Trettioförsta Januari

Den här dagen har gått supersnabbt och trots att jag sov väldigt dåligt inatt så har jag klarat dagen utan bekymmer. Jobbade till halv två, sedan for jag hem och sov fram tills middagen. Slocknade direkt jag la mig i sängen. Efter middagen såg vi på några avsnitt av House och sedan tog jag mig en promenad med Malin! Det snöade som tusan hela tiden men vi höll ett bra tempo så jag som är så vältränad just nu kommer väl helst ha träningsvärk när jag vaknar imorgon ;) haha! Efter promenaden for vi hem hit, drack kaffe och hörde på när grabbarna skrek hejvilt till hockeyn. Modo vann med 1-0 så vi får somna med glada pojkar ikväll, tack och lov ;)

Imorgon är jag ledig, så härligt! Ska sova ut, städa lägenheten, promenera, laga någon god middag och har jag orken ska jag baka kanelbullar. Mumsigt. Var längesen frysen var full med bullar så det börjar vara dags.

Har precis ätit frukt och druckit en drickyoghurt. Jag har bestämt mig för att bli mer nyttig, mer frukt och mindre godsaker. Lätt hänt att det blir smörgåsar på kvällen vilket är helt onödigt egentligen när det finns massa annat smarrigt att äta. Ska även försöka dra ner på godisätandet på helgerna och nöja mig med popcorn som jag gjorde förr, jag mådde så himla mycket bättre då och nu när jag är gravid så kan jag tänka mig att jag kommer må superbra utan en massa socker och sånt. Får se hur länge jag klarar detta, ska verkligen försöka!

Nu ska vi skutta isäng, kram på er! ♥

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Oja det är det verkligen! Inte förän då man inser att man verkligen ha en liten där inne i magen :)

Ser att ni också ska ha barn! Grattis! :) vilken vecka är du i?

va roligt att du hittat min blogg! Få man fråga hur du hitta åt mig?

2012-02-01 @ 15:48:57
URL: http://annacharlottesvensson.blogg.se/
Postat av: ENDENISE

sv: oseriöst är nog bäst :) hihi

2012-02-02 @ 21:08:12
URL: http://endenise.se
Postat av: PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster.

Vilken jätte mysig blogg! :) Tack så mycket för du lämnade en kommentar inne hos mig! ska sätta mig ner och kika lite här nu.

Kramar!

2012-02-09 @ 08:21:28
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0