Tjugonionde September

Idag kan man verkligen säga att jag har en lång 'mördardag' att se framemot ;) Jobb från sju på morgonen till nio på kvällen, men jag hinner ha en rast mitt på dagen. Men på den rasten ska jag på ett möte, så det blir inte riktigt någon rast. Hoppas denna dag går fort och att morgondagen går fort, jag vill iväg på helgens äventyr!!

Ville bara skriva några rader innan jag åker på jobbet, hoppas ni får en super torsdag! ♥


Världens finaste blommor som jag fick av världens finaste människa på min 20års dag.

Ny parfym från Lindex



Jag kunde inte hålla mig från att köpa denna när jag var på Lindex idag.
Den luktar så gott!

Tjugosjunde September

Jag var på Lindex ikväll och höll på att köpa flera fina koftor, men i sista sekund blev jag snål. En tröja och tre nagellack fick följa med mig hem, sparar shoppingen till helgen istället! Nu har Malin varit här och druckit te, grabbarna spelar tvspel och jag ska strax hoppa isäng. Jag är så himla trött.

Imorgon ska jag fixa min tatuering klockan elva, ska bli så himla skönt att få det bortgjort. Har försökt ta några före bilder så jag kan visa er resultatet sedan. Han som gjorde min tatuering har inte fått in färgen ordentligt så imorgon ska Emmoth fixa den, längtar! Det är ju faktiskt en tatuering som betyder allt för mig så jag borde vara nöjd med den. Har redan börjat fundera på en ny ;)

Jag jobbar kväll imorgon, sedan dag + kväll på torsdag och till kvart över ett på fredag. Längtar till helgen, vill vara ledig och känna lugnet. Imorse försov jag mig och det enda jag fick ur mig till min fina var 'Inte så konstigt man försover sig när man jobbar jämt!' Haha, men det stämmer ju. Jag jobbar som en tok, varenda dag. Men mycket pengar blire och det behövs alltid. Speciellt om man vill förverkliga sina drömmar :)

Godnatt på er!


Jag älskar dig, så mycket ♥

Kvällsöppet på Lindex!

Ikväll har Lindex kvällsöppet så jag ska dra med mig min fina Mamma dit och köpa lite höstkoftor. Var inne där en tväris idag och surrade med Malin, dom har så himla fina koftor så jag vill nästan köpa alla! Det är 25% på allt så  då måste man ju passa på!;)

 
 

4. En bild på något som du älskar att göra

Jag kan inte välja en sak. Så, här kommer flera bilder!






Tjugosjätte September

Jag vill bara att denna vecka ska gå snabbt, längtar så mycket till helgens bravader! Vi ska bo på hotell med Marcus och Malin, vi har ju gjort det en gång tidigare och det var så kul. Struntar i att det är marknad här i Lycksele, mer värt att vara med människor man tycker om! Längtar till den goda maten och till shoppingen!;)

Idag har jag varit ledig, min enda lediga dag på flera dagar och jag vaknar klockan nio. Typiskt. Men jag har hunnit med mycket idag, städat lägenheten och bytt gardiner. Så nu är det mer höstkänsla här hemma! Har även hunnit med en lång promenad med Malin idag. Kring sex ikväll skuttade jag över till Mamma och blev bjuden på middag. Korv och rotmos, gött! Marcus och Malin kom förbi och vi såg Ensam Mamma Söker tillsammans. Jag älskar när vi umgås, jag behöver det.

Nu ska jag borsta mina gaddar och sedan krypa isäng. Min fina var tvungen att åka på jobbet igen, men bara för någon timme, så vi hinner nog mysa innan det är dags för att dejta John Blund. Men nu säger jag godnatt, sköt om er!

Sist vi var iväg, världens bästa tjugoårspresent! Jag älskar er.
  
 

Jag behöver dig.

 

Tjugoandra September

Jobb, jobb och åter jobb. Hela dagarna. Ser framemot måndag, en ledig dag för att sedan jobba resten av veckan. Ganska tufft att flyta 15 procent, funderar på att gå ned i flyt tid men jag ger det ett tag till. Den här månaden har jag flytit mycket, så nästa månad får jag vara ledig lite mer. Igår jobbade jag till fem, idag till kvart över fyra, imorgon till fyra, på lördag till fem och på söndag en delad tur. Jisses. Jag är helt slut på redan.

På tal om något annat än jobb, jag är så sugen på en ny telefon och nu ska jag sälja min xperia mini. Så nu undrar jag vad ni tycker, ska jag köpa en HTC eller en Iphone? För- och nackdelar, jag vet faktiskt inte. Är så sugen på en Iphone men ändå lite sugen på en HTC. Fasiken svårt med telefoner.

Vi har precis kommit hem från Marcus och Malin, där blev vi bjudna på laxpasta och det var supergott! Imorgon är vi bjudna på middag hos Mamma, lyx att äta borta två dagar i rad. Nu ska vi strax hoppa isäng, väckaren ringer kvart i sex imorgonbitti igen. Mindre lyxigt. Men det är bara att bita ihop!

HTC eller Iphone?

   

Man är inte svag för att man faller isär

The truth hurts. Sant så sant. Att måsta erkänna för sig själv att det gått för långt, att måsta erkänna att man behöver hjälp och att måsta erkänna för sig själv att man klarar faktiskt inte det här själv. Skulle jag vara samma tuffing som jag ibland är utåt så skulle jag säga: Äh, jag mår bra! Det går över. Men nu är jag ingen tuffing längre, nu har jag fallit ihop, ligger på botten, tar mig ingenstans. Jag har insett att jag inte kan hoppa över sorgen, jag måste igenom den. Det är dags nu, innan det verkligen är försent.

Bryta ihop och komma igen. Jag måste klara det här, jag vill inget hellre än att må bra, framförallt för min egen skull men även för mina nära och kära's skull. Så mycket dom får stå ut med, jag förstår inte hur dom orkar. Alla tårar, all ilska och besvikelse. Jag är så tacksam för att dom aldrig släpper taget och gör allt i deras makt för att jag ska få må bra igen. Vet inte hur jag ska kunna tacka för allt dom gjort. Jag älskar er!

Jag saknar dig så mycket Pappa. Jag faller isär utan dig.

Jag är så tacksam.

Tack för att ni orkar, för att ni lyssnar, för att ni finns. Tack för all hjälp. Jag älskar er.

    

Tjugonde September

Jag är rödhårig och jag gillare. Kanske det enda positiva just nu. Dagarna är tunga, svåra, kämpiga. Jag är döslut på när jag kommer hem från jobbet, håller på att somna i skrivande stund. Nu ska jag ta en varm dusch och sedan krypa ned i sängen med min fina. Imorgon väntas jobb, sju till fem. Lång och dryg dag, men det är bara att  bita ihop.

Kram på er!

;/

Jag lever, men jag mår inte bra. Jag ville bara skriva några rader så ni inte tror att jag gått upp i rök, jag hoppas allt är bra med er, bättre än vad det är med mig. Fan. Ingen människa förtjänar att må såhär. Jag orkar ingenting.

Ta hand om er!

Det är inte bra nu.

Jag är så trött och less, less på livet. Hatar hur det är just nu, orkar inte ens tänka på hur mitt liv ser ut, blir bara deprimerad av tanken. Det är det enda jag vill, varför kan jag inte få som jag vill? Bara en gång. Skulle vara guld värt. Vara lycklig, saknar den känslan. Obeskrivligt mycket. Skulle göra i princip vad som helst för att få skratta på insidan igen, just nu går det inte men jag hoppas att det inte är alltför länge kvar till nästa gång. Orkar inte vänta.

Det gör bara så ont. Försöker att inte tänka så mycket, men det är svårt.

3. En bild på någon som du aldrig skulle svika

Femtonde September

Denna dag började inte bra, jag hoppas verkligen att det kommer kännas bättre ikväll. Jag har gråtit i princip hela förmiddagen och när jag har såna här dagar vill jag bara krypa under täcket och stanna där. Men det går inte, måste iväg på jobbet snart och jobba hela kvällen. Tänk om jag hade kunnat vara ledig idag, tänk om..

Det känns helt ärligt som om allting går emot mig just nu och jag vet inte vad jag ska ta mig till för att det ska vända. Jag förtjänar inte det här.

Blir ensam hemma hela helgen, måste jobba och alla åker bort. Min fina åker till Tjäl och jagar, min Mamma åker till Övik, Marcus ska vara i Sidberg och jaga och Joakim bor ju i Piteå just nu och går skola så han blir väl kvar där. Jag hoppas det blir söndag fort.

Det enda positiva idag är att jag hunnit med en lång morgonprommis och fick mig en sovmorgon imorse. Det behövde jag. Nu ska jag vänta på att min fina kommer hem med bilen, skjutsa honom tillbaka på jobbet och sedan åka och jobba. Hoppas ni har en bättre torsdag än vad jag har!

2. En bild på någon som offrat mycket för din skull

 

Denna gång lägger jag in två bilder, bara för att min fina är så snygg! Han har offrat allt för mig. Lämnade sitt hemställe för att flytta ihop med mig i Lycksele. Han är guld värd. Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar honom och hur tacksam jag är över allt han gjort för mig. Det finns ingen som Peder och han är bara min, jag är så lycklig!! ♥

Trettonde September

Idag har jag jobbat både dag och kväll, kan säga er att jag är väldigt trött i mitt huvud. Men det har gått bra, hann sova en timme mitt på dagen och den timmen behövdes verkligen. Sedan halsade jag en redbull innan jag åkte tillbaka på jobbet, av redbull blir man alltid pigg! ;) Nu sitter jag nyduschad med en stor kopp té, ska alldeles snart väcka min fina som ligger på soffan och sover så vi kan lägga oss i sängen. Imorgon står det jobb på schemat igen, från sju till fyra. Bara att bita ihop, på torsdag får jag sova ut!

Imorgon kväll ska jag ta mig en lång promenad, har inte hunnit med någon träning alls idag. Kanske orkar jag ett träningspass på gymmet, vi får se. Nu ska jag sova. Godnatt på er! :)

 

1. En bild på någon/något som förändrat ditt liv



Min själsfrände. Vi vet båda hur det känns att förlora sin bästa vän. Om jag inte hade hittat Lisa hade jag känt mig så ensam, för innan vi ens började prata med varandra kändes det som om jag var den enda tjugoåriga tjejen som förlorat någon som man såg upp till så otroligt mycket. Någon som man älskade så högt och aldrig ville vara utan. Jag är så tacksam för att jag fått träffa Lisa. Hon är så fin! ♥

Mys måndag

Har precis gjort mig en kopp te och äter skorpor, kanske det godaste som finns! Kvällen har varit super, sötaste Albin har blivit så stor och är så mysig. Det var trevligt att vara där, nu får vi bara se till att det inte blir lika länge tills nästa gång!:) Kvällen blev ännu bättre alldeles nyss, min fina ringde och sa att han var påväg från Åsele nu och ska inte jobba mer ikväll. Så vi hinner mysa massor innan det är dags för en dejt med John Blund.

Jag längtar inte till imorgon, inte ett dugg. Ska jobba dubbla pass, både dag och kväll. Först 7-13.30 och sedan 15.30-21. Men jag har ju som inget val, måste ju få ihop min flyt tid. Men det går nog bra, får jobba med Patrizia och Lars imorgonkväll och det gillas!:)

Nu ska jag borsta tänderna, krypa isäng och vänta på att min fina ska komma hem. Sov så gott på er och ha en bra dag imorgon! :)

Ny lista

1. En bild på någon/något som förändrat ditt liv
2. En bild på någon som offrat mycket för din skull
3. En bild på någon som du aldrig skulle svika
4. En bild på något som du älskar att göra
5. En bild på något du verkligen hatar
6. En bild på någon som är en förebild för dig
7. En bild på någon du skulle vilja träffa
8. En bild på någon som du skulle göra allt för
9. En bild på någon som betyder mycket för dig
10. En bild på någon som du aldrig ljugit för

Söndagkväll

Denna dag har varit super! Vi blev bjudna på tacos hos finaste Mamma och det var supergott! Efter middagen åkte jag och Malin på bion och där mötte vi upp Patrizia och Petra. Filmen var kanske inte den bästa men sällskapet var underbart! Efter bion följde jag med Malin hem, vi drack té och målade våra naglar. Mys!:)

Nu ska jag försöka sova, inte det lättaste när ens andra halva jobbar. Imorgon står det jobb på schemat, sju till tre. Inte så värst lång dag, så det går nog fint. Efter jobbet funderar jag på en lång promenad, hoppas på att min kära Malin orkar följa!;) Imorgon kväll ska jag och Mamma fara till Knaften för att hälsa på Ingela och lilla Albin. Det ska bli så kul! Var ju ett tag sedan vi var dit eftersom Ingela börjat gå skola, men imorgon får jag äntligen pussa på lilla Albin.

/ Spännande;)

James Morrison - You Make It Real

Elfte September

Då var det söndag igen, helgerna går så himla snabbt. Men jag har haft en bra helg och jag har en härlig arbetsvecka att se framemot, så denna söndag känns ganska bra. Vi är bjudna på middag hos Mamma idag, tacos. Gott! Sedan ikväll ska jag på bio med Patrizia och Malin, det blir kul :) Vi ska se filmen Försvunnen. Det är en thriller och jag kommer nog vara riktigt rädd, men det blir spännande ;)

Såhär står det om filmen;

''Malin är en kvinna i trettioårsåldern som efter en familjetragedi bestämmer sig för att bryta upp – lämna sin hemstad och börja om på ny ort. Hon tar sitt flyttlass och ger sig av. Men snart hamnar hon i en verklig mardröm. Under en paus vid vägkanten blir hon överfallen och kidnappad av en okänd man. Hon vaknar upp i en källare, någonstans i skogen. Malin måste nu samla alla sina krafter inför den desperata överlevnadskamp som väntar henne.''



Ha en fin söndag, för det ska jag ha! :)

Tionde September

Igår kväll åkte jag på matchen, efter många om och men. Jag och Malin kom dit när matchen precis skulle börja, så Mamma tog med mig ut på planen för att lämna Pappa's stipendium. Jag, Marcus och Mamma stod framför spelarna som stod på en lång rad. Gunder talade om i högtalarna att det var två år sedan Pappa försvann och att dom som delade ut 'Stig Bäckman's stipendium är Åsa Bäckman, Marcus Bäckman och Sara Bäckman' Min älskade Pappa. Det kändes som att jag skulle sprängas där framme. Tårarna var inte långt borta. Det gjorde bara så ont, det var inte såhär livet skulle bli. Pappa skulle leva förevigt, vara min bästa vän förevigt, träna Lycksele's A-lag förevigt. Jag finner inga ord för hur jävla ont det gör. Jag vill att Pappa ska komma hem nu.

Idag står det träning på schemat, ska på gymmet klockan ett med kära Mamma. Har bokat löpbandet så det blir nog samma träningsform som gårdagen, dvs powerwalk/löpning. Senare i eftermiddag lutar det mot att jag tar bilen upp till Sidberg där Marcus och Malin är. Hörde ryktas om att älskade farmor skulle bjuda på palt och det kan ju inte en paltälskare som jag missa! ;) Sedan ska jag försöka träffa min fina som jobbar och står i, mest hela tiden. Inte så lätt att skrapa ihop någon tid när han jobbar både dag och natt, så man får verkligen ta vara på den lilla stund vi hinner ses! :)

Nu ska jag städa upp lite här hemma och sedan byta om till träningskläder.
Ha en fin lördag kära läsare! ♥

Nionde September

Det blev en tidig morgon för både mig och min fina, trots att vi skulle ta oss en lång sovmorgon tillsammans. Min fina är så förkyld, hostar och snorar som bara den så för honom har det blivit väldigt lite sömn inatt och när han hostar kan jag inte heller sova. Men vi låg kvar i sängen en bra stund och bara myste, bästa som finns! När magen började kurra klev jag upp och åt en filtallrik, sedan var det bara att byta om till träningskläder för att fara på gymmet med fina Malin. Jag är nöjd med min insats, en timme på löpbandet och tack Malin för att du följde med! Att träna blir på något sätt mycket roligare när man tränar tillsammans med någon, då peppar man varandra och så har man någon att prata med. Underbart!

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för kvällen. Först ska vi ut och äta med min fina storebror Marcus på Golden Bar, jag är sjukt sugen på plankstek så det blir nog en sån för mig! Gott. Ska svälta mig till middagen så jag orkar allt ;) haha! Sedan efter middagen far vi nog på fotbollen. Pappa's stipendium ska delas ut ikväll, Mamma ville att jag skulle göra det tillsammans med Marcus men jag får se hur jag känner mig just i den stunden. Kan bli lite jobbigt samtidigt som jag verkligen vill göra det. För Pappa, min bästa vän ♥

Det känns så skönt att vara ledig i helgen! Imorgon ska jag på gymmet och köra samma träning som idag, sedan på eftermiddagen åker vi kanske upp till Sidberg och myser.

Ta hand om er och ha en fortsatt trevlig fredag! :)

Träning

Dagens träning;
60 min powerwalk

Jisses vilket tempo jag höll på löpbandet! Vad alldeles genomblöt av svett efter en timme, precis som det ska vara. Vilken känsla det är när man tagit i för kung och fosterland och känner att man gjort bort träningen för dagen. Jag känner mig så duktig!

Jag valde att gå i ett snabbt tempo istället för löpning, jag har ju inte sprungit på ett bra tag så vill inte börja för hårt direkt. Men snart så springer jag en mil utan problem igen ;)

Mobil säljes

Är det någon som känner sig sugen på att köpa min mobil? Hör av dig!

Jag vill ha..

Någon som har en susning om var man kan köpa zebra leggings? Jag tycker att dom är så sjukt snygga, jag måste bara ha ett par!

Orkar inte.

Jag orkar inte. Jag vill vara glad och absolut inte känna såhär. Jag känner mig värdelös.

Sjunde September

Jag har fått alldeles för lite sömn, känner mig febrig och börjar nog bli förkyld. När jag slutar jobba klockan 15:00 idag ska jag raka vägen isäng och sova några timmar, känns som att det behövs just nu. Senare ikväll ska jag ta mig en lång promenad, härligt.

Nu ska jag borsta tänderna och bege mig på jobbet. Ha en fin onsdag alla läsare!


weheartit

Har haft en supertrevlig kväll med Patrizia och Sofia, vi såg Jägarna 2 på bio och den var faktiskt riktigt bra. Lite läskig, men så bra. Jag är ju sån mes och blir rädd för ingenting, så ser ni den kanske ni inte tycker att den är lika läskig ;) Hah! Men sällskapet var underbart och det måste vi absolut göra om, har skrattat så jag har ont i kinderna. Underbara brudar!

Nu ska jag tända alla lampor som finns i lägenheten, bara för att jag är så mörkrädd. Sedan ska jag borsta tänderna och skutta isäng, är så himla trött och det blir en tidig morgon imorgon igen. Längtar till fredag för då får jag sova ut, ska bli så härligt.

Sov gott.

Sjätte September

Godmorgon på er! Pigga och glada? Inte jag. Är supertrött.

Somnade sent igår eftersom min fina inte landade i sängen förrän sent inatt, har som svårt för att somna när han inte är hemma. Men några timmar har jag ju fått sova iallafall och det är bättre än ingen sömn alls. Idag har jag tagit på mig flyt tid, till kvart över tre. När jag slutar ska jag hinna med att göra middag, vila, powerwalka och fara på bio med Patrizia och Sofia! Det blir stressigt, men kul :)

Nu måste jag göra mig klar och bege mig på jobbet. Ha en fin tisdag alla läsare!


S & P ;)

Kanske den bästa låten som finns

Femte September

Kvällen har bestått av en lång powerwalk, 'Ensam Mamma Söker' och varm choklad. Ska alldeles strax borsta tänderna och skutta isäng. Jag skulle ha en ledig dag imorgon men hade visst tagit på mig flyt tid, vilken himla tur att jag kollade i schemapärmen idag! Det är bra med flyt tid, men jag hade gärna varit ledig och fått sova ut ;) Imorgon kväll ska jag fara på bio med Patrizia och Sofia, mina fina arbetskamrater:) Det blir roligt!

Jag har inte så mycket mer att berätta för er. Tror jag avslutar med dessa viktiga ord; Behandla andra som du själv vill bli behandlad.

(Tack fina Frida för den fantastiska headern du fixat åt mig. I love you ♥)


Den bästa dagen i mitt liv, utan tvekan! Jag älskar dig plutt:)

Så bra!

Fjärde September

Hej på er alla fina läsare! ♥

Helgen är över och jag har haft det superbra, synd bara att helgerna går så fort. I fredagskväll skulle vi fara på bio men min fina mådde inte så bra, så vi såg film med Marcus och Malin istället. 'Hur många lingon finns det i världen' såg vi, inte sådär jättebra film men budskapet var bra. Människor som föds med något slags handikapp är så fantastiska och charmiga. Jag skrattar aldrig åt dom, utan med dom.

Igår tog vi oss en sovmorgon och sedan åkte vi till Tjäl. Direkt vi kom fram for vi till Peder's farbror m. familj och träffade en gammal klasskamrat till Peder. Vi drack kaffe och surrade en bra stund, trevligt! Sedan åt vi en god middag hos svärfar och efter det for bröderna Håkansson ut på jakt. Jag valde att stanna hemma, för jag klarar nämligen inte av att vara tyst ;) Bara efter en timme så kommer min käre svärfar inspringades och säger att Peder skjutit en björn och jag hoppade rakt upp i soffan! Vilken lycka. Vi lastade björnen på king caben och så bar det iväg till Bredbyn för att möta upp två besiktningsmän. Efter att det var klart började vi åka mot Åsele, jag ringde Marcus och Jonte som redan hunnit köra från Lycksele till Åsele för att se björnen och så träffade vi dom i Åsele. Dom följde med oss till slakteriet i Fredrika och det är jag så tacksam för, tack vare deras skämt och skratt kunde jag hålla mig vaken och frös inte ihjäl. Det var så kallt! Vi åkte massa bil igår/inatt, vi landade inte i sängen förrän fyra så idag har jag sovit bort en stor del av dagen. Det behövdes verkligen.

Som sagt så har jag sovit nästan hela dagen idag, spelar ingen större roll för jag hatar söndagar. Då är liksom helgen över, trist! Vi svängde förbi min fina svärmor innan vi åkte hem och så tog vi med oss Maggan och Micke till Lycksele. Kvällen har bestått av idol, så roligt att det börjat om igen för jag älskar det programmet!

Nu ska jag avsluta, krypa isäng och mysa med min fina. Jag måste säga det igen, jag är så stolt över honom. Kan inte förstå att han sköt en björn igår, det är så himla stort! Jag älskar dig min underbara Peder, du är den bästa!


En bild säger mer än tusen ord

'

Min fina fick skjuta en björn igår och ord kan inte beskriva hur stolt jag är över honom! Han är bäst. Jag var inte med när han sköt den, men hela efterarbetet vad jag med på. Vi var hemma fyra inatt, men det vare absolut värt. Nu ska vi skicka in björnskinnet så vi kan hänga upp det på väggen här hemma! Så stort och så kul för min fina älskling ♥

Andra September

Helg och magen är full med godsaker, kan inte bli så mycket bättre! Nu ska jag ta en kall dusch och sedan krypa ned i sängen brevid min fina, imorgon åker vi till Tjäl och stannar över helgen. Ta hand om er ♥


weheartit

Första September

Det är redan första September, månaderna bara flyger iväg! Jag ser framemot denna höst, jättemycket faktiskt. Det är så mysigt på hösten, nästan min favoritmånad. Dock tycker jag inte om att min fina jobbar/jagar så mycket och knappt är hemma eftersom det är älgjakt, men det hinner vi ta igen när jakten är slut ;)

Idag är jag ledig och har fått mycket gjort! Städat lägenheten, tagit hand om min sjuka älskling, tvättat kläder och varit ute på en promenad med Malin. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och påbörja dagens middag, spaghetti och köttfärssås. Gott!

Imorgon jobbar jag till halv två och sedan har jag helg, så härligt. Vi ska se bio med Marcus & Malin imorgonkväll, Jägarna 2. Sedan åker vi nog till Tjäl när den är slut och stannar över helgen. Jag har inte varit där på ett tag så det ska bli mysigt, kunde ju inte vara med förra helgen när min fina's farmor fyllde 80 år så jag får fira henne i helgen istället! Det blir super.

Nu ska jag gå och pussa på min sjukling innan det är dags för middag. Ta hand om er




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus