Trettioförsta Januari

Den här dagen har gått supersnabbt och trots att jag sov väldigt dåligt inatt så har jag klarat dagen utan bekymmer. Jobbade till halv två, sedan for jag hem och sov fram tills middagen. Slocknade direkt jag la mig i sängen. Efter middagen såg vi på några avsnitt av House och sedan tog jag mig en promenad med Malin! Det snöade som tusan hela tiden men vi höll ett bra tempo så jag som är så vältränad just nu kommer väl helst ha träningsvärk när jag vaknar imorgon ;) haha! Efter promenaden for vi hem hit, drack kaffe och hörde på när grabbarna skrek hejvilt till hockeyn. Modo vann med 1-0 så vi får somna med glada pojkar ikväll, tack och lov ;)

Imorgon är jag ledig, så härligt! Ska sova ut, städa lägenheten, promenera, laga någon god middag och har jag orken ska jag baka kanelbullar. Mumsigt. Var längesen frysen var full med bullar så det börjar vara dags.

Har precis ätit frukt och druckit en drickyoghurt. Jag har bestämt mig för att bli mer nyttig, mer frukt och mindre godsaker. Lätt hänt att det blir smörgåsar på kvällen vilket är helt onödigt egentligen när det finns massa annat smarrigt att äta. Ska även försöka dra ner på godisätandet på helgerna och nöja mig med popcorn som jag gjorde förr, jag mådde så himla mycket bättre då och nu när jag är gravid så kan jag tänka mig att jag kommer må superbra utan en massa socker och sånt. Får se hur länge jag klarar detta, ska verkligen försöka!

Nu ska vi skutta isäng, kram på er! ♥

Trettionde Januari

Hej på er mina fina läsare!

Snart är Januari månad över också, tiden går så himla snabbt och jag är redan i vecka 21 ♥ Tyckte nyss jag var i vecka 10 och vi var på första besöket hos barnmorskan. Så himla härligt att tiden går lite snabbare, fast jag gissar på att det inte kommer gå fullt lika snabbt hela tiden ;) Magen växer så det knakar, har redan blivit stor och den börjar mer och mer ta form och bli en riktig gravidmage. Mysigt! Fast jag måste väl erkänna att man känner sig inte riktigt som den sexigaste i världen utan mest svullen överallt. Tur att jag har världens finaste vid min sida som får mig att känna mig vacker ändå. Älskade Peder!

Idag jobbade jag till klockan tre, även fast vi sov hela dagen igår så var jag så himla trött imorse när väckaren ringde. Men jag överlevde dagen tack vare mina underbara arbetskamrater! Direkt jag kom hem påbörjade jag middagen, gjorde en gratäng med pasta, wokgrönsaker, bacon och ost. Hur gott som helst! Efter middagen skulle vi bara lägga oss i sängen och se lite film, men vi slocknade båda två och vaknade kring halv sju. Så nu har vi duschat och jag har badat rejält i body lotion för min kropp håller på att torka ut. Får alltid så himla torr hud på vintern och jag har kliat min rygg så mycket att jag fått små sår. Icket bra :/

Imorgon jobbar jag till halv två, skönt med en kort dag för att sedan ha en ledig dag mitt i veckan! Ska ta en promenad direkt jag slutar imorgon, det är faktiskt inte det lättaste att dra sig ut på en timmes promenad varenda dag när man är så himla slut på efter jobbet. All min energi går åt på jobbet så på min lediga tid tar jag alla chanser jag får och sover.

Nu ska jag kramas med min fina och sedan ska vi se några avsnitt av House innan vi somnar. Godnatt! ♥


Min fina gjorde ett hjärta på min efterrätt för någon vecka sedan, världens bästa

Så tacksam över livet och allt därtill

Just nu sitter jag och lyssnar på Adele och har precis gjort mig klar för att gå över till Marcus & Malin. Är bjuden på middag där ikväll, känns så bra att inte behöva sitta själv en lördagkväll när min fina är på vift. När jag satt i badet tidigare, tänkte jag på hur glad jag är över livet. Över allt jag har nu och vad jag kommer att få. En egen liten familj, ett litet pyre med min livskamrat. Det är ju nästan för bra för att vara sant. Ibland brukar jag nypa mig själv i armen för att se om jag inte drömmer, så bra är mitt liv just nu. Jag trodde aldrig att jag kunde få det såhär bra. Tack livet.

Livet kan vända så snabbt. Från att vara på botten till att sväva högst upp och tvärtom. Men det viktigaste är att ta vara på det man har och verkligen glädjas över livet. Det är ju det finaste vi kan få, att få möjligheten att leva. Det finns så många som lämnat jorden för tidigt, så många som hade sån livsglädje men inte fick chansen att fortsätta livet. Visst är det orättvist? Det finns många som mår dåligt och bara klagar, men sånt tål jag inte, har fobi för människor som bara gnäller. Man ska inte klaga, jag har det hellre lite sämre än mister livet föralltid. Eller har jag fel? Det kommer alltid finnas med- och motgångar i livet, annars vore det inget riktigt liv. Man kommer alltid ha sina bättre och sina sämre dagar. Det bara är så det fungerar.

Jag har förlorat en av mina bästa vänner, jag kämpar varje dag för hans skull. Jag lever livet för jag vet att han skulle vilja det. Jag lever för att han rycktes från världen alldeles för tidigt. Jag har inte många vänner, men dom få jag har är så fruktansvärt äkta och så betydelsefulla för mig. Jag umgås inte speciellt ofta med mina vänner, men när vi väl ses så är det som att vi aldrig varit ifrån varandra. Det kallar jag för äkta vänskap. Man ska glädjas över det lilla man har.  


weheartit

När jag är ensam, står tiden stilla och jag tänker på dig

Det är när allting runtomkring tystnar som jag känner hur mycket jag faktiskt behöver dig. Det är fruktansvärt. Jag saknar dig så himla mycket och jag kan inte förstå att det snart är tre år sedan ditt hjärta slutade slå. Inte slå för oss, utan slå här nere på jorden. Jag vill ju så gärna att du ska finnas pappa, att du ska få träffa ditt kommande barnbarn, du skulle bli världens bästa morfar. Eller du blir världens bästa morfar. Trots att du inte finns. Du är den bästa ändå.

Jag minns, sommaren innan du rycktes ifrån mig, så var vi ute och fiskade. Det var en lördag, vi hade köpt med oss plockgodis och drack Loka direkt ur flaskan. Det var bara du och jag. Jag var så himla glad. Jag tittade på dig där du satt i båten, tänkte för mig själv att om du försvann skulle jag inte klara mig. Du är ju min bästa vän. Jag försökte sudda bort tankarna på att du en dag kunde försvinna och så sa jag 'Du är världens bästa Pappa, vet du det?' Du började skratta och svarade ''Såklart jag är! ;)'' Jag började också skratta, Pappa sa alltid så, han var så himla ärlig och skämtsam. Älskade Pappa ♥

Det är jobbigt att leva utan sin bästa vän. För Pappa var den som stod mig närmast, som visste allt, som förstod allt utan att jag behövde säga något. Det är svårt för människor runt om att förstå hur nära vi stod varandra, jag och min Pappa. Vi umgicks varje dag. Vi hittade alltid på saker. Vi fiskade tillsammans, vi tränade tillsammans, vi klippte gräsmattan tillsammans, vi bar in ved tillsammans, vi åkte till Sidberg tillsammans. Vi skrattade alltid tillsammans. Vi hade samma humor, vi kunde läsa varandras tankar, vi hade samma temprament. Vi var lika på så fruktansvärt många sätt och vis.

Min Pappa var allt för mig och kommer alltid vara nummer ett. Jag älskar honom så himla mycket och jag vet att en dag kommer vi ses igen. Jag bara vet det, fina Pappa.


Suddig och väldigt gammal bild, men den betyder så mycket ändå. Vi satt precis likadant. Fina du.

Gravid vecka 20 ♥

Bebisen

Grattis! Du är nu halvvägs genom graviditeten.
Det har gått 18 veckor sedan befruktningen och din bebis är nu 14-16 cm från huvud till stjärt och väger c:a 250 gram, ungefär som en stor chokladkaka.

 
Bebisens hud börjar nu bli tjockare och körtlar under huden börjar utsöndra ett vaxliknande ämne som kallas vernix. Detta ämne kommer att täcka din bebis hud och skydda den mot fostervattnet under resten av graviditeten. Lanugohåret på bebisens kropp hjälper till att fixera den skyddande vernixen.


 Huvudhår och tånaglar börjar växa på det här stadiet, liksom hår på överläppen och i ögonbryn.

Du

Din midja har sannolikt vuxit och är inte lägre synlig. Livmodern har fortsatt växa upp i magen och kan nu kännas i höjd med navlen. Den växande bebisen och livmodern trycker din buk utåt och genom återstoden av graviditeten kommer den att fortsätta trycka på dina lungor, mage och njurar. Detta kan göra att du lättare blir andfådd, behöver kissa oftare och inte kan äta lika mycket, samt orsaka förstoppning.

Det ökade trycket kan också göra att din navel tryck ut och blir som en liten kula iställer för ett hål. Många får också bristningar i huden på magen då den töjs ut i snabb takt. Detta gäller också bukmuskularturen som dras isär och stäcks ut, och blir därmed något försvagad. Man brukar därför rekommendera gravida kvinnor att inte belasta bukmusklerna i onödan.


Älskade lilla pyret i vecka 18 ♥

Tjugoåttonde Januari

Hej på er mina fina läsare! Idag är det lördag och jag är ledig, så himla härligt. Fick en sovmorgon till halv tio med min fina, vi åt en mysig frukost tillsammans och nu har han farit iväg till Övik. Deras jaktlag skulle ut och äta och se på hockeyn ikväll, så himla roligt! Min fina är dock jätteförkyld så det kändes lite jobbigt att släppa iväg honom så dålig, men får hoppas att det blir bättre. Han har även lyckats smitta mig för jag känner mig alldeles tung i huvudet och börjar bli snorig. Huvva!

Jag sitter här i mitt underställ och väntar på att Marcus ska höra av sig så vi kan gå en promenad. Det verkar vara superhärligt väder ute idag, endast -7 grader. Sedan ikväll ska jag äta middag tillsammans med han och Malin, ska bli kul!

Nä nu ska jag se till att ta min järntablett och sedan ta på mig ytterkläder. Kram på er! ♥

Det gör så ont utan dig


Jag saknar, älskar och behöver dig så fruktansvärt mycket ♥

Härliga onsdag

Det känns som att jag hunnit med mycket idag och såna dagar älskar jag! Först jobbade jag till tre, åkte på affären och handlade lite till middagen sedan var det bara att börja laga mat innan min fina kom hem klockan fyra. Efter middagen vilade jag en timme och sedan tog jag mig en lång promenad. Det var endast -5 grader ute så det var superhärligt promenadväder. Efter promenaden for jag till Mamma en sväng, fick med mig två bullpåsar därifrån och så några fina koftor. Tusen tack Mamma!!! ♥

När jag kom hem hade min fina påbörjat städningen så det var bara att hoppa in och hjälpa till direkt! Nu har vi rent och fint här hemma igen, känns så bra att ha gjort bort städningen inför helgen. Nu har vi precis ätit kvällsfika, gott hårdbröd med té. Ska alldeles strax skutta isäng så jag orkar kliva upp när väckaren ringer klockan sex imorgonbitti. Imorgon jobbar jag en kort dag, när jag slutar ska jag möta upp Malin på stan och så ska jag kolla på lite nya kläder på Lindex. Det märks att jag har ökat i vikt, mina kläder passar inte lika bra längre ;)

Nä nu säger jag godnatt. Kram på er!

Tjugofemte Januari

Arbetsdagen är över, puh! Jag är så himla trött i både kropp och själ, skulle kunna sova flera timmar nu, men snart är det dags att laga middag så vila får jag göra sedan. Senare ikväll måste jag försöka orka städa här hemma och så ska jag hinna med en promenad också, verkar som att det blir lite vila för mig ikväll. Haha!

Annars då? Magen växer som den ska och det börjar kännas mer verkligt att det är någon där inne ♥ Min rygg gör fortfarande ont när jag lyfter tungt eller springer mycket på jobbet, men ska prata med barnmorskan och förhoppningsvis får jag hjälp av en sjukgymnast. Illamåendet på mornarna har börjat ge sig (tack och lov!) och jag känner faktiskt att jag börjar må bättre och bättre.

Vi skulle egentligen åka på IKEA i helgen och handla, men vi känner att vi hellre stannar hemma så ikväll ska vi kika på deras hemsida och beställa hem de saker vi ville köpa där. Det finns ju så mycket fint på Berg's här i Lycksele så det känns nästan lite onödigt att dra iväg till Sundsvall när det finns minst lika bra saker närmre. Vi har ju beställt barnvagnen och bilbarnstolen från Berg's och jag längtar så himla mycket tills vi får hämta ut dom! Det är så himla mysigt att kika på bebissaker, förbereda och planera. Vi längtar så mycket till vi får träffa vårat lilla pyre!!

Nu ska jag påbörja middagen. Hoppas ni haft en underbar onsdag! Kram på er.


weheartit

Härliga tisdag

Den här dagen har gått så snabbt! Alla lediga dagar bara flyger förbi, tur det snart är helg så jag får vila upp mig ännu mer. Idag har jag bara tagit det lugnt och promenerat i kylan. Det har varit iskallt ute hela dagen, jag trotsade kylan och begav mig ut. Vilket jag såklart hann ångra när mina lår och armar domnade bort ;) Men jag tog mig ett varmt bad när jag kom hem så jag hann tina upp. Nu har vi precis ätit middag och ligger i soffan. Ikväll ska vi åka upp till finaste farmor och farfar, det var nästan två veckor sedan vi var dit sist så det känns som att det är dags. Har saknat dom så himla mycket.

Nu ska jag invänta mamma som skulle komma med lite kläder åt vårat lilla pyre. Mormor börjar redan skämma bort den lille ♥

Hoppas ni haft en jättebra dag! Kram på er.



Vårat lillpyre

Att man kan älska någon så mycket, så liten och långt ifrån färdigbakad där inne. Inga ord kan beskriva hur mycket vi längtar till den dagen vi får träffa dig lilla pyret. Få se dig, hålla dig, lukta på dig. Vårat lilla mirakel. Tänk att vi två skapat dig, det är helt otroligt, jag förstår det fortfarande inte. Jag känner bara en oändlig lycka ♥


Så önskad från första stund. Din mamma och pappa älskar dig, så mycket!

Det är vi mot hela världen

Jag låg och tänkte igår. Jag och min fina Peder har verkligen gått igenom allt. Kämpat för våran kärlek, hållit ihop, struntat i alla falska och avundsjuka människor som bara velat oss ont. Det känns så bra att tänka tillbaka på, att vi klarade det, att vi tillsammans klarar allt. Och nu står vi här idag, starkare än någonsin och väntar vårat första barn. Jag kan inte vara annat än lycklig. Superlycklig ♥

Men än hur lycklig jag är så måste jag säga att jag verkligen hatar dom människorna som en gång försökt sära på oss två. Hur kan människor vara så onda? Jag kan fortfarande inte förstå det och kommer nog aldrig göra det. Men allt som har hänt gör mig inte ledsen efter snart fyra år, det gör mig mer arg och irriterad. Men jag ödslar ingen energi på människor som inte förtjänar det. Ni förtjänar inte ens att jag skriver om er i detta inlägg, men jag tänkte så mycket på allt som hänt igår att jag bara var tvungen att skriva av mig.

Tack Peder för att du aldrig släppt taget om mig. För att du kämpat för att ha mig i ditt liv. För att du kämpat för oss. Tack för att du älskar mig och alltid finns där. Du är den finaste människan som finns. Jag älskar dig!

 

Tjugofjärde Januari

Hej på er alla fina! ♥

Jag har jobbat hela helgen och igår, så idag är jag ledig och det var så himla härligt att kunna fortsätta sova imorse och inte behöva kliva upp. Jag är helt slut på i min kropp, skulle behöva sova några timmar till men vill ju såklart inte sova bort min lediga dag. Ska bara ladda färdigt min telefon och sedan ska jag bege mig ut på en promenad. Härligt!

 Jag vill att den här veckan ska gå snabbt, för vi ska nämligen på IKEA i helgen. Vi behöver en fin byrå till alla bebiskläder och nya köksstolar. Sedan kommer vi nog handla en massa annat också, brukar bli så ;)

Nu ska jag vila en stund innan det är dags för promenad. Kram på er!

Alla dagar är inte bra

Mitt huvud spränger, jag snorar, ryggen gör ont och jag vill bara lägga mig under täcket och sova. Hur är det möjligt att känna sig såhär dålig i så många dagar? Jag var borta från jobbet måndag och tisdag, sedan var jag ledig onsdag och torsdag, så jag har verkligen fått vila. Ändå känner jag mig såhär dålig. Fy!! Det kommer något positivt ur tröttheten och ryggvärken, så det blir lite lättare när jag tänker på lilla pyret, men resten gör mig bara ledsen och irriterad. Jag vill vara frisk och må bra.

Jag ska försöka jobba ikväll iallafall, får hoppas att det går vägen och att jag inte har ett dugg ont någonstans när jag slutar klockan nio ikväll. Jag tror inte riktigt att det kommer vara så, men man kan ju alltid hoppas.

Något som fick mig på bättre humör iallafall var att min fina Peder precis ringde 'bara för att säga att han älskar mig.' Han är så fin, min älskling ♥

Nä nu måste jag göra mig klar. Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har! Kram på er.

Tjugonde Januari

Hej på er mina fina läsare! ♥

Jag har varit sjuk hela veckan, är fortfarande sjuk, därvav den dåliga uppdateringen. Jag har mest sovit och är fortfarande lika trött. Men ikväll ska jag jobba så jag ska alldeles strax bege mig ut på en promenad när jag vilat frukosten. Härligt!

I onsdags åkte jag och min fina till Övik. Han skulle till tandläkaren där och röntga sina tänder, så jag följde med. Efter hans besök där så gick vi på stan, åt en god lunch buffé på ett jättemysigt café och så lite mer shopping efter det ;) Jag hittade inte ett endaste plagg åt mig själv, vi köpte lite kläder till bebis ♥ och så hittade min fina några snygga kläder. Efter shoppingdagen var vi helt slut, men dagen var långt ifrån över. Vi skulle se Modo spela och matchen började inte förrän klockan sju, så vi satte oss på Röde Orm och åt en god middag och efterrätt. Supergott var det. Modo vann med 4 - 1 mot HV71 så det kändes riktigt roligt att få se en lyckad match. Det var en jättemysig dag, min Peder är den finaste i hela världen :)

Igår var jag på ett möte klockan ett, sedan när min fina slutade jobba åkte vi direkt på Berg's här i Lycksele och kollade på barnvagnar. Eftersom det är så lång leveranstid så slog vi till och beställde efter direkt. En Emmaljunga Edge Duo Combi, en bilbarnstol, en adapter och en skötväska. Känns super att ha det ordnat! :)

Igår kväll for jag till min fina Linnéa i hennes lägenhet. Vi satt och surrade i säkert tre timmar, kändes så härligt att umgås. Det var precis som förr. Tack älskade du för en bra kväll!!



Så älskad, från första stund ♥

  
  

Vårat Mirakel ♥

 
På första bilden ligger bebis med huvudet nedåt och rumpan i vädret, på andra bilden ser man att ansiktet är mot kameran och så lillhanden och lillfoten ♥

Jag kan inte sluta titta på dessa fantastiska bilder. Nu på morgonen har vi varit på vårat första ultraljud och inga ord kan beskriva vilken lycka jag känner just nu. Att få se vårat lilla pyre sparka, boxas, vända och vrida på sig var det största jag någonsin varit med om ♥

Våran älskade lilla bebis växer som den ska och allting såg så bra ut. Vilken lättnad det var att äntligen få höra det, att han/hon lever. Det var min största rädsla, att vi skulle komma på ultraljudet och så skulle det lilla hjärtat inte slå. Men nu var det inte så, så nu kan vi andas ut. Vilken underbar känsla.

Jag kan helt ärligt säga att jag är världens lyckligaste just nu. Jag har ett litet pyre inom mig som växer, som jag har skapat med min livskamrat, stora kärlek och bästa vän. Vi ska bli en liten familj. Vi två ska bli tre. Det här är verkligen meningen med livet, det här är äkta lycka!


Femtonde Januari

Jag är alldeles för trött för att hålla bloggen igång känns det som. Jag börjar och skriva inlägg, sedan kryssar jag bara ned internet för jag är helt slut på. Orkar ingenting. Har iallafall haft en helt underbar helg. Varit med min fina's underbara familj och bara mått gott. Igår kväll hjälpte Maggan oss att tapetsera i vårat rum, eller hon hjälpte min fina, jag var så trött och mådde så illa så jag fick se på när dom var duktiga! Efter tapetseringen såg vi på gladiatorerna och sedan var vi så trötta så det blev raka vägen isäng. Idag fick vi oss en sovmorgon, min fina har kört lite skoter och jag har umgåtts med finaste Maggan. Vi tittade bland annat på en vagga som vi ska få ha i vårat rum där i Tjäl, så mysigt!  

Det händer mycket roligt i veckan, ska jag vara ärlig har jag sett framemot denna vecka hur länge som helst!! Nu får det gärna bli tisdag morgon snabbt :)

Svarar på era fina kommentarer imorgon, ska skutta isäng nu och invänta min fina som är på jobbet. Kram på er ♥

Trettonde Januari

Åh vad skönt det känns med helg! Min kropp är helt slut på. Har väldigt svullen mage så den gör riktigt ont och min svank blir inte heller bättre. Känns ju inte alls roligt att kroppen ska ge upp redan nu, när man vill jobba så länge som det är möjligt.

Min chef pratade med mig idag om havandeskapspenning, har skrivit ut papprerna och ska fylla i dom så småningom. Nackdelen med att gå tidigt från arbetet är ju att man får nästan leva på den man lever med. Nu har jag ju fast jobb och jobbat ett bra tag så jag får ju pengar, men inte lika mycket. Men sen är det ju varken bra för mig eller för barnet om jag jobbar och har ont. Men jag satsar på att jobba så länge som det går, sedan får man se. Går det inte så går det inte, inget man kan styra över.  

Nu ska jag lägga mig och sova en timme eller två, känns som att min kropp behöver det. Ikväll kommer det middagsgäster hit och så ska jag packa inför helgen. Imorgon åker vi till min fina's hemställe och myser, ska bli så himla härligt och komma iväg lite. Vi ska tapetsera klart vårat rum som vi har där, äntligen! ;)

Kram på er ♥


Min farmor, jag och mitt kusinbarn!

Ljudet av ditt hjärta, lillpyret ♥

Åh! Ikväll har vi fått höra lilla pyrets hjärtslag. Vilken känsla!! ♥
Min fina beställde hem en Angelsound för några dagar sedan och idag kunde vi hämta ut den. Jag ville inte ha hörlurar först, var så orolig att man inte kunde höra något, men direkt min fina gav mig världens leende så förstod jag att han hörde något! Lyssnade, kände på min egen puls, lyssnade och kände på min egen puls igen. Men det var stor skillnad på hjärtslagen. Pyrets slog bra mycket fortare än mina. Jag är så glad!!!

Den finaste som finns

Min fina ringde precis och ville bara säga att han älskar mig. Hur fantastiskt är han inte? Jag älskar honom så mycket och han får mig att må så bra! ♥


Genom allt ♥

Tolfte Januari

Hej på er mina fina läsare ♥

Jag har precis ätit lite lunch och druckit en latte macchiato, super gott! Min rygg känns lite bättre nu, tack och lov. Inte helt hundra, men bättre än igår. Får försöka ta det lugnt ikväll på jobbet och lyfta så rätt och lite som det går, så det inte blir värre. En fråga till er som är/varit gravida, har/hade ni också problem med ryggen? Jag har riktigt ont i svanken, har ett tryck där hela tiden.

Idag ska jag dammsuga här hemma, när vi dansade ut julen tidigare i veckan storstädade jag, så det slipper jag idag. Skönt! Sedan ska jag bara vila tills jag ska på jobbet halv fyra. Men nu ska jag roa mig med att kolla in Ikea's hemsida, längtar i vansinne till vi ska åka dit och handla en massa bebis saker ♥

Hoppas ni får en helt underbar torsdag!

Svar på kommentar

th om: Im gonna love you more than anyone:

Hej! Jag läser din blogg så fort jag får chansen, du skriver så bra :) Men jag har en undran, som jag länge undrat. Du behöver inte svara på den om du tycker den är dum... Ang, din pappa. Vad dog han egentligen av? Du behöver verkligen inte svara om du inte vill. Men i lilla Lycksele hör man en massa hit och dit...Men vad är det rätta?
Lycka till i framtiden! =) Kram!

Svar:
Vill börja med att tacka för dom fina orden! Tråkigt att du inte vill berätta vem du är, tycker inte om anonyma kommentarer. Min älskade Pappa dog av en hjärnblödning.

Im gonna love you more than anyone

Ibland brukar jag stanna upp och tänka, vad har jag gjort som förtjänar att ha det såhär bra? Jag har precis allt jag kan önska mig, finns inget mer jag kan begära. Jag har världens finaste i mitt liv, min livskamrat och bästa vän. Att jag får dela min vardag med honom gör mig så fruktansvärt lycklig, han får mig att må så bra. Jag visste inte vad kärlek var innan Peder kom in i mitt liv, aldrig någonsin har jag fått vara i närheten av något så fint. Vi har skapat ett mirakel och det finns inget som gör mig så lycklig som när han håller på min mage och ler. Han kommer bli den bästa Pappan i hela världen. Det är jag säker på ♥

Jag trodde inte för två år sedan att jag idag skulle stå här så lycklig och jag trodde aldrig att jag skulle vara såhär positiv till livet. Jag var nära på att ge upp när Pappa rycktes ifrån mig, men jag fick sån kärlek av alla runt mig så jag reste mig så fort benen gav vika. Jag kommer aldrig kunna tacka nog för att ni fick mig på rätt spår igen. Ni är så otroligt fina.

Det kan vända så otroligt snabbt. Från att man knappt orkar till att man tar vara på varenda sekund av livet. Jag är så glad att det vände för mig. Det har inte varit en lätt resa, jag har fått kämpa varenda dag. Jag har fått falla flera tusentals gånger för att komma upp igen. Men om man har viljan inom sig så klarar man det. Jag sa hela tiden att jag inte skulle kunna leva utan Pappa, det kan jag visst. Jag lever idag, även om jag faller isär ibland. Saknaden finns alltid där. Man måste bara lära sig att leva med den. Det bästa jag gjort är att jag kämpat vidare, för idag mår jag så bra.

♥ 

Graviditetssymtom

1. Ömma bröst - Ja!
Det har dock blivit bättre. Från början gjorde dom så ont att jag inte visste var jag skulle ta vägen.

2. Illamående - Ja.
På mornarna mår jag fruktansvärt illa. Som tur är så har jag olika arbetstider så jag börjar inte sju varje morgon. Har kräkts två gånger hitills och hoppas att jag inte behöver kräkas igen. Fy.

3. Trötthet - Ja.
Jag är väldigt trött just nu, har nästan börjat bli mer trött nu än tidigare. Sover så fort jag får chansen.

4. Kissnödig - Både ja och nej.
Ja fast ändå inte så mycket. Vaknar alltid mitt i natten och måste gå, men annars inte mer än vanligt. Lär väl bli värre i slutet av graviditeten när lilla skatten där inne trycker mot min urinblåsa.

5. Huvudvärk - Nej.
Inte alls, känner mig bara lite bakis ibland och då hjälper litervis med vatten!

6. Ryggsmärtor
- Ja.
Om jag sitter stilla för länge på samma ställe börjar det värka i nedre delen av ryggen.

7. Magont - Ja!
Jag har haft riktigt ont i magen till och från. Det har slitit och dragit där nere, ibland har jag haft så ont att jag skrikit rätt ut. Blev såklart väldigt ont men fann en sida där det stod att det är troligen ligamentsmärtor. Det kan göra väldigt ont när bebisen växer snabbt.

8. Matbegär - Nej!
Inga cravings här inte. Äter allt som innan!

9. Yrsel - Nej!
Ibland när jag reser mig upp för fort, men ytterst sällan.

10. Humörsvängningar -
Ja!
Det har jag visserligen alltid haft men ;) Nä, jag är känsligare än vanligt och blir mer irriterad över saker som jag annars inte skulle brytt mig om.

Tionde Januari

Hej på er mina fina läsare! ♥

Idag har jag varit riktigt trött. Fick först en sovmorgon med min sjuka pojkvän, sedan åt vi bara lunch och så sov jag fram till jag skulle börja jobba halv fyra. Så, man kan säga att jag bara sovit och jobbat idag. Känner mig fortfarande slut på så det lär inte på en sen kväll. Som tur är får jag sovmorgon både imorgon och på torsdag! :)

Jag tänkte på en sak, ni är många som kommenterat här och skrivit på facebook att ni gärna vill läsa min gravid blogg. Är superglad över att det är så många som vill läsa den, men den är endast för min familj och mina närmsta vänner än så länge. Kommer så småningom skriva mer och mer om graviditeten i den här bloggen om jag känner mig själv rätt. Så, ha tålamod ;)

Nu har vi precis ätit lite kvällsfika, goda varma smörgåsar. Ska alldeles strax lägga oss i sängen och se en film, hoppas ni haft en lika bra tisdag som jag haft! :)

Paralyserad, orörlig för en kort stund, är det helt tyst inuti

I år är det tre år sedan Pappa rycktes ifrån mig. I oktober, den åttonde, en helvetesdag. Den dagen har verkligen satt djupa spår i hela mig och så kommer det alltid vara. Jag kommer alltid minnas den dagen, den månaden, med smärta. Dagarna innan och dagarna efter, dom gör också ont att tänka tillbaka på. När Pappa föll ihop på fotbollsplanen, jag var på föreläsning och kollade på telefonen av vana och såg 'Pappa är svårt sjuk,svara!' och jag har aldrig varit så rädd. Helt paralyserad gick jag ut från lokalen och blev hämtad av min storebror. Jag vill inte tänka längre än så. Det mesta känns svart. Jag minns att jag bara skrek när jag kom in på akuten. Och när min fina tog mig i sin famn brast allting. Jag kunde inte stå, hade ingen kraft, förstod inte hur detta kunde hända en så fin människa. Min fina fick hålla upp mig, han höll om mig hårt, han behövde inte säga någonting. Han var där, det var allt som behövdes. Min fina Peder ♥

Det gör så ont i hjärtat, jag är utan min andra halva varenda dag och inga ord kan beskriva hur mycket jag vill träffa honom nu. Det värker i hela kroppen, så mycket behöver jag honom nu. Älskade Pappa, du är så saknad!



Frågor och svar: Graviditeten

När fick du reda på att du var gravid? Den 10 Oktober - 2011.

När är bebis beräknad? 19 Juni - 2012 ♥

Var bebis planerad? Både och. Vi hade pratat om det och skyddade oss inte, så vi båda var ju medvetna om vad som kunde hända.

Hur reagerade du och din partner?
Vi har aldrig varit så lyckliga och rädda på samma gång.

Var ni säkra på att ni skulle behålla?
Ja absolut. Jag är emot abort och har alltid sagt att den dagen jag blir gravid så kommer jag behålla barnet. Klart vi var rädda och klart vi har funderat från och till om vi verkligen är redo för att bli föräldrar, men vi har aldrig funderat på abort!

Hur gammal var du när du fick reda på det? 20 år och jag kommer vara 21 år när bebis kommer.

Hur reagerade era familjer? Våra familjer blev överlyckliga för våran skull. Är superglad över deras reaktioner!!

Har du fått må bra hitills? Nä inte alls. Jag har varit väldigt illamående på mornarna och är det fortfarande. Med tanke på att jag jobbar inom vården och börjar klockan sju dom flesta mornarna så har det varit lite jobbigt. Men jag har så fina och förstående arbetskamrater så det har gått bra. Sedan har jag haft ont i magen, väldigt ömma bröst och varit väldigt trött. Men nu börjar jag må bättre!

Hur mycket av graviditeten kommer du dela med dig av här på bloggen? Jag startade en gravid blogg för mina närmsta vänner och min familj, som det ser ut nu kommer jag ha den kvar. Där skriver jag mer ingående om graviditeten. Varför jag valde att börja skriva om graviditeten på den här bloggen var för att så många människor som jag inte känner utan bara vet vilka det är vill ta del av min graviditet. Såklart vill jag/vi dela med oss av lyckan, till en viss del!

Vad hoppas ni på, en flicka eller en pojke? Vi hoppas på en frisk bebis! Sedan vad det blir spelar inte så stor roll. Min fina säger att han bara har manliga spermier, så om man ska lita på honom så får vi en liten pojke ;)

Har ni köpt något till bebis än? Tidigt i graviditeten beställde jag hem en body som det stod 'älskling' på och så två nappar. Jag kunde inte hålla mig, ville ha något att titta på så jag kunde längta ännu mer. Större saker kommer vi handla på IKEA när vi åker dit om några helger. Vi vill se vårat mirakel på ultraljud först innan vi handlar en massa saker.

Har ni pratat om några namn? Absolut. Vi är överens om ett flicknamn och ett pojknamn än så länge! Redan innan jag blev gravid var vi överens om dessa, det är två ovanliga namn som vi älskar.

Hur känns det att du ska bli Mamma? Det känns helt fantastiskt! Nu har det fått smälta in och jag börjar mer och mer förstå att det är någon som växer inuti mig. Att man kan känna sån kärlek till någon man aldrig träffat, det visste jag inte. Vi har älskat våran lilla bebis från första stund ♥

 

Åttonde Januari

Hej på er mina fina läsare! ♥

Det är verkligen glest mellan uppdateringarna här på bloggen, inte alls min mening utan jag har bara för lite ork för att skriva långa inlägg. Är väldigt trött om dagarna, lägger mig och vilar direkt jag får chansen. Men det är ju något man får räkna med när man är gravid ;) Mitt hjärta slår ju för två just nu så inte konstigt jag blir helt slut på för ingenting.

Annars då? Jag mår bra, oförskämt bra. Har lite molvärk till och från och lite ont i brösten, men annars är allt bara fint. Har fortfarande inte förstått att något växer inuti mig, men det kommer väl när vi får se vårat lilla pyre på ultraljudet ♥

Jag har haft långledigt nu, från i torsdags till på tisdag. Känns bra! Den här helgen har varit super. Igår åt jag trerätters tillsammans med Marcus och Malin. Vi gjorde kyckling i ugn som var fyllda med fetaost och soltorkade tomater, sedan åt vi färska räkor på kvällen framför gladiatorerna. En väldigt lyckad lördagkväll med andra ord.

Nu är helgen över men jag är ledig imorgon, ska passa på att städa bort julen och ta mig en lång promenad. Hoppas ni har haft en lika härlig helg som jag har haft! Kram på er.

Sjunde Januari

Så frustrerande att inte kunna sova, ligger och kollar på Mia Skäringer men hon får mig inte tröttare precis. Haha! Hon är så himla härlig. Min fina har precis åkt till Tjäl, han blir där till imorgon och jag hatar verkligen att skiljas från honom. Direkt han stänger igen dörren vill jag bara springa till honom och krama om honom och aldrig släppa. Nu handlar det ju bara om en natt så det är ju inte så farligt, jag ska nog klara det ;) Ska umgås med Marcus och Malin och så ska jag träffa en barndomsvän imorgon. Det blir kul!

Låg och tänkte på tidigare hur mycket vi har att se framemot detta år, det känns verkligen som att det här är vårat år. Så mycket underbart som kommer ske.

17 Januari - Ultraljud. Äntligen ska vi få se vårat lilla pyre! ♥
28 Januari - Fara till IKEA och handla! Så kul.
21 Februari - Våran fina Mamma fyller 50 år.
9 April - Min födelsedag.
3 Maj - Pappa's födelsedag. Och vi har varit förlovad i två år.
4 Maj - Våran fyra år's dag. Längtar!!
9 Juni - Mina favoritgrabbarns födelsedag.
19 Juni - Vårat mirakel är beräknat ♥

Andra Januari - 2012

Jag var helt slut på efter jobbet igår så jag orkade inte skriva, så första inlägget detta år får bli nu! Varför får man alltid en helt otrolig känsla efter tolvslaget? Man känner sig som en ny människa och man ser tusen möjligheter framför sig. Härligt! Min nyårsafton blev super, även om jag var tvungen att stiga upp sex dagen efter för att jobba. Vi träffades hos Mamma kring sex och åt trerätters, så gott! Jag fick skratta så mycket den kvällen att jag fick ont i kinderna. När klockan närmade sig tolv samlades vi i soffan och jag fick skåla in det nya året tillsammans med människorna jag älskar mest. Dock saknades min andra storebror men vi fick skrika gott nytt år över telefonen till varandra!

Som sagt så har jag jobbat hela helgen. Mycket pengar men kanske inte det roligaste att jobba en sånhär helg när man bara vill fira och vara med nära och kära. Men jag får tänka positivt, nästa jul och nyår slipper jag jobba och får vara med min familj. Det känns så bra! Och denna helg har jag ju tjänat ihop pengar till en barnvagn ;)

Idag är jag ledig, lyckades sova till tolv och är fortfarande trött. Ska laga mig någon middag strax och sedan ska jag nog ta mig en promenad. Behöver frisk luft.

Hoppas ni hade en lika bra nyår som jag hade! Kram på er.


Mina tokskallar ♥



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus