As life goes on

Igår jobbade jag till fyra och blev direkt hämtad av min fina och min bror, vi hämtade upp Malin på Shell och köpte oss lite att äta. Sedan började vi rulla mot Övik för att se Modo spela, vi åkte hem besvikna efter en förlust (jag är inte så insatt i hockey egentligen, men domaren var totalt värdelös) men jag hade iallafall roligt och det är ju huvudsaken. Jag är så glad att jag har så fina människor i mitt liv.

Idag jobbade jag till halv två, jag skrattade igenom hela arbetspasset. Jag har världens bästa arbetskamrater, utan tvekan. Efter jobbet tog jag långa rundan runt betseledammen, jobbigt men härligt!

Ikväll har jag och Malin varit en sväng till Sidberg och myst med världens bästa farföräldrar. Jag tog upp min stickningskarriär igen så nu kommer det bli en vardagssyssla ;) Hur kul som helst att sticka! Men telefonen lär nog gå varm, kommer nog måsta ringa farmor direkt något blir fel. hah! Underbart.

Imorgon börjar jag jobba klockan tolv och slutar fem, ska hinna med ett träningspass på morgonen och sedan städa på kvällen. Har beslutsångest om vad som ska göras i helgen, men jag kommer nog fram till något så småningom.

Ta hand om er och varandra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0