- Vart jag ser mig själv om 10 år

Om tio år är jag nästan trettio. Då bor jag i ett fint hus på landet med världens finaste Peder, massor med husdjur (hundar skulle jag kunna tänka mig och kanske en eller två katter.) Om tio år har vi hunnit ha ett helt fantastiskt bröllop med våra nära och kära, så då bär jag två ringar på mitt finger. Förhoppningsvis en ring med en fin diamant på! ;) Sedan tror jag nog att vi hunnit skaffa 2 eller 3 barn, vi är idag inte riktigt överens om hur många vi vill ha. Jag själv skulle kunna tänka mig tio stycken, medans min fina bara vill ha 2 eller 3. Men det lär vi nog komma överens om när dagen är kommen ;)

Om tio år har jag ett fast jobb, vart vet jag inte. Förhoppningsvis på Skytten där jag är nu, men vad vet jag? Jag kanske jobbar på sjukhuset eller en vårdcentral om tio år. Jag har ju haft planer på att fortsätta plugga, men jag vet inte om jag kan se mig själv som sjuksköterska om tio år. Just nu har jag inte kraften till det, men the time will tell! Jag vet iallafall att om tio år har jag utvecklats, både fysiskt och psykiskt.

Jag kommer nog vara bra mycket starkare än idag. Varenda dag är en kamp och jag vet att jag blir starkare för varje dag som går - så om tio år är jag nog starkare än någonsin.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0