Tjugoåttonde November

Nackdelen med att bo i lägenhet är att människor man inte känner bara kan låsa upp dörren och gå in, dom kan visserligen ha lämnat en lapp på dörren några dagar innan men jag tycker att man faktiskt kan ringa innan man klampar in. Imorse klockan åtta vaknade jag av att någon smäller och kastar runt våra saker i förrådet, vi hade inte hunnit städa där inne eftersom vi var i Tjäl hela förra veckan och kom hem igårkväll, så jag hörde hur han som var här svor sig fram till elementet. Nog för att det dom var här för var bra, men man blir ganska irriterad. Speciellt när man inte sovit så mycket på natten. Jag har varit uppe tusen gånger inatt och imorse när min fina for på jobbet kunde jag absolut inte somna om, men efter jag fikat lite så la jag mig i sängen igen och lyckades somna. Men jag hann ju inte sova så många minuter som sagt.

Efter att han lämnat vårat hem klev jag upp och bytte om och tog mig en lång promenad. Medans jag gick var det superhärligt väder, men nu blåser det som attan! Himla tur att jag gått färdigt. Jag for förbi hos Joakim och Mia innan jag gick hem, blev bjuden på kaffe och góbulla! Tack så hjärligt för det :)

Förresten så fick vi våran bil såld i onsdags! Lite komiskt att han vi köpte den av ville köpa tillbaka den. Känns härligt att den är borta, jag tycker inte om bmw och ingen av oss trivdes speciellt  bra med den. Men icket härligt att vi inte har någon bil och måste låna av folk, tur att människorna runt oss är snälla! Peder lånade sin farbrors king cab så vi tog oss hem igår och idag ska han tillbaka till Tjäl och ta hem volvon som svärfar är snäll och lånar ut. Dom är bäst! 

Nu ska jag fortsätta lyssna på julmusik och njuta av ledigheten. Kram på er!


Min älskling ♥


Tjugosjunde November

Nu är vi hemma efter en underbar vecka i Tjäl. Vi har haft det så mysigt, men måste erkänna att ordspråket 'borta bra men hemma bäst' stämmer väldigt bra. Jag hade sån hemlängtan idag, men det kan ha att göra med att jag skulle adventspynta ikväll så jag ville bara hem och göra det fint här i lägenheten. Men den här veckan var välbehövlig, har verkligen fått vila och bara varit. Tror inte jag sovit såhär mycket någonsin, långa sovmornar och tidiga kvällar. Min fina har jagat, jag har varit ute och promenerat, vi har varit i Övik och så har vi bara umgåtts med min fina's familj. Guld ♥

Nu slutar min fina snart jobba, så jag ska ta fram lite pepparkakor och lussebullar så vi kan mysa framför tvn med gott första adventsfika! Livet är bra härligt just nu.
´
Kram på er och hoppas ni haft en härlig första advent!

Nittonde November

Gårdagen var så himla bra! Vi bjöd Mamma och mina syskon med respektive på en väldigt god middag. Min fina är ju så fruktansvärt duktig på att laga mat, så han stod för det mesta ;) Till förrätt rostade vi ett mjukbröd, på dom hade vi en röra och så hade vi ost på som smälte i ugn. Supergott! Till varmrätt åt vi älgstek m. potatis och morötter i ugn, sallad till det och en god colasås. Vi serverade även vitlöksbröd till maten! Till efterrätt blev det glass med bär, även det var gudomligt gott. Alla gick hem med mätta magar och tyckte att maten var god, så det blev verkligen en lyckad middag och kväll ♥

Nu på morgonen fick jag mig en skön sovmorgon, vaknade dock halv sju imorse när min fina åkte till Tjäl och kunde inte somna om. Hade så ont i magen, men som tur var så lyckades jag somna om och vaknade halv elva. Nu har jag precis ätit lunch och ska byta om, solen skiner ute så jag hade tänkt ta mig en lång promenad. Senare idag ska jag fara upp till Sidberg, ska köpa med mig en skinka så vi kan äta dopp i gryta när jag kommer fram. Det är verkligen något jag älskar!

I veckan har jag och min fina semester tillsammans, vi ska åka till Tjäl och vara där hela veckan. Det ska bli så mysigt att bara vara och rå om varandra. Speciellt nu under hösten, när min fina jobbar och jagar om vartannat hela tiden. Längtar!

Nu ska jag bädda sängen, byta om och sedan bege mig ut på en powerwalk. Sköt om er!

Det finaste jag har

Jag är så otroligt tacksam över att jag får dela mitt liv med Peder. Så tacksam för att han gav mig en andra chans och för att det blev vi två för snart fyra år sedan. Han är verkligen den sista pusselbiten som alltid fattats. Jag kommer nog aldrig kunna tacka honom nog för allt han gör för mig, det är obeskrivligt och så mycket värt. Det finns många saker som jag inte skulle ha klarat av utan honom vid min sida och det är inte något jag bara säger, det är så. Han gör mig till en starkare människa, på alla vis.

När jag känner mig ledsen och bara vill försvinna, ger han mig världens längsta kram och viskar att vi klarar allt tillsammans. Och jag har fått det bevisat, så länge vi håller ihop klarar vi resten. När jag känner mig osäker och rädd är Peder den första jag vänder mig till, för han får mig att känna en trygghet som jag inte trodde fanns.

Jag minns inte mycket från Pappa's sista dagar i livet, men jag minns att Peder höll om mig hela tiden och var stark för min skull. Jag minns att han alltid fanns där. Det gör han även idag, han släpper aldrig taget och ställer alltid upp. Vad det än gäller så är han den första som förstår och vill hjälpa mig. Han är verkligen guld värd.

Jag är så fruktansvärt kär i min fina. Jag trodde inte man kunde känna såhär starkt för en annan människa, det bara pirrar i hela mig. Direkt jag ser honom lyser jag upp och känner glädje i hela kroppen, ett riktigt lyckorus. Känslan som jag får när jag ligger i hans famn går inte att beskriva med ord, det är just i såna stunder som jag vill pausa livet, för där mår jag så bra.

Det vi två har är det finaste jag haft och någonsin kommer ha. Jag älskar min Peder, så mycket att jag knappt kan bärga mig ibland. Han är bara så himla fin och bra, den bästa människan som finns. Föralltid ♥

 

Femtonde November

Denna lediga dag var välbehövlig. Jag sov dock inte längre än till halv nio imorse, men låg kvar i sängen och kollade på några 'Teen Mom' avsnitt innan jag klev upp och åt frukost. Efter frukosten tog jag mig en lång promenad på två timmar, det var underbart väder ute så jag passade på! Har laddat ned Rix Fm appen på min iphone så jag lyssnade på superbra musik hela vägen.

Efter promenaden följde Mamma med mig på affären och sedan åkte vi på Pappa's grav och tände en massa ljus som höll på att slockna. Min fina lapp som jag skrev till honom på farsdag låg kvar också ♥

När jag kom hem och hade packat upp alla varor fick jag världens energi och rensade i skafferiet. Vi har en tendens här hemma att bara lägga allt på hög, men nu är det rent och fint där igen!! När det var klart var det bara att börja med middagen innan min fina skulle sluta jobba. Idag blev det kassler med ananas i ugn och ris. Så fruktansvärt gott.

Ikväll har jag legat i soffan och gråtit till det nya programmet kär och galen, vilket program. Jag blir så lycklig av att se andras lycka och känslig som jag är så grät jag för nästan allt. Kärlek är så fint.

Nu ska vi lägga oss i sängen och mysa innan det är dags för att sova. Imorgon ringer väckaren klockan sex och jag jobbar till tre, inte heldag så det känns bra. 


Dom fina blommorna som min Peder fick av mig idag!:)
  

Fjortonde November

Jobbarhelgen är över och jag har inte varit såhär trött på länge! Direkt jag slutade idag halv ett däckade jag i sängen och där sov jag till min fina slutade jobba klockan fyra. Himla härligt med en powernap mitt på dagen, kanske det bästa som finns! När jag hade vaknat till liv lagade vi middag tillsammans och sedan åkte vi till Sidberg med Marcus och Malin. Fikade gott och surrade en bra stund med världens bästa farmor och farfar. Mys.

Imorgon är jag ledig och då ska jag minsann sova till minst tio, det ska bli så skönt att slippa en väckare som ringer klockan sex. Jag har en härlig arbetsvecka denna vecka och sedan har jag två veckors semester, så som ni förstår kan det inte kännas annat än bra just nu. Jag känner mig så glad!!

Nu har jag precis ätit en kvällsmacka, lite sent för det kanske men jag var så hungrig. Min fina sover så sött här bredvid och jag ska göra honom sällskap, ta hand om er!

Grattis fina Pappa på farsdag

Idag tänker jag lite extra på min fina Pappa. Det är jobbigt med såna här dagar, det här är kanske den jobbigaste just efter hans födelsedag. Jag blir tokig på alla som skriver och pratar om att dom ska fira deras Pappor, nog för att man måste ju få göra det men det gör bara så ont inuti mig. I min närhet behöver det kanske inte nämnas.

Trots att jag är riktigt trött så känns det så bra att jobba en delad tur idag. Slipper jag tänka så mycket. Börjar om att jobba halv fem igen så nu ska jag sova i någon timme så jag orkar med jobb ikväll.

Grattis igen världens bästa Pappa på farsdag! Jag älskar dig så mycket

Tolfte November

Nu har jag precis gjort mig klar för att åka på jobbet, måste erkänna att jag är riktigt trött. Inte alls taggad på jobb för fem öre, men det kommer väl när jag är där! Har ju blivit så bortskämd med sovmornar denna veckan så jag nästan vant mig, inte bra ;) Och snart har jag två veckors semester också, såg igår när jag kom på jobbet att ledigheten blivit beviljad och det känns super! Snart får jag och min fina en vecka tillsammans och bara vara. Längtar ♥

Idag jobbar jag till fem, kvällen blir nog väldigt lugn för jag kommer vara riktigt trött. Min fina kommer hem från Tjäl och förhoppningsvis behöver han inte jobba så länge ikväll så vi hinner mysa.

Ha en fin dag! Kram på er

Du är så älskad och så saknad

När man förlorar ens bästa vän blir man så mycket skörare, men ändå så mycket starkare. Jag hade aldrig klarat av att se Pappa försvinna om det inte vore för allt han hjälpt mig med. Hans kloka ord. Han var alltid så stark och sa att allting ordnar sig alltid på något sätt. Det är precis så jag tänker idag, på något sätt löser man alltid alla hinder på vägen. Man tar sig över dom, man ska aldrig ge upp. Jag har Pappa's tjurskalle, jag ska klara allting oavsett hur lång tid det tar. Jag tror att min tänk får mig att överleva utan honom. Även om jag faller isär ibland, så finns det alltid något som lagar mig igen.

När man förlorar ens bästa vän så ser man helt annars på livet. Man visar uppskattning och tacksamhet. Jag är så tacksam över att jag får vakna varje morgon, att jag får andas, att jag får finnas. Det är det bästa som finns, livet. Jag är så tacksam över min fina pojkvän som varenda dag finns vid min sida och stöttar mig. Lika med mina älskade bröder, min underbara Mamma, Peder's fina familj och mina fantastiska vänner.

Pappa's död är det värsta som hänt mig. Det gör ont varenda dag, inuti. Men för varje dag blir det pyttelite lättare att leva. Jag kommer alltid gråta för att Pappa är borta, han var (är fortfarande) en stor del av mig. Min absolut bästa vän som jag umgicks med precis varenda dag. Vi gjorde så mycket tillsammans och det gör mig så glad, att vi hann skapa så många fina minnen tillsammans. Bara han och jag. Min favorit och jag.

När jag tänker på Pappa så ler jag, inte bara på utsidan utan även på insidan. Han gjorde mig alltid så glad! Jag skrattade verkligen från hjärtat när jag var i hans närhet. Han hade precis den sjuka humorn som jag har, vi vek oss ofta av skratt.

Fina Pappa, jag vet att du ser hur ofta jag gråter av saknad efter dig och jag vet att du önskar att du kunde göra någonting. Men jag försöker varje dag, jag tänker aldrig ge upp. Jag längtar så tills vi ses igen, då ska jag krama om dig och aldrig släppa taget. Min alldeles egna krambjörn.


Mamma & Pappa. Dom finaste i hela världen ♥


Nionde November

Hej på er mina fina läsare! ♥

Jag har fullt upp med annat just nu, därför får bloggen hamna lite på sidan. Men jag mår bra, riktigt bra. Jag har nog aldrig känt såhär, jag går runt och ler hela tiden. Härlig känsla. Livet börjar vända mot det bättre!

Nu på morgonen har jag hunnit med en timmes promenad i kylan, glömde ta på mig långkalsonger så mina ben var riktigt frusna när jag kom hem igen, men efter en riktigt varm dusch tinade jag upp! Nu har jag precis gjort mig klar för att åka på jobbet, svm står på schemat idag. Senare ikväll ska jag och min fina ta bilen upp till Sidberg och umgås med världens bästa farmor och farfar. Det blir mysigt.

Snart har jag två veckors semester, det ska bli så himla härligt att bara få vara och vila upp sig! En vecka får jag tillsammans med min fina, då åker vi nog till Tjäl och bara myser med hans familj. Gud vad jag längtar till nästa torsdag!!!


Genom allt. Jag älskar dig så fruktansvärt mycket!

Fjärde November

Jag har haft annat för mig dom senaste dagarna, därför det inte blivit mycket skrivet här i bloggen. Har pysslat med en alldeles ny blogg så då har denna fått lida lite ;)

Nu är det fredag igen och jag är ledig hela helgen, känns så härligt. Har precis njutit av en god fredagsmiddag alldeles själv, tacos. Gott! Min fina är alldeles strax hemma, då ska vi åka till Tjäl och vara där över helgen. Minns ni att jag skrev för längesen att vi skulle tapetsera där? Vi har ju fått ett större rum där och det behöver tapetseras om, vi har pratat om det i flera månader men det har aldrig blivit av. Men nu har vi köpt allt som vi behöver så nu i helgen ska det bli gjort. Finaste Maggan ska hjälpa oss! ♥

Nu ska jag fortsätta se på tv och vänta på att världens finaste ska komma hem. Sköt om er!


Världens finaste Albin.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus