Åttonde Januari

Hej på er mina fina läsare! ♥

Det är verkligen glest mellan uppdateringarna här på bloggen, inte alls min mening utan jag har bara för lite ork för att skriva långa inlägg. Är väldigt trött om dagarna, lägger mig och vilar direkt jag får chansen. Men det är ju något man får räkna med när man är gravid ;) Mitt hjärta slår ju för två just nu så inte konstigt jag blir helt slut på för ingenting.

Annars då? Jag mår bra, oförskämt bra. Har lite molvärk till och från och lite ont i brösten, men annars är allt bara fint. Har fortfarande inte förstått att något växer inuti mig, men det kommer väl när vi får se vårat lilla pyre på ultraljudet ♥

Jag har haft långledigt nu, från i torsdags till på tisdag. Känns bra! Den här helgen har varit super. Igår åt jag trerätters tillsammans med Marcus och Malin. Vi gjorde kyckling i ugn som var fyllda med fetaost och soltorkade tomater, sedan åt vi färska räkor på kvällen framför gladiatorerna. En väldigt lyckad lördagkväll med andra ord.

Nu är helgen över men jag är ledig imorgon, ska passa på att städa bort julen och ta mig en lång promenad. Hoppas ni har haft en lika härlig helg som jag har haft! Kram på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0