Bilder från dopet ♥




Elvin's dop

Stig Elvin Harald Håkansson
Stig efter min älskade pappa och Harald efter min fina's farfar.
 
Igår döptes våran lilla prins och dagen var helt underbar, ville aldrig att den skulle ta slut! Elvin var som vanligt väldigt lugn och snäll, fanns så många spännande saker att titta på inne i kyrkan så han hade fullt upp. Det bästa under hela cermonin var när Elin sjöng ''Älskade barn'' och ''Välkommen hem.'' Hon sjöng så fruktansvärt vackert, både jag och min fina fick ögon som tårades. Tusen tack igen för att du ställde upp, ringer dig när det är dags för bröllop. Haha!
 
Efter dopet så åkte vi till Furugården, en mysig liten timmerstuga. Vi fikade, umgicks och öppnade presenter. Elvin fick så mycket fint. En ''Lära-gå-vagn'', hand- och fotavtryck, en jättefin tavla med Elvin's födelsevikt och sånt, ramar, sparbössor, pengar, fårskinn, nappburk från Cult Design, kläder, ett tennarmband och en bil som kan både kan sitta på och köra och även ett handtag där bak så han kan lära sig gå med den. Kan inte förklara med ord hur glada vi blev över alla fina presenter.
 
Dagen blev som väntat, helt fantastisk och vi är så glada över att så många kom och gjorde Elvin's dopdag oförglömlig. Ler bara jag tänker på gårdagen och det är tack vare er, alla underbara människor som vi har i vår närhet
 
Ha så många fina bilder (som Malin tog under dagen) men orkar inte ladda upp några nu, dom kommer så småningom!
 
Våran guldklimp. Älskade barn

Ikväll har vi fixat och gjort färdigt det sista inför Elvin's dop som är imorgon. Vi har bakat tårtor, dekorerat cupcakes och cakepops och så har vi dukat och gjort fint i Furugården där vi ska hålla till efteråt och fika. Är så glad och tacksam över att vi har så fina människor i vår närhet som hjälper oss med allt inför den speciella dagen imorgon. Mamma, Malin, Marcus och min älsking. Ni är guld värda
 
Nu ska jag krypa ned i sängen bredvid mina pojkar och sova några timmar så jag orkar med morgondagen. Ser framemot att få träffa alla och göra Elvin's dopdag oförglömlig!
 

Tjugoåttonde September

 


Kände mig på så bra humör imorse när Elvin slog upp sina blå. Det är fredag och bara det gör mig glad. Älskar fredagar! Solen hade gärna fått visa sig, men så länge som det inte regnar ska jag inte klaga.
 
Dagens planer är att gå på marknaden med min fina svägerska, handla och fixa inför Elvin's dop som är imorgon och så äta en god middag med min fina ikväll. Dagen kan ju inte bli annat än bra. Härligt!
 
Nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe, ta mig en dusch och göra oss klara för en dag på stan.
 
Kram på er!

Livet som mammaledig

Det är helt underbart, skulle inte byta ut det mot något annat i hela världen. Att få vara med sin lilla skatt hela dagarna, umgås med alla fina människor runt omkring, träffa andra mammor och bebisar. Jag njuter för fullt och vill aldrig att den här ledigheten ska ta slut! Skulle kunna vara hemma med Elvin hur länge som helst. Det är så mysigt!
 

Härliga torsdag

Nu har jag och Elvin precis kommit hem från en kvällspromenad. Gick runt djurparken, blev cirka åtta kilometer. Härligt! Nu sitter jag och dricker te, var jättesugen på kaffe men insåg att vi strax ska gå isäng så om jag dricker det kommer jag väl helst inte kunna sova. Har haft en supermysig dag och hoppas att morgondagen blir likadan!
 
Imorgon ska vi gå på marknaden som är här i Lycksele i helgen, jag ska handla det sista inför Elvin's dop som är på lördag och så ska jag passa på att köpa sockar som har blivit lite av en tradition. Så mysigt med marknad!

Nu är lilleman hungrig. Hoppas ni haft en fin torsdag!
 

Gangnam Style

 Haha, så härlig dans!
 

Så älskad

Babysång

Nu på förmiddagen har jag och Elvin varit på babysång. Det var så himla mysigt och så trevligt att träffa andra fina mammor och bebisar. Efter sången fikade vi och umgicks. Ser framemot nästa torsdag!
 

Bus med finaste morbror Marcus

Det går bra nu

Tjugosjätte September

Idag vill jag börja med att tacka er alla fina människor som skrivit så fina ord till mig efter mitt inlägg igår om min viktnedgång och träning. Det betyder så mycket att få några stöttande ord, då orkar man lite till. Tack!

Imorse ville Elvin inte somna om efter att jag gett honom mat, han ville prata och busa istället. Var så trött när han började prata, hade precis somnat om igen, men efter en liten stund blev jag jättepigg och vi klev upp. Nu har jag ätit frukost, ska ge Elvin mat på en liten stund och sedan ska vi bege oss ut i kylan på en lång promenad.
 
Efter lunch ska vi fara med Malin till Sofia och hälsa på. Det blir trevligt! Känns som att det här kommer bli en bra dag.
 
Hoppas ni får en fin onsdag

Men lite vilja kommer man långt

Jag tycker inte alls man ska stressa med träningen och försöka påverka sin vikt första tiden efter att man fött barn, jag tror att det kommer ta sin tid oavsett hur mycket man försöker. Om man tänker för mycket på bantning och motion så påverkas amningen och det är ju absolut ingenting som man vill. Men det är jobbigt och frustrerande att inte få träna som man vill, det är jobbigt att se sig själv i spegeln och önska att man såg ut som förr. Jag vet precis hur det känns. Att kroppen förändras under en graviditet är inget nytt, vissa har det jobbigare än andra med förändringen och även fast jag är frisk idag så kan dessa onda tankar om min egen kropp dyka upp ibland. Det finns stunder då jag står framför spegeln och bara vill gråta, men då försöker jag tänka på varför min kropp förändrats. För att den har burit och fött fram vår fina Elvin och jag borde vara stolt över vad min kropp klarat av.
 
Jag kom igång med träningspromenaderena ganska snabbt efter att Elvin kom till världen och nu känns det verkligen att jag är på rätt spår. Jag vägde mig ju aldrig under graviditeten, bara sista besöket hos barnmorskan för att dom var tvungna att veta min vikt ifall något skulle hända och jag skulle behöva sövas under förlossningen. Så jag vet vad jag vägde dagen han föddes. Och nu när jag var på efterkontroll hos barnmorskan så stod vågen på -20 kilo. Så många kilon på mindre än tre månader, tack vare långa promenader och amning. Dom siffrorna gav mig verkligen ny energi och lite extra kraft att fortsätta kämpa för att nå mitt mål.
 
Jag gick upp väldigt mycket under graviditeten så jag har en lång bit kvar. Det är ganska svårt att ta det lugnt och inte tänka så mycket på allt som har med vikt, mat och motion när många runt en endast pratar om dieter och bantning. Man blir väldigt påverkad om jag säger så. Men jag försöker stänga av och endast fokusera på mig själv, jag vet ju innerst inne att jag kommer klara allt och gå ned så mycket som jag vill göra. Det kommer, så småningom.
 
Är så tacksam över att jag har min fina Peder om stöttar mig i allt det här, som peppar mig och får mig att orka kämpa lite till när allting känns extra jobbigt. Som varje dag säger hur fin jag är. Min älskade, jag älskar dig så!
 
Hade tänkt lägga upp lite före- och efter bilder men jag ångrade mig. Känner mig inte riktigt redo för det ännu. Men tids nog ska ni få se. Jag vill ju dela med mig av min viktresa nedåt och hoppas att jag inspirerar och hjälper andra som är i samma situation.
 
Kom ihåg att vi alla är lika mycket värda, oavsett hur man ser ut. Kram på er!
 

Tjugofemte September

Nu på morgonen har jag dansat lite zumba medans Elvin låg i babygymmet och tränade. Härligt! Tror nog att vår granne här under funderar vad jag gör för någonting här uppe som jag skuttar och har mig, haha! Det är ju så himla kul att dansa, det har jag nog alltid tyckt, men dansa zumba gör jag helst för mig själv. Kan tänka mig att jag ser ganska roligt ut.
 
Nu har jag precis gjort mig klar, Elvin ligger i sin säng och tar en förmiddagsvila och snart kommer min fina hem. Han ska vara hemma med Elvin medans jag är hos barnmorskan för att ta några prover. Känns skönt att få det bortgjort!
 
När jag kommer hem ska vi ta oss en lång promenad och senare hade jag tänkt skriva ett inlägg om hur det går för mig att träna och så. Berättade ju för er att jag har påbörjat att gå ned alla mina mammakilon men aldrig uppdaterat er om hur det går.
 
Hoppas ni får en fin dag! Kram på er

Tips på doppresenter




Finns ju så mycket fint 

Kärleken till dig är obeskrivlig

 

Tjugofjärde September

Här hemma gjorde vi morgon klockan sju. Elvin somnade tio igår kväll och har sovit hela natten, väldigt härligt att det är så varenda natt. Vet att det snabbt kan vända så jag njuter för fullt av flera timmars sömn.
 
Dagens planer är att städa upp lite här hemma, tvätta kläder och gå en lång promenad. Hoppas ni får en fin måndag
 

Cause you've got that one thing

I lördags tog jag och mamma bilen till Umeå. Shoppade massor med fina kläder och åt väldigt god mat. En riktigt mysig dag
 

En utmaning

 
I helgen bestämde jag mig för att sluta äta godis ett helt år. Även sluta äta chips, ostkrokar och dricka läsk. Varför jag helt plötsligt kom på det här var för att jag känner inte att jag behöver äta en massa sånt, kroppen mår så mycket bättre utan allt socker. Jag tror absolut att jag kommer klara det, jag går verkligen in för det och det ska bli spännande och se om det blir någon skillnad.
 
Jag har gjort samma sak för några år sedan och då klarade jag det utan problem, visst var det lite jobbigt när man umgicks med vännerna en kväll och det togs fram världens godisskål och jag inte fick röra den. Men jag hade slagit vad med mamma och pappa, jag skulle få pengar ifall jag klarade det och jag hade ju absolut inte hjärta att äta en godis och ljuga för dom.
 
Jag kommer fika tårta och sånt på Elvin's dop som är till helgen och jag kommer även fika när vi blir bortbjuden någonstans, men inte så att jag kommer baka här hemma eller köpa hem fikabröd. Bara fika när det är något speciellt.
 
Jag älskar utmaningar och ser framemot denna. Har ni slutat med godsaker någon gång och hur gick det för er?
 

Tjugotredje September

 
Vilken härlig söndag det här har varit, lugn och skön Vid lunch tog jag med mig Mamma på en lång promenad till Pappa's grav fram och tillbaka. Vi kollade blommorna som var där, tog hem hans fotbollsskor och så promenerade vi hem igen. Det var så himla härligt ute, solen lyste och det var sådär lagomt kallt. Hoppas på lika bra väder imorgon!
 
Nu ikväll har min familj varit här och ätit med oss, vi bjöd på kassler i ugn och ris. Gott! Nu sitter vi och kollar på Partaj och strax ska vi nog göra som Elvin, sova för natten. Imorgon är det måndag igen, var tar tiden vägen? Tycker dagarna går alldeles för snabbt, skulle vilja pausa tiden lite. Njuter av varenda sekund.
 
I veckan ska jag umgås med fina vänner, baka inför dopet och träffa barnmorskan vi hade med Elvin. Ser jag framemot!
 
Hoppas ni haft en lika bra helg som jag. Kram på er  

 
 

Fint från KappAhl

Elvin 3 månader ♥

Den 14 September blev vår lilla prins tre månader gammal och han växer så det knakar. Nu väger han 6130 gram, har hunnit bli 62 centimeter lång och har ett huvudomfång på 40,3 centimeter.
 
Elvin har utvecklats och förändrats så mycket på bara några veckor. Han är riktigt nyfiken, så fort han hör ett ljud så tittar han dit och förut när han låg i sin babysitter framför tvn så brydde han sig inte om man gick förbi, nu kollar han på allting som rör sig runtomkring och följer en med blicken. När vi söver honom för natten så brukar han alltid kolla upp på oss några gånger för att se att vi fortfarande är kvar, antar att han känner sig trygg då och kan slappna av och somna.
 
Han har börjat greppa saker. Våra fingrar, mitt hår, filtar och sina nappar. Häromdagen såg jag hur han hade nappen i munnen och helt plötsligt så har han den i handen medans han viftar och sparkar med benen. Sötnos!
 
I famnen gillar han att sitta upp, om man lägger honom så håller han upp huvudet hela tiden och vill fram. Han har blivit lite stadig på benen så han orkar stå en liiiten stund.
 
Han har hittat sina händer och kan sitta och titta på dom hur länge som helst. Benen har han börjat lyfta men inte riktigt förstått att det är hans fötter som rör sig framför honom.
 
Han kan vända sig från mage till rygg och igår vände han sig för första gången från rygg till mage.
 
Dregglar gör han som bara den. Går många dreggellappar här hemma. Ibland kliar det så mycket i hans mun att han stoppar in hela handen i munnen och blir jättearg. Kan vara ett tecken på tänder.
 
Han sover bra varenda natt. Han äter sista gången kring tio, vaknar kring sex/sju för att äta och sedan somnar han om till åtta/nio. Det är skönt. Dagtid äter han var tredje timme, ibland kan jag skjuta på det en halvtimme utan problem.
 
Elvin är en väldig glad kille som bjuder på många leenden. Kan inte beskriva lyckan som man känner när man pratar med honom och får tillbaka ett stort leende och ett glatt läte. Han är ju bara så go.
 
Mamma och pappa älskar dig mest av allt

Elvin och Enya

 
I tisdags körde jag från Tjäl till Gottne för att hälsa på min fina vän Frida och hennes två söta barn. Vi gick en lång promenad, gick på loppis, åt god mat och surrade i massor. Hade en riktig mysig dag och hoppas att det inte dröjer alltför länge till nästa gång!
 
 

Från mage till rygg

Igår vände sig vårat lilla hjärta från mage till rygg! Han låg i vardagsrummet på golvet, när jag gick in till köket låg han på sidan och när jag kommer tillbaka ligger han på mage och tittar så nyfiket runt sig. Åh vad stolt jag blev! Sprang runt i lägenheten och pussade på honom, ringde min fina och berättade den stora händelsen. Våran duktiga kille
 
Jag vände tillbaka honom på rygg och så gjorde han det om och om igen. Såklart var jag alldeles för exalterad för att få någon bild på det, men förhoppningsvis gör han det fler gånger så jag kan fånga det på bild.
 

Mamma/bebis träff

 
Idag har jag och Elvin varit på Medicinkonsulten och träffat andra mammor och bebisar. Så kul! Alltid lika roligt och framför allt skönt att komma iväg och göra något annat. Dela tankar med människor som är i samma sits. Längtar redan till nästa gång.
 
Här kommer en bild från idag på Elvin och Nova-Lee (dotter till min fina vän Petra)
 
 

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi påväg hemåt igen. Vi har spenderat några dagar i Tjäl med Peder's fina familj. Det har varit riktigt skönt att vara där, jag har verkligen kunnat slappna av och njutit i massor. 
 
Imorgon ska ja ta tag i bloggandet igen. Elvin har ju hunnit bli tre månader så senare kommer det upp ett inlägg om honom. 
 
Hoppas ni mår bra! Kram på er

Påväg hem till Lycksele igen!

Jag älskar dig så

Dagens träning

Myser i Tjäl

Just nu är vi i Tjäl (min fina's hemställe) och myser massor med hans familj. På bilden busar han med sin faster! :)

Vi åker hem imorgon kväll för vi ska lämna in bilen på måndag och så är det dags för Elvin att få sin tre månaders spruta. Gruvar mig och har gjort det ett bra tag, men som tur är så är min fina ledig och kan följa med som stöd.

Elvin blev tre månader igår, det kommer upp ett inlägg senare i veckan om det.

Hoppas ni har en fin helg! Kram på er

 

Tolfte September

Hej på er alla fina! Här hemma gjorde vi morgon klockan sex, Elvin brukar alltid somna om efter jag gett honom mat men inte imorse. La honom i hans säng och försökte få honom att sova, men han ville hellre prata i massor så vi klev upp. Jag åt lite frukost, klädde på Elvin och sedan tog vi oss en lång morgonpromenad. Gick till Berglunda fram och tillbaka, det var så härligt.
 
Nu har jag precis gjort mig klar för dagen, ska alldeles strax ge Elvin mat och sedan ska vi fara till Knaften för att umgås med andra mammor och bebisar. Så kul! Vi kunde inte vara med sist så det känns riktigt roligt.
 
Hoppas ni får en härlig onsdag
 

Promenad

Jag och Elvin har precis kommit in från en 90 minuters promenad, kändes i mina ben att jag dansade zumba imorse men det var så härligt med frisk luft. Jag älskar verkligen att vara ute på hösten, löven är så fina och det är sådär lagomt kallt ute.
 

Zumba

Nu på morgonen så har jag dansat zumba i fyrtio minuter, hade helt glömt bort hur roligt det är! På vår förra dator hade jag nedladdat många träningsvideor som jag körde här hemma, men så sålde vi den och jag blev gravid och då blev det inte mycket dans. Men nu har jag laddat ned dom igen så nu ska jag försöka dansa en gång per dag. 
 
Jag var alldeles slut på när jag tränat klart, riktigt skönt. Zumba är verkligen ett roligt sätt att träna på, man får bra träning och det är riktigt kul. Tiden går så snabbt när man känner att träningsformen är rolig.
 
Nu ska vi snart få i oss lite lunch här hemma och sedan bege oss ut på en promenad.
 

Dagens träning

Amning

När jag var gravid så tänkte jag inte sådär jättemycket på amning. Jag såg det redan då som ett sätt för bebisen att få i sig mat och var kanske lite nervös över att jag inte skulle kunna amma. Inte för att ersättning eller annat är dåligt, utan för att jag ville kunna amma och ge mitt barn mat på så sätt. Under tiden på BB så fick inte Elvin rätt grepp om bröstet så jag hann bli väldigt orolig och osäker på mig själv, vilket gjorde det jättesvårt för mig att tycka att amning var något fint och mysigt. Det hör till saken att en barnläkare ordinerade tillmatning på honom, så han fick i sig för mycket av det, så han ville inte äta av mig. Sista dagen som vi var på BB kom vår barnmorska in till oss (som vi hade på vårdcentralen) och förstod inte alls varför dom skulle tillmata honom. Han var inte stor för sin ålder. Så vi fick sluta med tillmatningen, min mjölk rann till och han började äta väldigt bra.  
 
Till en början så hade jag väldigt ont från förlossningen och när Elvin inte fick rätt grepp om bröstet så började även dom göra väldigt ont. Vilket ledde till att amningen blev en väldigt jobbig stund för mig och jag gruvade mig varenda gång som jag skulle ge honom mat. Ett tag började jag gråta så fort han kom i närheten av bröstvårtan, så ont gjorde det. Men när jag började läka och jag kom igång med amningen, så började det kännas mycket lättare och jag fick bättre självförtroende och kunde mata honom utan problem.
 
Men jag måste erkänna att jag inte tillhör den gruppen av mammor som verkligen älskar att amma och tycker att det är en fin och intim stund. Till en början började jag fundera om det var något fel på mig som kände så, alla andra verkade ju känna helt annars än vad jag gjorde men efter att ha pratat med andra så insåg jag att jag absolut inte är ensam om att känna så. Självklart älskar jag att ha Elvin i min famn och kommer amma så länge som det är möjligt, men jag behöver inte ha honom just vid bröstet för det. Jag kan hålla honom nära i flera timmar, men det behöver inte vara för själva matningen. Jag känner att Elvin är jätteduktig när han tar bröstet och äter, är glad över att jag har mycket mjölk, men jag får inte känslan av att det är såååå mysigt att amma.
 
Jag är övertygad om att jag kommer se tillbaka på amningstiden som en väldigt fin period och jag kommer garanterat sakna den massor, inte på grund av själva amningen utan för att det var första tiden med Elvin. När han var så liten. Första tiden mer vår lilla skatt som var helt beroende av oss. Det är helt hur jag känner nu, om någon/några månader när det är dags för mig att sluta amma kanske jag känner helt annorlunda och absolut inte vill sluta amma.
 
Varför jag vill dela med mig av mina tankar kring amning är för att det säkert finns fler där ute som känner precis som jag och det är absolut inget fel med det. Vi alla är olika. En fråga till er mammor (även blivande mammor): Hur tänker ni kring amning?
 
En trött nybliven mamma. Bubblar av kärlek när jag ser denna bild, en alldeles nyfödd Elvin

Så mycket kärlek

Jag har alltid varit en väldigt känslig människa och sedan jag blev mamma har den delen av mig blivit så mycket starkare och jag har ännu lättare till tårar. Både av lycka, av stolthet och även av sorg. Jag har verkligen fått upp mina ögon och ser helt annars på saker nu. Jag förstår mycket bättre, vilket får mig att känna starkare för allting.
 
När jag ser ett program på tvn om barn som blir misshandlade, blir jag alldeles kall och illamående. Jag börjar gråta och kramar om Elvin hårt. Hur kan människor skada dom små liven? Dom är ju så hjälplösa och det är vår plikt som vuxna människor att skydda dom. Att det finns människor i vår värld som kan göra vad som helst med barn kan jag inte förstå. Det värker i hela min kropp när jag tänker på det. Dom kan ju inte försvara sig, så små och oskyldiga
 
Innan Elvin kom till oss så blev jag väldigt arg när jag såg något sånt på tvn eller läste om det i tidningen, jag blir fortfarande arg, men känner på ett helt annat sätt nu när jag verkligen vet hur det är att ha ett barn. När jag vet hur det känns att känna den kärlek som inte går att beskriva med ord. Den är så stark. Elvin betyder mer än allt för mig och jag ska göra allt i min makt för att skydda honom livet ut. Att det finns föräldrar där ute som inte känner likadant för sina barn är för mig så ofattbart.  
 
Älskade barn
 
.

Åttonde September

Härliga lördag! Vår dag har bestått av en mils promenad, god mat och massa mys. Min fina är ledig från jobbet så nu har vi landat i soffan framför en bra film. Elvin vilar lite, när han vaknar ska vi bada honom och sedan fortsätta vårat lördagsmys. Älskade familj 

Härliga torsdag

Haft en jättetrevlig kväll tillsammans med fina människor. Efter middagen (tusen tack Mamma för maten!) åkte jag med Malin hem till Sofia, Martin och deras söta döttrar Elsa och Adell. Vi fikade gott och surrade i massor, så mysigt! Tack snälla ni för en rolig kväll.
 
Nu myser mina favorit pojkar här bredvid, finns det något finare än att se dom två tillsammans? Tror inte det. Blir så glad när Peder busar och Elvin ler och blir så glad. Jag älskar er så mycket!!
 
Strax ska vi hoppa isäng, imorgon är det fredag och jag har mycket roligt som ska göras! Kram på er
 
 

Älskade barn


Världens finaste lilla kille - jag smälter när du ler  

Dagens träning

Jag älskar dig så mycket


Världens finaste

Dagens träning

Tog mig en powerwalk idag fram och tillbaka till Pappa's grav. Det blev lite mer än en mil innan jag var hemma, försökte hålla samma snabba tempo hela tiden så jag var alldeles slut på efteråt. Så skönt.
 

Gym

Igår var jag och Malin på gymmet. Jag gick på trampmaskinen  i fyrtio minuter och sedan körde jag armar och ben i tjugo minuter. Skönt att vara igång igen. Längtar tills jag får börja träna mage och rygg, men snart så!
 

Femte September

Igår hade jag en riktig jobbig dag, hur jag än försökte så blev allting bara fel och ingenting kändes rätt. På kvällen jobbade min fina så min älskade storebror tog Elvin en timme så jag fick fara på gymmet med Malin. Det var så skönt att få komma iväg, röra på mig och rensa alla jobbiga tankar. Kände när jag kom hem att jag var som en helt ny människa, tänka sig vad liten träning kan göra! Fick världens energi och blev så mycket gladare. Så tack finaste, underbaraste Marcus för att du var barnvakt. Det var guld värt
 
Idag har Elvin's fina farmor varit här och umgåtts med oss. Han trivdes så bra i hennes famn att han somnade där en timme, godingen! Vi fikade gott och surrade i massor, var så mysigt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Så skönt när man känner att man klickar och kan prata om precis vad som helst. Jag är så lyckligt lottad som hamnat i en sån fin familj som deras, dom är så fantastiska allihopa!
 
När svärmor åkte hem till Åsele igen tog vi oss en lång promenad på Pappa's grav. Det blåste så mycket att det kändes som att vi skulle blåsa bort men det var skönt med lite frisk luft och framförallt motion! Älskar verkligen långa promenader.
 
Ikväll har jag och Elvin varit med hans mormor på Lindex, dom hade kvällsöppet så vi passade på att shoppa lite. Jag bytte Elvin's snoopy pyjamas, en knapp hade lossnat så jag bytte till en röd i en storlek större. Så köpte jag ett par hängslebyxor och ett par bamse sockar också, av mamma fick han två bodys och ett par byxor. Så fina. Tusen tack!!
 
Nu ska jag mysa med vår pratglada son. Hoppas ni haft en härlig onsdag
 

 

Premiärtur på gymmet

Ikväll har jag varit på gymmet tillsammans med Therese och Malin, kan säga att det kändes att det var ett år sedan sist jag var dit men det var så härligt att röra på sig igen! Trettio minuter på deras nya crosstrainer och så trettio minuter styrka. Vågar inte riktigt köra mage och rygg ännu så det fick bli lite ben och armar istället. Skönt!
 
Tack fina ni för sällskapet, det måste vi absolut göra om
 
Är säker på att jag kommer ha träningsvärk imorgon när jag vaknar, men det äre värt och jag är redan laddad för en väldigt lång powerwalk imorgon!
 
 
 

Andra September


Vi har haft en riktigt härlig helg!
Igår åkte vi till Tjäl och nu har vi precis kommit hem därifrån. Så mysigt att umgås med Peder's fina familj och så glada dom blev över att få busa med våran lilla skatt
 
Nu ska vi strax gå i säng, imorgon är det måndag igen och åter till vardagen. Älgjakten börjar så nu blir det fullt upp med både jobb och jakt för min fina, känns lite gruvsamt om jag ska vara ärlig men det har ju gått i fyra år nu så det kommer nog gå jättebra i år med.
 
Min och Elvin's vecka kommer bestå av långa promenader, massa mys och träffa fina vänner. Imorgon kväll ska jag, Therese och Malin följas på gymmet och det blir första gången jag sätter min fot där på länge! Ska bli riktigt skönt att få börja träna på riktigt igen.
 
Hoppas ni haft en lika underbar helg som vi
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus