Femte September

Igår hade jag en riktig jobbig dag, hur jag än försökte så blev allting bara fel och ingenting kändes rätt. På kvällen jobbade min fina så min älskade storebror tog Elvin en timme så jag fick fara på gymmet med Malin. Det var så skönt att få komma iväg, röra på mig och rensa alla jobbiga tankar. Kände när jag kom hem att jag var som en helt ny människa, tänka sig vad liten träning kan göra! Fick världens energi och blev så mycket gladare. Så tack finaste, underbaraste Marcus för att du var barnvakt. Det var guld värt
 
Idag har Elvin's fina farmor varit här och umgåtts med oss. Han trivdes så bra i hennes famn att han somnade där en timme, godingen! Vi fikade gott och surrade i massor, var så mysigt att bara sitta och prata om allt mellan himmel och jord. Så skönt när man känner att man klickar och kan prata om precis vad som helst. Jag är så lyckligt lottad som hamnat i en sån fin familj som deras, dom är så fantastiska allihopa!
 
När svärmor åkte hem till Åsele igen tog vi oss en lång promenad på Pappa's grav. Det blåste så mycket att det kändes som att vi skulle blåsa bort men det var skönt med lite frisk luft och framförallt motion! Älskar verkligen långa promenader.
 
Ikväll har jag och Elvin varit med hans mormor på Lindex, dom hade kvällsöppet så vi passade på att shoppa lite. Jag bytte Elvin's snoopy pyjamas, en knapp hade lossnat så jag bytte till en röd i en storlek större. Så köpte jag ett par hängslebyxor och ett par bamse sockar också, av mamma fick han två bodys och ett par byxor. Så fina. Tusen tack!!
 
Nu ska jag mysa med vår pratglada son. Hoppas ni haft en härlig onsdag
 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0