Elvin's dop

Stig Elvin Harald Håkansson
Stig efter min älskade pappa och Harald efter min fina's farfar.
 
Igår döptes våran lilla prins och dagen var helt underbar, ville aldrig att den skulle ta slut! Elvin var som vanligt väldigt lugn och snäll, fanns så många spännande saker att titta på inne i kyrkan så han hade fullt upp. Det bästa under hela cermonin var när Elin sjöng ''Älskade barn'' och ''Välkommen hem.'' Hon sjöng så fruktansvärt vackert, både jag och min fina fick ögon som tårades. Tusen tack igen för att du ställde upp, ringer dig när det är dags för bröllop. Haha!
 
Efter dopet så åkte vi till Furugården, en mysig liten timmerstuga. Vi fikade, umgicks och öppnade presenter. Elvin fick så mycket fint. En ''Lära-gå-vagn'', hand- och fotavtryck, en jättefin tavla med Elvin's födelsevikt och sånt, ramar, sparbössor, pengar, fårskinn, nappburk från Cult Design, kläder, ett tennarmband och en bil som kan både kan sitta på och köra och även ett handtag där bak så han kan lära sig gå med den. Kan inte förklara med ord hur glada vi blev över alla fina presenter.
 
Dagen blev som väntat, helt fantastisk och vi är så glada över att så många kom och gjorde Elvin's dopdag oförglömlig. Ler bara jag tänker på gårdagen och det är tack vare er, alla underbara människor som vi har i vår närhet
 
Ha så många fina bilder (som Malin tog under dagen) men orkar inte ladda upp några nu, dom kommer så småningom!
 
Våran guldklimp. Älskade barn
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0