Find a way up



Jag läste någonstans att man aldrig kan ta sig över sorgen, utan man måste ta sig igenom den. Jag har aldrig i mitt liv varit med om en sån tuff utmaning, att klara vardagen utan den man älskar mest. Varje dag rinner tårarna, såna tårar som gör så fruktansvärt ont, som smärtar, som bränner. Jag försöker hålla dom inne för jag vill inte falla ihop, men jag gör det ändå. Kan inte hindra dom från att rinna. Och det gör så ont. Jag faller ihop som en hög när ingen ser, känner mig så ensam, övergiven. Hur tar man sig igenom sorgen? Man kan inte skjuta undan den, som jag gjort alldeles för länge nu. Jag har blundat för verkligheten, inte velat inse. Stött iväg tankarna och känslorna som jag kanske behövt för att inte falla sönder, precis som jag gjort nu. Jag visste att det en dag skulle ta stopp och jag skulle bryta ihop, men jag visste bara inte när. Och jag visste inte att det skulle vara så svårt att resa sig upp.

Det är så tomt. Tillbaka på ruta ett. När jag behöver er som mest, var finns ni då? När jag inte orkar kliva upp för att min kropp är som bortdomnad av all smärta, håller ni om mig hårt och försöker laga mig trots att ni vet om att det inte går? Nej. Ni försvinner. Precis som allting annat, går upp i rök. Lämnar mig ensam.

Jag fortsätter för din skull Pappa. Bara för din skull.

Det kan nog inte bli sämre nu..

Jag finner inga ord. Nu ska jag lägga mig och sova så jag orkar jobba imorgon.


Vila I Frid.

Fredag den 20 Maj bär det iväg på begravning i Gideå. Ännu en begravning, även om det är bland det finaste som finns så tycker jag inte om det. Min mamma's moster's karl dog i förrgår, det var väl kanske inte helt oväntat men det känns ändå. Jag hatar döden, den borde inte finnas. Men än hur hårt det låter så ska vi alla den vägen vandra och många inser inte att livet är alldeles för kort. Man ska leva varje dag som om det vore ens sista. Alltid. För man vet inte vad som händer imorgon, just det har jag fått så klart för mig.


Gråt inte vid min grav.
Jag finns inte där
Jag finns i solens spegelblänk på fjorden.
Jag finns i vindens lek över sädesfälten.Och när Du en tidig morgon
väcks av fåglars kvitter
är det min röst Du hör.
Så gråt inte vid min grav.
Jag är inte död.
Jag har bara gett mig av i förväg.

Lördag 30 April

Valborgsmässoafton, sista April, en årlig högtid som jag inte tycker är så speciell om jag ska vara ärlig. När jag var mindre kollade vi alltid på majbrasorna som brann här i Lycksele. Vi åt grillat varje valborg, det var en tradition. Större än så har vi nog aldrig gjort Valborg, men det kan ju vara mysigt att vara med familjen och så. Jag kommer inte vara med min familj alls nästan, jag jobbar ju så det hindrar ju ganska mycket. Min fina är i Tjäl med Linus och kommer inte hem försen ikväll, det tycker jag är bra för han ska inte behöva sitta här hemma i lägenheten själv och inte göra någonting. Min lille plutt. Jag börjar om och jobba klockan fyra så jag hinner inte äta grillat hos Mamma heller, får lyxa till med bacon här hemma eller något istället ;)

Imorgon jobbar jag heldag och sedan är jag ledig både måndag och fredag veckan som kommer. Känns bra! Nästa helg ska vi bara rå om varandra, vi åker nog till Tjäl och umgås med min fina's familj. Kan vara härligt att ha en sån helg också, bara vara.

Till veckan kommer såret som knappt hunnit läka rivas upp igen. På tisdag är det den tredje Maj och då skulle min Pappa fyllt femtio år. Min fina Pappa som inte finns med oss längre. Det gör så ont att skriva det, att säga det, att inse det. Vi tänker gå ut och äta för att på något sätt känna att vi firar honom. Det kommer göra så ont.
Jag älskar dig Pappa och saknar dig så obeskrivligt mycket

Samma dag som Pappa fyller år firar jag och min fina ett år som förlovade. Tänk vad tiden bara flyger iväg, tyckte nyss vi förlovade oss. Så dagen efter, den fjärde Maj, firar vi tre år. Tre år av obeskrivlig lycka och jag är så glad att jag får dela mitt liv med just Peder. Han är verkligen den finaste människan jag någonsin träffat, så omtänksam, snäll, helt fantastisk. Han förstår mig som ingen annan. Jag skulle inte vara så stark som jag är om det inte vore för honom, han har hjälpt mig genom så mycket. Världens bästa pojkvän!

Nu ska jag vänta på att Mamma ska komma förbi och sedan vila en stund innan det är dags för jobb igen.
Ha en trevlig Valborg alla fina läsare, ta hand om er!


M&M - Ni är så fina!



Fredag 29 April

Jag känner mig så glad idag! Solen skiner och jag slutade jobba klockan tolv. Idag fick jag även reda på att jag och min fina har semester samtidigt i sommar. Ni anar inte hur bra det känns, då hinner vi göra en massa saker tillsammans som vi inte kunnat göra så mycket under somrarna eftersom jag alltid sommarjobbat och aldrig haft någon semester. Jag funderar starkt på att övertala min fina om en utlandsresa en vecka men frågan är hur det kommer gå. Han är inte så lättövertalad om man säger så ;) Men vad vi än hittar på så kommer det bli så himla härligt och bara kunna vara med varandra. Jag har bara tre veckor i sommar för jag har inte fått ihop mer tid, har ju inte jobbat speciellt länge så jag är glad över dom veckorna jag fått. Och att jag fick andra perioden känns ju inte direkt sämre, då är jag ledig under motorveckan och allt. Ge mig sommar nuu!

Nu ska jag fortsätta äta min lunch, städa upp lite här hemma så det är fint när min fina slutar jobba och sedan blir det bara mys resten av kvällen. Ska försöka gå i säng tidigt så jag orkar med att jobba imorgon. Det känns faktiskt bra att jobba i helgen, Valborg har som aldrig varit speciellt stort för mig.

Ta hand om er! ♥


Till det sista andetaget.

I love you you you

Jag älskar det vi skapat, det vi två har. Jag älskar att vi tänker likadant, jag älskar våra planer.
Jag älskar dig så fruktansvärt mycket min fina! ♥

Mer bilder från Alanya.







Not even a million laughter can take it away

När jag hamnar i en svacka tar det så lång tid innan jag tar mig ur den. Det kan ta flera veckor. Tårarna rinner för ingenting, jag känner mig tom, ett leende känns så långt borta. Jag vill krypa under täcket och stanna där i flera veckor, eller försvinna en stund. Jag önskar det vore så mycket lättare, att klättra upp och kunna känna sig värdefull. Att man duger. Jag längtar tills jag orkar stå på egna ben. Tills jag kan le på insidan.

Tänk vad snabbt livet kan förändras. För några år sedan var jag så lycklig att jag inte kunde sitta stilla. Jag sprang omkring och hela jag lyste av lycka. Jag var hel. Ingen bit fattades av mitt hjärta, det var helt och fullt av kärlek. Idag är det ett sår som aldrig kommer läkas, när det knappt hunnit bli en skorpa rivs det upp och jag är tillbaka på ruta ett. Att livet skulle bli så ledsamt som det är nu trodde jag aldrig.

Samma visa varje dag. Jag är less på det här nu, att trampa på samma ställe och inte komma någon vart. Jag är less på att ingen förändring sker. Men jag måste ta tag i det själv, bita ihop och kämpa för det liv jag vill ha. Det hjälper inte att klaga eller tycka synd om sig själv, jag vet. Men ibland måste bara allting få komma ut, annars sprängs man. Från och med ikväll ska jag påbörja mitt nya liv. Tänka positivt. Försöka laga mig själv så bra som det går, se allting från den ljusa sidan. Allting löser sig tillslut, eller hur Pappa? Det var det du alltid sa.

Om man bara tänker på hur andra är, hur andra har det och tycker synd om andra så kommer man ingen vart. Jag menar inte att man inte ska bry sig om sina nära, men att man ska fokusera mer på sig själv och inte på andra när man är nere på botten. Då tar man sig aldrig upp. Det är precis vad jag ska göra nu, strunta i såkallade vänner som aldrig hör av sig. Det gör mig bara mer ledsen. Att Pappa's bortgång skulle få bästa vänner att glida isär trodde jag aldrig, jag trodde att det skulle föra oss närmare varandra. Men det kan jag glömma. Det blev inte som jag ville ha det. Det ska inte få mer tårar att rinna. Jag ska försöka släppa det nu, även om det blir tufft. Men det som inte dödar det härdar, eller hur?

Ta hand om er. Om era nära och kära, men framförallt ta hand om er själva. Det finns bara en av just dig.

Jag hoppas innerligt på en utlandsresa i sommar!

Spanien (Mallorca)



Grekland (Kreta)




Bulgarien (Sunny Beach)




Tunisien (Monastir)



Jag älskar dig, obeskrivligt mycket.

we♥it

Livet är inte lätt alla gånger

Det går ju inte att visa på något tydligare sätt. Jag får inte in i mitt huvud att du inte fattar vinken, jag skulle förstått för längesen. Jag kunde inte brytt mig mindre, tycker faktiskt bara lite synd om dig. Ge bara upp.




Word

Drömmar.


Jag vill utomlands. Nu!

Du är det finaste jag vet.



Så länge vi håller ihop faller resten på plats. Jag älskar dig, obeskrivligt mycket! ♥

Jag har världens finaste pojkvän!




Min fina överraskade mig med detta stora påskägget. Han är underbar ♥

Min badkompis ;D


Sunglasses.




När Mamma var i Stockholm köpte hon dom här tre snygga solglasögonen till mig. Tack älskade Mamma!

Fina Mamma.

Igår innan jag åkte på jobbet for vi förbi Mamma och hon hade köpt ett jättefint påskägg med mycket gott i!
Tack världens finaste Mamma

Torsdag 21 April

Bara en natt kvar och sedan tar jag helg. Det är både roligt och mysigt att jobba på nätterna, men jag kan lova att jag har varit väldigt trött. Är inte riktigt van att vara vaken på nätterna och sova på dagarna. Men nu har jag då prövat det iallafall, så nu behöver jag inte gruva mig för att flyta ytterligare några nätter! Inatt kommer jag tjäna väldigt bra med pengar med tanke på att det är röd dag, så det känns super! Men nästa gång jag är såhär lång ledig och ska flyta tar jag nog inte på mig fyra nätter på rad, kanske sprider ut dom lite så man verkligen orkar och inte är helt slut på. Men det har varit jättekul och prövat på!

Nu väntar jag på att min fina ska komma hem med påskriset så jag kan göra lite påskfint utanför våran ytterdörr och sedan ska vi åka på solariumet och sola. Sedan blir det nog bara att ta det lugnt fram till jag ska på jobbet igen, kanske hinner jag packa lite inför helgen så det inte blir så stressigt imorgon när vi ska grilla.

Vi pratade förresten igår om att vi snart varit förlovade ett år och tillsammans i tre år. Vi förlovade oss på Pappa's födelsedag och den är snart, hans femtio års dag. Då ska vi gå ut och äta, hela familjen. Det blir en underbar och hemsk dag, samtidigt. Det kommer göra så fruktansvärt ont att Pappa skulle fyllt femtio år men samtidigt kommer det kännas fantastiskt att fira våran förlovningsdag.

Nä nu ska jag fortsätta att göra ingenting, kanske ta på mig lite kläder så jag är klar när min fina kommer hem.
Ta hand om er ♥


Dags för en tredje tatuering.

Till veckan ska jag fara och boka tid för ytterligare en tatuering. Något som verkligen betyder allt för mig.

Onsdag 20 April

Nu är hälften av mina flytarnätter bortgjorda, alltså har jag bara två stycken kvar. Har jobbat 20:00 - 06:00 båda nätterna men nu ikväll börjar jag klockan 21:00 och slutar 07:00. Det känns bra att börja lite senare, då hinner man göra lite mer. Jag har faktiskt nästan nyss vaknat, det tråkiga med att jobba natt är att man sover bort en stor del av dagen. Men det är ju ett måste för att orka! Min fina ringde precis och han var påväg hem från Tjäl, när jag har pussat på honom ska jag ta mig en lång promenad så jag vaknar till. Sedan ska jag nog förbi Mamma och prata med henne en stund. Har inte träffat henne på några dagar för hon har varit i Stockholm, hon hade köpt lite saker till mig så det blir spännande och se! :)

Det har gått bra att jobba natt än så länge, inatt var det många av våra brukare som åkte på magsjuka så vi hade fullt upp dom sista timmarna. Det var faktiskt väldigt påfrestande, men tiden gick väldigt snabbt för det var spring hela tiden. Jag trivs att jobba natt helt klart men byter nog aldrig bort dagen :)

Nu ska jag dricka lite kaffe och invänta min fina. Hoppas ni har det bra! ♥


-we♥it

Tisdag 19 April

Nu har jag just vaknat efter att ha jobbat natt! Det var faktiskt riktigt roligt och det som dom flesta sa stämde faktiskt, att det var bra mycket lugnare och inte alls lika mycket att göra. Stressen som man ibland kan känna av på dagen fanns inte ens på natten, jag hann till och med tvätta undan alla kläder i tvättstugorna och städa i massor. Det blir ju ett långt arbetspass på tio timmar och jag kan säga att jag var väldigt trött när klockan började närma sig sex imorse men det gick bra. Jag hoppade direkt isäng och sov till nu, så jag har fått sova nästan åtta timmar. Perfekt! Natt jobbar jag väldigt gärna ibland, men vill inte byta bort att jobba dag till natt. Men riktigt roligt att göra sådär ibland. Nu har jag tre till nätter att se framemot! :)

Ska försöka äta lite mat nu sedan ska jag ta mig en promenad. Funderar på att gå en timme och sedan gå in på solariumet och sola och sedan hem igen. Blir som en lagom prommis.

Ikväll börjar jag jobba klockan åtta igen men då imorgonkväll börjar jag 21:15. Bra att få testa på båda turerna.

