Andra Januari - 2012

Jag var helt slut på efter jobbet igår så jag orkade inte skriva, så första inlägget detta år får bli nu! Varför får man alltid en helt otrolig känsla efter tolvslaget? Man känner sig som en ny människa och man ser tusen möjligheter framför sig. Härligt! Min nyårsafton blev super, även om jag var tvungen att stiga upp sex dagen efter för att jobba. Vi träffades hos Mamma kring sex och åt trerätters, så gott! Jag fick skratta så mycket den kvällen att jag fick ont i kinderna. När klockan närmade sig tolv samlades vi i soffan och jag fick skåla in det nya året tillsammans med människorna jag älskar mest. Dock saknades min andra storebror men vi fick skrika gott nytt år över telefonen till varandra!

Som sagt så har jag jobbat hela helgen. Mycket pengar men kanske inte det roligaste att jobba en sånhär helg när man bara vill fira och vara med nära och kära. Men jag får tänka positivt, nästa jul och nyår slipper jag jobba och får vara med min familj. Det känns så bra! Och denna helg har jag ju tjänat ihop pengar till en barnvagn ;)

Idag är jag ledig, lyckades sova till tolv och är fortfarande trött. Ska laga mig någon middag strax och sedan ska jag nog ta mig en promenad. Behöver frisk luft.

Hoppas ni hade en lika bra nyår som jag hade! Kram på er.


Mina tokskallar ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0