2011-01-10

Idag jobbade jag till halv fyra, dagen gick snabbt och jag fick skratta mig igenom hela arbetspasset. Såna dagar är guld värda! Jag har helt klart ett underbart jobb och världens bästa arbetskamrater. Efter jobbet tog jag mig en timmes promenad, hur härligt väder som helst ute nu. Skulle kunna gå/springa flera mil bara för att vara ute. När jag kom hem stod maten på bordet, köttgryta och bulgur. Mumsigt vare! Och efter middagen slocknade vi framför 'Dag-otto' i sängen, så himla skönt att få vila lite. Vaknade klockan halv nio ikväll och hade världens energi, drog med mig min fina på en löprunda och nu är vi hemkommen. Jag har tränat två timmar idag, utomhus. Skulle kunna träna en timme till bara för att det är så himla härligt ute. Tycker det kan fortsätta vara sånt här väder så man kan vara ute och njuta av vintern också. Har ju varit så himla kallt den här vintern så det har ju inte ens varit roligt.

Imorgon ska jag ställa väckaren tidigt och träna. Jobbar 12-17 imorgon så jag hinner med ett träningspass före jobbet, sedan direkt jag slutar imorgon ska jag och mamma åka till Knaften för att mysa med Ingela och Albin!:) Jag längtar jättemycket. Var ett tag sedan vi var dit nu, dom är ju så mysiga.

Nu ska jag skutta in i duschen och sedan mysa med min fina resten av kvällen. Livet känns så bra just nu


Snart tre år sedan. Jag älskar dig lika mycket nu som då, om inte ännu mer. Du är mitt allt fina du, skulle
aldrig klara allting utan dig. Jag vet att det föralltid kommer vara vi två. Så länge vi har varandra faller resten på plats!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0