Sköt om er! ♥

Måndag 18 April

Nu ska jag alldeles strax åka på jobbet och jobba natt för första gången i mitt liv. Blandade känslor, jag ser framemot det väldigt mycket men det är även väldigt pirrigt i min mage. Jag har ingen aning om vad som väntar om jag ska vara ärlig, jag har bara hört att dom flesta tycker att det är bra mycket lugnare på nätterna och så vidare. Men det ska bli spännande! Jag hatar att testa nya saker samtidigt som jag är beroende av det. Jag blir jättenervös och sedan när jag väl gjort det så tänker jag ''Äsch! Det var väl ingenting!'' Haha! (:

Har laddat med redbull och druckit en massa kaffe. Jag börjar tidigast av dom som jobbar natt så det blir jag som får gå hem klockan sex imorgonbitti, det känns faktiskt bra. Två såna nätter och sedan börjar jag kvart över nio dom andra två nätterna och får gå hem kvart över sju på mornarna. Fyra nätter på raken, jag kommer vara helt slut på. Men jag är ledig hela påskhelgen så då får jag vila upp mig.

Nu ska jag fortsätta göra mig klar. Önska mig lycka till!

Fyra favoriter från Lindex.


Vad tycks? ;)



´

Lördagkväll.

Nu har jag just kommit hem från en fruktansvärt härlig löptur. Jag sprang bort all ilska, all besvikelse. När det kändes som att jag bokstavligen skulle falla ihop tänkte jag på alla människor som svikit mig och sårat mig. Jag sprang länge och det var så skönt. Jag och några fina arbetskamrater har ju kommit på att vi ska springa vårruset i Umeå den sista Maj så jag måste ju börja träna inför det. Trodde faktiskt att jag skulle ha mycket sämre kondition än vad jag hade, med andra ord har jag inte tappat så mycket av den konditionen jag hade förut när jag tränade som mest. Men nu jäsiken blir det andra bullar, ska kunna springa minst en mil utan att måste stanna av om några månader. Vilken himla tur att jag är väldigt tjurskallig av mig!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan mysa med min fina framför tvn. Sköt om er!


- we♥it

;(

Jag blir så besviken! Nu tar jag på mig joggingskorna och beger mig ut i det härliga vädret.


Jag behöver dig..

Klagomuren.

Detta inlägg kommer bli väldans tråkigt, så ni som inte vill höra en massa tjat och gnat kan sluta läsa nu. Hah!

Det går någon form av magsjuka på jobbet, flera av våra brukare har kräkts hela kvällen och med tanke på att vi är närmast dom så kommer väl förmodligen någon av oss åka på magsjuka också. Jag hoppas innerligt att jag inte åker dit, magsjuka är det värsta som finns. Så med andra ord har vi inte suttit en minut ikväll, bara sprungit på larm och försökt göra vårat bästa trots all spya. Jag har en konstig känsla i magen, kanske är det magsjuka eller kanske är det psykiskt. Jag vet inte. Jag är iallafall inte känslig för spya och sånt, tack och lov.

Trots magsjukan som går på jobbet ville jag inte ta bilen hem för jag visste vad som väntade mig, en tom lägenhet. Ingen fin människa som säger ''Hej älskling! Har du haft det bra på jobbet?'' och ger mig en stor kram. Jag känner mig så fruktansvärt ensam! Mamma är inte heller hemma, hon är i Stockholm och hälsar på en gammal vän. Är jätteglad för att hon åkte dit, hon behöver det. Men jag känner mig så ensam. Ingen att vara med. Dessutom är jag världens mes och kan inte sova när jag är ensam. Inbillar mig en massa så jag ligger och spänner mig hela tiden. Får hoppas att jag får lite sömn iallafall så jag orkar jobba till klockan fem imorgon.

Jag ser faktiskt inte framemot att jobba hela helgen och natt hela veckan som kommer, trots att jag älskar mitt jobb. Jag kommer vara helt slut på nästa fredag kan jag säga, men som tur är så är jag ledig hela helgen då så jag hinner vila upp mig innan det är dags att jobba igen. På något sätt så känns det bra att jag jobbar så mycket som jag gör. Jag är ung, har inga barn just nu och inget annat att ta hand om så det känns som att jag ska passa på medans jag kan. Pengar är ju faktiskt en väldigt stor del av livet så det är bara bra att jag jobbar mycket!

Nu ska jag inte klaga så mycket mer. Hoppas ni har det bättre än vad jag har det! Kram på er ♥

Fredag 15 April

Idag var min fina ledig för han ska fara på en begravning i Solberg så vi har just sagt hej då. Jag kunde inte följa med för jag jobbar hela helgen och hela nästa vecka. Hade jag inte tagit på mig massa extra jobb hade jag också kunnat fara, men min fina sa att dom pengarna jag tjänar kommer gå till något väldigt bra så jag får väl bara bita ihop ;) Han är så fin min pojkvän! Försökte ta några bilder innan han for men han skulle bara dansa. Haha!

Nu ska jag ta på mig ytterkläderna och bege mig ut på en lång promenad. Senare ska jag hämta Mamma's bil som jag ska få låna över helgen och så ska jag åka på solariumet och sola. Jag börjar jobba halv fyra idag och jobbar till nio, då ska jag nog bara hem och vara rädd för att sova ensam. Jag hatar det. Jag inbillar mig alltid en massa och så blir jag jätterädd. Men jag måste försöka sova, ska ju trots allt upp klockan sex imorgonbitti. Men för mig blir det en väldigt lugn fredagkväll, Mamma åker till Stockholm så henne kan jag inte heller vara med. Så tråkigt! Men så är det när man jobbar inom vården. Jobbar kvällar, helger och nätter. Jag har valt det själv så ska inte klaga, jag älskar mitt jobb.

Om jag inte skriver mer idag får ni ha en underbar fredag. Ta hand om er!

Jag behöver dig.

Jag försöker in i det sista att hålla igång med träningen Pappa, än hur jobbigt det känns att dra på sig joggingskorna så gör jag det ändå. Du var en av dom få som förstod hur mycket träningen betyder för mig, du ställde alltid upp. Jag blev så glad varenda gång du hade tagit på dig ytterkläderna, öppnade min dörr till rummet och sa glatt ''Nu ska vi ut och röra på oss Sara!!'' Fan vad jag vill höra dom orden igen. Jag får aldrig höra dom orden nu, för det finns helt ärligt ingen i min närhet som älskar träning lika mycket som jag gör. Ingen värdesätter träningen som jag gör. För mig är träning allt, inte bara för att gå ned några kilon eller bygga muskler utan för att må bra. Om jag mår jättedåligt så tar jag mig alltid en lång promenad och när jag kommer hem igen är jag så mycket gladare. Jag skulle inte kunna leva ett liv utan träning.

Det känns jättejobbigt för mig att tjata på människor hela tiden. För det är precis vad jag gör. Jag vill inte tjata. Förlåt. Att promenera eller träna överhuvudtaget gör så ont, det var den största saken som jag och Pappa hade tillsammans. Ord kan inte beskriva hur tungt det är att ta på sig ytterkläderna och bege sig ut utan honom. Många gånger kollar jag på sidan om mig för att se om han verkligen inte är med, han var ju alltid med och nu finns han inte längre. Det är så overkligt för mig. Jag kämpar varenda dag men nu börjar det kännas så tungt.

Pappa jag vill uppleva allting med dig, igen, igen och åter igen. Jag vill att du ska säga med ett leende att vi ska ut och gå, att vi ska ut och springa, att vi ska träna. Då mådde jag bra. Då var jag lycklig. Nu är jag inte det, men jag försöker ändå. Än fast mitt hjärta är i tusen bitar tar jag på mig joggingskorna, jacka, mössan och promenerar länge. Jag tar i så jag nästan faller ihop. Men jag ger aldrig upp. 

Jag älskar dig, jag saknar dig, jag behöver dig.

Torsdag 14 April

Idag mår jag bra mycket bättre än vad jag gjorde igår och dagen före det. Det är upp och ned, livet är verkligen en berg- och dalbana för mig. Ena dagen kan jag gråta floder och inte vilja leva alls, nästa kan jag känna sån livsglädje att jag bara vill skrika rakt ut. Gissar på att det alltid kommer vara så, hela mitt liv.

Livet håller iallafall på att ta en vändning. Spännande saker är på gång, så man kan säga att jag är jättelycklig!

Nu ska jag äta lunch och sedan bege mig på mitt underbara jobb, kram på er ♥

You have been far away too long, i miss you

Igår när jag slutade jobba föll jag ihop på soffan och bara grät. Allt kändes så meningslöst. Jag kunde höra Pappa's skratt. Såg honom framför mig. Då rann det ännu fler tårar, tårar av saknad. Dom tårarna gör så ont, men jag har vant mig vid den smärtan. Tårarna rinner så ofta nu, nästan så det blivit en del av min vardag. Varför gör livet så ont? Min kinder är våta när jag somnar om nätterna och när jag vaknar på mornarna. Det var inte såhär mitt liv skulle bli. Det känns som att jag bara står och stampar på samma ställe, hela tiden.

Jag vill inte leva med en så stark saknad, jag vill leva med Pappa vid min sida. Den smärtsamma resan började den dagen Pappa tog sina sista andetag. Det var en torsdag. Jag minns hur tomt det kändes i samma stund som läkaren sa att dom inte kunde rädda hans liv. Mitt hjärta har varit krossat sedan dess och det kommer aldrig bli helt igen. Det såret som bildats rivs hela tiden upp. Det går inte en endaste dag utan att det gör ont.

Jag saknar dig himlens finaste ängel. Jag skulle göra precis vad som helst för att få träffa dig igen ♥

Världens finaste människa

Just när jag hamnade i en svacka så vändes allting plötsligt till något väldigt, väldigt bra. Allting kändes meningslöst, såg inget positivt med livet men så blev allting så spännande igen! Åh vad livet känns bra nu. Jag älskar att ha saker att se framemot, nu ska jag gå och pussa på min fina älskling som gör mitt liv perfekt ♥


Jag saknar dig.

Min 20års dag!











Måndag 11 April

Då var det måndag igen! Bara att ladda om inför en ny arbetsvecka. Jag har haft en helt underbar helg, världens bästa 20års dag med dom människorna jag älskar mest. Ska lägga upp lite bilder senare från dagen/kvällen men just nu ska jag ta mig en himla lång promenad och bara rensa tankarna.

Ikväll är det jobb som gäller, även resten av veckan + helgen ska jag jobba. Sedan är jag ju långledig i sex dagar men inte denna gång för jag ska flyta fyra nätter på rad nästa vecka. Ska bli spännande!

Ta hand om er ♥

Lördag 9 April (min födelsedag!)

Idag fyller jag hela tjugo år, så grattis till mig! Som min Mamma och Pappa skulle sjungit som dom gjort under alla mina år ''Det är ingen vanlig dag för det är våran Sara's födelsedag, hurra hurra hurra!'' Dom sjöng nämligen så i Lotta på Bråkmakargatan och hon var min stora idol när jag var liten, så därifrån kommer det. Förra året så sjöng min fina så fint för mig och gav mig frukost på sängen, men i år överraskade han mig med världens finaste blombukett och otroligt vackra hjärtörhängen klockan tolv inatt. Jag är så lycklig med Peder! ♥

Nu på morgonen har jag hunnit med en morgonpromenad och fixat mitt hår. Fina Malin ska ju sätta in löshår på mig idag så jag har stylat till det som jag vill ha det så är det bortgjort. Nu om en timme ska vi vara på plats, duka och göra i ordning innan alla gäster kommer. Ska även hinna förbi systembolaget och köpa mig något gott att dricka tills ikväll, förstå att det är första gången jag får gå in dit själv idag! Helt otroligt. Bara det gör att jag känner mig gammal ;) Nä men det känns faktiskt stort om jag ska vara ärlig.

Klockan två kommer alla gäster och då ska vi äta massor med god mat som världens finaste Mamma fixat. Det blir dubbelmarinerad fläskfile, sirapsmarinerad kyckling som smakar som honungskyckling och så potatisgratäng till det. Efteråt blir det tårta, en tårta med hallon och en med choklad. Det kommer vara supergott! Mamma gör alltid god mat så jag oroar mig aldrig. Vad skulle jag göra utan dig Mamma? Du är bäst!

Nu ska jag fortsätta med att göra mig klar och städa upp lite här hemma. Jag har sett framemot denna lördag hur länge som helst, flera månaders planering. Det kommer bli så kul!

Hoppas ni får en lika underbar dag/kväll som jag ska ha. Ta hand om er ♥


( Min 18års dag, minst lika speciell som denna! )

Bästa Frida



En vän är någon som förstår dig när du som minst förstår dig själv, som reparerar din kropp och ditt hjärta när någon annan huggit det i bitar, som stryker dina kinder när de täckts av tårar, som stadigt står bakom dig och lovar att solskenet kommer tillbaka.

Det finns de långvariga och de kortvariga vänskaperna, de som du hörs med varje dag och dem som du bara talar med ibland. Inga av dessa behöver vara den ena bättre eller sämre än den andre.

Vänskapen, som ofta uppstår genom slumpen, när två människor som kanske inte alls är särskilt lika, bara finner varandra är både fantastiskt och häftigt!

För i en vänskap finns inga krav på att man måste vara lika, man behöver varken tycka, tänka eller vara samma! Man kan istället låta sig uppskatta varandras olikheter, lära sig av varandra, komplettera och kompensera den andres sidor.

Sen finns självklart de vänskapsförhållanden där man är så lika att det är läskigt. Där man inte behöver prata med varandra utan bara vet säkert vad den andre tänker, tycker och känner. Där man genom åren byggt upp ett slags hemligt kroppsspråk, små impulser sinsemellan, där varje rörelse, min och ryckning talar till varandra.

Jag älskar dig min bästa vän ♥

Fredag 8 April

Underbara fredag! Jag struntar i att det inte är speciellt bra väder ute, jag känner mig på riktigt bra humör idag bara. Började morgonen med en promenad och nu sitter jag här och fortsätter mitt sökande efter party låtar. Min fina ska bränna tre skivor som vi ska ha imorgon kväll, en är klar så två fattas. Det är faktiskt svårt det där, för det kommer alltid finnas någon som inte är nöjd. Hah! Men huvudsaken är väl att jag är nöjd, för det är ju faktiskt min dag ;) Lite dansband är ett måste, speciellt Scotts - En blick, en dans, en kyss! Oj vilken låt.

Resten av dagen ska jag bara ta hand om mig själv, perfekt när man är ledig. Ska noppa mina ögonbryn, fixa naglarna, fotbad, ansiktsmask, sola och ta ett varmt bad. Ikväll ska jag fara förbi Marcus och Malin, ska kolla om hans sår på armen läkt så jag kan ta hans stygn och så ska vi nog surra lite om morgondagen! Sedan ska jag till Mamma och testa stereon (?) hon lånat hem. Måste ju höra hur musiken hörs, om det är bra ljud och så.

Ni får ha en bra dag mina fina läsare. Ta hand om er!

Döden kan aldrig skilja oss åt

Idag är det ett och ett halvt år sedan du tog dina sista andetag. Så många månader har gått och jag förstår fortfarande inte att du aldrig mer kommer hem, jag kommer nog aldrig under mitt liv förstå hur du kunde ryckas ifrån oss. Så kallt och det gjorde så fruktansvärt ont. Jag minns hur kall jag blev i hela kroppen när läkaren sa att dom inte kunde rädda dig, som förstelnad satt jag där och såg allting rasa. Allting som vi byggt upp. Ord kan inte beskriva hur det känns när en människa säger att ens bästa vän inte kommer överleva. Den smärtan är nog den tyngsta av dom alla. Allt blev svart. Jag minns hur jag viskade 'Han är ju min bästa vän, det får inte vara sant' och tårarna bara rann. Så många tårar har aldrig runnit nedför min kind. Dom tårarna gjorde så fruktansvärt ont. Du låg där och tog dina sista andetag och jag såg allting som vi gjort framför mig. Alla långa promenader, träningspass, fisketurer, semestrar i volvon. Allt. Du var allt för mig.

Många gånger har jag fått höra hur stark jag är, att människor beundrar min styrka. Det var precis så jag alltid kände för dig Pappa, du var så fruktansvärt stark. Inget kunde fälla dig. Du sa att man alltid tar sig upp från botten, på något sätt. Livet är inte lätt, det fick jag höra från dig. Men på något sätt tar man sig över alla hinder på vägen, det har du lärt mig och jag försöker leva efter det. Varje gång jag faller ned på golvet som en hög och bara gråter på grund av saknaden efter dig, ser jag dig framför mig och jag reser mig upp. Du ville aldrig se mig ledsen. Du fanns alltid där. Ingen har torkat mina tårar så mycket som du gjort. Ingen har kramat mig så hårt och lovat att allting kommer ordna sig. Du var verkligen allt för mig.

Jag minns så starkt en gång när vi satt i båten och fiskade i Sidberg, bara du och jag. Du var så koncentrerad på fisket medans jag satt och kollade på dig. Jag minns hur jag tänkte att jag aldrig skulle klara mig om du försvann. Jag var så glad att det bara var vi där, att jag fick umgås med dig, min bästa vän. Vi skrattade tillsammans, fjantade oss och jag kan ärligt säga att jag aldrig varit så lycklig som just i den stunden. Du var så mycket mer än en Pappa för mig, du var den finaste människan jag hade i mitt liv och jag var så glad att jag hade dig. Du var den enda som kunde lugna ned mig, den enda som fick mig att tycka om mig själv, som fick mig att bli kvitt mina matproblem. Så mycket du hjälpt mig. Jag kommer aldrig någonsin kunna tacka dig nog för det. Jag kommer aldrig sluta älska dig.

Ett och ett halvt år sedan. Så många månader som inneburit smärta och tårar. Så många månader utan dig och fler kommer det bli. Tankarna räcker inte till. Jag har ett tufft liv framför mig, det vet jag. Ett liv utan ens bästa vän är inget liv man egentligen vill leva. Men jag ska orka, jag ska kämpa, jag ska torka varenda tår och resa mig upp för din skull. För det vet jag att du skulle vilja. Du ville aldrig se mig ge upp. Min fina Pappa.

''Dom döda är inte borta förevigt, dom har bara gått lite i förväg''

Torsdag 7 April

Jag har inte haft orken eller lusten till att blogga dom senaste dagarna, jag har påbörjat en massa inlägg men sedan bara kryssat ned internet. Men nu kände jag att jag ville publicera ett inlägg. Dom här senaste dagarna har vi fixat till min födelsedag som är nu på lördag, jag längtar så fruktansvärt mycket! Det blir att spendera dagen med världens finaste människor.

Mamma har gjort dubbelmarinerad fläskfilé, sirapsmarinerad kyckling som smakar honung och så en västerbottenspaj! Till det kommer det serveras en jättegod potatisgratäng och till efterrätt blir det hallon tårta och choklad tårta. Jag känner på mig att det kommer bli hur roligt som helst. På kvällen blir det party med mina fina vänner! Pick your body up and drop it on the floor ;)

Ikväll har jag städat hela lägenheten, efter det mötte jag upp fina Malin och så tog vi en lång promenad. Nu väntar jag på att min fina ska komma hem så vi kan åka och sola.

Ta hand om er!

Som en vind i ditt hår

Jag har aldrig älskat någon annan i mitt liv
Så som jag älskar dig
Innerst i mitt hjärta har jag ristat in ditt namn
Du är en del av mig
Precis som sommaren, som kommer om igen
År från år
Ska du finna kärleken, ja alltid ge dig

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind i ditt hår

Det kan komma dagar när du tror att ingen ser
Och ingen hör din röst
Nätterna du söker, men du finner ingen ro
Ingen ger dig tröst
Då kan jag höra dig, och jag ska röra dig

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland
Som en vind i ditt hår

Vi är förbundna
För alltid vi två
Jag känner din smärta och din glädje
Och jag vill att du ska förstå

Som en vind i ditt hår
På den väg där du går
Ska jag alltid finnas kvar hos dig
Som en våg mot din strand
Och som sol i din hand, ska du känna min närhet ibland

Söndag 3 April

Jag har haft en helt fantastisk helg! I fredags tog jag med min fina familj på Skogskåtan där vi åt tacobuffé, det var hur gott som helst och jag måste säga att jag åt verkligen för två. När vi ätit åkte jag och Mamma direkt till Örnsköldsvik. Vi var framme kring halv nio på kvällen och kvällen bestod bara av att umgås med min fina morfar. Det var härligt att träffa honom igen, var ju ett tag sedan!

Igår klev jag upp tidigt och tog mig en morgonpromenad med morfar. Kanske inte var det bästa vädret, det blåste och började regna lite men det gjorde ingenting. Det var så kul att ha sällskap och det är inte ofta jag och morfar bara är med varandra och pratar om livet. När jag gjort mig i ordning for vi en sväng till älskade mormor ♥ och sedan for vi på stan. Hittade massor med saker. En klänning, två byxdresser, ett par skor med kilklack, smycken och underkläder. Sedan så köpte vi en massa till min födelsedag också. Ballonger, dukar, ljus och så vidare. Det börjar ju närma sig nu! :)

Idag tog vi oss en sovmorgon, åt frukost med morfar, hälsade på älskade mormor ännu en gång och sedan begav vi oss till Lycksele. Direkt vi kom hit åkte vi in på solariumet och solade. Jag har äntligen börjat få lite färg! När jag kom hem packade jag upp och sedan dansade jag zumba en timme. Nu har jag duschat och laddat ned några partylåtar som ska brännas till min födelsedag. Och nu väntar jag bara på att min fina ska komma hem, har saknat honom så grymt mycket i helgen. Men det har känts bra på något vis, så härligt att sakna någon som man vet att man kommer träffa. Jag ska krama ihjäl honom direkt han kommer in genom dörren. Min älskling.

Imorgon ville Lars byta tur med mig så jag jobbar till två istället. Han vill alltid jobba kväll och jag vill alltid jobba dag så vi byter ofta med varandra, haha! Sedan imorgonkväll ska jag och Mamma åka till Knaften och hälsa på världens gulligaste bebis och Ingela :) Resten av veckan blir det jobb och träning, ska även träffa Malin för att pröva löshåret och planera mer inför min födelsedag. En bra vecka med andra ord. Hoppas den går snabbt så jag får fylla år någon gång. Jag ser framemot att få vara med jag älskar mest.

Ta hand om er!

Fredag 1 April

Jag är helt slut på i både kropp och själ, denna vecka har varit fruktansvärt jobbig men jag har kämpat på. Jobbat och tränat i vansinne, precis som jag vill ha det. Nu har jag fått helg, har just dansat zumba och ska skutta in i duschen. Denna helg ska jag och älskade Mamma spendera i Örnsköldsvik, ska bli så härligt att få krama om morfar och mormor igen! Vi ska även träffa min kusin Linda som nu bor i Göteborg men är hemma på besök, ska bli så kul att träffa lilla Molly som jag inte hunnit träffa ännu. Sedan så blir det nog en hel del shopping också skulle jag tro, ska köpa något som jag kan ha på mig på min födelsedag nästa lördag. Förhoppningsvis hittar jag någon snygg klänning och så ska jag spana in några skor. Lite finare skor. Kanske blir det med höga klackar? Någon gång måste jag ju lära mig gå i såna också, det är ju så sjukt snyggt!

Klockan fem idag har jag bjudit med min fina familj på tacobuffé på Skogskåtan! Sedan efter det åker vi nog. Min fina skrev till mig tidigare idag på sms att han faktiskt är nervös för att vara ifrån mig en helg, min sötgris! Jag är faktiskt också nervös, vi har inte varit ifrån varandra på jättelänge. Men det är bra att sakna varandra, även fast jag älskar honom så fruktansvärt mycket så är det inte bra att vara med varandra exakt hela tiden.

Nä nu måste jag gå och duscha, om jag inte hinner skriva mer får ni ha en underbar helg! ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus