If perfect's what you're searching for then just stay the same

Jag har jobbat från halv fyra idag till klockan nio ikväll, jobbade med världens bästa Sofia så kvällen har gått hur fort som helst. Idag var första gången jag stämplade in mig på stämpelklockan, nu känns det mer att man faktiskt har ett jobb. En helt otrolig känsla! :)

Imorgon är det fredag och det innebär jobb. Hela helgen innebär massa jobb för mig och det känns faktiskt bra. Min fina ska åka upp till deras jaktstuga med en kompis och jag blir kvar hemma, kanske inte speciellt roligt att sova ensam nu när jag blivit världens kärleksfjant, men det ska nog gå bra! Jag känner på mig att den här helgen kommer bli rolig att jobba ändå, jobbar bara med fina människor och det gillas.

Ska kliva upp tidigt imorgon och promenera. Det var ju ett av mina nyårslöften, att gå minst en timme varje dag. Hitills har jag hållit det och jag hoppas att jag föralltid kommer hålla det. Finns inget bättre än att vara ute och gå, älskar att få frisk luft och det gör absolut ingenting att några 'jul/nyårs-kilon' försvinner under tiden man får njuta av vintern. Ta det inte på fel sätt nu!

Jag var så hungrig ikväll när jag kom hem, men eftersom jag börjat träna igen ville jag inte smälla i mig en massa mackor såhär på kvällskvisten så jag och min fina åt en massa god frukt istället. Morötter, kiwi och ananas! Det var huuuur gott som helst och jag kan säga er att jag hellre smäller i mig massor av det istället för godis eller chips. Ett tips till er som har svårt för att hålla er ifrån sötsakerna ;)


( Bild lånad från Google.se )
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0