Tjugofemte Januari

Arbetsdagen är över, puh! Jag är så himla trött i både kropp och själ, skulle kunna sova flera timmar nu, men snart är det dags att laga middag så vila får jag göra sedan. Senare ikväll måste jag försöka orka städa här hemma och så ska jag hinna med en promenad också, verkar som att det blir lite vila för mig ikväll. Haha!

Annars då? Magen växer som den ska och det börjar kännas mer verkligt att det är någon där inne ♥ Min rygg gör fortfarande ont när jag lyfter tungt eller springer mycket på jobbet, men ska prata med barnmorskan och förhoppningsvis får jag hjälp av en sjukgymnast. Illamåendet på mornarna har börjat ge sig (tack och lov!) och jag känner faktiskt att jag börjar må bättre och bättre.

Vi skulle egentligen åka på IKEA i helgen och handla, men vi känner att vi hellre stannar hemma så ikväll ska vi kika på deras hemsida och beställa hem de saker vi ville köpa där. Det finns ju så mycket fint på Berg's här i Lycksele så det känns nästan lite onödigt att dra iväg till Sundsvall när det finns minst lika bra saker närmre. Vi har ju beställt barnvagnen och bilbarnstolen från Berg's och jag längtar så himla mycket tills vi får hämta ut dom! Det är så himla mysigt att kika på bebissaker, förbereda och planera. Vi längtar så mycket till vi får träffa vårat lilla pyre!!

Nu ska jag påbörja middagen. Hoppas ni haft en underbar onsdag! Kram på er.


weheartit

Kommentarer
Postat av: Therese

Vilket datum va ni beräknad? :)

2012-01-25 @ 20:44:17
URL: http://johansson1986.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0