Så mycket kärlek

Jag har alltid varit en väldigt känslig människa och sedan jag blev mamma har den delen av mig blivit så mycket starkare och jag har ännu lättare till tårar. Både av lycka, av stolthet och även av sorg. Jag har verkligen fått upp mina ögon och ser helt annars på saker nu. Jag förstår mycket bättre, vilket får mig att känna starkare för allting.
 
När jag ser ett program på tvn om barn som blir misshandlade, blir jag alldeles kall och illamående. Jag börjar gråta och kramar om Elvin hårt. Hur kan människor skada dom små liven? Dom är ju så hjälplösa och det är vår plikt som vuxna människor att skydda dom. Att det finns människor i vår värld som kan göra vad som helst med barn kan jag inte förstå. Det värker i hela min kropp när jag tänker på det. Dom kan ju inte försvara sig, så små och oskyldiga
 
Innan Elvin kom till oss så blev jag väldigt arg när jag såg något sånt på tvn eller läste om det i tidningen, jag blir fortfarande arg, men känner på ett helt annat sätt nu när jag verkligen vet hur det är att ha ett barn. När jag vet hur det känns att känna den kärlek som inte går att beskriva med ord. Den är så stark. Elvin betyder mer än allt för mig och jag ska göra allt i min makt för att skydda honom livet ut. Att det finns föräldrar där ute som inte känner likadant för sina barn är för mig så ofattbart.  
 
Älskade barn
 
.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0