sjuk sjukare sjukast

Halsen gör ont, huvudet dunkar, jag kallsvettas och öronen värker. Kan det bli sämre? Ja det kan det faktiskt, min man är flera mil ifrån mig och jag behöver honom nuu. Vill bara att han ska komma hem och kramas med mig, då blir jag garanterat frisk fortare. Knarkar halstabletter, té och C-vitamin hela dagarna i hopp om att jag ska bli piggare. Jag vägrar vara sjuk från jobbet i veckan och jag vägrar vara sjuk på lördag när Sofia & Martin ska gifta sig. En förkyldning kan inte komma mer olämpligt, jag som inte varit sjuk på hela sommaren och så kommer det nu när jag inte har tid att vara sjuk. Men, jag får skylla på min älskade pojkvän. Han var nämligen jätteförkyld för någon vecka sedan och var sängliggandes. Inte tänkte jag väl då att han skulle smitta mig, nä icket. Men tji fick jag. Men jag kommer nog kunna jobba veckan ut, det är ju bara tre dagar kvar till helg. Imorgon jobbar jag dessutom kväll så jag hinner vila i princip hela dagen innan jag ska börja jobba. Så det känns bra.

Jag kunde inte sova imorse, vaknade av att jag höll på svettas ihjäl och halsen värkte. Jag klev upp tidigt som tusan och gjorde ingenting tills jag skulle in på Hårbolaget och klippa mig. Nu är jag som en ny människa! Hon klippte bara upp det, kapade luggen och tog lite på längderna. Det är alltid så härligt att bli klippt. Nu hade jag tvättat håret innan jag for dit, men när dom tvättar det så är man i himlen. Jag råkar alltid halvsomna när dom masserar hårbotten. Åh. Jag blev nöjd iallafall, så nu är jag redo för bröllop på lördag!

Nu ska jag försöka ta mig på affären och handla lite diskmedel och disktrasor.
Ska även handla lite mat för just nu ekar det i kylen. Haha, jag skulle aldrig klara av att bo själv! Finns inge tråkigare än att laga och äta mat själv, så det blir oftast något enkelt när min fina är borta. Typ fil.


Cause your'e everywhere to me, when I close my eyes it's you I see.
Im not alone. I love you, until the end of time ♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0