Mitt 2011

Det här året har gått så snabbt, jag har fått må så bra det här året. Största delen av tiden iallafall. Livet är en berg-och dalbana, upp och ner. Åren utan Pappa är dom jobbigaste, jag förstår fortfarande inte att han är borta föralltid. Jag har mina perioder när jag faller isär och inte känner någon glädje över livet, sedan har jag mina perioder när allt jag känner är lycka. Och så lär det väl vara för resten av mitt liv. Det går framåt iallafall.

Det största och mest fantastiska som hänt detta år är såklart när vi i Oktober fick reda på att vi skulle bli föräldrar. Jag har nog aldrig varit så rädd och lycklig på samma gång. Ni skulle ha hört mig här hemma, jag skrek för mig själv att jag är gravid. Hunden som vi var hundvakt åt då måste trott att jag var tokig, jag sprang fram och tillbaka in på toan för att kolla på plusset. En helt magisk känsla!!

Vi har köpt en ny Audi, spanat in hus, jag har gjort en minnestatuering av Pappa, varit i huvudstaden med Mamma och Malin (där jag fick träffa världens finaste Lisa, själsfrände ♥), jag fyllde tjugo år i April vilket firades med en stor fest, jag har fått fast jobb och vi har planerat våran framtid tillsammans. Livet kan inte bli så mycket bättre just nu, jag får dela varje dag med människan jag älskar mest och bara det får mig att se positivt på allting. Ut med det gamla och in med det nya, jag är redo för ett nytt år!

        

Kommentarer
Postat av: Liz

Vilken fin minnes tatuering =)

ha inte läst din blogg på länge men nu är jag tillbaka ;)

KRAM

2012-01-14 @ 18:25:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0