Åttonde Juli

Inatt har jag inte sovit mycket alls pga ett telefonsamtal som jag fick klockan två inatt. Ingen sårar någon jag älskar, så är det bara. Det är oacceptabelt. Jag ställer alltid upp för människor i min närhet som behöver mig så inatt stod jag utomhus bra länge och kramades. Jag finns alltid där, alltid!

Klockan sex ringde väckaren imorse och klockan fyra ringde väckaren för min fina, jag måste ha varit väldigt trött för jag märkte inte ens att han åkt på jobbet. Jag jobbade morgonen istället för mitt på dagen pga sjukdom. Det känns bra, nu har jag hela dagen framför mig! Det har gått bra på jobbet, väldigt varmt men. Våra arbetskläder är som en bastu men det är bara att bita ihop. Ska absolut inte klaga på den härliga värmen ;)

Jag ska försöka ge mig på en promenad i denna värme, är väldigt trött men det ska nog gå bra. Kvällen blir lugn, kommer nog somna ovaggat. Imorgon väntas jobb, jobbar hela helgen och sedan är det sista arbetsveckan innan semestern, skönt! På måndag är jag ledig och då ska jag försöka bege mig ut på stan och kolla lite. Skulle behöva köpa en ny ögonbrynspenna för min fina lyckades lägga bort den någonstans i Tjäl så just nu har jag nästan inga ögonbryn ;) Nä nu skämtade jag, visst har jag det men jag är ju så van att måla dom så det känns lite naket utan.

Sedan kanske jag ska leta lite party kläder för nästa helg blir det nog fest om allt går som det ska. Det är travlogen och Noice Makers spelar, så det skulle vara roligt att fara dit. Vi är bjudna på inflyttningsfest hos Jonte, en av Peder's kompisar men jag är mer sugen på en tjejfest ;) Vi får se!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0