En utmaning

 
I helgen bestämde jag mig för att sluta äta godis ett helt år. Även sluta äta chips, ostkrokar och dricka läsk. Varför jag helt plötsligt kom på det här var för att jag känner inte att jag behöver äta en massa sånt, kroppen mår så mycket bättre utan allt socker. Jag tror absolut att jag kommer klara det, jag går verkligen in för det och det ska bli spännande och se om det blir någon skillnad.
 
Jag har gjort samma sak för några år sedan och då klarade jag det utan problem, visst var det lite jobbigt när man umgicks med vännerna en kväll och det togs fram världens godisskål och jag inte fick röra den. Men jag hade slagit vad med mamma och pappa, jag skulle få pengar ifall jag klarade det och jag hade ju absolut inte hjärta att äta en godis och ljuga för dom.
 
Jag kommer fika tårta och sånt på Elvin's dop som är till helgen och jag kommer även fika när vi blir bortbjuden någonstans, men inte så att jag kommer baka här hemma eller köpa hem fikabröd. Bara fika när det är något speciellt.
 
Jag älskar utmaningar och ser framemot denna. Har ni slutat med godsaker någon gång och hur gick det för er?
 
Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Liam och Enya

Jag har gjort de där en gång och klarade de faktiskt ett helt år, blev riktigt förvånad att jag klarade det. Men efter några veckor utan blir de ju lättare :) sen sp tyckte jag att set lönade sig ekonomiskt också, shit så mycke pengar man sparar in :) lycka till! Kram

2012-09-24 @ 10:44:52
URL: http://frudrutts.blogg.se
Postat av: Bella - med mini i magen

Jag har försökt och sluta flera gånger men jag tycker verkligen att det är så svårt! I början av året innan jag fick reda på att jag var gravid så hade jag börjat mitt nyttiga liv eller vad man ska säga, jag började äta hälsosammare och åt nästan inget godis alls, någon gång. Rörde på mig mer, tog längre promenader med hunden osv. Men i samma veva som jag plussade så fortsatte jag att gå lite längre men att äta godis igen, jag tänkte - nu har jag endå ingen chans att gå ner något eftersom de lilla livet i magen kommer att göra att jag går upp i vikt ;p. Jag hade verkligen bestämt mig för att göra något åt min övervikt men sen när jag plussade så ändrades ju allt så jag tänkte att jag kunde få unna mig lite godsaker nu när jag är gravid och sen efter graviditeten ta tag i det igen! Jag är verkligen såå himla taggad på att gå ner i vikt, äta bättre och förändra mitt liv. Nu när vi blir föräldrar så kommer det ju självklart att vara en stor förändring så varför inte göra fler förändringar på engång ;p. Du ska i alla fall veta att Du är en himla stor inspiration, jag ser verkligen upp till dig! Du är så himla Duktig, jag hoppas att du är stolt över dig själv, för det ska du vara :). Kram

2012-09-25 @ 21:40:27
URL: http://www.gabriellaonnelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0