Fjärde September

Hej på er alla fina läsare! ♥

Helgen är över och jag har haft det superbra, synd bara att helgerna går så fort. I fredagskväll skulle vi fara på bio men min fina mådde inte så bra, så vi såg film med Marcus och Malin istället. 'Hur många lingon finns det i världen' såg vi, inte sådär jättebra film men budskapet var bra. Människor som föds med något slags handikapp är så fantastiska och charmiga. Jag skrattar aldrig åt dom, utan med dom.

Igår tog vi oss en sovmorgon och sedan åkte vi till Tjäl. Direkt vi kom fram for vi till Peder's farbror m. familj och träffade en gammal klasskamrat till Peder. Vi drack kaffe och surrade en bra stund, trevligt! Sedan åt vi en god middag hos svärfar och efter det for bröderna Håkansson ut på jakt. Jag valde att stanna hemma, för jag klarar nämligen inte av att vara tyst ;) Bara efter en timme så kommer min käre svärfar inspringades och säger att Peder skjutit en björn och jag hoppade rakt upp i soffan! Vilken lycka. Vi lastade björnen på king caben och så bar det iväg till Bredbyn för att möta upp två besiktningsmän. Efter att det var klart började vi åka mot Åsele, jag ringde Marcus och Jonte som redan hunnit köra från Lycksele till Åsele för att se björnen och så träffade vi dom i Åsele. Dom följde med oss till slakteriet i Fredrika och det är jag så tacksam för, tack vare deras skämt och skratt kunde jag hålla mig vaken och frös inte ihjäl. Det var så kallt! Vi åkte massa bil igår/inatt, vi landade inte i sängen förrän fyra så idag har jag sovit bort en stor del av dagen. Det behövdes verkligen.

Som sagt så har jag sovit nästan hela dagen idag, spelar ingen större roll för jag hatar söndagar. Då är liksom helgen över, trist! Vi svängde förbi min fina svärmor innan vi åkte hem och så tog vi med oss Maggan och Micke till Lycksele. Kvällen har bestått av idol, så roligt att det börjat om igen för jag älskar det programmet!

Nu ska jag avsluta, krypa isäng och mysa med min fina. Jag måste säga det igen, jag är så stolt över honom. Kan inte förstå att han sköt en björn igår, det är så himla stort! Jag älskar dig min underbara Peder, du är den bästa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0