Empty room

Idag har jag inte mått bra. Jag har gråtit, varit arg, tänkt alldeles för mycket. Fick gråta ut hos mamma ikväll, jag behövde det. Jag behöver min mamma. Hon finns alltid där, spelar ingen roll om vi skulle vara hundra mil ifrån varandra, hon skulle göra allt för att få mig att må bättre. Hon är världens bästa mamma.

Oavsett vad som händer, kommer jag alltid sakna min Pappa. Det gör så jävla ont att vara utan honom, ni skulle bara veta. Jag är aldrig hel, bara halv, hela tiden. Önskar jag fick må bra, önskar att tårarna kunde sluta rinna. Önskar att den brännande smärtan kunde försvinna. Det gör bara så ont.

Om jag kunde trolla, skulle jag trolla hem Pappa. Om han kom hem igen, skulle jag aldrig släppa taget. Han är den enda människan som verkligen kunde mig utantill, jag behöver honom vid min sida. Vet ni vad jag önskar? Att man kunde leva i drömmarnas värld. För då skulle jag få krama om honom hela tiden och jag skulle få massor med varma pussar på min panna. Min fina Pappa, kom hem. Snälla..

Något som fick mig på lite andra tankar ikväll var att jag beställde hem inbjudningskorten till min födelsedag. Jag fyller tjugo år i April och det kommer firas med massa gott! Vi ringde och hyrde lokal också ikväll, det känns härligt att ha något att se framemot. Jag behöver milstolpar. Behöver ha något att se framemot, annars stannar jag av.

Nu ska jag duscha varmt och sedan lägga mig och sova. Imorgon SKA jag jobba, på något sätt mår jag så mycket bättre när jag får vara på jobbet. Då slipper jag tänka på allt som gör mig ledsen. Jag vet att det inte är bra att förtränga saker, men just nu behöver jag det. Godnatt på er alla fina människor.
Kommentarer
Postat av: mamma

Älskar dig dubbelt det vet du och finns alltid i med och motgång, glädje och sorg <3 Tillsammans är vi alla stark du, Joakim, Marcus och jag i allt elände <3

2011-01-19 @ 22:00:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0