2011-01-31

Jisses så trött jag är. Ont i kroppen har jag också. Har inte sovit såhär mycket på länge kan jag säga er, en himla tur att jag jobbar kväll ikväll så jag inte behövde dra mig upp klockan sex imorse. Men nu är det måndag igen, en ny arbetsvecka väntar och det är bara att ladda upp inför den. Ska ta mig en lång promenad alldeles strax, men först ska jag gå och mysa med min sjukling som är hemma idag. Stackarn. Han hostar som en tok och har hög feber, han som nästan aldrig brukar vara sjuk.

Förresten så hade jag väldigt trevligt i lördags. Inflyttningsfesten hos Marcus & Malin var kanon, träffade på gamla klasskamrater och mina fina arbetskamrater på hotellet så det var lyckat. Kan säga att nu dröjer det ett bra tag tills jag far ut igen, hatar att må som jag gjorde igår. Både fysiskt och psykiskt.

Idag vet jag ingenting. Bara att jag har världens finaste kille i mitt liv som gör allting lättare.

Bara att börja tagga inför kvällens bravader!


En gammal partybild på mig och världens finaste vän!

Jag saknar dig Pappa. Så mycket.

Det känns bara så fel. Konstigt. Jobbigt. Man tror att allting håller på att vända, sedan faller man pladask ner på botten igen. Jag faller på golvet. Som en liten hög ligger jag där, hjälplös, svag. Det gör ont i hela min kropp. Ända ut i fingertopparna, det svider, bränner. Det gör mest ont i hjärtat, det värker hela tiden. Jag blir blind av alla tårar, hur kunde livet bli såhär? Jag var lycklig. Log alltid. Skrattade på insidan, hela tiden. Nu är mina dagar fyllda med smärta, ångest och tårar. Min vardag är inte som den ska vara. Som det brukade vara. Hela mitt liv är vänt upp och ned, det gick så snabbt. Jag visste inte hur det kändes, var att vara deprimerad. Visste inte vad det innebar. Nu vet jag, jag vet hur ont det gör och ibland vill jag försvinna. Bara för en liten stund. Inte försvinna föralltid, för smärtan inom mig vill jag inte att någon annan ska få känna. Men jag brukar drömma mig bort, till Pappa. Jag ser framför mig hur han möter upp mig, tar emot mig, sträcker ut sina armar och låter mig gråta ut i hans famn. Han pussar min panna, viskar i mitt öra att allting är bra nu. Att han finns hos mig. Att han aldrig går igen, att han alltid kommer stanna kvar vid min sida. Ögonen tåras inte längre av smärta, utan av lycka. Ett lyckorus går genom hela min kropp. Äntligen är jag hos min bästa vän, hos den enda människan som kan mig utantill och den enda som förstår mig. Lyckan går inte att beskriva. Det är så underbart. Mitt i all lycka vaknar jag upp ur drömmen. Jag är inte hos Pappa, jag är kvar i samma verklighet som innan. Den dumma verkligheten som jag inte vill leva i. Jag vill föralltid leva i drömmarnas värld. Inte se hur Pappa sakta försvinner, jag vill ha honom här brevid mig så jag orkar. Så jag orkar leva. Så jag orkar andas, finnas till. Han hjälpte mig alltid upp från botten, nu måste jag vara stark, utan honom. Det är så jobbigt. Jag vill tillbaka till drömmen nu. Vara med Pappa.

Pappa - inte ens döden kan skilja oss åt. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket.



Kvällen före Pappa föll ihop. Vi visste ingenting.

Some people wait a lifetime for a moment like this

2011-01-28

Det är redan fredag igen, hur kan tiden gå så fort? Tyckte nyss det var slut på helgen och en ny arbetsvecka började. Men det är bra, jag vill att tiden ska gå fort. Spännande ;)

Nu på morgonen har jag hunnit vara ute på en långpromenad i det härliga vädret. Det är så himla skönt att det börjar bli varmare nu, man kan ju vara ute och gå i flera timmar! Stötte på Sofia och Elsa när jag skulle gå, Elsa Belsa har blivit så stor! Tyckte nyss hon var en pytteliten bebis som man bar runt på.

Ska alldeles snart göra mig klar för dagens bestyr. Kring två får jag fika gäster och sedan ska jag en sväng på stan. Trots den dåliga lönen denna månad ska jag bränna lite pengar. Tröstshoppa är bra för själen ;)

Ha en härligt fredag alla fina läsare!


Min fina med lilla Elsa Belsa :)

Go svägerskan!



Det finns ingen som Malin. Malin är Marcus flickvän. Hans hjärta. Hans allt. Dom är som gjorda för varandra, hon är pusselbiten som alltid fattats hos honom. Hon gör honom hel, han skiner upp när han får vara i hennes närhet. Jag har aldrig sett min fina bror så lycklig som han är nu.

Hon kan få hela världen att skratta, man blir bara så glad när man är med henne. Första gången vi träffades var när hon kom hem till oss på middag och direkt kände jag mig så trygg med henne. Vi pratade och skrattade, som om vi känt varandra i flera år. Hon är så fruktansvärt lätt att prata med.

Jag vet att det alltid kommer vara dom två och det gör mig lycklig. När han är lycklig är jag det. Det känns så bra att han äntligen får vara med någon som förstår, stöttar, finns där, försöker allt hon kan för att laga honom. Det är guld värt. Det är bara så äkta det dom två har.

Jag har alltid haft svårt för att släppa in nya människor, speciellt i Marcus liv. Han är min bästa vän, min andra halva. Jag har varit så rädd för att mista honom, på något sätt. Men Malin var så lätt att släppa in, hon var så genomgo. Jag förlorade inte Marcus när dom två blev ett - jag fann istället en vän för livet.

Så tack fina Malin för att du gör min andra halva så lycklig och för att du är så underbar!

Det går bra nu.

As life goes on

Igår jobbade jag till fyra och blev direkt hämtad av min fina och min bror, vi hämtade upp Malin på Shell och köpte oss lite att äta. Sedan började vi rulla mot Övik för att se Modo spela, vi åkte hem besvikna efter en förlust (jag är inte så insatt i hockey egentligen, men domaren var totalt värdelös) men jag hade iallafall roligt och det är ju huvudsaken. Jag är så glad att jag har så fina människor i mitt liv.

Idag jobbade jag till halv två, jag skrattade igenom hela arbetspasset. Jag har världens bästa arbetskamrater, utan tvekan. Efter jobbet tog jag långa rundan runt betseledammen, jobbigt men härligt!

Ikväll har jag och Malin varit en sväng till Sidberg och myst med världens bästa farföräldrar. Jag tog upp min stickningskarriär igen så nu kommer det bli en vardagssyssla ;) Hur kul som helst att sticka! Men telefonen lär nog gå varm, kommer nog måsta ringa farmor direkt något blir fel. hah! Underbart.

Imorgon börjar jag jobba klockan tolv och slutar fem, ska hinna med ett träningspass på morgonen och sedan städa på kvällen. Har beslutsångest om vad som ska göras i helgen, men jag kommer nog fram till något så småningom.

Ta hand om er och varandra.


Min måndag har bestått av;

- Två timmars lång morgonpromenad
- Jobb 14-21
- Kvällspromenad med mitt hjärta
- En lång, varm dusch
- Massor med vinddruvor

Och nu ska jag hoppa i säng så jag orkar med morgondagens bestyr. Först jobb till fyra sedan Övik! :)



Your eyes make the stars look like they're not shining.

Mitt hjärta, jag älskar dig. Tills döden skiljer oss åt - och efter det




Jag älskar er fruktansvärt mycket. Världens finaste människor.



You're amazing just the way you are

Oh, her eyes, her eyes make the stars look like they're not shining.
Her hair, her hair falls perfectly without her trying.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Yeaaa. I know, I know when I compliment her she won't believe me.
And it's so, it's so sad to think that she don't see what I see.
But everytime she ask me 'Do I look okay?' I say...

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
'Cause, girl, you're amazing just the way you are.


2011-01-21



Har haft en helt underbar helg. I fredags bestämde vi oss för att stanna hemma och bara mysa, invigde våran nya kaffemaskin och vi är utan tvekan nöjda över vårat köp. Sedan igår klev jag upp lite tidigare för att hinna med en promenad innan vi skulle åka till Tjäl, gick till Lyckan fram och tillbaka. När jag kom hem packade vi väskorna och åkte, när vi kom fram såg vi Modo's match och sedan åt vi en god middag som var efterlängtad ;) Efter middagen for vi upp till Valborg, Peder's farmor (som är världens goaste människa) och där såg vi en bra film och fikade massa gott. Idag har vi åkt lite skoter, vilat, hälsat på Peder's morbror som fyller år. Vi fick god tårta och det var trevligt att hälsa på där igen, inte ofta vi hinner med det. Nu ikväll när vi kom hem såg vi på Solsidan som man absolut inte kan missa och direkt det var slut tog vi oss en långpromenad. Min fina är världens bästa, tack för att du följde med mig ut!

Nu ska vi hoppa in i duschen, sedan ska jag hoppa in i min älskade onepiece och mysa framför en bra film! Kan säga att har ni medium på era kläder ska ni inte beställa en onepiece i den storleken för den är nämligen som ett tält på mig. Jag skulle nog ha beställt small istället, men bättre för stor är för liten;)

Nä nu säger jag nog godnatt. Imorgon är det en ny arbetsvecka och jag ser framemot den. Har härliga arbetstider i veckan och mycket spännande väntar!

Dessa skor skulle inte vara helt fel att få i födelsedagspresent ;)







Första paret kommer från Nelly, andra kommer från DNA shoes och tredje paret kommer från have2have!

2011-01-22

Nu har jag vaknat till liv, skulle kunnat sova flera timmar till men jag ska ut på en lång promenad innan vi åker till Tjäl. Vi bestämde oss för att åka idag istället för igår, vi fick ju våran kaffemaskin så vi ville inviga den ;) Jag åkte direkt på ICA och köpte kaffe, Latté och Marabou varm choklad till den. Fanns inte så mycket kvar där så min fina beställde efter ännu mer från internet, hur gott som helst!

Nu ska jag ta en powerwalk som det så fint heter, sedan ska jag packa för att fara till Tjäl, äta lunch, hämta ut min älskade onepiece som min fina beställt åt mig och sedan åker vi! Myspys helg.

Hoppas ni får en bra lördag. För det ska jag ha!

Såhär lycklig är jag nu ;)



Love of my life.



Du gör mig så fruktansvärt lycklig. Min värld faller isär utan dig.
Du och jag mot världen. Alltid!

2011-01-21

Idag jobbade jag till kvart över ett, då kom älskade farfar och hämtade upp mig på jobbet. Vi åkte och hälsade på en vän till farmor och farfar, sedan kramades vi hej då och jag gick en lång promenad. Gick hem och hämtade börsen, gick på affären och handlade dagens middag och sedan gick jag hem igen. Nu håller jag på att göra en god middag till min fina, sedan ska jag hoppa in i duschen och packa inför helgen. Vi åker till Tjäl ikväll och det blir bara massa mys hela helgen, känns så härligt att komma iväg och bara få rå om varandra. Jag behöver det nu.

Plötsligt känns allt så jobbigt och meningslöst. Ofattbart hur det kan vända så snabbt, men jag har nästan vant mig. Jag vet att det går upp och ner. Jag vet att ena minuter kan jag gråta av lycka och nästa kan jag gråta av smärta, det är liksom min vardag nu. Det gör bara så förbaskat ont allting, önskar det kunde börja kännas lite lättare. Önskar att min bästa vän kunde komma hem så jag kan bli hel igen.

Nä nu ska jag försöka tänka positivt och glädjas åt alla fina, ärliga människor jag har runt om mig som verkligen bryr sig om mig. Det är guld värt. Jag älskar er.

Jag behöver dig här.

- Något ställe, land jag vill flytta till eller besöka.

London, Grekland, Egypten och Thailand är bara några få ställen jag skulle vilja besöka!


Turkiet - såhär lycklig har jag aldrig någonsin varit

2011-01-20

Inatt har jag vaknat ungefär tio gånger och kollat på klockan. Vet inte vad det är just nu men jag sover så fruktansvärt dåligt, oroligt. Jag somnade kring tolv igår och sedan vaknade jag första gången klockan ett, knepigt. Tycker det är jobbigt och sova dåligt, man blir så lättirriterad och trött. Jag hade gärna klivit upp klockan fyra då jag vaknade för då var jag hur pigg som helst, nu är jag bara jättetrött och vill lägga mig i sängen igen. Men här ska det inte sovas, ska alldeles strax väcka min fina för han ska skjutsa mig på jobbet. Slutar halv fyra idag, när jag kommer hem ska jag direkt ut och promenera och sedan träna lite Zumba. Sedan blev jag visst bjuden på middag hemma hos Mamma ikväll för min fina ska fara och se hockey i Övik. Jag har tur jag, som har världens bästa Mamma.

Imorgon går jag kortdag och sedan tar jag helg. Skönt! Vi åker nog till Tjäl och blir där över helgen, ska bli härligt och komma iväg lite. Precis vad jag behöver nu.

Ha en bra dag alla fina läsare!

Lista - tidsfördriv

ALLMÄNT;
Namn: Sara Bäckman
Piercingar: I tungan, haft i läppen men den har jag tagit bort
Tatueringar: Två stycken, en på handleden och en på sidan av magen. Ska göra en till!
Längd: ca 168 cm.
Skostorlek: beror på skorna, men oftast 38.
Hårfärg: Svart just nu.
Är du kär i någon: Absolut! Tokkär:)
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nä faktiskt inte. Trivs jättebra i Lycksele.
Tänker du på självmord: Någon gång har det väl hänt. Men inte just nu.
Tycker andra att du är attraktiv: Jag har aldrig fått höra att jag är oattraktiv iallafall.
Vilket shampoo använder du: GLISS Schampoo & balsam.
Vilken parfym använder du: Britney Spears - Midnight Fantasy, Ed Hardy Hearts & Daggers for women
Vad är du rädd för: Jag är rädd för mycket. Rädd för att dö, vara ensam, förlora fler jag älskar.
Gillar du att tvätta: Nä men jag hatar det inte.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Ibland.


