Mitt 2011

Det här året har gått så snabbt, jag har fått må så bra det här året. Största delen av tiden iallafall. Livet är en berg-och dalbana, upp och ner. Åren utan Pappa är dom jobbigaste, jag förstår fortfarande inte att han är borta föralltid. Jag har mina perioder när jag faller isär och inte känner någon glädje över livet, sedan har jag mina perioder när allt jag känner är lycka. Och så lär det väl vara för resten av mitt liv. Det går framåt iallafall.

Det största och mest fantastiska som hänt detta år är såklart när vi i Oktober fick reda på att vi skulle bli föräldrar. Jag har nog aldrig varit så rädd och lycklig på samma gång. Ni skulle ha hört mig här hemma, jag skrek för mig själv att jag är gravid. Hunden som vi var hundvakt åt då måste trott att jag var tokig, jag sprang fram och tillbaka in på toan för att kolla på plusset. En helt magisk känsla!!

Vi har köpt en ny Audi, spanat in hus, jag har gjort en minnestatuering av Pappa, varit i huvudstaden med Mamma och Malin (där jag fick träffa världens finaste Lisa, själsfrände ♥), jag fyllde tjugo år i April vilket firades med en stor fest, jag har fått fast jobb och vi har planerat våran framtid tillsammans. Livet kan inte bli så mycket bättre just nu, jag får dela varje dag med människan jag älskar mest och bara det får mig att se positivt på allting. Ut med det gamla och in med det nya, jag är redo för ett nytt år!

        

Frågestund

Jag tänkte köra en liten frågestund, fråga vad som helst så svarar jag efter helgen! :)

Tjugosjunde December

Då har två arbetsdagar gått sedan min julledighet, dagarna flyger bara iväg! Snart är det nytt år och vi har så mycket att se framemot. Kanske det bästa året någonsin. Jag bara vet att det kommer bli bra, nästa år blir vårat år ♥

Som sagt så jobbar jag hela helgen som kommer, nyårshelgen. Kunde byta så jag får gå heldag på lördag istället för en delad tur och superglad blev jag över det! En god middag hos finaste Mamma är inplanerad och sedan blir det bara mys fram till tolvslaget.

Nu ska jag försöka väcka min fina som sovit sedan middagen. Sedan ska jag försöka bege mig ut på en promenad, jag är så fruktansvärt trött så jag behöver lite frisk luft.

Kram på er!

Tjugofemte December

Julen är över, iallafall för min del. Imorgon väntas jobb, känns sådär om jag ska vara ärlig! Så trist att man inte haft någon julstämning alls i år, kanske blir så när man blir äldre. Man har liksom gjort allt för att få fram en liten gnutta julkänsla men icket. Denna helg har inte varit så speciell, men jag har fått vara med dom människorna som jag älskar mest så den har ändå varit bra.

Jag har iallafall varit supersnäll i år för jag fick jättemånga och jättefina julklappar! Ett gravidsmycke, sköna och fina tofflor, parfym och body lotion, presentkort på Lindex, pengar, två jättefina vita lyktor, havandeolja, ett fint armband och en duk som min fina's farmor gjort åt mig. Jag är mer än nöjd och så tacksam för att jag har så fina människor i min närhet som ger mig så fina julklappar!

Nu sover min fina så sött här bredvid och jag ska göra honom sällskap. Kram på er!

Tjugotredje December

Imorgon är det julafton! Årets mysigaste tid. Min fina är påväg hem från jobbet snart, då ska vi åka in på stan och handla det sista. Jag ska köpa mig ett par röda strumpbyxor att ha på mig imorgon, till dom ska jag ha på mig min svarta spets klänning. Nu när jag är röd i håret så passar det ju perfekt med svarta kläder ;)

Senare idag ska jag träffa finaste Frida. Och kring halv fem, fem åker vi till Örnsköldsvik för att fira jul. Vi ska bo hos morfar inatt och sedan firar vi jul hos moster m. kusinerna imorgon. Ska bli super mysigt att komma iväg lite och jag ser mest framemot att få ge min fina mormor en lång, varm kram.

Imorgonkväll åker jag till min fina och firar resten av julen med hans fina familj och sedan stannar vi i Tjäl till juldagen. Även fast jag inte har några julkänslor så känns det som att denna jul kommer bli supermysig. Jag kan inte sluta tänka på nästa år, då är vi en egen liten familj ♥

Om jag inte hinner skriva något mer ikväll eller imorgon så önskar jag er mina fina läsare en riktigt god jul! :)

Tjugoförsta December

Ikväll julstädas det för fullt här hemma, granen ska pyntas och alla tomtar ska upp! Mys. Min fina är påväg hem med en ny Audi åt oss, väntar ivrigt! Ska ut och övningsköra den direkt han kommer hem ;) äntligen har vi en bil och äntligen en Audi. Vi hade ju en sån förut, en röd en. Nu kör vi på en svart. Gissar på att den kommer gå lika bra ;) Fick ett sms av min fina precis när han köpt den "Nu har vi en säker bil åt våran bebis:)" Sötplutt.

Idag har jag färgat håret, så nu är det rött och fint igen. Sedan gick jag en sväng på stan innan min fina bror hämtade mig. Farligt att ha en svägerska som jobbar på Lindex, skulle bara köpa nagellack men kom hem med lite underkläder också ;)

Imorgon jobbar jag till halv ett, så härligt med en kort dag för att sedan göra helg. Kan inte förstå att det är julafton på lördag, tycker inte jag har några julkänslor alls. Men det kanske hinner komma innan helgen. Fick förresten reda på en superkul sak idag. Jag jobbar heldag på nyårsafton istället för en delad tur. Så skönt!! Då får jag vara med min underbara familj hela kvällen ♥

Ni är ju för fina

Tack så hjärligt för alla gratulationer! Blir alldeles varm när jag läser era fina ord ♥

 

Jag älskar dig så mycket Peder och är så fruktansvärt lycklig över det lilla pyret vi skapat!

Vi två ska bli tre ♥

Nu är det äntligen dags att dela med sig av den stora lyckan till allmänheten! Ett litet pyre växer i min mage just nu, ett mirakel som vi har skapat ♥

För lite mer än två månader sedan fick vi reda på att vi den 19 Juni 2012 ska bli föräldrar. Vilken fantastisk känsla. Inga ord kan beskriva hur lyckliga vi är och hur mycket vi längtar till Juni. Detta är verkligen meningen med livet.

För snart fyra år sedan träffade jag min stora kärlek och livskamrat. Vi har gått igenom så mycket, både glädje och sorg. Vi har alltid hållit ihop och kämpat för våran kärlek, vi har verkligen bevisat att våran kärlek övervinner allt. Därför vet jag att det här kommer bli så bra. Peder är en sån fin människa, så lugn och trygg. Jag är säker på att han kommer bli världens bästa pappa

 

Sjuttonde December

Nu har jag precis tagit mig ett varmt bad och ska alldeles strax krypa isäng. Har så himla ont i magen och är så fruktansvärt trött, denna arbetsdag har tagit på måste jag säga. Och inte har jag vilat något heller som jag brukar, förhoppningsvis somnar jag snabbt ikväll så slipper jag vara helt död imorgon när jag jobbar delat.

Jag känner mig bara allmänt trött, less och deppig ikväll. Dax att inta sängläge och kramas med världens finaste människa en stund, då brukar det bli så mycket bättre.

Sköt om er!

Femtonde December

Idag har jag och fina Malin varit till Umeå, en hel dags shopping och nu är alla julklappar fixade! Det känns super och jag har haft en sån bra dag. Direkt vi kom fram vid lunch åt vi jättegod mat på en resturang, friterat ;) Sedan var det bara att börja handla, jag fann ett par fräna leggings till mig själv på Monki och jag är faktiskt stolt över mig själv att jag inte köpte något mer utan fokuserade på julklappar till nära och kära. Skulle egentligen köpt något att ha på julafton, men det blev inget med det så jag får ordna det sen.

Jag märker ju hur trött jag är, blev helt slut på efter en dag på stan. Sov nästan hela resan hem och jag skulle lätt kunna somna om nu och sova till imorgon men icket. Jag ska vara vaken till min fina kommer hem från Tjäl, har saknat hans underbara kramar idag så ska bli skönt att få hem honom!

Vi fick oss ett gott skratt idag må jag säga. Jobbigt läge hörru.


Min snygging!! ♥

Fjortonde December

Nu har jag precis gjort mig klar för att åka in på jobbet, äta julbord och få någon information. Sedan kan man nog säga att denna dag är dagen med stort D. Om jag inte svimmar. Haha! Ja, man lär sig alltid  något nytt. På så vis är jag himla feg.

När jag varit och ätit julbord med jobbet ska jag hem och städa lägenheten. Enda dagen jag har tid med det är idag, så bara att bita ihop! Imorgon ska jag på ett möte tidigt på morgonen, sedan ska jag och Malin åka till Umeå och handla julklappar! Så roligt att komma iväg lite. Jag ska även kika på något som jag kan ha på mig till jul, en röd julklänning vore perfekt!

Nä nu måste jag nog ut och skotta av bilen, för ett tag sedan snöade det så mycket att man knappt såg ut. Så mysigt med snö, jag längtar så till julafton!!


Så är det.

Barnsligt. Löjligt. Fjantigt. Ja, det är bara tragiskt.

Tolfte December

Imorse när väckaren ringde var jag inte alls pigg på att åka och jobba, mådde inte helt hundra. Var tvungen att sitta ner länge innan vi kunde bege oss, men jag överlevde dagen och en himla tur var väl det! När jag slutade halv fyra hämtade min fina upp mig och vi åkte på affären och handlade inför veckan. Massa gott! Nu har vi precis landat i soffan efter en god middag, det blev torskfilé med rotmos. Supergott!

Ikväll ska jag ut och gå med fina Malin och sedan får vi se vad vi hittar på för något. Något måste vi ju roa oss med när grabbarna spelar NHL. Haha!

Nu ska jag vila maten och mysa med den finaste. Ta hand om er ♥

Min önskelista till jul!

       

- Presentkort på Lindex
- Britney Spears parfym
- Body butter
- Pengar
- Ed Hardy parfym
- En vit stor ljuslykta
- Mascara
- Nagellack
- En grå stickad halsduk
- Stor spegel från Jysk
- Skal till min Iphone 4s




Elfte December

Helgen är över och jag har haft en superhelg! Helgerna bara flyger förbi som vanligt. Imorgon är det måndag igen, en ny arbetsvecka väntar och det är bara att bita ihop! Denna vecka har jag ganska mycket kul att se framemot. På onsdag är det julbord med jobbet och på torsdag hade jag och Malin tänkt åka till Umeå för lite shopping! Har dock ett möte klockan två då, men får försöka se om det går att ta på morgonen istället. Blir det av så ska jag köpa julklapparna som vi har kvar att köpa och så ska jag försöka hitta någonting som jag kan ha på mig på julafton! :)

Imorgon ska jag och Malin fara på gymmet, var ett bra tag sedan vi var dit så det ska bli väldigt intressant och se hur mycket kondition man har kvar.

Nä nu ska jag ta ett varmt bad och sedan krypa ned i sängen bredvid min fina ♥

Så härligt att få känna lycka

Och vet ni vad det bästa är? Jag förtjänar lyckan. Jag behöver den.

 

Femte December

Snön har äntligen kommit, så mysigt! Äntligen får man lite julkänslor. Var precis ute på en promenad, måste erkänna att det var jobbigare än vanligt med tanke på all snö. Men nu ska jag absolut inte klaga för jag har längtat så efter denna snön. Var så mysigt att vakna imorse och se ut genom fönstret. Nu vill jag bara ha julafton!

Jag har varit ledig idag, min absolut sista semesterdag för detta år ;) Har varit hur härligt som helst att ha denna ledighet, den behövdes verkligen. Jag har fått sova ut i princip varje dag, sover så dåligt på nätterna nu så sovmornar behövs för att jag ska orka. Men det känns också skönt att gå till jobbet imorgon, få tillbaka rutinerna.

Ikväll ska jag och min fina åka upp till Sidberg och mysa med världens bästa farföräldrar. Har inte varit där på ett tag så det ska bli riktigt kul. Hoppas ni får en lika bra kväll som jag tänker ha!


Min bästa ♥

Meningen med livet

Viktiga ord


Andra December

Inatt har jag jobbat och det gick hur bra som helst! Var tvungen att koncentrera mig extra där kring fyra för då var jag riktigt trött, men annars var jag ganska pigg under hela natten. Kan vara skönt med lite omväxling ibland, men jag jobbar hellre dag än natt. Jag upp tidigt, göra bort mitt pass och sedan vara ledig resten av eftermiddagen/kvällen. Kanske en vanesak, men jag trivs som jag har det nu! :)

Idag har jag hunnit med en promenad, det var riktigt kallt och blåsigt ute men jag höll ut. Efter promenaden gick jag och Mamma över till Jocke och Mia där vi blev bjudna på kaffe. Tack för det! Satt en lång stund där och bara pratade. Mysigt. Nu är jag hemma och har diskat undan, väntar på att min fina ska sluta jobba så vi kan åka och köpa en blomma till hans fina Mamma som fyllt år i veckan :)

Ikväll ska vi ut och äta på Golden Bar med Marcus och Malin. Härligt att unna sig ibland med att äta ute, speciellt på fredagar när man har helg. Sedan efter det åker jag och min fina till Tjäl, där blir vi till imorgon skulle jag tro. På söndag ska jag julbaka med Mamma och Malin. Det blir nog biskvier, lussebullar och Rocky Road's! Gott.

Nu måste jag hoppa in i duschen innan världens finaste kommer hem, om jag inte skriver något mer ikväll så får jag önska er en riktigt bra fredagkväll. Kram på er!


Min goding. Jag älskar dig obeskrivligt mycket Peder ♥

Det är precis vad jag får leva med nu

Första December

December månad är här och ingen snö har vi, så fruktansvärt tråkigt! Det är ju snön som ger en julkänsla, nu känns det nästan bara konstigt att ha julgardinerna uppe. Men snön kommer väl snart, får vi hoppas! Ingen jul utan snö, så äre bara.

Inatt låg jag vaken länge så jag skulle få en rejäl sovmorgon idag, jobbar nämligen inatt så ville sova ut lite så jag orkar jobba. Var ett bra tag sedan jag jobbade natt! Det känns bra att börja med en natt efter semestern, bra mycket lugnare tempo. Ska bli så roligt att få träffa alla goa pensionärer igen.

Har precis kommit hem från en lång promenad med Malin, så nu ska jag alldeles strax hoppa in i en varm dusch. Sedan ska jag ligga i myskläder framför tvn och invänta middag hos finaste Mamma klockan fem, hon är så snäll som bjuder oss på middag.

Det är glest mellan mina uppdateringar här på bloggen, har helt enkelt massa annat underbart att göra nu. Men jag lovar att jag ska bli liiiite bättre. Kram på er!


Bästa köpet någonsin!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus