Söndag 3 April

Jag har haft en helt fantastisk helg! I fredags tog jag med min fina familj på Skogskåtan där vi åt tacobuffé, det var hur gott som helst och jag måste säga att jag åt verkligen för två. När vi ätit åkte jag och Mamma direkt till Örnsköldsvik. Vi var framme kring halv nio på kvällen och kvällen bestod bara av att umgås med min fina morfar. Det var härligt att träffa honom igen, var ju ett tag sedan!

Igår klev jag upp tidigt och tog mig en morgonpromenad med morfar. Kanske inte var det bästa vädret, det blåste och började regna lite men det gjorde ingenting. Det var så kul att ha sällskap och det är inte ofta jag och morfar bara är med varandra och pratar om livet. När jag gjort mig i ordning for vi en sväng till älskade mormor ♥ och sedan for vi på stan. Hittade massor med saker. En klänning, två byxdresser, ett par skor med kilklack, smycken och underkläder. Sedan så köpte vi en massa till min födelsedag också. Ballonger, dukar, ljus och så vidare. Det börjar ju närma sig nu! :)

Idag tog vi oss en sovmorgon, åt frukost med morfar, hälsade på älskade mormor ännu en gång och sedan begav vi oss till Lycksele. Direkt vi kom hit åkte vi in på solariumet och solade. Jag har äntligen börjat få lite färg! När jag kom hem packade jag upp och sedan dansade jag zumba en timme. Nu har jag duschat och laddat ned några partylåtar som ska brännas till min födelsedag. Och nu väntar jag bara på att min fina ska komma hem, har saknat honom så grymt mycket i helgen. Men det har känts bra på något vis, så härligt att sakna någon som man vet att man kommer träffa. Jag ska krama ihjäl honom direkt han kommer in genom dörren. Min älskling.

Imorgon ville Lars byta tur med mig så jag jobbar till två istället. Han vill alltid jobba kväll och jag vill alltid jobba dag så vi byter ofta med varandra, haha! Sedan imorgonkväll ska jag och Mamma åka till Knaften och hälsa på världens gulligaste bebis och Ingela :) Resten av veckan blir det jobb och träning, ska även träffa Malin för att pröva löshåret och planera mer inför min födelsedag. En bra vecka med andra ord. Hoppas den går snabbt så jag får fylla år någon gång. Jag ser framemot att få vara med jag älskar mest.

Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0