Go svägerskan!



Det finns ingen som Malin. Malin är Marcus flickvän. Hans hjärta. Hans allt. Dom är som gjorda för varandra, hon är pusselbiten som alltid fattats hos honom. Hon gör honom hel, han skiner upp när han får vara i hennes närhet. Jag har aldrig sett min fina bror så lycklig som han är nu.

Hon kan få hela världen att skratta, man blir bara så glad när man är med henne. Första gången vi träffades var när hon kom hem till oss på middag och direkt kände jag mig så trygg med henne. Vi pratade och skrattade, som om vi känt varandra i flera år. Hon är så fruktansvärt lätt att prata med.

Jag vet att det alltid kommer vara dom två och det gör mig lycklig. När han är lycklig är jag det. Det känns så bra att han äntligen får vara med någon som förstår, stöttar, finns där, försöker allt hon kan för att laga honom. Det är guld värt. Det är bara så äkta det dom två har.

Jag har alltid haft svårt för att släppa in nya människor, speciellt i Marcus liv. Han är min bästa vän, min andra halva. Jag har varit så rädd för att mista honom, på något sätt. Men Malin var så lätt att släppa in, hon var så genomgo. Jag förlorade inte Marcus när dom två blev ett - jag fann istället en vän för livet.

Så tack fina Malin för att du gör min andra halva så lycklig och för att du är så underbar!
Kommentarer
Postat av: tjejen i inlägget ;)

Du vet att de är ömsesidigt! Girl your amazing <3

2011-01-27 @ 23:35:25
Postat av: moster

Fina Sara, att läsa och ta in det du skriver värmer mosters hjärta. Jag blir så lycklig när jag läser vad du skriver, du ger mig energi. Fantastiskt att just nu läser jag din blogg, när jag som mest behöver det själv, sliten, sjuk, hemma från jobbet en hel veckan. Har det hänt någonsin?? Jo, när jag fick ett nytt knä .. den dj---- protesen. Ja, du vet vad jag menar.Nu är jag vaken och hostar så jag spyr, sitter med en kopp thé och tar mig tid med det jag tycker jag missat. Din blogg. Puss o Kram/moster

2011-01-28 @ 01:05:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0