Tjugonde Januari

Hej på er mina fina läsare! ♥

Jag har varit sjuk hela veckan, är fortfarande sjuk, därvav den dåliga uppdateringen. Jag har mest sovit och är fortfarande lika trött. Men ikväll ska jag jobba så jag ska alldeles strax bege mig ut på en promenad när jag vilat frukosten. Härligt!

I onsdags åkte jag och min fina till Övik. Han skulle till tandläkaren där och röntga sina tänder, så jag följde med. Efter hans besök där så gick vi på stan, åt en god lunch buffé på ett jättemysigt café och så lite mer shopping efter det ;) Jag hittade inte ett endaste plagg åt mig själv, vi köpte lite kläder till bebis ♥ och så hittade min fina några snygga kläder. Efter shoppingdagen var vi helt slut, men dagen var långt ifrån över. Vi skulle se Modo spela och matchen började inte förrän klockan sju, så vi satte oss på Röde Orm och åt en god middag och efterrätt. Supergott var det. Modo vann med 4 - 1 mot HV71 så det kändes riktigt roligt att få se en lyckad match. Det var en jättemysig dag, min Peder är den finaste i hela världen :)

Igår var jag på ett möte klockan ett, sedan när min fina slutade jobba åkte vi direkt på Berg's här i Lycksele och kollade på barnvagnar. Eftersom det är så lång leveranstid så slog vi till och beställde efter direkt. En Emmaljunga Edge Duo Combi, en bilbarnstol, en adapter och en skötväska. Känns super att ha det ordnat! :)

Igår kväll for jag till min fina Linnéa i hennes lägenhet. Vi satt och surrade i säkert tre timmar, kändes så härligt att umgås. Det var precis som förr. Tack älskade du för en bra kväll!!



Kommentarer
Postat av: cicci

Riktigt fin barnvagn. Hade en edge due tidigare men den va lite förstor att ha i bilen när vi har två hundar också. Så jag sålde den och köpte mig en city cross istället. Men saknar luft hjulen nu på vintern :S Går mycket tyngre med däcken jag har!

2012-01-20 @ 13:13:38
URL: http://psissi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0