Söndag kväll

Har just duschat i väldigt kallt vatten, det finns inget härligare än det när man är bakis och äcklig som tusan. Bakis dagar är faktiskt dom värsta som finns, det är nog största anledningen till att jag inte dricker så ofta. Jag hade jättekul igår med världens finaste människor, men det var sista gången jag drack på väldigt länge. Jag har nästan slutat snusa också, fasiken vad duktig jag blivit.

Nu ska vi lägga oss i sängen och se på James Bond, måste pussa på min fina lite extra ikväll för imorgon åker jag ju bort. Gruvar mig, även om det bara är tre dagar. Är man van vid att varje dag vara vid varandras sida så blir det alltid lite tungt när man skiljs åt för en stund, men så underbart det ska bli att få krama om honom på onsdagkväll, världens finaste pojkvän ♥

Idag har det blivit en massa skräpmat, som det blir varje gång det är dagen efter party. Men bäst att passa på, för imorgon börjar min diet. Nyttigare mat och hårdträning, nu jäklar kör jag!


Tänk om man bara kunde blinka och så såg man ut såhär igen ;)

Trettioförsta Juli

Idag hinkar jag i mig vatten, välbehövligt efter gårkvällens bravader. Men kul hade jag! Klockan fem igår kom Marica och Agnes hit, jag bjöd dom på kycklingsallad och så började vi dricka. Jag drack rosé vin med frysta jordgubbar, mums! Kring åtta kom Frida förbi, vi lekte lite lekar och surrade. Hur trevligt som helst. Kring halv tolv fick vi skjuts in på stan och jisses så mycket folk det var där, proppfullt. Träffade på massor med fina människor, bara synd att det började regna men det hindrade inte oss från att ha kul. Fast jag blev väldigt blöt, hade ju bara ett linne och en hög kjol. Efterfesten blev hos en kompis till Peder, vi åt pizza och när klockan närmade sig halv fyra begav vi oss hem. Jag, Peder och Marica gick hem från stan och jag har aldrig varit med om att det tagit så lång tid att gå hem från stan. Haha! Skavsår fick jag också, men det vare värt.
Tack alla för en super kväll!

Nu har jag precis städat bort alla burkar och flaskor, har bara gått förbi allt idag och inte orkat städa undan, men nu är det rent och fint igen! Håller på att tvätta kläder för imorgon, åker med Mamma till Övik och blir där till onsdag. Sedan på onsdag ska vi åka till IKEA, ska bli hur roligt som helst. Har inte speciellt mycket jag behöver köpa, men alltid kul att bara gå och kika på allt fint.

Nu ska jag ta mig en kall dusch och sedan mysa med min fina resten av kvällen.

Trettionde Juli

Igårkväll var jag och min fina med om något vi aldrig varit med om förut men jag kan tyvärr inte avslöja vad det var för något. Hahahaha, det enda jag kan säga är att vi alltid kommer minnas det. Min fina är bra knäpp han, men oj vad jag älskar honom. Han må komma på tokiga saker som ibland kan göra mig irriterad (bara för att jag säger nej och han inte lyssnar) och så blir det kaos, för jag hade rätt i slutändan. Hah! Kul hade vi, men det görs aldrig om, det kan jag lova ;)

Idag har jag fullt upp, ska börja dagen med en lång promenad så ska alldeles strax byta om till träningskläder. Efter det ska jag städa upp lite här hemma, dammsuga och plocka undan. Sedan ska jag åka på affären och handla dagens middag, funderar på en god kycklingsallad faktiskt. Och så måste jag göra lite småfix innan det är dags att göra sig klar för kvällen, det blir nämligen utgång och det ska bli kul!

Nä nu ska jag byta om så jag hinner med allt idag. Ta hand om er!

Härliga fredag

Denna fredag har bara flugit förbi och ännu är den inte över. Vid lunch idag tog jag mig en lång powerwalk med finaste Frida, var alldeles för längesen vi sågs så det måste vi ändra på. Hon är min bästa vän, utan tvekan. Den som jag alltid kan berätta allt för utan att hon dömer mig, jag älskar min fina Frida. Efter det for jag på affären och handlade tacos och lite mat inför helgen, sedan var det bara att skynda sig hem för färgning av hår. Mamma färgade mitt hår, klippte Peder och färgade även hans hår. Skönt att slippa utväxten! Kring fyra kom Peder's fina familj och åt middag här med oss, mycket prat och skratt som vanligt. Dom är underbara ♥

Nu har vi precis kommit hem från Mamma, vi fick med oss jordgubbar hem i massor så nu ska det ätas! Gott. Vi funderar på att åka och bada någonstans ikväll, det är hur varmt som helst ute så det skulle vara riktigt härligt. Tänk så härligt livet ändå är, man kan göra precis vad man vill, när man vill. När man dessutom har så fina människor omkring sig som gör livet så mycket lättare, ja vad mer kan man begära.
Jag älskar er, allihopen!


weheartit

29/7 - 2011

Gårdagen var supermysig, kring lunch åkte vi till Örnsköldsvik med Peder's lillebror Joakim. Vi shoppade heela dagen, eller jag shoppade och dom var så snälla som följde med för min skull! Hittade fina toppar, en midjekjol och ett par fina örhängen. Vi åt god mat och som jag fick skratta, detta måste vi verkligen göra om!:) Vi avslutade dagen kring halv sex på kvällen, åt god middag på Mamma Mia och så begav vi oss hemåt. När vi började närma oss Tjäl bestämde vi oss för att åka hem till Lycksele då istället för idag, men först stannade vi av hos Peder's fina Mamma i Åsele. Vi fick gott fika och pratade länge, vi åkte inte hem förrän klockan tolv inatt. Satt länge och pratade med svärmor och Peder's ena syster, fina Marica. Så skönt att vi tänker så lika och dom förstår en verkligen, världens finaste människor! ♥

Nu har jag precis klivit upp, jag hade behövt sova längre med tanke på att klockan var närmare halv två innan vi hade packat upp alla saker inatt. Men det var någon som höll på att klippa gräset just utanför fönstret och om jag ska kunna sova måste det vara knäpptyst, så jag gav upp och satte mig här. Ska alldeles strax byta om till träningskläder för en långpromenad med finaste Frida

Senare idag ska Mamma färga mitt hår, klippa Peder och även färga hans hår. Jag ska färga både mitt mörka hår och mina röda slingor för dom har börjat fara ur och jag har sån tur som har en Mamma som fixar sånt, världens bästa Mamma! Idag kommer större delen av familjen Håkansson på middag också, dom ska kolla på en lägenhet här för att Joakim ska börja gymnasiet här i Lycksele till hösten så då passar vi på att bjuda på något gott :) Ska bli mysigt.

Imorgon får vi en väldigt fin nattgäst också, Marica! :) Vi ska festa tillsammans och så ska hon sova hos oss, det var alldeles för längesen vi festade tillsammans så det ska bli riktigt roligt. Vi får hoppas på riktigt bra väder också så man kan sitta ute på balkongen och dricka gott. Jag längtar!

Nu ska jag byta om och möta upp Frida, ha en fin fredag!


Enda bilden jag har på mig och fina Marica, när vi kramades på min student ♥

Underbara onsdag

Nu har vi precis ätit middag här i Tjäl, lax och potatis! Vi kom hit kring lunch idag, nästan direkt vi kom hit så åkte vi upp till Peder's farmor och tvättade bilen. Jag städade hela insidan och Peder tog utsidan, så nu är den som ny igen! För er som inte vet var Tjäl ligger så kan jag säga att det ligger mitt ute i ingenstans ;) en liten by mellan Åsele och Örnsköldsvik. Det här är min fina's hemställe och det är hur mysigt som helst att vara här. Man kan verkligen känna lugnet och koppla bort allt annat. Hade Tjäl legat närmare Lycksele hade jag utan tvekan kunnat bo här, så längtan efter ett hus på landet växer mer och mer för varje gång jag kommer hit.

Ikväll har vi inga planer alls, kanske går vi upp till Peder's goa farmor och hälsar på henne en stund. Jag brukar tänka på det faktiskt, jag älskar inte bara Peder utan heeela hans familj. Dom är så fruktansvärt snälla, omtänksamma, roliga, så underbara. Jag har aldrig kommit in så bra i en familj som jag gjort med Peder's familj. Jag får ALLTID skratta när jag är i deras närhet, vi har precis samma humor. Jag minns när Pappa just gått bort så åkte vi hit, dom var så fina mot mig och fick mig att skratta mitt i allt kaos. Fina ni ♥

Nu ska jag lägga mig framför tvn och vila maten. Sköt om er!

27/7 - 2011

Hej på er alla fina läsare!

Imorse ställde jag väckaren så jag skulle ta mig upp på min dagliga morgonprommis, gick till Lyckan fram och tillbaka och det tog exakt en timme. Sedan jag kom hem har jag hunnit med mycket. Har duschat, gjort mig klar, diskat undan, packat och städat undan här hemma. Vi åker till Tjäl idag och blir där till på fredag och då vill jag ha det rent och fint här hemma, finns ju inget bättre än att komma hem till ett välstädat hem. Ska bli mysigt att komma iväg och vara med Peder's familj även om det bara är tre dagar, får hoppas på riktigt bra väder bara! Imorse när jag promenerade var det hur varmt som helst, men nu verkar solen försvinna men förhoppningsvis kommer den fram igen. Annars lär jag ju frysa i min fina sommarklänning!

Nä nu ska vi packa in sakerna i bilen och åka, sköt om er!

På torsdag blir det shopping!

Ny Look

Ny Look

26/7 - 2011

Gårdagen var super! Först var vi i Knaften hos Ingela och jag fick busa massor med fina Albin. Han fyllde ett år i söndags och han har blivit så stor, han springer runt hela tiden och skrattar för sig själv. Han låg i min famn största delen av tiden och diggade till musiken på min telefon. Längtar redan tills vi ska dit nästa gång!

När jag hade kommit hem från Knaften rensade jag lite bilder från datorn och sedan klockan fyra när Malin slutade jobba hämtade jag upp henne. Vi åkte på affären och handlade lite till grillat och så bar det iväg till älskade Sidberg! När vi nästan var framme fick vi se en älg, vi stannade av bilen och rullade ned rutan, då började den komma mot oss. Hah! Jag sa till Malin att nu dör vi, men den vände om och sprang som bambi på hal is in i skogen. När vi kom fram grillade vi med farmor, farfar och Marcus och det var huuuur gott som helst! Grillad paprika, champinjoner och halloumiost är det godaste jag vet.

Nu ska jag äta frukost, väcka min fina som fortfarande sover och sedan ta mig en lång promenad.

Tänk att en så liten människa kan göra en så lycklig



Mys med världens finaste Albin ♥

'Även solen har sina fläckar'

Min blogg beskriver mig ganska bra, jag har suttit och läst igenom många av mina tidigare inlägg och inser att jag är verkligen kluven. Halv. Man kan läsa mellan raderna att jag inte mår bra, även fast jag låtsas och skriver att det är så bra allting. Det är inte bra, men jag försöker ju och det är väl det som räknas. Man måste kämpa och mitt liv har verkligen blivit en berg- och dalbana sedan Pappa rycktes ifrån mig. Jag kliver upp varje morgon, för att det är vad Pappa skulle ha velat. Jag fortsätter med träningen och försöker hålla mig i form, för Pappa hade velat att jag skulle göra det för att det får mig att må bra. Jag äter mat varje dag för att Pappa hjälpte mig från att vara svårt sjuk i ätstörningar till att bli frisk. Jag lever för att Pappa hade velat det.

Jag är en clown, skämtar alltid till det och skrattar för det mesta. Det är väl kanske därför många tror att jag mår så bra, för jag är världsbäst på att dölja känslor. Iallafall för främmande människor eller jag kanske ska säga, för dom människorna som inte känner mig så väl och inte träffar mig så ofta. När någon frågar mig hur jag mår så svarar jag oftast 'Bara bra, själv då?' men det är många gånger helt fel. Men jag vill inte säga att jag mår skit och bara vill försvinna, det är inte jag. Även om det är så jag känner. Jag har alltid varit den positiva Sara som varit stark inför mina vänner och tagit emot dom när dom fallit. Även om jag många gånger varit på botten så har jag alltid stöttat mina närmsta och gjort allt i min makt för att dom ska komma på benen igen.

Jag vet inte varför jag skriver det här, inlägget har inte ens en röd tråd. Kanske vill jag säga att även den starkaste kan falla, som Pappa sa några dagar innan han slöt sina ögon för gott. Även den starkaste människan måste ta emot hjälp och våga falla för att sedan ta sig upp igen.


25/7 - 2011

Morgonpromenaden är bortgjord och jag ska strax hoppa in i duschen, ska bara dricka upp mitt kaffe först! Denna dag har jag längtat efter sedan i fredags, för jag och Mamma ska nämligen till Knaften idag och hälsa på världens finaste Ingela och Albin! Lilla Albin fyllde ett år igår, tiden har gått så snabbt. Tyckte nyss jag höll honom i famnen och han var en pluttebebis. Han är finast i hela världen ♥

När vi kommer hem från Knaften ska jag hämta upp Malin på hennes jobb och sedan åker vi till Sidberg och spenderar kvällen där. Alltid mysigt i Sidberg med dom finaste farföräldrarna!

Nu ska jag gå och duscha så jag är klar när Mamma hämtar mig.
Ha en fin dag!


Min fina Mamma, världens starkaste människa ♥

Träning

Dagens träning;
60 min powerwalk

Tandkräm är inte för ögonen

Vem lyckas få tandkräm i ögat om inte Sara Bäckman, jajjemen! Det gjorde ont, väldigt ont och jag kommer förmodligen aldrig mer göra om det misstaget. Fråga mig inte vad som hände ;)

Sökte på tandkräm i ögat på google.se och fann denna bild. Den får duga.

Jag älskar dig så mycket min fina vän

Stockholmsresan ♥

Denna resa var helt underbar och jag älskar er, allihopen!









Finaste Lisa!

Jag är så glad att jag funnit Lisa, en vän för livet. Jag hittade Lisa's blogg en kväll när tårarna bara rann och allt jag ville var att vara hos Pappa. Jag sökte efter människor som kände precis lika som mig och när jag fann hennes blogg var jag fast. Jag är så otroligt glad att jag kommenterade ett av hennes inlägg och ännu gladare är jag över att hon svarade. Jag trodde inte att jag skulle bli så fäst vid henne och verkligen vilja träffas, men ju mer vi pratade desto mer ville jag träffa henne i verkligheten. Mamma gav mig en resa i födelsedagspresent, jag hade kunnat valt att åka till utlandet men jag ville så gärna till Stockholm för då visste jag att jag skulle få träffa Lisa. Så jag, Mamma och Malin packade väskorna och åkte till huvudstaden några dagar och jag ångrar det inte en sekund. Det var faktiskt en av dom bästa resorna jag någonsin gjort. Jag fann en vän för livet och allt jag vill är att träffa Lisa igen, så snart som möjligt. Inga ord kan beskriva hur mycket hon betyder för mig.

Det är lätt att man kanske glider isär när man bor så pass långt ifrån varandra som jag och Lisa faktiskt gör, men jag vet att det aldrig kommer bli så. Jag kommer aldrig släppa taget om henne för hon är verkligen en äkta vän. Vi behövde inte säga så mycket till varandra när vi umgicks, vi förstod ändå. Hon var så lätt att prata med, så lätt att skratta med, så himla fin. Det rinner tårar nu, glädjetårar. Jag är så glad att jag har Lisa i mitt liv.

Jag saknar dig Lisa. Tack för att jag får vara din vän! ♥

Kvällsdopp med dom finaste

Ikväll åkte vi med Marcus och Malin till Gren för att ta oss ett kvällsdopp. Jag var först i men även den förste som ville hem också ;) Var vääääldigt kallt men när man hade legat en stund i vattnet blev det varmt tillslut.  Mysigt var det iallafall. Jag älskar er!


Old Pictures















Jag älskar dig mest av allt på denna jord!




Du är mitt allt och jag vill aldrig leva utan dig ♥

Träning

Dagens träning;
Två timmars powerwalk med fina Malin ♥

Hellskotta vad det har regnat idag! Vi duschade med kläderna på när vi var ute och gick, så mycket regnade det. Men härligt var det måste jag säga!


24/7 - 2011

Godmorgon! Ja, vi vaknade för inte så längesen. Fyskäms, vi har verkligen lyckats vända på dygnet. Vi somnar klockan två, halv tre varje natt och vaknar kring ett, halv två. Icket bra! Men jag gissar på att vi behövde det idag, jag har varit hur trött som helst dom senaste dagarna och inte alls varit på något bra humör pga det så nu kanske det blir bättre. Idag öser regnet ned, jag verkar inte få min sol. Men jag har lika mycket semester för det och det är så skönt att vara ledig, nästan så man blir lite bekväm. Det kommer bli fruktansvärt jobbigt att kliva upp sex när jag börjar om att jobba igen, haha! Men jag saknar jobbet, faktiskt. Alla goa pensionärer.

Jag sitter och funderar på om jag ska trotsa regnet och ta mig en lång promenad, det lockar om man säger så. Kan vara ganska skönt att gå när regnet öser ned, ibland. Har ju paraply så det borde ju funka. Senare ikväll är vi bjudna på middag hos Mamma, eller jag bjöd in oss alla ;) Det ska bli väldigt gott!

Nä nu ska jag bädda sängen och klä på mig, ha en fin söndag!

Min Peder

Ikväll har jag och min fina varit till Gren och tagit oss ett kvällsdopp, hur mysigt som helst! ♥
Så nu är man som nykär, igen :)

23/7 - 2011

Vilket skitväder, jag som ville ligga på Lyckan idag och steka men icket. Får ta det imorgon om solen vill visa sig. Tidigare idag var jag ute på en lång promenad och då var det väldigt varmt, men det var nog mest varmt för att det var så fuktigt i luften. Höll på att svettas ihjäl och nu är det mulet. Tråkigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan mysa med min fina, härligt med en mysig innedag!

Du gav mig allt, ett hjärta kan

Du lever kvar i mig
Du sa till mig: Var inte rädd
Men hur kan man nånsin va beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv i varje andetag
Du togs bort mig, alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel för en stund


Träning

Dagens träning;
90 min promenad med fina Mamma

Jag älskar min fina Mamma! ♥

Våra nya vänner

Igår var jag och min fina på Djurparken här i Lycksele, det har blivit lite av en familjetradition ;) Vi hittade väldigt många vänner, bland annat dessa två coolingar. Den lille var ju så söt och dom blev väldigt glada över att vi matade dom med gräs!

Jäsp!

Jag är så trött nu att jag håller på att somna i skrivande stund. Har varit väldigt slö flera dagar nu och jag kan somna hela tiden, överallt utan problem. Man brukar ju bli väldigt trött när man är ute i solen heldagarna men nu är saken den att jag knappt varit ute något idag, bara promenerat med fina Mamma tidigare idag. Fy, jag vill vara pigg.

Funderar på att vila en liten stund innan min fina Peder kommer hem från Tuvträsk. Till middag idag blir det grillat och det ska bli så gott! Min fina gör världens godaste marinad på köttet så jag älskar att äta grillat när det är han som fixar allting. Han är grym på att laga all mat, just därför blir det ofta han som får laga det vi ska äta och jag sköter disken. Hah!

Imorgon ska jag ligga på en badstrand hela dagen, om det blir fint väder och det finns någon frivillig som vill följa med! Jag känner att jag behöver komma ut, få bada och bli brun. Eller brunare kanske jag ska skriva, jag är faktiskt väldigt brun redan.
Men brunare kan jag bli ;)

Nails


Här är två bilder på mina fina naglar som jag målade imorse, älskar färgen!

Världens finaste Albin

På måndag ska jag och Mamma åka till Knaften för att hälsa på fina Ingela och hennes underbara Albin! Han har blivit så stor nu, men det är så roligt att jag fått följa honom sedan han var född. Vi brukar åka dit med jämna mellanrum och det är så mysigt! Ingela är Mamma's arbetskamrat och hon är utan tvekan världens mysigaste människa. När jag fick veta att hon var gravid blev jag superglad och hennes bebismage var så fin, jag blir så glad varenda gång vi ska åka dit och hälsa på. Fina Ingela och fina Abbe! ♥


Tjugoandra Juli

Jag förstår inte vad som är felet, jag somnade sent inatt men vaknade ändå jättetidigt imorse och kunde inte somna om. Irriterande när jag har semester och allt, då ska jag ju kunna sova hur länge som helst med tanke på att jag slipper kliva upp klockan sex. Men, får ta en powernap eller liknande under dagen om jag blir alldeles för trött. Det är det som är så knepigt, jag är helt slut på dagarna men sedan när jag väl ska sova på kvällen går det inte. Min fina däremot har inga som helst problem med sömnen, han kan somna tidigt på kvällen och sedan sova halva dagen efter. Haha! Men snart ska jag minsann gå in i sovrummet och hoppa på honom ;) Tror inte han blir speciellt glad, med tanke på att han låg vaken till tre inatt och såg Harry P. Förstår inte hur man kan hålla sig vaken, jag såg kanske fem minuter av filmen och sedan slocknade jag.

Klockan tolv ska jag ta mig en lång promenad, förhoppningsvis får jag med mig fina Mamma för det finns inget tråkigare än att promenera själv. Speciellt när jag och Pappa alltid gick tillsammans, då blir det ännu jobbigare. Men jag har ända sedan Pappa försvann bitit ihop och gått mycket själv, det är starkt.

Ikväll ska vi grilla, så gott! Det är ju fredag och allt, härligt med helg. Resten av helgen blir nog lugn, är himla sugen på att åka till Umeå eller Örnsköldsvik för shopping. Jag och Mamma åker till Örnsköldsvik några dagar på min sista semestervecka för att hälsa på mormor och morfar, då blir det nog lite shopping. Sedan ska vi åka till Sundsvall på IKEA också, blir kul! Alltid lika roligt med shopping, jag älskar det ;)

Nä nu ska jag gå och se om min fina vill vakna, ha en härlig fredag!


Min fina, jag älskar dig så mycket!

Det finns ingen som du. Jag saknar dig.

Man kan inte bekämpa olyckor eller döden, men jag önskar att jag kunde. Tänk om jag kunde plocka ned alla änglar från himlen så ingen behöver leva med en livslång smärta. Så jag slapp läsa andras ord om oändlig saknad som får mig att bli kall i hela kroppen, så jag själv slipper sitta och skriva långa texter om min saknad efter Pappa. Vad underbart livet skulle vara, om ingen någonsin rycktes ifrån oss. Och jag vet att det är vägen vi alla ska vandra, men varför försvinner många så tidigt och så oväntat? Det är orättvist att någon ska mista livet och inte fått chansen att leva länge, i många år. Har vi en stämpel någonstans? Ett utgångsdatum? Jag förstår inte, det är helt ofattbart hur människor kan dö så tidigt. Min Pappa var bara 48 år, ord kan inte beskriva hans livsglädje. Han levde verkligen varje dag som om det vore hans sista, men varför fick han bara finnas i 48 år? Han hade så många år kvar. Så mycket som jag aldrig kommer förstå, jag är inte hel längre, det är det enda jag förstår. Jag lever med en saknad som aldrig kommer försvinna, tårar som gör ont kommer fortsätta att rinna nedför mina kinder när jag tänker på min andra halva. En händelse som satt djupa spår i hela mig. Pappa blev sjuk och föll ihop, han försökte vara stark och stanna kvar hos oss, åttonde dagen tog han sina sista andetag. Trots att han var den starkaste Pappan i hela världen så orkade inte hans hjärta slå längre, men för oss slår det oavsett. Var han än befinner sig. Det vet jag.

Jag saknar dig Pappa och jag älskar dig så det nästan gör ont. Du är den bästa Pappan i hela världen ♥

Take It Easy

Det finns ingen som är så klantig och dum som jag är, det kan jag nästan lova er. Om jag får höra något som ska förändras så skulle det ha skett igår, allt ska bara gå så snabbt för mig. Händer det inte direkt blir jag besviken och arg, när ska jag lära mig? Jag måste skärpa mig för såhär kan det inte vara, det går inte. Jag har alltid varit såhär, hela min uppväxt. Kom jag på att jag skulle ha möblerat om mitt rum så spelade det inte någon roll om klockan var halv ett på natten, jag gjorde det ändå. Hahah, nästan så jag skäms.

Allt kan inte ske, nu, här, idag. Man måste vänta, ha tålamod. Men jag vill ju så gärna att allt ska gå snabbt, fortare än vad det gör nu! Tiden går sakta och jag är förväntasfull. Men nu ska jag ta det lugnt.

Hahahaha, ungefär såhär ser jag ut när det inte går som jag vill...

Bra tidsfördriv

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag fick träffa Peder's fina familj och skratta tillsammans med dom ♥
Vad gjorde du kl 08 imorse: Klockan åtta imorse låg jag och sov, skönt!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Såg film med min fina
Det sista du sa högt: ”Peeeeeder, kan du komma hit med lite kaffe åt mig?"
Det senaste någon sa till dig: ”Jaaaaaaaaaaaaaaa älskling” HAHA, han svarade på min fråga om kaffet inget annat ;)
Vad har du druckit idag: Vatten, kaffe och rabarbersaft som Peder's fina farmor gjort!
Vad var det senaste du åt: Tacos, mums!
Vad var det senaste du köpte: Oj massa mat och proteinpulver
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun, himla ful!
Vad är det för väder hos dig nu: Varmt och skönt
Godaste glassmaken: Choklad, det godaste som finns
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej. Attraktion och liknande, absolut, men kärlek är inget som bara ploppar upp sådär.
Sover du tungt: Ja.
Drömmer du mardrömmar: Det händer ibland
Trivs du med ditt jobb: Absolut!
Favoritklädsel: Jeansshorts, linne, mjukisbyxor, stora mjukiströjor, leggins!
Favoritlåt just nu: Chris Medina - What Are Words och Maria Haukaas Storeng - Hold On Be Strong
Vad ser du om du tittar till höger: Massa pärmar
Vad gör dig glad just nu: Mycket!
Vad ska du göra härnäst: Borsta tänderna och skutta isäng!
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Se ovan
Favoritgodis: CHOKLAD!
Kläder just nu: Svarta shorts och ett rosa linne
Sommarplaner: Inga alls, njuta av semestern och sedan återgå till världens bästa jobb
Hur många kuddar sover du med: En
Spelar du något instrument: Nä men har gjort, klarinett! Om det nu stavas så.
Morgon eller nattmänniska: Natt, natt, natt!
Vad är viktigast för dig: Kärlek
Är du kittlig: Ja, som fan.
Snarkar du: När jag är förkyld
Stjärntecken: Vädur
Äckligaste insekten: Trollsländor, FYFAN!!!!!!!!!!!!
Längtar du mest efter just nu: Väldigt många saker

Träning

Dagens träning;
Powerwalk 90 min

Jag hoppas



Jag älskar dig

Vem försöker jag lura? Jag mår inte bra, inte någonstans. Det bränner och svider i bröstet, hela tiden och jag gör ingenting åt det. Varför? Jag vet inte, jag kan inte svara på den frågan. Det gör bara så ont, jag faller ihop som en liten hög, hela tiden. För varje gång blir det bara svårare att ta sig upp men jag faller ändå ned, det gör ont. Jag trodde att min bröstkorg skulle sluta röra på sig samma dag som Pappa's gjorde det. Men min fortsatte, mina andetag tog aldrig slut medans han tog sina sista. Så orättvist. Varför fick inte Pappa leva? Varför just min bästa vän? Jag kan inte förstå det, får inte in det i mitt huvud. Han var ju så snäll, så omtänksam, så fin. Världens goaste människa, så kramgo och så underbar. Varför rycks så fina människor från jorden? Dom ska ju finnas, vara änglar här nere på jorden och inte i himlen. Det är fel, så fel. Min Pappa var bara 48 år när hans själ lämnade oss, han skulle ju minst bli hundra år. Det var ju det jag sa till honom hela tiden, att han skulle bli minst hundra år. När han låg där i sjukhussängen så sa han att inte ens dom starkaste människorna klarar allt, jag viskade att det gör dom visst. Att han var den starkaste människan på jorden och att han skulle klara det där. Jag hade fel. Kanske visste han att jag hade fel, att han skulle lämna oss tills vi ses igen om många år. Jag vet inte vad han tänkte, men han sa hela tiden att han älskade mig och det värmer så i hjärtat idag. Han sa det så många gånger och det kom direkt från hjärtat. Så fint.

Inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar mitt hjärta, min bästa vän. Jag har så mycket jag vill berätta för honom, jag vet att han skulle vara lycklig för min skull. Jag går till Pappa's gravsten, nästan varje dag och pratar med honom. Ibland känner jag verkligen att han är med mig, det kan vara en vind eller bara känslan att han är där. Att han håller om mig eller håller min hand, jag tror att han önskar mer än allt att han fick vara här med mig, med oss och se hur vi utvecklas. Växer upp och skapar nya saker. Jag vet inte var min Pappa är just nu, men en sak är säker, han missar inte en sekund av vad som sker i mitt liv. Jag vet att han vakar över mig och våran fina familj, han hjälper mig alltid över alla hinder på vägen. Det vet jag. För han var sån, han hjälpte mig alltid.

Nu rinner tårarna igen, det gör ont i hela min kropp, inga ord kan beskriva känslan inom mig. Jag behöver min Pappa mer än någonsin just nu.

Jag älskar dig Pappa ♥

19. Hälsa för mig

Hälsa för mig handlar väldigt kort och enkelt att må bra. Både mentalt och fysiskt.
Jag mår inte bra när jag sitter still hela dagarna och äter chips. Jag mår bra av långa promenader som får svetten att rinna, löpning, allt som har med träning att göra. Jag mår bra av att vara med min fina, med människor som älskar mig för den jag är. Min fantastiska familj och mina underbara vänner.

Hälsa för mig är när man kan ha den där balansen i livet mellan träning, fritid, diet och livets goda.


- weheartit

Tjugonde Juli

Här är vad jag gjort under dom här dagarna när jag inte skrivit något på bloggen;

I fredags tatuerade jag in 'Nånstans där uppe i himlen finns alla hjältar som lever kvar' och den texten är från min och Pappa's favoritlåt. Klockren text. Jag valde att tatuera in texten på min högra arm, just för att jag vill kunna kolla på den när saknaden är som värst och känna att Pappa är med mig. Är så nöjd med den!

I lördags följde jag med grabbarna grus ut för att dansa till Noice Makers, hade en rolig kväll trots att jag var ensam med Peder, hans vänner och hans chef största delen av kvällen ;) Nä, dom är så goa! Fick lovat att Peder's chef ska bygga vårat hus så nu är det fixat ;)

Söndagen blev väldigt lugn, vi åt pizza med Mamma och spenderade största delen av dagen i sängen och kollade på House. Sedan på kvällen började vi se Harry Potter, jag har aldrig sett dom filmerna så nu ska vi se dom alla. Hör och häpna, jag tror att jag gillar Harry P.

Måndagen började med en lång morgon promenad och sedan åkte vi till Tjäl. Där har vi varit tills nu, har haft det så himla bra! Peder's familj är verkligen den bästa, jag älskar dom!

Nu ska jag inta soffläge och vänta på att min fina ska komma hem från Tuvträsk. Imorgon blir det träning på morgonen och sedan ska vi gå på djurparken om det är bra väder. Mys! På fredag ska min fina fara på jaktmässa och jag ska göra biskvier med Mamma, sedan blir nog helgen lugn. Skönt!

Det var det. Nu ska jag sätta punkt men innan jag avslutar vill jag bara säga att jag har världens finaste pojkvän, han är så himla underbar! Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Jag älskar dig Jan Peder Håkansson ♥ ♥

Min Pappa är en hjälte som alltid kommer leva kvar

Arvingarna - Bo Diddley var min fina Pappa's favoritlåt, den sjöng vi alltid tillsammans.
Så klockrent att just denna text skulle finnas med i låten.
Jag älskar dig Pappa! ♥



Bo diddley di, bo diddley do, det händer väl ibland
Att jag tar fram gitarren och får till ett rockigt sound
Det är samma sköna känsla som att vinna
Eller vila blicken på en vacker kvinna
Bo diddley di, bo diddley do, det är en sorts magi
När ton som läggs till ton helt plötsligt blir en melodi
Vilken känsla när publiken börjar gunga
Jag ska aldrig sluta sjunga för musiken är mitt liv

Nånstans där uppe i himlen
Finns alla hjältar som lever kvar

Sångerna får oss att leva, lär oss att älska
(Ge mig en sång), ge mig en sång, (ta ett ackord)
För en jublande publik vill jag spela min musik

Bo diddley di, bo diddley do, min livsfilosofi
Det är att få en hit och vara med på MTV
Det är samma sköna känsla som att sväva
Det är stunder som gör livet värt att leva
På nattens draperi står alla stjärnorna på rad
Och hela världen är en enda jättelik estrad
Ja, det känns direkt när alla i publiken
Sjunger med i mina låtar för musiken är mitt liv

Sångerna får oss att leva, lär oss att älska
(Ge mig en sång), ge mig en sång, (ta ett ackord)
För en jublande publik vill jag spela min musik

Bo diddley di, bo diddley do, det händer väl ibland
Att jag tar fram gitarren och får till ett rockigt sound
Det är samma sköna känsla som att sväva
Det är stunder som gör livet värt att leva
Bo diddley di, bo diddley do, det är en sorts magi
När ton som läggs till ton helt plötsligt blir en melodi
Vilken känsla när publiken börjar gunga
Och när alla står och håller om varann
Jag ska aldrig sluta sjunga för musiken är mitt liv

Vackra bilder

Fyra favoritlåtar


Jason Derulo;


- The Sky's The Limit
- What If
- Blind
- Fallen


Det här är bara för mycket


Jag finner inga ord för hur fult jag tycker att det är när människor har såhär mycket muskler. Jag kan säga att jag tänder verkligen inte på en sån hård kropp. Inte mysigt för fem öre. Och så står killarna där med deras små kalsingar. HAHAHA, inte sexigt.


Fina du, jag älskar dig

Pappa och Peder, jag älskar er så mycket


Arvingarna - Superstar


Den låten sjöng min Pappa alltid till min Peder för att skämta, som om det var Pappa som sjöng låten till Peder. Det var så himla roligt och fantastiskt att se, att dom kom varandra så nära. Peder bodde ju med mig, Mamma och Pappa innan vi hittade eget och dom umgicks mycket med varandra. Det är något jag inte alltid tänker på, att Peder också bär en sorg. Han har ju förlorat sin svärfar, den bästa enligt honom själv. När jag gråter och säger att jag saknar Pappa så mycket brukar han få tårar i ögonen och säga att han också saknar honom, jättemycket.

Pappa älskade Peder. Han sa så många gånger att det var den bästa killen jag någonsin varit med, att jag verkligen skulle vara rädd om honom. Han sa att han visste att det skulle vara vi två livet ut. Dom orden följer alltid med mig, jag vet att det kommer vara så, vi två livet ut.


Mina fina, underbara Pappa och min fantastiska pojkvän. Jag älskar er!! ♥

'Sångerna får oss att leva, lär oss att älska'


Pappa's hand i min, det var en trygghet som inte går att beskriva med ord. Han sov, jag ville inte väcka honom, jag viskade att jag älskade honom. Han log lite där han låg och kramade om min hand lite extra. Jag kände hur tårarna började rinna, trots att jag verkligen försökte hålla dom borta. Jag ville visa mig stark när det var Pappa som behövde styrka. Sista kvällen kramade jag om honom länge, jag sa att vi skulle ses dagen efter och att han skulle sova gott. Han svarade; Jag älskar dig med Sara, var snäll mot Mamma nu Sara, lova mig det. Jag lovade och pussade hans kind. Han var varm, han levde, jag ville stanna lite längre för att höra hans hjärta slå, jag visste inte att hans själ skulle lämna jorden dagen därpå. Hade jag vetat, hade jag stannat hela natten. Jag har undrat många gånger om han visste, om han kände att något skulle ske. Han sa flera gånger hur mycket han älskade mig, jag höll hela tiden hans varma hand. Jag visade att jag var där och att jag aldrig skulle svika honom. Han var min bästa vän och det visste han om, han visste hur mycket jag älskade och tyckte om honom. Han var min förebild, den som jag alltid varit extra stolt över. Det visste han om och det är jag så glad för.

Jag väljer inte ordet död, det låter så kallt, så hårt, så hemskt. När någon frågar mig vad min Pappa jobbar med så säger jag att han inte finns längre, det låter finare, mindre hårt. Min Pappa finns inte längre och det finns ingenting som jag kan göra åt det. Om ni bara visste hur många gånger jag tänkt att jag skulle vilja väcka dom som inte finns längre, för smärtan som man måste känna varenda dag är obeskrivlig. Det gör så fruktansvärt ont att vara utan någon man älskar.

När saknaden är som störst och jag håller på att falla isär, spelar jag Pappa's favoritlåt Arvingarna - Bo Diddley om och om igen på högsta volym. Den låten gör mig lycklig, den låten betyder väldigt mycket för mig. Den får mina tårar att rinna, det gör ont att lyssna på den, men ändå är det skönt. Det känns som om jag kommer så nära Pappa när den spelas. Det var min och Pappa's låt. Vi sjöng den alltid i bilen. Jag kan se det framför mig, vi sjöng låten högt tillsammans, Pappa dansade, klappade händerna på ratten och trummade i luften. Jag tittade på honom och log, som alltid. Han gjorde mig så glad.

Jag saknar min Pappa, hela tiden, varenda dag. Han var mitt allt och det gör så ont att vara utan honom. Aldrig har jag varit med om någon liknande känsla, att sakna någon så fruktansvärt mycket, så mycket att det gör ont i varenda del av min kropp. Jag försöker bita ihop, men det är svårt.

Det är så sant

18. En fredagskväll unnar jag mig gärna..

Oj, jag är en människa som verkligen ÄLSKAR godsaker. Choklad, det bästa som finns. Men sedan unnar jag mig gärna chips m. dipp som vi är specialister på att äta här hemma. Godis, chips, popcorn, ostkrokar och cola light.

Finns det på vardagsrumsbordet en fredagskväll så är jag lycklig ;)

17. Mitt motto


"Jag sitter inte och väntar på att det ska hända något, jag får det att hända!"

Detta är mitt motto när det gäller träning, om man vill se resultat måste man kämpa.

"Lev varje dag som om det vore din sista"


16. Favoritlivsmedel

Ägg utan tvekan. Jag älskar att äta ägg kokta, stekta och äggröra. Jag äter ägg flera dagar i veckan bara för att det är så fruktansvärt gott och så är det nyttigt också.

Fjortonde Juli

Min blogg är inte som det ska vara just nu, designen är färdig men min fina Frida ska fixa en ny header till mig så det är därför det ser ut såhär. Men snart så är den fin igen!

Jag är fortfarande sjuk, hostar och har feber. Blir hemma från jobbet imorgon också, känns jättetråkigt men vad ska man göra när man inte är pigg. Dum som jag är så har jag jobbat i lite mer än en vecka och mått såhär dåligt. Så nu är det bara att bita i det sura äpplet och acceptera läget. Jag borde iallafall vara lite glad, jag har ju tagit semester. I hela tre veckor är jag ledig nu och jag hoppas verkligen att jag piggnar på mig så jag får vara frisk och njuta av det fina vädret. Vill absolut inte vara sjuk på min första semester någonsin.

Ikväll har Mamma varit här och färgat mitt hår, tack än en gång älskade Mamma! Jag satt och halv sov medans hon färgade det, så det märks att jag inte alls är pigg. Sedan har jag bestämt mig för hur min tatuering ska se ut så nu är jag redo för att göra min första minnestatuering av Pappa. Jag tänker inte visa någon bild på hur den ska se ut, men det är iallafall en liten text från en av hans favoritlåtar. En låt som vi väldigt ofta sjöng tillsammans ♥

Nu ska jag duscha och sedan lägga mig och vila. Jag vill bli frisk så jag orkar göra något!

Din stjärna brinner aldrig ut




Jag har Pappa's ögonfärg, hans näsa och hans läppar. Jag har Pappa's humor, hans tankesätt, hans kloka ord och hans styrka. Ju mer jag är ifrån honom så inser jag hur fruktansvärt lik jag är honom. Jag kan komma på mig själv med att sitta och skratta åt alla hans skämt, jag minns dom alla så väl, än idag. Jag kan komma på mig själv med att dra samma tokiga skämt som han och så skratta åt mina egna skämt, som han alltid gjorde. Våran humor är så obeskrivligt lik, han älskade att se på humor program såsom 'Hjälp', Robert Gustavsson och Stefan & Krister. Jag är lika intresserad av Andra Världskriget, förintelsen och allt som hände förr som han var. Han visste om det och varenda gång det var någon dokumentär på tvn så skrek han 'Saaaaaara!!! kom och kolla på tv med mig' Pappa hjälpte mig alltid, med allt. Med kärleksproblem, problem i skolan, problem med vänner. Han hjälpte mig alltid på traven och sa hur jag skulle försöka tänka. Jag skulle inte vara såhär stark idag om det inte vore för honom, han har fått mig att tänka efter och jag är så glad för det. Pappa tyckte att bråk var det mest onödiga och det är så jag tänker idag. Varför ska man bråka och diskutera med människor när man vet att det kan vara slut imorgon? Morgondagen kan man aldrig bestämma över, så jag lever varje dag som om det vore min sista. Det är något jag önskar att fler människor kunde göra.

Jag vill alla väl, såsom Pappa. Han sa alltid att det finns något positivt hos alla människor, man kan tycka lite mindre om hur människor handlar och tänker, men dom är inte dumma för det. Man får acceptera att andra tänker annorlunda och kanske inte tänker efter alla gånger. Men dom människorna som gör så ska man inte behandla illa. Jag har min Pappa att tacka för att jag är den människan som jag är idag.

När Pappa låg i kistan så log han, jag minns att när alla stod där runt kistan och grät så frågade jag om inte någon kunde försöka väcka honom. Det såg ut som att han bara vilade och drömde en underbar dröm. Han låg där i sin fotbollsdress, jag ville bara krama om honom och aldrig släppa taget. Jag förstod inte att han var borta, att hans själ svävat upp till himlen och att det bara var hans kropp som låg där. Jag förstod det inte och jag förstår det inte idag. Jag kan inte fatta att min bästa vän inte är här och att han aldrig mer kommer komma in genom dörren med sitt största léende. Nu gör det sådär ont igen, tårarna rinner och dom gör så fruktansvärt ont. Jag vill inte vara utan Pappa mer, jag vill att han ska komma hem.

Jag saknar dig Pappa och jag älskar dig så mycket.
Det går inte en endaste dag utan att jag tänker på dig, livet är inte som det ska vara när du inte längre finns här med mig. Jag vet inte mycket, men jag vet att du är en kärlek som aldrig kommer dö. Min kärlek till dig är den starkaste av dom alla och din stjärna kommer aldrig brinna ut. Din stjärna skiner klarast av dom alla där uppe ♥

Så fin, så älskad och så saknad!







Inga ord kan beskriva hur mycket jag saknar dig

Min Pappa var allt jag behövde för att klara allting, han lärde mig så fruktansvärt mycket som jag har nytta av idag. Jag skulle inte vara såhär stark, om det inte vore för honom. Så många gånger han suttit nära mig, kramat om mig, pussat min panna och sagt att allting ordnar sig alltid. Dom orden lever jag på och dom orden kommer följa med mig hela mitt liv. Han sa att man tar sig alltid upp från botten på något sätt, han hade rätt, men just nu känns det inte som att jag tar mig någonstans. Precis som om jag fastnat, tar mig inte framåt. Det gör så obeskrivligt ont att vara utan min bästa vän, den enda som verkligen lyssnade och som verkligen förstod. Saknaden blir ibland så fruktansvärd, jag ligger på golvet, gråter och skriker att jag vill att han ska komma hem för att jag behöver honom. Jag får inget svar, men jag skriker ändå. Jag kollar på alla fina bilder jag hann ta på honom, på oss två tillsammans, sträcker fram min hand och stryker honom på kinden, vill känna hans värme. Se in i hans glittrande ögon, höra honom skratta som bara han kunde. Hans skratt var unikt. Ibland kunde han skämta om något och börja skratta åt sitt eget skämt, då skrattade jag också så mycket att jag började gråta, inte alltid på grund av hans skämt utan för hans skratt. Det var så underbart!!

Pappa hade sån humor. Jag minns när vi skulle äta lunch tillsammans på Renmarkspizzan här i Lycksele, vi satt mittemot varandra och han skulle berätta om något roligt program han hade sett. Minns inte exakt vad det var, kanske var det Robert Gustavsson eller 'Hjälp' som har gått på fyran. Iallafall så skulle han förklara en scen och jag hörde inte ett ord av vad han sa, han skrattade genom hela meningen. Sån var Pappa, alltid så glad. Jag minns speciellt en av alla gånger vi var ute på sjön och fiskade, jag satt bara och tittade på honom, länge. Jag tänkte "Om jag skulle förlora dig skulle jag aldrig klara mig" och så sa jag högt att han var den bästa Pappan i hela världen. Han log mot mig och sa att han redan visste det, då skrattade vi. Han var sån, han var alltid bäst.

Jag kan sitta med min fotobok som jag gjort av Pappa och bara le. Le för att han var en helt fantastisk människa, världens godaste med världens största hjärta. Jag kan känna hur ett lyckorus går genom min kropp, trots att tårarna som rinner svider. Världens finaste Pappa - jag saknar dig så.




Det är nu eller aldrig.

Jag har bestämt mig för att sluta snusa, efter många om och men. Efter att ha snusat i så många år är det svårt att släppa taget, det låter fruktansvärt löjligt men snusdosan har varit vid min sida i många år och jag är verkligen beroende. En snus direkt på morgonen, efter att man borstat tänderna, en snus efter varje måltid. Oj, det är så jävla gott men nu är det slut på det. Det är först nu som jag insett att det inte är värt det och om det är någon gång jag måste sluta så är det nu. Svårt kommer det bli, men jag ska klara det.

Jag beställde hem tre stockar snus från en hemsida för några veckor sedan, vet inte exakt hur länge det tog för mig att snusa upp alla men idag har jag endast en dosa kvar av dom (och jag har inte köpt någon dosa utöver) och i den dosan är det bara fyra stycken kvar. När dom tar slut så är det slut på riktigt, jag gruvar mig för att må så illa som jag gjort dom tidigare gångerna jag försökt sluta men nu har jag något att kämpa för. Det är så värt det.

Tidigare när jag försökt sluta så har jag fått panik, svettats, gråtit, skrikit och varit ett riktigt svin. Men det är bara dom första dagarna, efter en vecka eller två går det över och jag ska inte falla tillbaka. Anledningen till varför jag har börjat om dom två gångerna jag försökt sluta är för att alla i min närhet har snusat. När jag gick gymnasiet så snusade hälften av alla i min klass om inte mer än hälften, när någon la in en snus höll jag på att bryta ihop så jag började om igen. Sedan försökte jag några månader efter att Pappa försvann, för jag vet att han ville att jag skulle försöka sluta. Har fortfarande lappen kvar som han skrev, vi hade ett vad. Jag skulle sluta snusa och få en platt tv av honom efter ett år, jag minns hur mycket vi skrattade när han skrev det. Han trodde på mig, det gjorde han alltid. Men jag klarade mig bara några dagar och jag ångrar det så mycket. Och anledningen till varför jag föll tillbaka den gången var för att många på mitt jobb snusar och att känna lukten av snus och se snusdosor gör mig galen.

Det är ju sjukt egentligen hur man kan ha blivit så fruktansvärt beroende av något, jag trodde aldrig att jag skulle börja snusa efter min första snus. Snusfylla var bara förnamnet, då svor jag att jag aldrig skulle stoppa in en snus igen, men jag hade fel. Flera år senare sitter jag och skriver här på bloggen att snus varit en fruktansvärt stor del av mitt liv och att jag är sjukt beroende.

Men det är dags nu och jag hade nog aldrig bestämt mig om det inte vore för min fina. Han är världens bästa stöd och jag vet att så länge han finns vid min sida klarar jag allt.

Jag saknar dig fina Lisa


outfitta

Såhär klädde jag mig största delen av stockholmsresan, skönt! Jag har börjat älska jeansshorts, har aldrig kunnat ta på mig ett par förut för att jag känt att jag inte passat i såna men nu vill jag bara ha fler.


Nails


Jag älskar mina nya naglar! Jag gjorde bara en förstärkning nu eftersom jag sparat ut mina redan, älskar färgen.

Trettonde Juli

Jag var tvungen att flexa hem tidigare från jobbet pga illamående. Jag har mått fruktansvärt illa dom senaste dagarna och så min jobbiga förkyldning på det. Jag har inte tur om man säger så, mina sista dagar nu innan semestern och jag blir såhär dålig. Men det är bara att bita ihop, om jag känner mig bättre imorgon ska jag jobba både torsdag och fredag för sedan är jag ledig i tre veckor.

Typiskt att jag skulle bli dålig just dom här dagarna när jag har så mycket som ska göras. Först och främst jobba. Sedan har jag tid för att fixa mina naglar idag, imorgon ska jag klippa mitt hår och färga det på Hårbolaget och på fredag ska jag göra min tredje tatuering. Kan man ha mer otur? Men jag får försöka göra allt det där trots illamåendet och hostan.

Tråkigt väder är det idag också, tråkigt för dom som har sin sista semester vecka nu. Själv tror jag stenhårt på strålande sol dom tre kommande veckorna ;) Nä, det ska bli skönt att bara få va ledig, glad blir jag om det är soligt men samtidigt så är det inte hela världen om det kanske blir lite sämre väder. Skönt med semester bara!

Nu ska jag vila en stund och hoppas på att mitt illamående går över. Jag är även väldigt trött, får inte sova många timmar på nätterna pga hostan, den gör mig galen! Måste alltid ha cirka två liter vatten på sängbordet som jag får hinka i mig när jag får mina 'anfall', annars överlever jag aldrig.

Usch vad jag klagar. Nu ska jag vara lite positiv, jag är faktiskt väldigt glad annars. Min fina är så jävla bra och jag är så lycklig just nu!

weheartit

Blixtrar och dunder

Fy vilket oväder det är ute! När jag slutade jobba klockan två började det regna jättestora regndroppar och jag hann bara hem så började det åska och blixtra jättemycket. Jag som är livrädd åska ringde såklart till Mamma och surrade en stund, ringde även till min fina som är i Sorsele och jobbar för att se till att allt var bra med honom. Man blir ju lite orolig när dom är utomhus och jobbar i detta väder. Jag spenderade tiden utan tv och dator i soffläge, skrev till Pappa i min Pappabok och målade naglarna. Nu har åskan gett sig men regnet öser fortfarande ned, så tråkigt väder! Hoppas verkligen att detta väder ger sig på fredag när jag får semester. Vill ju vara ute i solen och kunna bada. Bara att hålla tummarna.

Att jobba idag gick suveränt, det känns att jag kommer mer och mer in i jobbet och att jag faktiskt är fast anställd nu. Känns underbart! Idag är en bra dag, jag känner mig fruktansvärt duktig och fruktansvärt lycklig. Kan ju ha sina anledningar, men dom väljer jag att hålla för mig själv ;) Det går framåt nu och jag är positiv till livet. Lycka!

Nu ska jag försöka få i mig någon middag, sedan lägga mig i soffan igen och kanske vila en liten stund. Blir vädret bättre till ikväll hoppar jag nog i mina EasyTone och tränar en timme eller två. Kan vara härligt att träna i regnet också, bara det inte åskar.

Jag är så glad! :)

Tolfte Juli

Nu ska jag börja bege mig på mitt älskade jobb, fyra dagar kvar till semestern!

Långa naglar



Jag älskar långa naglar, det är så himla fint!

Träning

Dagens träning;
Powerwalk 80 min

Elfte Juli

Hallå alla fina läsare!

Jag vaknade klockan åtta imorse pga värmen i sovrummet, det blir så varmt där på nätterna så man kan knappt sova. Trots att vi har fläkt, fönstret öppet, inget täcke och knappt några kläder. Huvva. Jag klev iallafall upp och åt lite frukost, la mig i sängen igen och såg på Harry Potter tills jag somnade om. Vaknade klockan ett av att min fina kom hem och väckte mig, han blev så orolig när jag inte hade svarat på telefonen. Och jag är väldigt tacksam för att han kom hem och väckte mig, annars hade jag sovit bort hela dagen.

Jag hade ju planer på att fara en sväng på stan idag men jag får ta det på fredag istället, efter jag har tatuerat mig. Ska alldeles strax ta på mig lite kläder och gå en promenad.

Sen vill jag säga en till sak innan jag sätter punkt, ord kan inte beskriva hur lycklig jag är idag! Min fina gör mig till den lyckligaste i hela världen och jag älskar honom så mycket. Vad vore jag utan dina andetag? Ingenting. Tack för att jag fått höra det jag ville höra. Jag älskar dig!

Tionde Juli

Jobbarhelgen är över och jag är helt slut på. Håller på att somna i skrivande stund. Blev inte ett dugg piggare av att cykla hem, vilket jag trodde att jag skulle bli. Ska se något House avsnitt och kanske sova en timme eller två, denna helg har det varit mycket spring på jobbet, eller mer än vanligt, så jag har ont i mina ben och lite ont i mitt huvud. Så, en powernap skulle sitta fint. Imorgon är jag ledig och det känns så skönt! Sedan är det bara fyra dagar till tre veckors ledighet, på fredag tar jag semester! Än fast vi inte har några planer så längtar jag så mycket till att bara få va hemma och i Tjäl och känna lugnet. Ingen stress och inga tider som ska passas. Fasen vad jag ska njuta och sola om nu vädret vill hålla i sig. Hoppas!

Nu ser min vecka ut såhär;
Måndag - Ledig
Tisdag - 7-14
Onsdag 7-14.45
Torsdag 14-21
Fredag 7-13.15 (semeeeeeester!)

Nä nu ska jag passa på att vila innan min fina kommer hem, för då ska vi kramas hela kvällen ♥

Godnatt! :)

Det är min sanning

Jag ska berätta en sak för er, något som tar emot att berätta men jag vill dela med mig av alla mina tankar. Jag har nämnt det tidigare men inte riktigt delat med mig av allt, så here we go!

Jag har alltid varit lite 'större' än alla andra. Tjock har jag varit men större delen av mitt liv har folk klassat mig som mullig, vilket är helt och hållet sant. Jag älskar tårtor, kakor, godis, chips, dricka. Har gjort det hela mitt liv. Choklad skulle jag kunna dö för, det är så fruktansvärt gott. När jag var mindre blev jag mobbad för att jag var större än dom andra, inte så mobbad att jag sjunkit ned på botten men har pratat med kuratorer och varit väldigt ledsen. En tid blev jag utfryst på grund av det.



När jag var liten, så liten som på bilderna ovan så reflekterade man inte så mycket över blickar och människor som skrattade bakom ens rygg. Man förstod ju nästan inget, livet var bara bra då. Men det var när jag blev äldre och mötte nya, onda människor som jag insåg att jag var större. Från att vara helt obrydd till att bryta ihop var och varannan dag, det var hemskt och jag får ont i magen bara jag tänker på det.




På dom tre bilderna ovan började jag närma mig högstadiet och på sista bilden vägde jag något på åttio kilo, minns inte den exakta siffran med över åttio var det iallafall. Det var här min oändliga resa startade. På sista bilden hade jag min storebrors gröna tröja, jag ville så gärna vara fint klädd men kunde inte se mig själv i klänningar eller liknande. Jeans kunde jag absolut inte ha, mina lår gick ihop och jag kände mig fruktansvärt ful. Men så en kväll låg jag och tänkte att såhär vill jag inte ha det. Jag var så less på att se alla klä sig så fint medans jag gick i Pappa's mjukiskläder. För att göra en förändring satte jag upp mina egna mål. Jag började träna, minst en timme varje dag tränade jag. Jag åt rätt, inte för mycket och inte för lite. Nyttigt kan man väl säga att jag åt, åt inga godsaker eller flottig mat.

Jag rasade i vikt, trettio kilo lyckades jag gå ned på lite mer än ett år. Jag är fruktansvärt stolt över mig själv, att jag verkligen tog tag i det och kämpade. Men jag nådde aldrig mitt mål och jag vet inte ens om jag någonsin kommer att nå något mål, har jag ens något? Jag vill så gärna må bra och vara nöjd, men jag är tveksam om det någonsin kommer bli så. Jag lever med en ätstörning, när jag rasade i vikt trodde jag att den resan var över och att jag skulle vara nöjd men inte det. Inte långt efter att mina kilon rasade slutade jag äta helt, blev deprimerad och försökte komma på nya sätt för att gå ned i vikt. Det var då jag fick Bulimi.



Jag insåg att det tog stopp, siffrorna på vågen rörde sig inte och jag som älskar godsaker visste inte var jag skulle ta vägen. Men så kom jag på (tro mig, jag skäms) att jag kunde visst äta onyttigt, det var ju bara att njuta medans jag åt och sedan kräkas upp allting i toaletten eller i skogen bakom någon stor sten. Det gör så ont i mig att skriva det, att jag aldrig förstod vad jag utsatte min kropp för. Jag åt, kräktes, åt, kräktes, åt och så fortsatte det så. Fan vad jag skäms.

Pappa kom på mig. Han hörde mig på toaletten trots att jag spolade i kranen i tron om att ingen kunde höra. Jag ljuger inte när jag säger att jag liknande en tomat i ansiktet när Pappa sa 'Sara vi vet vad du håller på med' Jag ville bara sjunka genom jorden. Men Pappa var inte arg, han ville bara hjälpa. Men trots det så fortsatte jag. Jag kan inte säga när jag slutade stoppa fingrarna i halsen, men jag har slutat idag. Frätskador på tänderna, magsår, nä. Gud vet vad jag har gjort. Fy.

Jag pendlar i vikt, det har jag alltid gjort och kommer nog alltid göra. Att jag sa hej då till Bulimin är det bästa jag har gjort, för jag orkar mer nu. Jag orkar kämpa. Jag tränar varje dag och försöker äta rätt så jag slipper få återfall. Jag ska aldrig falla tillbaka, aldrig. Jag fortsätter kämpa varje dag för att få må bra och lära mig att tycka om mig själv.

När Pappa försvann slutade jag träna helt och tröståt, det ledde såklart till att jag ökade massor i vikt. Men idag mår jag bättre och har gått ned dom kilona. Jag har lite kvar, men jag har lovat mig själv (Och Pappa♥) att aldrig bli sjuk igen.

Bilder på mig när jag mått dåligt och ökat i vikt




Bilder på mig när jag mått bättre, tränat och gått ned i vikt






15. Då tränar jag allra helst

Jag tränar helst på mornarna, då har man gjort bort träningspasset och har hela dagen på sig att göra annat. Sedan är det så fruktansvärt härligt att börja dagen med att röra på sig, man blir så mycket gladare och piggare. Skjuter man upp träningen under dagen blir det oftast ingenting av, så är det för mig.

Sedan så tränar jag helst utomhus när det är bra väder!

Åttonde Juli

Inatt har jag inte sovit mycket alls pga ett telefonsamtal som jag fick klockan två inatt. Ingen sårar någon jag älskar, så är det bara. Det är oacceptabelt. Jag ställer alltid upp för människor i min närhet som behöver mig så inatt stod jag utomhus bra länge och kramades. Jag finns alltid där, alltid!

Klockan sex ringde väckaren imorse och klockan fyra ringde väckaren för min fina, jag måste ha varit väldigt trött för jag märkte inte ens att han åkt på jobbet. Jag jobbade morgonen istället för mitt på dagen pga sjukdom. Det känns bra, nu har jag hela dagen framför mig! Det har gått bra på jobbet, väldigt varmt men. Våra arbetskläder är som en bastu men det är bara att bita ihop. Ska absolut inte klaga på den härliga värmen ;)

Jag ska försöka ge mig på en promenad i denna värme, är väldigt trött men det ska nog gå bra. Kvällen blir lugn, kommer nog somna ovaggat. Imorgon väntas jobb, jobbar hela helgen och sedan är det sista arbetsveckan innan semestern, skönt! På måndag är jag ledig och då ska jag försöka bege mig ut på stan och kolla lite. Skulle behöva köpa en ny ögonbrynspenna för min fina lyckades lägga bort den någonstans i Tjäl så just nu har jag nästan inga ögonbryn ;) Nä nu skämtade jag, visst har jag det men jag är ju så van att måla dom så det känns lite naket utan.

Sedan kanske jag ska leta lite party kläder för nästa helg blir det nog fest om allt går som det ska. Det är travlogen och Noice Makers spelar, så det skulle vara roligt att fara dit. Vi är bjudna på inflyttningsfest hos Jonte, en av Peder's kompisar men jag är mer sugen på en tjejfest ;) Vi får se!



14. Favoritmellis

Kesella m. bär, frukt, keso m. nötter osv.

Sjunde Juli

Jag har hunnit med mycket idag och dagen är långt ifrån slut! Klev upp åtta imorse och tog mig en lång morgonpromenad. Efter det skyndade jag mig in i duschen och for på affären för att handla lite, nu ekar det inte i vårat kylskåp längre om man säger så. Efter det for jag på Handelsträdgården och köpte en jättefin blomma till finaste farmor som fyllde år i tisdags. Sedan hämtade jag upp Mia och vi åkte till Sidberg och grattade farmor! Vi fick massa god mat och till efterrätt blev det jordgubbar med grädde. Varmt är det idag också, jag hoppas innerligt att detta väder kommer hålla i sig så jag får såhär bra väder på min semester.

Nu har jag hunnit duscha ytterligare en gång för jag var alldeles sjöblöt när jag kom hem. Jag är så trött så det är inte sant, men nu ska jag klä på mig och bege mig på jobbet. Bara att bita ihop. Åtta dagar kvar sedan är jag ledig i tre veckor, dom här sista dagarna kommer gå sakta. Det känner jag på mig.

Nä nu måste jag skynda mig. Ha en fin torsdag!

Stressmage

Puh! Den här arbetskvällen har varit stressig och jag har helt ärligt ont i min mage pga hur mycket jag har stressat. Först och främst så var jag ensam deligerad på hela röd sida så det var jag som fick ge all medicin, i vanliga fall delar vi upp medicinen så man har bara några stycken på sitt ansvar. Ikväll hade jag ansvar för alla och trots att svetten rann och jag fick stressmage så gick det bara fint. Jag jobbade med två sommarjobbare, dom var duktiga och så men det är ju alltid lite annars med dom som inte är van att jobba på ett ställe. Men jag hann ge alla mediciner och alla pensionärer var nöjda och det är ju huvudsaken.

Nu har jag fått i mig lite kvällsfika och ska alldeles strax skutta isäng. Imorgon ska jag upp tidigt och ta en morgonprommis, sedan fara på Handelsträdgården och köpa en blomma till min fina farmor som fyllde år igår. Efter det ska jag hämta upp Mia och sedan åker vi till Sidberg för att umgås med farmor och farfar hela dagen. Jag lär nog åka hem lite tidigare eftersom jag jobbar kväll imorgon igen och börjar halv fyra.

Ta hand om er ♥

Sjätte Juli

Solen skiner ute och sist jag kollade var det 30 grader, hur härligt som helst! Typiskt att jag tog på mig att jobba ikväll, annars hade jag kunnat ligga och steka på Lyckan hela dagen. Men det går att ta igen under semestern, bara åtta arbetsdagar kvar nu och sedan är jag ledig i tre hela veckor. Ord kan inte beskriva hur skönt det känns, ska bli så himla härligt att bara få vara och inte ha någon tid att passa. Vi har inga som helst planer för semestern och det känns skönt. Hade varit roligt med en liten tripp någonstans, men man vet aldrig. Kanske åker vi iväg på en sista minuten ;) De vore något! Nej, vi sparar oss till nästa år. Då blir det garanterat en utlandsresa. Det längsta vi kommer åka i sommar är nog till Örnsköldsvik. Saknar mormor och morfar! ♥

Idag har jag hunnit med en promenad och städat upp här i lägenheten, har även 'badat' i mitt nya bodybutter från The Body Shop. Det var välbehövligt kan jag säga er, är alltid så himla torr. Jag köpte två såna burkar (Papaya) och den luktar gudomligt!

Nä nu ska jag börja bege mig på jobbet och jobba till klockan nio ikväll. Ta hand om er!

Det är aldrig försent för en förändring

När Pappa rycktes ifrån mig var det som om jag vaknade upp. Varför ska man bråka eller vara ovän med människor? Det finns ingen anledning. Jag har till och med pratat med en människa som varit otroligt dum med mig, något jag aldrig trodde skulle ske. Det känns som om jag vuxit upp och mognat och det känns väldigt bra. Jag går inte på mellanstadiet längre och är inte i behov att prata strunt om andra människor eller behandla andra illa. Jag förstår mig inte på människor som har skitsnack som en hobby. Det finns inte i min värld. Jag har börjat leva varje dag som om det vore min absolut sista på jorden, om jag skulle försvinna imorgon skulle jag inte ångra något. Inte ha något otalt med någon. Och det känns riktigt bra.

Jag har haft svårt för att acceptera förändringar och haft svårt för många människor i min närhet, men nu känns det så himla bra. Människor kan förändras, det är aldrig försent för att börja om. Bygga något nytt. Det är just det här som Pappa försökte förklara för mig, att vi alla är olika och att man måste acceptera trots att det är svårt. Han försökte alltid säga till mig att det finns något positivt hos alla människor och man måste ge alla en chans. Tack Pappa, nu har jag äntligen förstått. Jag kan aldrig tacka dig tillräckligt.

Jag har varit ett svin mot många under mina år, svikit och snackat en massa strunt. Vilket jag verkligen ångrar idag. Jag kan inte påstå att jag är stolt över det, trots att jag kanske haft anledningar. Men det känns bra att jag lättat på mitt samvete och förändrats. För nu kan det bara bli bättre.

Oavsett hur svårt man har med någon människa så är det värt ett försök, tro mig. Det är inte lönt att slösa bort sitt liv på diskussioner och bråk, för man vill verkligen inte ångra något när det är försent.

Jag behöver dig Pappa. Jag faller isär utan dig.

Äkta vänskap varar förevigt

Det är märkligt hur en människa kan försvinna ur ens liv bara sådär. Inte försvinna från jorden men försvinna ur ens liv. Jag trodde inte att vi skulle skiljas åt, för bästa vänner glider inte isär. Visst var det så vi sa? Jag skulle vara på din student, du skulle vara på min. Du var den jag skulle ringa först när vi skulle ha en liten, du var den som skulle vara vid min sida när jag gifter mig. Nu är det bortblåst, det kommer inte vara så. Du var inte med mig på min student och jag var inte med dig på din. Redan där gick det åt skogen. Det gör ont att tänka på, för du var verkligen min bästa vän. Vad är du idag? En främling. Jag vet inte, jag vet inte om jag känner dig. Det har gjort mer ont än vad det gör idag, jag har lärt mig att sluta sakna något som inte finns längre. Vänskap på tolv år suddas inte ut så snabbt, men den bleknar.

Jag kan sitta och titta på bilder som vi tog på oss två tillsammans och bara gråta. Krokodiltårar. Det var något speciellt, en vänskap som jag trodde skulle vara förevigt. Jag kan sitta och tänka tillbaka på alla våra minnen och le, så roligt som vi hade har jag aldrig haft med någon annan människa. Jag fick alltid skratta och när jag helst ville gråta fick du mig alltid på bättre humör. Vad mer kunde jag önska mig? Jag har fortfarande dig att tacka för att min uppväxt blev så bra, du fanns alltid där och stöttade mig.

Men precis som många andra, försvann du när Pappa rycktes ifrån mig. Jag har varit förvånad och väldigt chockad, jag trodde inte att något sånt skulle få dig att fly, snarare att du skulle komma närmare mig och aldrig lämna mig. Jag hade fel. Och jag känner mig sviken, på riktigt.

Tiden går, vi alla förändras. Men jag trodde inte att vi skulle skiljas åt, aldrig.

Träning

Dagens träning;
Powerwalk 60 minuter

Snart tar jag semester!

9 arbetsdagar kvar till tre veckors semester. Det känns fantastiskt!

Femte Juli

Har hunnit med en morgonpromenad och ätit en rejäl frukost. Ska alldeles strax bege mig på jobbet och jobba till klockan fem, härligt med ett arbetspass på fem timmar! Ikväll blir det bara lugnt, ska kanske ta tag i städningen. Har ännu inte packat upp allt som jag hade med mig till Stockholm, hah! Är på tiden.

Imorgon är jag ledig, då ska jag sova ut och träna. Sedan ska jag göra något jag aldrig trodde att jag skulle göra. Men människor kan förändras, det får man inte glömma.

Ikväll ska vi fortsätta titta på hundvalpar! Så mysigt. Längtar tills vi får hem en liten!



Älskar sommaren


Plus/Minus



- Har bokat tid för min tredje tatuering!
- Jag och min fina ska köpa en hundvalp
- Nästa onsdag ska jag fixa mina naglar
- Jag jobbar den här veckan ut + nästa vecka, sedan semester!!


Har åkt på världens förkyldning, hostar som bara den
Är trött hela tiden, trots min powernap på två timmar
Har inte orkat träna någonting alls idag pga förkyldningen


13. Mitt bästa kosttips

Mitt bästa kosttips är att äta frukost, lunch och middag. Helst mellanmål också så man inte hinner bli vrålhungrig innan det är dags för nästa måltid. En stor anledning till varför man ökar i vikt är för att man hoppar över många måltider och äter en rejäl portion på tom mage. Jag har själv varit där så jag vet hur det kan gå.

Tatuering

Hittade bilden som jag utgick ifrån när jag skulle göra min andra, stora tatuering. Det blev likt förutom att Emmoth gjorde den så himla mycket snyggare. Är tok nöjd över min tatuering!

Fjärde Juli

Hej och hå!

Imorse när jag vaknade var huvudet så tungt, jag har legat vaken större delen av natten och hostat som bara den. Var nära på att sjukanmäla mig för jag tänkte att är jag såhär kan jag verkligen inte jobba, men efter frukosten kändes det lite bättre så jag begav mig på jobbet ändå. Dagen har gått bra, förutom mina hostattacker som nästan får mig att spy. Det gör så fruktansvärt ont i lungorna och halsen när jag hostar. Men det blir väl bättre. När jag slutade jobba halv fyra mötte jag upp Malin och Mamma, vi gick till Emmoth's studio och bokade tid för tatuering. Vi fick tid samma dag, nästa fredag! Direkt jag slutar kvart över ett (samma dag jag tar semester!! ;D) ska jag gå dit och bli märkt för livet, ännu en gång. Det känns underbart! Denna gång ska jag tatuera in något som verkligen betyder något. En text som påminner om Pappa ♥

Nu är jag hemkommen och ska påbörja middagen. Ikväll blir det en lugn kväll, kanske orkar jag en lugn promenad. Men först ska jag nog vila en timme eller två, tar verkligen på att jobba när man inte är pigg.

Ta hand om er!

Vi har alla en själsfrände, någon som vi alltid har väntat på att få träffa



Lisa har precis som jag förlorat sin bästa vän och det var just det som förde oss samman. Jag fann hennes blogg när jag letade runt efter människor som kände lika som jag, jag ångrar inte en sekund att jag kommenterade ett av hennes inlägg att jag varit med om samma sak. Hon svarade, vi blev vänner på facebook, vi bytte mobilnummer och förra veckan träffades vi i Stockholm för allra första gången. Jag har funnit en vän för livet och inga ord kan beskriva hur glad jag är över det, hon är en helt fantastisk människa.

Jag har aldrig träffat en människa som är så lik mig själv. Den enda skillnaden mellan oss är egentligen bara att jag är mörkhårig och Lisa är ljushårig. När vi möttes för första gången i onsdags upptäckte vi att vi tagit på oss en likadan bandeau bh. Helt otroligt, samma färg och allt!

Lisa betyder jättemycket för mig och det kändes i hjärtat när jag var tvungen att åka från Stockholm i fredags. Jag ville stanna så vi kunde umgås mer, men det är nog inte länge tills vi träffas igen. Det är jag säker på. Förhoppningsvis kan hon komma ned några dagar under min semester, det skulle vara hur roligt som helst!

Tack för att du svarade mig från allra första början Lisa och tack för att du finns!


Jag älskar dig och jag saknar dig så mycket

" Nånstans där uppe i himlen
Finns alla hjältar som lever kvar "




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus