Im gonna love you more than anyone

Ibland brukar jag stanna upp och tänka, vad har jag gjort som förtjänar att ha det såhär bra? Jag har precis allt jag kan önska mig, finns inget mer jag kan begära. Jag har världens finaste i mitt liv, min livskamrat och bästa vän. Att jag får dela min vardag med honom gör mig så fruktansvärt lycklig, han får mig att må så bra. Jag visste inte vad kärlek var innan Peder kom in i mitt liv, aldrig någonsin har jag fått vara i närheten av något så fint. Vi har skapat ett mirakel och det finns inget som gör mig så lycklig som när han håller på min mage och ler. Han kommer bli den bästa Pappan i hela världen. Det är jag säker på ♥

Jag trodde inte för två år sedan att jag idag skulle stå här så lycklig och jag trodde aldrig att jag skulle vara såhär positiv till livet. Jag var nära på att ge upp när Pappa rycktes ifrån mig, men jag fick sån kärlek av alla runt mig så jag reste mig så fort benen gav vika. Jag kommer aldrig kunna tacka nog för att ni fick mig på rätt spår igen. Ni är så otroligt fina.

Det kan vända så otroligt snabbt. Från att man knappt orkar till att man tar vara på varenda sekund av livet. Jag är så glad att det vände för mig. Det har inte varit en lätt resa, jag har fått kämpa varenda dag. Jag har fått falla flera tusentals gånger för att komma upp igen. Men om man har viljan inom sig så klarar man det. Jag sa hela tiden att jag inte skulle kunna leva utan Pappa, det kan jag visst. Jag lever idag, även om jag faller isär ibland. Saknaden finns alltid där. Man måste bara lära sig att leva med den. Det bästa jag gjort är att jag kämpat vidare, för idag mår jag så bra.

♥ 

Kommentarer
Postat av: Pallan

Du är så stark Sara och skriver så fint!

2012-01-11 @ 15:00:24
URL: http://pallan.blogg.se/
Postat av: th

Hej! Jag läser din blogg så fort jag får chansen, du skriver så bra :) Men jag har en undran, som jag länge undrat. Du behöver inte svara på den om du tycker den är dum... Ang, din pappa. Vad dog han egentligen av? Du behöver verkligen inte svara om du inte vill. Men i lilla Lycksele hör man en massa hit och dit...Men vad är det rätta?



Lycka till i framtiden! =) Kram!

2012-01-11 @ 15:12:58
Postat av: Novembersara.

SV; Jag lyssnade från och med vecka 12, hörde hjärtslagen bra ett tag sedan försvann dom efter några veckor! BM sa att det kunde bero på helt hur bebisen låg så bli inte orolig om du inte hör något!



Jag lyssnade på vår flickas hjärtljud idag hos barnmorskan, och deras apparater är ju SJUKT mkt bättre! Så om du inte hör något via angelsound, stressa inte upp dig! Men vilken vecka är du i nu?



och du, jättefint inlägg, blev helt tårögd! starkt gjort av dig att inte ge upp! jag har själv varit på den platsen att jag velat ge upp många gånger!

2012-01-11 @ 15:30:15
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: S

Kan bara hålla med den andra kommentaren! Superstark!

2012-01-11 @ 18:34:02
URL: http://sannaerikssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0