SENASTE...

Film du hyrde: Tror det var någon Beck film.
Film du köpte: Köper typ aldrig filmer. Men någon komedi kanske
Låten du lyssnade på: Minnah Karlsson - Empty Room
Låten du hade på hjärnan: Rihanna - Only girl
Låten du laddade ner: Laddar inte ner låtar;)
Personen du ringde: 'Den finaste' (Peder)
TV program du tittade på: O.C
Personen du tänkte på: Pappa. Alltid Pappa


FAVORIT...

Mat: Sushi och Palt!
Låt: Bruno Mars - Just The Way You Are
Sak att göra: Oj. Det finns så mycket. Träna, äta, vara med vänner, pussa min fina, vara med min fina familj
Sport: Inte så vållintresserad, men isåfall fotboll
Dryck: Vatten, Kaffe, Cola
Kläder: Leggings och tunikor
Film: A walk to remember
Bil: Audi!


ANTAL...

Gånger du varit kär: På riktigt? 3 gånger.
Gånger ditt hjärta brustit: Att bryta upp gör alltid så hjärtat brister. Fyra gånger kanske.
Hjärtan brustit på grund av dej: Jag vet bara om en gång. Fyfan säger jag bara.
Ärr du har på kroppen: Två tror jag. Ett på mitt högra knä och ett under hakan.


SENASTE...

Bok du läste: Räcker det om jag älskar dig?
Personen du fick mail av: Oj. Jag får typ aldrig mail. Haha!
Personen du fick brev av: Swedbank.
Personen du fick sms av: Malin
Gången hela din familj åt middag tillsammans: För några veckor sedan, hos mamsingen.


ÖVRIGT...

Vad har du gjort idag: Sovit.
Var det kul: Kul och kul, det behövdes.
Hur tidigt stiger du upp: Klockan sex, börjar jobba klockan sju.
Gillar du att slåss: Det är roligt att bus-slåss.
Vad ska du göra ikväll: Nu ska jag ta mig en dusch, sedan ska jag mysa och sedan sova.

Är du seriös: Oftast, men jag har mina stunder då jag är väldigt oseriös
Vad är du allergisk mot: Jag är laktosintolerant. Sen tål jag inte falska människor.
Var har du ont: I mitt hjärta.
Använder du hårspray: Ibland.
Kan du stå på händer: Nej.
Favorit serie: Unga mödrar, One three hill, OC, The hills, Two and a half men och så vidare!


ÖVRIGT MER...

Salt eller socker: Salt i mat, socker i godis ;)
Gillar du ketchup: Ja! Har ketchup till det mesta.
Är du glad nu: Varken glad eller sur. Likgiltlig.
Var du glad igår: Varken glad eller sur.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja.
Vad dansar du till: Lady gaga - Bad romance
Stockholm är: Sveriges huvudstad.
Göteborg är: En stad jag aldrig varit i.
Kan du sjunga: Det kan jag.
Mer värt än guld: Kärlek.
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti.
Ett land jag helst vill besöka: Så många, tex Usa, Australien, Spanien, Thailand, London.
Ska bli skoj: Att fylla tjugo, skaffa barn, gifta mig, köpa hus, skaffa hund.
Ska inte bli skoj: vet ej.
Sparar till: Drömmar.
Väntar på: Bättre tider?
Pålägg som gäller: Äter nästan aldrig mackor. Men ost isåfall.
Dagens dryck: Vatten?

Bosch Tassimo



Vi har velat beställa en kaffemaskin nu i flera veckor, men det har som aldrig blivit av. Nu har mamma köpt en och vi har varit där och druckit latté, så nu igårkväll slog vi till och beställde en. Den verkar ju vara super, speciellt för oss som inte dricker flera koppar kaffe om dagen. Längtar till den kommer!

- Något med mig själv jag skulle vilja ändra på

Alltså utsidan eller något med min personlighet? Jag skriver om både och, blir lättast så!

Börjar med utsidan; Jag skulle vilja ha en mer vältränad mage, när jag gick ned trettio kilo så tränade jag inte så mycke mage efter det så den är inte vältränad för fem öre. Sen så skulle jag vilja få bort dom 'vita prickarna' jag har i mitt ansikte. Jag vet inte vad det är riktigt, fettknölar brukar vissa kalla dom. Det är något jag haft i många år nu och ingen kräm har funkat, nu har jag visserligen lärt mig att leva med dom och tänker inte så mycket på det. Men dessa två saker är väl det jag har mest jobbigt med.

Min personlighet; Jag blir väldigt lätt arg. Jag jobbar på det varje dag, att inte skälla ut mina närmsta för minsta lilla. Sedan skulle jag vilja få ett bättre självförtroende. Jag ser mig själv som mycket sämre än alla andra och det är fel. Jag är unik. Men jag kan bara inte ta in det. Jag har svårt för att tycka om mig själv helt enkelt.

Det var väl det.


'Du är fin som du är Sara'
' Åsa, hur kunde vi få en sån fin och snygg dotter?'


Du fick mig alltid att må bättre Pappa. Alltid.

- Vart jag ser mig själv om 10 år

Om tio år är jag nästan trettio. Då bor jag i ett fint hus på landet med världens finaste Peder, massor med husdjur (hundar skulle jag kunna tänka mig och kanske en eller två katter.) Om tio år har vi hunnit ha ett helt fantastiskt bröllop med våra nära och kära, så då bär jag två ringar på mitt finger. Förhoppningsvis en ring med en fin diamant på! ;) Sedan tror jag nog att vi hunnit skaffa 2 eller 3 barn, vi är idag inte riktigt överens om hur många vi vill ha. Jag själv skulle kunna tänka mig tio stycken, medans min fina bara vill ha 2 eller 3. Men det lär vi nog komma överens om när dagen är kommen ;)

Om tio år har jag ett fast jobb, vart vet jag inte. Förhoppningsvis på Skytten där jag är nu, men vad vet jag? Jag kanske jobbar på sjukhuset eller en vårdcentral om tio år. Jag har ju haft planer på att fortsätta plugga, men jag vet inte om jag kan se mig själv som sjuksköterska om tio år. Just nu har jag inte kraften till det, men the time will tell! Jag vet iallafall att om tio år har jag utvecklats, både fysiskt och psykiskt.

Jag kommer nog vara bra mycket starkare än idag. Varenda dag är en kamp och jag vet att jag blir starkare för varje dag som går - så om tio år är jag nog starkare än någonsin.


Empty room

Idag har jag inte mått bra. Jag har gråtit, varit arg, tänkt alldeles för mycket. Fick gråta ut hos mamma ikväll, jag behövde det. Jag behöver min mamma. Hon finns alltid där, spelar ingen roll om vi skulle vara hundra mil ifrån varandra, hon skulle göra allt för att få mig att må bättre. Hon är världens bästa mamma.

Oavsett vad som händer, kommer jag alltid sakna min Pappa. Det gör så jävla ont att vara utan honom, ni skulle bara veta. Jag är aldrig hel, bara halv, hela tiden. Önskar jag fick må bra, önskar att tårarna kunde sluta rinna. Önskar att den brännande smärtan kunde försvinna. Det gör bara så ont.

Om jag kunde trolla, skulle jag trolla hem Pappa. Om han kom hem igen, skulle jag aldrig släppa taget. Han är den enda människan som verkligen kunde mig utantill, jag behöver honom vid min sida. Vet ni vad jag önskar? Att man kunde leva i drömmarnas värld. För då skulle jag få krama om honom hela tiden och jag skulle få massor med varma pussar på min panna. Min fina Pappa, kom hem. Snälla..

Något som fick mig på lite andra tankar ikväll var att jag beställde hem inbjudningskorten till min födelsedag. Jag fyller tjugo år i April och det kommer firas med massa gott! Vi ringde och hyrde lokal också ikväll, det känns härligt att ha något att se framemot. Jag behöver milstolpar. Behöver ha något att se framemot, annars stannar jag av.

Nu ska jag duscha varmt och sedan lägga mig och sova. Imorgon SKA jag jobba, på något sätt mår jag så mycket bättre när jag får vara på jobbet. Då slipper jag tänka på allt som gör mig ledsen. Jag vet att det inte är bra att förtränga saker, men just nu behöver jag det. Godnatt på er alla fina människor.

Ibland är det skönt att bara va.

Idag har jag varit ledig, så fruktansvärt härligt! Jag skulle egentligen varit ledig igår men jobbade för Monica och så jobbade hon för mig idag. Imorse tog jag mig en lång sovmorgon (måste skriva att jag vaknade halv sju imorse och fick panik för jag trodde att jag försovit mig, men jag insåg snabbt att jag var ledig) sen när jag vaknade tog jag mig en promenad till Lyckan fram och tillbaka med finaste Frida. När jag kom hem dansade jag lite Zumba och jäsiken vad jobbigt det var, men roligt!

Sedan har jag bara varit slö resten av dagen. Legat framför tvn till min fina kom hem, vi åt middag tillsammans och sedan myste vi framför en bra film. Nu ska vi snart sova, imorgon äre jobb igen!


1 - Mitt nuvarande förhållande

Min fina pojkvän heter Jan Peder Håkansson. Han blev min - 08 och sedan dess har vi nästan suttit ihop. Vi är inne på vårat tredje år tillsammans och för oss har det alltid varit självklarhet att det ska vara vi två. Jag känner mig inte hel utan honom, han är verkligen människan jag vill dela mitt liv med.

Tillsammans har vi delat allt, både glädje och sorg. När vi blev tillsammans för snart tre år sedan var det många som hatade det, men vi gav aldrig upp. Vi höll ihop och älskade varandra, då fick jag bevisat vad äkta kärlek är. Trots hur hårt det blåser så håller man om varandra och släpper aldrig taget. Det är precis vad äkta kärlek är. Vi har skrattat med/åt varandra, vi har gråtit i varandras famnar, vi har bråkat så vi skrikit åt varandra, vi har båda insett att tillsammans är vi starkast. Det spelar ingen roll vad som händer, så länge vi håller ihop faller resten på plats.

När Pappa gick bort insåg jag att Peder alltid kommer finnas där för mig. Oavsett vad som händer i framtiden så kommer han vara den första jag ringer till när någonting hänt, hans axel kommer alltid vara den jag vill gråta ut mot. För han för mig att må så fruktansvärt bra. Han får mig att må bättre, han hindrar tårarna från att rinna nedför min kind och han får mig att le. Han förstår när jag har det jobbigt och försöker alltid göra det bättre, trots att han vet att jag aldrig kommer bli hel igen ger han verkligen allt och försöker. Han är min bästa vän.

Om någon hade frågat mig för några år sedan vad jag trodde, så skulle det inte vara att jag idag skulle dela mitt liv med Peder. Det låter kanske knäppt men så var det. Vi har nog alltid haft kontakten över internet och över telefon, men vi träffades aldrig. Jag vet inte varför men det blev bara så, jag hade andra pojkvänner och han hade andra flickvänner. Men så en kväll träffades vi och umgicks, det blev bara fel från början (vad som hände tillhör det förlutna så det tänker jag inte gå in på!) men sedan fick jag en andra chans. Jag har inte ångrat en sekund, det absolut bästa som kunde hända var att världens finaste Peder ville vara med mig. Jag minns att jag skrev 'Är det okej att tycka om dig som mer än en vän?' Hahah! Vad han svarade minns jag inte. Något med att klar det är okej eller något. Det är fina minnen det.

Den 4 Maj 2008 träffade jag min livskamrat. Jag kommer alltid älska honom, vi kommer alltid älska varandra. Resan är som bäst när den är med dig


Första bilden på oss två. Bara en början på en oändlighet!


I'm still alive but I'm barely breathing

What am I supposed to do when the best part of me was always you

They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding

I'm falling to pieces


Lär känna mig på 10 dagar.

Hittade denna lista på en blogg så jag tänkte göra ett försök! Börjar med första punkten senare idag.

1. Ditt nuvarande förhållande.
2. Vart du ser dig själv om 10 år.
3. Något med dig själv som du skulle vilja ändra på.
4. Något ställe, land du vill flytta till eller besöka.
5. Din favorit film.
6. Någonting eller någon du saknar.
7. Någon människa du ser upp till eller som fascinerar dig.
8. Din familj.
9. Favoriter i garderoben.
10. Viktiga personer i ditt liv.


Jag vill vara liten igen.




'
Sista bilden betyder så mycket för mig. Pappa till vänster, jag närmast pappa, Marcus i ljust hår brevid mig, Joakim ligger på sängen och jag tror att det är Jonathan Nyström som sitter bakom Marcus. Vi var så söta!

Min favorit. Min idol. Världens finaste farfar!


Ädelostinbakad kyckling, namnam!



Igår när jag slutade klockan fem tog jag mig en powerwalk en timme, sedan när jag kom hem hade min fina fixat världens godaste middag. Ädelostinbakad kyckling med bulgur och en fruktansvärt god sallad. Jag har en mästerkock till pojkvän, ni skulle bara veta! Han gör alltid så god mat. Min duktiga Peder ;)

2011-01-17

Mamma kom hem från London sent inatt, hon hade shoppat väldigt fina saker till hennes kära dotter ;)
Tack än en gång världens bästa mamma!


Ed Hardy parfymer och en Ed Hardy bodylotion.


En massa fina smycken!


Pyjamasshorts och ett linne till.


Paddington Bear trosor :)

Sen så fick jag även en fin tröja och ett par fina svarta sommarskor. Vi drack latte ur mamma's nya kaffemaskin och vi fick se bilder från hennes resa. Så himla fantastiskt, jag vill också till London.

Tills döden skiljer oss åt - och efter det. Med dig vill jag bli gammal, bara med dig.

<3

för mig är du allt jag någonsin önskat mig












2011-01-15

Äntligen hemma från jobbet, puh! Helt slut på efter denna arbetsdag, att jobba delat är faktiskt väldigt jobbigt när man inte passar på att vila under rasten. Denna dag började med en försovning, jag lyckades trycka av larmet och vaknade 07:20 av mig själv, såg på klockan och fick paniken. Ringde till jobbet för dom hade försökt få tag på mig, som tur var så skrattade dom åt mig och sa att det inte var någon fara. Men jag blir ändå så förbannad på mig själv, jag ska kliva upp när väckaren ringer och inget annat. Typiskt att jag just börjat på stämpelklockan och så försover jag mig en halvtimme. Typiskt mig. Jaja. På rasten så bytte jag om direkt jag kom hem, drog på mig flera lager tröjor och byxor. Såg att det var -30 ute men jag gav mig ändå ut på en timmes promenad. När jag kom hem var jag alldeles vit i ansiktet och frös, fick tina upp mig själv med en varm dusch. Härligt! Sedan var det bara att laga någon middag som idag fick bestå av blodpudding och bacon, så himla gött! Efter maten bar det iväg på jobbet igen och kvällen har gått väldigt bra, jobbade över cirka en halvtimme så jag tog igen det jag missade imorse. Inte fy skam.

Nu har jag pratat med världens finaste människa i telefon, jag saknar honom så det gör ont. Jag hann till och med fälla en tår medans vi pratade, min fina plutt. Jag hoppas innerligt att morgondagen går fort. Att man kan sakna en  människa så mycket. Det känns så bra att jag vet att jag får träffa honom, det gör så ont att sakna, ännu mer ont gör det att sakna någon som man aldrig mer får träffa. Just därför ser jag framemot morgondagen så mycket. Jag vill bara hålla om min fina pojkvän och aldrig släppa. Han är det bästa som hänt mig, utan tvekan. Han är mitt allt.

Har fruktansvärt tråkigt, vill aldrig mer jobba och sitta själv en hel helg. Tuggar morötter och dricker proviva, ska steka upp lite kyckling som jag ska ha med mig till lunch imorgon och sedan ska jag nog lägga mig och sova. Är riktigt slut på och det känns skönt, kanske jag somnar fort ikväll och slipper ligga och vara rädd. Igår låg jag vaken länge, kanske anledningen till att jag försov mig imorse! ; /

Ha en fortsatt trevlig helg alla fina läsare

Världens finaste Pappa. Jag saknar dig.



Nu ska jag bege mig in i drömmarnas värld. Äntligen får jag krama om dig.

Kärleksfjanten nummer ett

Varför ska jag vara så fruktansvärt rädd av mig? Jag sover själv i helgen och jag får hjärtat i halsgropen varenda gång någonting låter. Jag bokstavligen hatar att sova ensam, att vara ensam, finns verkligen inget värre. Önskar antingen att jag slapp jobba i helgen så jag kunde följa med min fina till Tjäl eller att han inte åkt iväg så jag fick somna i hans trygga famn inatt. Vad är jag egentligen rädd för? Det finns ingen som tagit sig in i lägenheten för vartenda fönster är helt och dörren likaså, det är inbillning jag vet. Men det är fruktansvärt jobbigt att vara så rädd. Speciellt när man har en Pappa i himlen, en mamma i London, en pojkvän många mil bort. Fast iofs mina bröder är ju hemma i Lycksele, jag kanske skulle skuttat över till Marcus & Malin och sovit mellan dom två inatt ;) Det skulle iallafall kännas bättre än vad det gör nu!

Jag klarade av att vara macho tills nu. Jag sa att Peder kunde fara bort utan problem, nog klarar jag av att sova ensam. Eller? Njä. Jag ska vara riktigt ärlig mot min fina nu. ÄLSKLING KOM HEM!! Jag kan inte sova utan dig. Vilken kärleksfjant jag är. Vill ha söndag nu.

Nu ska jag försöka sova, ska bara upp om sisådär sex timmar och göra rätt för mig. Bäst att vara utvilad. Helger brukar vara lugna så jag dör nog inte ifall jag är trött imorgon. Men jag säger iallafall godnatt nu.

2011-01-14

Då var det fredag igen! Veckorna bara flyger förbi, kan inte förstå att dom går så snabbt. Man hinner ju knappt blinka så är ännu en arbetsvecka förbi, jag jobbar dock hela den här helgen och min fina åker bort så jag får varken vara ledig eller ha något helgmys. Men det ska nog gå bra, jag får fokusera på jobb och träning då ska nog den här helgen flyga förbi också så det blir söndag rätt snart. Man är bra fjantig som gruvar sig för att vara ifrån varandra en helg när man alltid ses annars, men på något sätt så blir det bara så. Peder är min andra halva, jag saknar honom när han är på jobbet till och med. Min fina Peder.

Ikväll ska jag, Marcus och Malin följas till Sidberg för att vara med världens bästa farföräldrar. Längtar! Ska bli så mysigt och vara där en hel kväll, jag älskar att vara med farmor & farfar. Dom är bäst i hela världen.

Nu ska jag klä på mig rejält (det är väldigt kallt idag såg jag) så ska jag ta mig en lång promenad. Börjar inte jobba förrän klockan tolv idag så jag startar denna fredag med en promenad så jag vaknar till!

Ha en fin dag alla läsare

If perfect's what you're searching for then just stay the same

Jag har jobbat från halv fyra idag till klockan nio ikväll, jobbade med världens bästa Sofia så kvällen har gått hur fort som helst. Idag var första gången jag stämplade in mig på stämpelklockan, nu känns det mer att man faktiskt har ett jobb. En helt otrolig känsla! :)

Imorgon är det fredag och det innebär jobb. Hela helgen innebär massa jobb för mig och det känns faktiskt bra. Min fina ska åka upp till deras jaktstuga med en kompis och jag blir kvar hemma, kanske inte speciellt roligt att sova ensam nu när jag blivit världens kärleksfjant, men det ska nog gå bra! Jag känner på mig att den här helgen kommer bli rolig att jobba ändå, jobbar bara med fina människor och det gillas.

Ska kliva upp tidigt imorgon och promenera. Det var ju ett av mina nyårslöften, att gå minst en timme varje dag. Hitills har jag hållit det och jag hoppas att jag föralltid kommer hålla det. Finns inget bättre än att vara ute och gå, älskar att få frisk luft och det gör absolut ingenting att några 'jul/nyårs-kilon' försvinner under tiden man får njuta av vintern. Ta det inte på fel sätt nu!

Jag var så hungrig ikväll när jag kom hem, men eftersom jag börjat träna igen ville jag inte smälla i mig en massa mackor såhär på kvällskvisten så jag och min fina åt en massa god frukt istället. Morötter, kiwi och ananas! Det var huuuur gott som helst och jag kan säga er att jag hellre smäller i mig massor av det istället för godis eller chips. Ett tips till er som har svårt för att hålla er ifrån sötsakerna ;)


( Bild lånad från Google.se )

2011-01-13

Jag startade denna torsdag med en morgonprommis, så nu är jag huuur pigg som helst. Mår inte speciellt bra idag, drömde mardrömmar inatt och tänker fruktansvärt mycket på Pappa idag. Jag kollade hela tiden brevid mig idag när jag gick, hoppades hela tiden att han skulle dyka upp brevid mig som alltid. Men han dyker aldrig upp. Fan vad livet är orättvist, jag vill bara skrika rakt ut. Varför tog himlen den finaste människan ifrån mig? Jag orkar inte.

Ikväll ska jag jobba, skönt att få tänka på något annat för en stund. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan försöka städa upp lite här i lägenheten. Hoppas ni får en bra dag iallafall.

En riktig vän, är en vän som står kvar när dom andra går

Idag tog jag mig en härlig promenad med världens finaste Frida. Det är alltid lika tryggt när vi ses, alltid som vanligt, inga drastiska förändringar och det älskar jag. Hon förstår alltid, min fina vän. Tack för att du finns! Vi båda blev påminda om allt tokigt vi gjort när vi var mindre och jag fick äntligen le på insidan igen. Tänka sig att jag har en sån fin, omtänksam, underbar vän som Frida. Vi har varit vänner i så många år och allt är fortfarande som vanligt, jag behöver dig. Föralltid




Min änglapappa får mig att orka kämpa

Oavsett hur många jag mister, hur många som backar undan, oavsett hur långt ner på botten jag faller så vet jag att jag alltid på något sätt tar mig upp igen. Visst är det märkligt. Oavsett hur dåligt man mår, så kommer det alltid bättre dagar. Även fast man kanske inte kämpar sig upp, eller inte känner av det, så går tiden framåt och man utvecklas. Jag har fått växa upp tidigt. Bli en människa jag aldrig trodde att jag skulle bli i så låg ålder. Jag har fallit ned, slagit mig, torkat mina tårar och tagit mig upp. Och när jag ser tillbaka på det blir jag bara starkare - jag klarar allting, jag har varit med om det värsta man kan vara med om, jag har förlorat den människa som jag behövde mest och jag klarar av att leva vidare. Det är just det jag alltid brukar säga 'man klarar allt om man överlever utan sin bästa vän' för det är så sant. När läkaren sa att Pappa inte skulle överleva tänkte jag direkt att jag skulle ta mitt liv. Det låter så jävla hårt. Men det är hur jag kände. Tårarna rann, som dom aldrig någonsin runnit. Och dom gjorde så ont. Jag minns hur jag tänkte att vi snart ses igen. För jag tänkte inte leva vidare utan min bästa vän, aldrig någonsin. Jag tänkte absolut inte gå tillbaka till skolan där Pappa jobbade, jag tänkte hoppa av. Jag tänkte aldrig mer röra på mig eller träna överhuvudtaget, för utan Pappa skulle jag aldrig orka. Jag tänkte inte ens äta en matbit igen, för fick inte Pappa äta skulle inte jag heller göra det. Jag gav upp utan att ens försöka och ni kan ju tänka er hur det blev. Allting stannade av, för jag ville ingenting. Jag ville inte kliva upp på morgonen, ville inte äta, ville inte sova, ville inte vara vaken, ville absolut ingenting. Jag sa alltid 'aldrig utan min bästa vän'

Men så en dag vaknade jag upp. Jag insåg att det är i denna grymma verklighet jag lever i och jag måste försöka tänka som Pappa skulle ha gjort. Jag måste göra det för hans skull. Allt för honom. Jag tänkte att jag måste träna för att det är just det han vill, jag måste fortsätta gå skolan och ta studenten med betyg som jag klarar av, jag måste äta mat för Pappa skulle aldrig vilja att jag inte åt. Och vet ni? Nu kommer det som jag är så fruktansvärt stolt över att berätta - jag klarade allt galant. Jag hade Pappa's ord med mig på vägen och jag klarade allt. Hela tiden gjorde jag allt för Pappa och jag vet att det var mina tankar på honom som fick mig att resa mig upp och vilja fortsätta leva. Han fick mig att inse att livet är värt att kämpa för. Man får bara chansen att leva en gång och jag måste ta vara på den, medans jag kan.

Helt plötsligt tänkte jag på ett helt annat sätt. Jag vill inte dö, vågar inte dö, vill inte försvinna från alla fina här nere på jorden som älskar mig högt. Jag stannade kvar på jorden för att göra min bästa vän stolt. Jag lever för min fina Pappa nu och det kommer jag göra tills jag sluter mina ögon för gott. Mitt hjärta slår dubbla slag nu - för både mig och honom. Det kommer fortsätta slå tills vi möts igen, tills jag kramar om honom och får höra honom säga hur mycket han älskar mig och hur fruktansvärt mycket han saknat mig. I varje andetag Pappa. Jag älskar dig så mycket.

Jag vill bara säga till er där ute som förlorat någon som erat hjärta fortfarande slår för - ge aldrig upp. Jag vet hur det känns när hela världen rasar och man inte finner någon utväg. Jag vet hur det känns att gråta sig till sömns, skada sig själv, vilja försvinna, men ge aldrig upp. För även om man inte tror det så finner man utvägen när man som minst anar det. Våra stjärnor uppe i himlen vill att vi ska fortsätta kämpa - för deras skull.



Min fina änglapappa

2011-01-11

Imorse var jag himla trött, men tvingade mig ändå upp på en morgonprommis. Jag har bestämt mig och då jäsiken ger jag aldrig upp! Är så glad att jag fick ärva Pappa's tjurskalle. Efter promenaden duschade jag varmt, tvättade lite kläder och åt en rejäl lunch. Så nu sitter jag här, klar för att åka på jobbet.

När jag slutar klockan fem ska jag hem och äta en god middag som min fina ska laga till, sedan klockan sex hämtar mamma upp mig och vi åker till Knaften. Jag längtar till jag får pussa på lilla Albin! :)

Nä ni får ha en bra tisdag alla fina läsare, jag ska bege mig på jobbet nu och göra lite nytta.

Sånt som får mig att le - tack världens bästa Hanna!

I love you - forever

Daddy, Daddy
Your little girl is really
growing up now
And you will see
That my life will be so fine
And I'm gonna need you
even more now
It's hard to be
a woman sometimes
Daddy, Daddy
Needing you is natural

I'll always be
My Daddy's girl

'Cause that is the way
It was meant to be
I'll always be
My Daddys girl
'Cause that is the way
It was meant to be



Förevigt älskling

Snart firar vi tre hela år tillsammans. Då ska vi njuta av en hel helgs mys på hotell och jag längtar så mycket. Vilket hotell och var vet vi inte riktigt än, antingen blir det ett fint hotell i Örnsköldsvik eller ett i Sundsvall. Ska bli så fruktansvärt mysigt och komma iväg bara vi två. Jag och min Peder



Såhär såg det ut där vi bodde i helgen, hur fint som helst! :)

2011-01-10

Idag jobbade jag till halv fyra, dagen gick snabbt och jag fick skratta mig igenom hela arbetspasset. Såna dagar är guld värda! Jag har helt klart ett underbart jobb och världens bästa arbetskamrater. Efter jobbet tog jag mig en timmes promenad, hur härligt väder som helst ute nu. Skulle kunna gå/springa flera mil bara för att vara ute. När jag kom hem stod maten på bordet, köttgryta och bulgur. Mumsigt vare! Och efter middagen slocknade vi framför 'Dag-otto' i sängen, så himla skönt att få vila lite. Vaknade klockan halv nio ikväll och hade världens energi, drog med mig min fina på en löprunda och nu är vi hemkommen. Jag har tränat två timmar idag, utomhus. Skulle kunna träna en timme till bara för att det är så himla härligt ute. Tycker det kan fortsätta vara sånt här väder så man kan vara ute och njuta av vintern också. Har ju varit så himla kallt den här vintern så det har ju inte ens varit roligt.

Imorgon ska jag ställa väckaren tidigt och träna. Jobbar 12-17 imorgon så jag hinner med ett träningspass före jobbet, sedan direkt jag slutar imorgon ska jag och mamma åka till Knaften för att mysa med Ingela och Albin!:) Jag längtar jättemycket. Var ett tag sedan vi var dit nu, dom är ju så mysiga.

Nu ska jag skutta in i duschen och sedan mysa med min fina resten av kvällen. Livet känns så bra just nu


Snart tre år sedan. Jag älskar dig lika mycket nu som då, om inte ännu mer. Du är mitt allt fina du, skulle
aldrig klara allting utan dig. Jag vet att det föralltid kommer vara vi två. Så länge vi har varandra faller resten på plats!

Finaste födelsedagspresenten av världens finaste människor - ett minne för livet ♥













2011-01-09

Nu är vi hemkommen från en helt fantastisk helg i Örnsköldsvik. Blev bjuden av min fina, Marcus och Malin och resan har varit heeeeelt underbar! Vi bodde på hotell, bastade, drack öl, shoppade, såg Modo spöa Skellefteå, badade på paradisbadet, drack vin på mysiga 'Mamma Mia' och hade bara det hur bra som helst :) Jag är överlycklig över att jag har så fina människor runt mig. Helt klart ett minne för livet och världens bästa 20års present i förskott. Tack än en gång fina ni

Nu ska jag krypa upp i soffan med min älskling och bara mysa. Imorgon är det back to work som gäller!




Pappa jag letar dig. Överallt. Mest i skogen, där du alltid var. Jag söker, men finner dig ingenstans.

Drömmar kan bli verklighet

Los Angeles



New York



London



Las Vegas

There is a soulmate for everyone

Jag vet att jag inte kommer bli besviken på just det här året. 2011 kommer bli vårat år, jag bara vet det. Under detta år kommer jag fylla tjugo år, ska ha ett kalas för alla fina människor i min närhet med massa tårta. Förmodligen kommer jag hyra lokalen som vi har här på Domarvägen, som lagomt för här hemma hos oss ryms tyvärr inte allihopa. Minns hur trångt det var när jag firade min 19 årsdag här. Man kunde inte sitta alla i köket och äta tårta utan hälften satt inne i tv rummet, inte riktigt så jag vill ha det :)

Jag hoppas att jag får fortsätta på Skytten efter sista Augusti, jag håller alla tummar och jag hoppas att ni alla gör detsamma. Jag trivs så fruktansvärt bra där, både med personalen och pensionärerna. För varje dag lär jag mig någonting nytt och för varje dag lär jag mig mer och mer hur viktigt det är att ta vara på livet. Alla är så fina och snälla där. Jag bestämde mig redan på högstadiet vad jag skulle jobba med när jag blev äldre, jag ångrar inte mitt val en endaste sekund. Det är det här jag vill jobba med.

Jag hoppas på att få resa en massa i år. London, LA, New York är bara tre av tusen ställen jag skulle vilja åka till. Få se världen, få lära sig nya saker, få uppleva otroliga saker. Jag ska försöka övertala min fina om att vi ska ta en tripp till någon av dessa ställen, skulle verkligen vara något!

Jag har semester i sommar, vilket jag aldrig haft tidigare. När man går skola så jobbar man ju hela somrarna för att tjäna pengar. Jag och min fina tänkte ta en vecka iallafall samtidigt och kanske åka till Stockholm. Det känns så fruktansvärt bra just nu, livet, med världens finaste människa.

Vi har även en massa andra planer detta år. Jag väljer att säga vi, jag och min fina, för det är inte bara jag som har framtidsdrömmar. Även om det ibland kan låta som så. Vi drömmer, längtar, skapar tillsammans. Jag älskar livet med dig, så länge jag har dig faller resten på plats. Soulmate

2011-01-05

Jag har fått världens bästa 20-års present i förskott av min fina, min älskade storebror och världens finaste Malin! :) Imorse när jag vaknade så hade jag ett guld kuvert som väntade på mig. Inuti fanns ett brev där det stod lite om vad jag kommer få njuta av i helgen. Snacka om att jag blev chockad, förväntansfull och överlycklig. Dom är världens finaste människor utan tvekan. Jag avslöjar överraskningen efter helgen ;)

Nu ska jag fortsätta göra mig klar för att åka iväg till Tjäl. Ska bli så härligt att få komma iväg lite. Först blir det ett stopp i Åsele hos svärmor för middag och sedan åker vi vidare. Imorgon ska jag gå till hälla hade jag tänkt mig, en mil är ju som lagomt ;) Sedan på fredag eftermiddag kommer Marcus & Malin och hämtar upp oss. Längtar!!

Jag kommer nog inte skriva nå mer förren söndag. Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag ska ha

Megan Fox / Så oootroligt vacker!


'Drömmar är till för att bli verklighet'

Jag vill ut och resa igen, är hur sugen som helst på att bara packa väskan och åka iväg! Jag har ju bara varit utomlands en gång i mitt liv (om man inte räknar Norge & Finland) så var det första gången när vi åkte till Turkiet/Alanya. Jag har aldrig haft det så underbart någon gång i mitt liv. Så nu känns det som att det är dags att börja kolla på lite resor igen! Mamma ska åka till London nästa Onsdag, snacka om att jag är avundsjuk! Jag vill också åka till London, ska försöka gå och övertala min fina nu om att vi ska börja kolla på lite resor. Han har sagt att han aldrig mer ska flyga flygplan i sitt liv, så får se hur det här går ;)

'Jag väljer att försöka förklara genom ord'

Jag sitter just nu och lyssnar på låten Hallelujah som är så otroligt vacker, kan lyssna på den om och om igen utan att bli less. Dom första dagarna efter att Pappa rycktes bort från mig lyssnade jag på den låten, bläddrade bland bilderna på honom och grät i takt till musiken. Jag gråter fortfarande när jag hör låten. Tårarna gör så fruktansvärt ont, jag brukar knyta händerna och nypa hårt, för att slippa tänka på hur ont saknaden gör. För att få tänka på annat en stund. Men jag kan inte göra illa mig själv, det slutar med att jag som vanligt faller ned som en hög på golvet och skriker efter Pappa. Jag skrek alltid på honom när jag var liten, när jag gjorde illa mig var han först där, nu när jag skriker kommer han inte till mig. Han ger mig inga varma pussar på min panna och viskar att det bara blev ett litet sår som kommer läka snabbt. Jag brukar slå i golvet och skrika ' Pappa, min fina Pappa. Var är du någonstans? Jag behöver dig så mycket nu ' och jag blir så arg. Jag blir arg på livet, på tårarna som rinner, jag blir arg på att Pappa är på andra planhalvan. Alla dom sår som skapades när jag var mindre, har nu utvecklats till ett enda stort sår på insidan. Det kommer aldrig att läka, Pappa's närhet skulle få det att läka. Men jag har slutat hoppats, han kommer inte hem. Livet är såhär kallt, orättvist, grymt. Människor som vi älskar rycks ifrån en utan att man hinner rädda. Jag kunde inte rädda honom. Jag kunde inte göra något.

Det finns sår inom mig som rivs upp hela tiden. När jag ser bilder, när jag ser på videos jag spelade in på honom, när jag träffar farfar (Pappa var en kopia av honom) när jag möter hans fotbollsspelare, när jag möter hans fotbollsgymnasie elever, när jag lyssnar på låtar som var våra, när jag tränar. Hela tiden gör det ont, varenda dag är en kamp mot smärta och ångest. Jag är glad att jag lever. Jag är glad att jag gick in helhjärtat under mitt sista skolår och tog studenten med bra betyg, jag är glad att jag och min fina skapar framtidsdrömmar som får en att se framåt. Jag lever för oss nu Pappa. Tills vi möts igen.

Ni kan inte ens tänka er hur fruktansvärt det känns att min Pappa aldrig kommer få träffa våra barn, lämna över mig till Peder vid altaret, att han aldrig mer kommer hem igen. Ord kan inte beskriva, men jag försökte iallafall. Jag saknar och älskar min Pappa, min bästa vän så mycket

2011-01-04

Jag hade skrivit ett väldigt långt inlägg och just innan jag skulle trycka på 'spara & publicera' så började jag tänka efter. Jag vill inte dela med mig av det jag tänkte skriva.

Jag säger bara en sak; Nu går jag in helhjärtat!


Stunder av lycka - jag älskar er så fruktansvärt mycket. Mina fina pojkar!

Måndagkväll.

Hallå alla fina läsare! Min måndag har varit toppen minst sagt, ord kan inte beskriva hur härligt det kändes idag när jag slutade och insåg att jag är ledig i sex dagar. Det ska bli sex härliga dagar. Efter jobbet gick jag direkt runt Betseledammen och hem, det är ingen kort sträcka om man säger så. Det hann till och med bli mörkt innan jag kom ut på Norräng igen. Lite kallt var det om ansiktet men skönt med en lång promenad. Tog mig en varm dusch när jag kom hem, frös så mycket om min kropp att det till och med gjorde ont när jag spolade varmvatten på mig själv. När klockan blev fyra så kom min fina hem och vi påbörjade middagen. Blev kött och ris idag till middag, hur gott som helst! Efter middagen la vi oss i sängen och kollade på film (vi köpte en till tv att ha i sovrummet sist vi var i Övik, hur bra som helst!) och där somnade vi båda två. Vaknade klockan sju ikväll och insåg att vi sovit bort några timmar, väckte min fina och drog med honom på en promenad till affären. Där köpte vi morötter och dipp som blev vårat kvällsfika. Så ikväll har vi bara myst och jag har fått må riktigt bra - som vanligt i Peder's sällskap. Godnatt!

2011-01-03

Jag är såååååååå trött. Har jobbat hela helgen och nu gör jag sista rycket för att sedan vara ledig i hela sex dagar. Jag behöver sömn, har inte sovit någonting alls i helgen så jag känner mig som en vandrande zombie. Idag jobbar jag bara till 13:15 som tur är, då ska jag bli lite piggare och ta mig en lång promenad direkt jag slutar. Har packat ned en massa kläder så jag går direkt från jobbet, kändes ganska smart. Då skjuter jag inte upp det till senare och sedan blir det inte av. Sen när jag promenerat färdigt ska jag faktiskt hem, duscha varmt och försöka sova några timmar. Ord kan inte beskriva hur skönt det ska bli! Nä nu måste jag göra mig klar för att åka på jobbet. Ha en fin måndag alla!



2011-01-02

Försöker vakna till men det går inte så bra. Jag tyckte att jag la mig ganska tidigt igår men ändå är jag vääldigt trött idag, vill bara krypa ned under det varma täcket och somna om igen. Men det går inte för på dagens schema står det jobb! Jobbar en delad tur idag så jag jobbar nu från morgonen till klockan tolv, då ska jag passa på att ta mig en promenad och sova lite innan jag börjar jobba klockan fyra igen. Känns härligt med en delad tur, då hinner jag vila upp mig inför kvällens jobb. Sen så är det bara för mig att bita ihop, för jag jobbar bara idag och imorgon sedan är jag ledig i hela sex dagar. Känns hur bra som helst!!

Nä nu ska jag gå och hämta mamma's bil som jag skulle få låna idag, ha en bra söndag alla fina läsare

2011-01-01

Godmorgon och hej 2011! Jag började det nya året med att sova fyra timmar och sedan jobb till klockan fem idag. Ska bli härligt att tjäna en massa pengar. Nyår igår var jättemysig. När jag slutade jobba och kom hem hade min fina tänt marschaller utanför lägenheten, tänt ljus över hela lägenheten och det luktade gudomligt gott från köket. Han hade lagat citroninbakad kyckling m. bulgur och en jättegod sallad. Han är så underbar:) Till efterrätt åt vi marängsviss! Fram till tolvslaget så satt vi bara i soffan och kramades, sedan slog vi såklart på ettan när tolvslaget närmade sig och lyssnade på 'ring, klocka ring' sedan välkomnade vi det nya året med en skål och en kyss. Kan jag ha haft en bättre nyårsafton? Nä verkligen inte. Jag fick kyssa världens finaste kille på tolvslaget, allt som räknas.

Nu ska jag åka på mitt jobb. Idag när jag slutar klockan fem är vi bjudna på 'nyårsmiddag' hemma hos mamma, sedan blir det en lång promenad och efter det hade vi tänkt åka och sola. Ska bli härligt!

Ha en toppen dag alla fina läsare



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus