände inte alls för att åka till Övik, ville bara stanna hemma hos min fina men jag valde att åka ändå. Och jag ångrar det absolut inte, känner mig som en helt ny människa. Jag är inne i en period nu där allting blir fel och jag gråter för minsta lilla, så att fara iväg och göra saker tar emot men jag är glad att Mamma tog med mig. I måndags åkte vi, först stannade vi av i Björna hos Margit och fick jordgubbar m. grädde. Mums! Sedan åkte vi till stan, hälsade på mormor först av allt. Hon är så go min mormor, sjuk är hon men världens finaste människa. Hon kollade på mig länge och sedan sa hon 'Du har Pappa Stig's näsa' och jag blev så glad.

Efter besöket hos mormor svängde vi om hos moster och Peter, surrade en stund och sedan åkte vi vidare till morfar i Själevad. Jag blir så lycklig varenda gång jag kommer dit. När vi hade landat där och haft kramkalas såg vi på tv resten av kvällen, vi alla var väldigt trötta så det blev en ganska tidig kväll. På tisdagen tog vi oss en sovmorgon, morfar åkte iväg och spelade golf så jag och Mamma tog oss en lång promenad runt Själevad. Underbart väder var det, solen lyste och det blev väldigt svettigt med en promenad. Men skönt var det. Efter promenaden tänkte vi åka till havet och bada, men vi ångrade oss för det blåste så vi la oss på gården och solade istället. Efter en timme blev jag less på att ligga stilla (inte ovanligt när det gäller mig) så jag spelade lite fotboll. Då insåg jag hur fruktansvärt mycket jag saknar fotbollen, jisses vad roligt det var!

Sedan kom Frida och lilla Liam på besök, hur roligt som helst att få träffas när det var år sedan sist. Och Liam var ju så söt med sina smilegropar och blå ögon, lillkillen! Vi satt länge på grästet och pratade och när dom åkte vidare for vi till mormor och hälsade på henne. Mormor's sjukdom gör att hon blir väldigt trött så hon orkar inte långa besök, men då var hon så pigg att vi kunde stanna en hel timme!

När vi kom till Själevad igen började mamma och morfar göra middagen medans jag duschade och gjorde mig klar. Vid halv sex kom moster och Peter, vi åt surströmming och det var riktigt gott. När vi hade ätit tog jag bilen till Gottne där Frida och hennes Joel har köpt hus, jag kan helt ärligt säga att jag trodde att jag skulle köra vilse. Men icket, jag hittade ;) Deras hus var jättefint och väldigt mysigt, blev inte alls mer hus sugen efter besöket där ;) Jag fick mysa med Liam innan det var dags för honom att sova och när han hade lagt sig såg vi tv resten av kvällen och pratade i massor. Vi missade Allsång På Skansen för att vi pratade så mycket, haha! Men trevligt var det och vi måste absolut göra om det :)

Igår åkte jag och Mamma som sagt till Ikea, vi kom dit precis när dom öppnade så vi hade väldigt god tid på oss kika runt. Det som fick följa med mig hem var: En ny toasists, doftljus i massor, en ny badrumsmatta, tallrikar och stora glas och en stoooor vardagsrumslampa. Älskar den! När vi hade shoppat där gick vi över på Birsta och jag är faktiskt förvånad över att jag inte shoppade mer kläder än vad jag gjorde. Var inte alls sugen på att köpa något. Men två stycken höst tröjor och ett par skor blev det. Kring halv fyra började vi åka mot Lycksele och det var så skönt att få komma hem, möttes av en glad pojkvän som tyckte det var skönt att jag var hemma igen. Somnade direkt jag la mig i sängen igår, var helt slut på.

Tack fina Mamma för att du tog med mig på denna lilla resa. Jag älskar dig! ♥

Andra Augusti

Nu har jag och Mamma precis klivit upp, fina morfar åkte på golftävling tidigt imorse och vi ska göra oss lite frukost. Innan dagens bestyr funderar jag på att ta en lång promenad, ska nog flirta lite med Mamma så hon hakar på! Senare får vi se vad vi gör, solen skiner men det är inte jättevarmt. Planerna var att åka till havet och bada men blir det inte varmare tänker jag inte bada, hah! Vi får helt enkelt se. Annars har vi ju stan att fara till också, kanske blir det shopping. Vi ska iallafall åka till älskade mormor och hälsa på henne en stund idag, hon var så söt igår när vi var dit. Sedan blir det surströmming till middag idag, min favorit ;) Moster och Peter skulle komma hit och göra oss sällskap, det blir mysigt!

Nä nu ska jag ta på mig lite mer kläder, frågan är bada vad? Jag har BARA med mig sommarkläder, inget annat. Så är det när man blivit bortskämd och är van vid att det är stekhett ute varenda dag, ber till vädergudarna att det blir jättevarmt idag. Vill vara ute och bli ännu brunare.

Ha en fin tisdag alla läsare! 

 
Fina mormor och morfar ♥

Första Augusti

Nu ska jag duscha, packa det sista och sedan åker jag och Mamma till Övik!

Puss

Älskar dig mest/ your boyfriend



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus