Frågor och svar: Graviditeten

När fick du reda på att du var gravid? Den 10 Oktober - 2011.

När är bebis beräknad? 19 Juni - 2012 ♥

Var bebis planerad? Både och. Vi hade pratat om det och skyddade oss inte, så vi båda var ju medvetna om vad som kunde hända.

Hur reagerade du och din partner?
Vi har aldrig varit så lyckliga och rädda på samma gång.

Var ni säkra på att ni skulle behålla?
Ja absolut. Jag är emot abort och har alltid sagt att den dagen jag blir gravid så kommer jag behålla barnet. Klart vi var rädda och klart vi har funderat från och till om vi verkligen är redo för att bli föräldrar, men vi har aldrig funderat på abort!

Hur gammal var du när du fick reda på det? 20 år och jag kommer vara 21 år när bebis kommer.

Hur reagerade era familjer? Våra familjer blev överlyckliga för våran skull. Är superglad över deras reaktioner!!

Har du fått må bra hitills? Nä inte alls. Jag har varit väldigt illamående på mornarna och är det fortfarande. Med tanke på att jag jobbar inom vården och börjar klockan sju dom flesta mornarna så har det varit lite jobbigt. Men jag har så fina och förstående arbetskamrater så det har gått bra. Sedan har jag haft ont i magen, väldigt ömma bröst och varit väldigt trött. Men nu börjar jag må bättre!

Hur mycket av graviditeten kommer du dela med dig av här på bloggen? Jag startade en gravid blogg för mina närmsta vänner och min familj, som det ser ut nu kommer jag ha den kvar. Där skriver jag mer ingående om graviditeten. Varför jag valde att börja skriva om graviditeten på den här bloggen var för att så många människor som jag inte känner utan bara vet vilka det är vill ta del av min graviditet. Såklart vill jag/vi dela med oss av lyckan, till en viss del!

Vad hoppas ni på, en flicka eller en pojke? Vi hoppas på en frisk bebis! Sedan vad det blir spelar inte så stor roll. Min fina säger att han bara har manliga spermier, så om man ska lita på honom så får vi en liten pojke ;)

Har ni köpt något till bebis än? Tidigt i graviditeten beställde jag hem en body som det stod 'älskling' på och så två nappar. Jag kunde inte hålla mig, ville ha något att titta på så jag kunde längta ännu mer. Större saker kommer vi handla på IKEA när vi åker dit om några helger. Vi vill se vårat mirakel på ultraljud först innan vi handlar en massa saker.

Har ni pratat om några namn? Absolut. Vi är överens om ett flicknamn och ett pojknamn än så länge! Redan innan jag blev gravid var vi överens om dessa, det är två ovanliga namn som vi älskar.

Hur känns det att du ska bli Mamma? Det känns helt fantastiskt! Nu har det fått smälta in och jag börjar mer och mer förstå att det är någon som växer inuti mig. Att man kan känna sån kärlek till någon man aldrig träffat, det visste jag inte. Vi har älskat våran lilla bebis från första stund ♥

 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Jag skulle vilja läsa din gravidblogg ;)

2012-01-09 @ 09:56:33
Postat av: Nathalie

Illamående brukar oftast gå över efter en stund :) Sen kommer man att må jättebra, jag har aldrig mått bättre än när jag var gravid! Det är en fantastisk känsla.

2012-01-09 @ 10:20:58
URL: http://nathlii.blogg.se/
Postat av: Frida- med bebis på jäsning ♥

Grattis till + ett!!



Lycka till och hoppas allt går bra.



Ja de är skoj att spara bilderna sen tror jag och att kunna visa bebis hur stor magen varit på mig;)



ha en fin dag



kram

2012-01-10 @ 13:00:24
URL: http://fridajohanssonsblogg.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vilken mysig blogg! Min sambo har bara pojkar på sin sida, sen flera generationer tillbaka så var övertygad om att det bara fanns pojkar där.. Gissa om blev förvånade när det var en liten tjej som kom ut! ;)

2012-01-11 @ 08:31:14
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0