Trettonde Januari

Åh vad skönt det känns med helg! Min kropp är helt slut på. Har väldigt svullen mage så den gör riktigt ont och min svank blir inte heller bättre. Känns ju inte alls roligt att kroppen ska ge upp redan nu, när man vill jobba så länge som det är möjligt.

Min chef pratade med mig idag om havandeskapspenning, har skrivit ut papprerna och ska fylla i dom så småningom. Nackdelen med att gå tidigt från arbetet är ju att man får nästan leva på den man lever med. Nu har jag ju fast jobb och jobbat ett bra tag så jag får ju pengar, men inte lika mycket. Men sen är det ju varken bra för mig eller för barnet om jag jobbar och har ont. Men jag satsar på att jobba så länge som det går, sedan får man se. Går det inte så går det inte, inget man kan styra över.  

Nu ska jag lägga mig och sova en timme eller två, känns som att min kropp behöver det. Ikväll kommer det middagsgäster hit och så ska jag packa inför helgen. Imorgon åker vi till min fina's hemställe och myser, ska bli så himla härligt och komma iväg lite. Vi ska tapetsera klart vårat rum som vi har där, äntligen! ;)

Kram på er ♥


Min farmor, jag och mitt kusinbarn!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Lyssna noga på din kropp nu, lova mig de!! Det är inte värt att jobba om du inte få må bra. Jag va dyngslut på men jobbade ändå för jag älska jobbet och tyckte de skulle va tråkigt att bara ligga hemma. De resulterade i för högt blodtryck å de vill man inte ha som gravid. Lyssna på kroppen och de minsta lilla ta de jäkligt lugnt! Ja svimmade ju tidigt i graviditeten, redan då sa kroppen ifrån! Tänk på bebis och ditt välmående. De är de viktigaste nu som gravid :)

2012-01-13 @ 16:48:04
Postat av: Ereeka - Med bebis i magen ♥

Svar; dom är så fina! Fick du en lika som jag har? :)

2012-01-13 @ 18:45:20
URL: http://ereeka.se
Postat av: Anna

Hej! Kolla gärna in min bloppis, massa kläder är till salu! :D

2012-01-15 @ 10:21:14
URL: http://apparelbloppis.blogg.se/
Postat av: JOZ♡

Najs blogg (:!

2012-01-15 @ 20:10:12
URL: http://bedeliciious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0