Elvin 3 månader ♥

Den 14 September blev vår lilla prins tre månader gammal och han växer så det knakar. Nu väger han 6130 gram, har hunnit bli 62 centimeter lång och har ett huvudomfång på 40,3 centimeter.
 
Elvin har utvecklats och förändrats så mycket på bara några veckor. Han är riktigt nyfiken, så fort han hör ett ljud så tittar han dit och förut när han låg i sin babysitter framför tvn så brydde han sig inte om man gick förbi, nu kollar han på allting som rör sig runtomkring och följer en med blicken. När vi söver honom för natten så brukar han alltid kolla upp på oss några gånger för att se att vi fortfarande är kvar, antar att han känner sig trygg då och kan slappna av och somna.
 
Han har börjat greppa saker. Våra fingrar, mitt hår, filtar och sina nappar. Häromdagen såg jag hur han hade nappen i munnen och helt plötsligt så har han den i handen medans han viftar och sparkar med benen. Sötnos!
 
I famnen gillar han att sitta upp, om man lägger honom så håller han upp huvudet hela tiden och vill fram. Han har blivit lite stadig på benen så han orkar stå en liiiten stund.
 
Han har hittat sina händer och kan sitta och titta på dom hur länge som helst. Benen har han börjat lyfta men inte riktigt förstått att det är hans fötter som rör sig framför honom.
 
Han kan vända sig från mage till rygg och igår vände han sig för första gången från rygg till mage.
 
Dregglar gör han som bara den. Går många dreggellappar här hemma. Ibland kliar det så mycket i hans mun att han stoppar in hela handen i munnen och blir jättearg. Kan vara ett tecken på tänder.
 
Han sover bra varenda natt. Han äter sista gången kring tio, vaknar kring sex/sju för att äta och sedan somnar han om till åtta/nio. Det är skönt. Dagtid äter han var tredje timme, ibland kan jag skjuta på det en halvtimme utan problem.
 
Elvin är en väldig glad kille som bjuder på många leenden. Kan inte beskriva lyckan som man känner när man pratar med honom och får tillbaka ett stort leende och ett glatt läte. Han är ju bara så go.
 
Mamma och pappa älskar dig mest av allt
Kommentarer
Postat av: renatas.blogg.se

Vad mycket han kan den stora killen! Söt är han också =)

2012-09-22 @ 21:46:07
URL: http://renatas.blogg.se/
Postat av: Eleonore- Kokboksutmaningen

Härligt att han utvecklats så mycket, min Elsa är likadan, väldigt nyfiken och vill lära sig mycket :)

2012-09-23 @ 09:18:10
URL: http://fikamed.wordpress.com
Postat av: Elin - mamma till Jasper & Axel

Liten blir stor :) ❤

2012-09-23 @ 12:08:33
URL: http://elinstenbergn.wordpress.com
Postat av: Bella - med mini i magen

Lilla killen börjar bli stora killen :) så söt :)

2012-09-23 @ 14:36:39
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0