Tjugoandra Juli

Jag förstår inte vad som är felet, jag somnade sent inatt men vaknade ändå jättetidigt imorse och kunde inte somna om. Irriterande när jag har semester och allt, då ska jag ju kunna sova hur länge som helst med tanke på att jag slipper kliva upp klockan sex. Men, får ta en powernap eller liknande under dagen om jag blir alldeles för trött. Det är det som är så knepigt, jag är helt slut på dagarna men sedan när jag väl ska sova på kvällen går det inte. Min fina däremot har inga som helst problem med sömnen, han kan somna tidigt på kvällen och sedan sova halva dagen efter. Haha! Men snart ska jag minsann gå in i sovrummet och hoppa på honom ;) Tror inte han blir speciellt glad, med tanke på att han låg vaken till tre inatt och såg Harry P. Förstår inte hur man kan hålla sig vaken, jag såg kanske fem minuter av filmen och sedan slocknade jag.

Klockan tolv ska jag ta mig en lång promenad, förhoppningsvis får jag med mig fina Mamma för det finns inget tråkigare än att promenera själv. Speciellt när jag och Pappa alltid gick tillsammans, då blir det ännu jobbigare. Men jag har ända sedan Pappa försvann bitit ihop och gått mycket själv, det är starkt.

Ikväll ska vi grilla, så gott! Det är ju fredag och allt, härligt med helg. Resten av helgen blir nog lugn, är himla sugen på att åka till Umeå eller Örnsköldsvik för shopping. Jag och Mamma åker till Örnsköldsvik några dagar på min sista semestervecka för att hälsa på mormor och morfar, då blir det nog lite shopping. Sedan ska vi åka till Sundsvall på IKEA också, blir kul! Alltid lika roligt med shopping, jag älskar det ;)

Nä nu ska jag gå och se om min fina vill vakna, ha en härlig fredag!


Min fina, jag älskar dig så mycket!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0